вторник, 30 ноември 2010 г.

Да научим нещо за Ватикана, докато още я има



Никой друг папа не е пътешествал по света толкова колкото Папа Йоан Павел Втори. За цялото време на своето управление той е посетил 117 страни. Той е бил известен като „най любимия и почитан, народен папа”. На 2 Април 2005 година той почина на 84 годишна възраст. Това беше най - голямото и най - нашироко предаване по медиите погребение за цялата история на папството.

Беше ли това края на Папа Йоан Павел Втори ? Не съвсем…
Последната книга на библията – Откровение – предсказва за последните събития от историята на нашия свят…
„Блажен е четящият и слушащият словото на пророчеството и съблюдаващия написаното в него: ВЕЧЕ ВРЕМЕТО НАБЛИЖАВА.” - Откровение 1:3
„ откровение на Исус Христос, което Бог му е дал, за да покаже на Своите раби, какво предстои да се случи скоро. И Той е изпратил това чрез един Ангела Своя раб своя Йоан.” - Откровение 1:1.
ВАЖНО! Обърнете внимание, нататък пророчеството започва да се разкрива…
Една забележка за пророческите символи:
- Жена = Църква
- Блудница = порочна църква
– Вода = Хора, Народи
„И дойде един от седемте Ангели…и, говорейки с мен, ми каза: ела, аз ще ти покажа съда над великата БЛУДНИЦА, седяща на ВОДАТА над всички…” и поведе моя дух в пустинята: и аз видях ЖЕНА, седяща на ЗВЯР, с име Богохулно, със седем глави и десет рога.” - Откровение 17:1-3.
Ето в превод тази част: Порочната Църква, която влияе на много хора и има богохулствени имена. – Що за Църква е това?
Част 1:
„И жената /Църквата/ беше облечена с наметало в пурпурно и червено,
украсено със злато, скъпоценни камъни и перли.” - Откровение 17:4.
Пункт2:
„ Аз видях, че жената беше напоена с кръвта на светци и кръвта на поклонници на Исус”. - Откровение 17:6.
Милиони хора през вековете са станали жертва на Папската инквизиция.
Какво е било обвинението против тях? – Ерес: четене на Библията.
Пункт 3:
„Има ум, притежаващ мъдрост. Седемте глави са седем планини, на които седи жена.” - Откровение 17:9.
Това е Рим който е разположен на седем хълма!
Хайде да помислим: Коя църква отговаря на тези описания? - Римско-католическата църква? „ Цветът на епископите е пурпурен, а на кардиналите червен , нагръдният кръст трябва да е направен от злато, и украсен със скъпоценни камъни…” Милиони хора са били измъчени и убити от Папската инквизиция. Рим е забележителен и с това, че е построен на седем хълма. Отговорът е: Римско – Католическата Църква. Това означава, че зверовете от Откровение 17 са от Римско – католическата църква.
„ и седем царя, от който пет са паднали, един его има, а другият още не е дошъл, и когато дойде, няма да бъде за дълго.” - Откровение 17:10. Въпрос: Кога Римско – католическата църква е започнала да има царе? Отговор: Когато те са получили царство. Латеранкото споразумение: то е подписано през 1929 година между държавата Италия и Светия Престол. Този документ признава Ватикана за суверена и независима държава. През 11 Февруари 1929 година Римският Папа Пиус Десети става първият господар на Ватикана. Във видението на Йоан било показано времето на управление на Йоан Павел Втори / ” един го има „ /, като пророчески знак, който показва най важния и значителен папа.
„И ЗВЯРА, който беше и който вече го няма, но го ИМА ВЕЧЕ ОСМИЯ, ОТ ЧИСЛОТО НА СЕДЕМТЕ, и той ще загине. Как вие мислите, кой от царете ще бъде избран за ОТЕЦ на лъжите /сатана/ за превъплъщение? Ключа към истината: „Аз видях, че една от неговите глави беше смъртно ранена…”
„…Но тази смъртоносна рана оздравя. И се удивяваше цялата земя, гледайки звяра.” – Откровение 13:3.
Светът обичаше Йоан Павел Втори. Кой освен него най - добре подхожда за превъплъщение за да излъже целия свят.

Ще има продължение.....

Николай Николов

понеделник, 29 ноември 2010 г.

Масонската пирамида



Масонската символика се среща навсякъде в Света!

Гледайте на какви места я има:


Николай Николов

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ПЛАЧАТ?!




Малко момченце пита майка си

- Защо плачеш?
- Защото аз съм жена…..
- Аз не те разбирам!
Майка му го прегърна и каза:
- Това ти никога няма да разбереш…
Тогава момченцето попита баща си:
- Защо понякога мама плаче без причина?
- Всички жени понякога плачат без причина - това е всичко което бащата можал да каже. По късно момчето пораснало, станало мъж, но като такъв не престанал да се учудва:
- Защо жените плачат?
Накрая попитал Бог. И Бог му отговорил:
- Създавайки жената, Аз исках тя да е съвършена. Дадох и плещи толкова силни, че да държат целия свят, и толкова нежни, че да поддържат детската главичка…
Дадох и дух толкова силен, че да преживее раждането и всякаква друга болка. Аз и дадох воля, толкова силна, че да върви напред, когато другите падат… и тя да се грижи за падащите и болните и уморените, без да се оплаква.
Аз и дадох добрина за да обича децата при всякакви обстоятелства, даже когато те я обиждат.
Аз и дадох сили да подкрепя мъжа, не гледайки на всички негови недостатъци. Аз я направих от неговото ребро, за да защитава неговото сърце.
Дадох и мъдрост за да разбере, че добрият мъж никога не причинява умишлено болка на жената, но понякога изпитва нейната сила и решителност да застане редом с него без колебание.
И накрая и дадох сълзите…, и правото да ги пролива където и когато е необходимо…
И ти, сине Мой трябва да разбереш, че красотата на жената не е в нейната дреха, прическа или маникюр. Нейната красота е в очите които откриват вратата съм сърцето и – това място, където се намира любовта!




Николай Николов





неделя, 28 ноември 2010 г.

ЗА ЗАКОНА ЗА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО



Съществува само една религия – религията на истината. Ако Вие действително търсите истината, то ще Ви се прииска да приложите всички усилия, необходими за нейното достигане. Но по пътя към истината, ще Ви бъде трудно да се разделите със своите представи за нея. На този на когото му са скъпи илюзиите с които оправдава своите грехове и грижи, няма да може да открие истината. Всичко във Вселената е съставено от малки частици,  а съвършенството на голямото и великото е основано на съвършенството  на малкото и дребното. Всички неща са подредени, всичко се управлява от закона за причината и следствието. Какъвто си ти то такъв е и твоят свят. Живота прави от теб това, каквото правиш и ти във своя живот. Вие не изживявате живота си изцяло, вие  изживявате мигове от които той се състои.  Животатова е цикъл от уроци където човек е включен в цикъла на причинните връзки. Неговият живот се състои от причини и следствия. Той сее и жъне . Всяко Ваше действие – това е причина, която е длъжна да бъде уравновесена от следствието. Човек избира причината /В това е свободата на волята/,  но той не може да избира следствието, уравновесяващо причината /в това е Съдбата/. По такъв начин Свободната воля причинява причините, а съдбата се разпорежда с резултатите. Нашите страдания – това е предимно резултат от нашето неразбиране, грешки и неправилни действия. Само ние самите и никой друг, не е причина да страдаме. Ако това не беше така, ако човек можеше да извърши зло и да избегне напълно последствията,  тогава не би съществувал закона за справедливостта, а без този закон Вселената не би просъществувала и миг, а навсякъде щеше да е хаос/ ентропия/. Не се бойте за резултатите, не се грижете за бъдещето, а се бойте за личните си несъвършенства, и се грижете за тяхното отстраняване. Разберете простата истина – лъжата не може да се превърне в истина и доброто настояще няма да породи лошо бъдеще. Вие управлявате своите действия, но не и резултата от тях.  Извършеното днес ще донесе утре радост или мъка. Затова не се безпокойте за това, какво може да се случи или да не се случи с вас, а за това какво Вие мислите и как постъпвате сега. Този който върши добро, не се безпокои за резултатите и той е свободен от страха за възможни неуспехи.  Между другото то не само Вие търсите Истината, Истината също ви търси!

Николай Николов

събота, 27 ноември 2010 г.

НОВИЯ РАЙ: АТЛАНТИДА И ЛЕМУРИЯ. ЦИКЪЛА - Ω !!


След Великия потоп древните цивилизации са били унищожени.

Градовете им са разположени по целия свят и са били унищожени преди 10000 и 27000 години. 80% от сегашната история и открития, които ще видите се намират под водата на световния океан и в най - неочаквани места. Както ще видите ВЕЛИКИЯ ПОТОП  затрил цели цивилизации, може да бъде доказан. Нивото на океаните и моретата в целия свят се е повишило с около 200 – 250 метра. В действителност там е скрито почети цялото наше минало, където стои и до сега. Следи има във всяка страна само, че трябва внимателно да се търсят и изследват. Даже в Китай и България има гигантски пирамидални структури, по големи по размери, отколкото в Египет./ Открит вече пример - Витошките Морени са най голямата мегалитна структура в света/. Питате ли се, защо Вие не сте слушали до сега за тези неща? Ще ви кажа! Някъде преди около 6000 години, тайно братство е дошло на власт, и то формира и контролира историята по свои вкус, но винаги по своя план и до днес! Разпространеното мнение за шумерите като първата цивилизация не отговаря на истината! Господството на древните е било по целия свят, разпрострян по цялото земно кълбо. Но даже повече – зад пределите на този свят! Даже например и на Марс! Вижте геометрията на градовете на Марс. Да на Марс! В същност какво се е случило с тях?
Протекъл цикъла омега - Ω !! При него те пропаднали с всичко от 4-то в 3-то измерение. И тяхната галактическа цивилизация изчезнала! Скоро Ние отново ще се издигнем в нашата пълна слава и блясък. Времето е много малко до тогава и затова е тази паника сред запознатите, просветени в тайната и задържащи развитието на хората..
Ние сме останките от тази развита земна цивилизация.


Гледайте филма и неговите продължения, които следват едно след друго:



След втория филм натнатиснете You Tube за да продължите.

Николай Николов

 

петък, 26 ноември 2010 г.

Земята ни е куха! Дали това е факт или наше въображение?



Това са три следващи един след друг клипа, като след всеки трябва да изберете следващата част. Надявам се да научите интересни неща за все още непознатата за нас Земя!

http://www.youtube.com/watch?v=DHFUCfetZCA&feature=related  -  от тук започват клиповете. За всеки случай Ви давам линковете и на друтите въпреки, че няма смисъл!



Приятно гледане!

Николай Николов

четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Рокфелер за крайната цел на световното правителство



Крайната цел е тотален контрол и проследяване на всяка наша стъпка! Това вече е започнало да се осъществява, чрез имплантирането на радио чипове на хора, има и много други неща. Ако Ви е интересно гледайте:



http://www.youtube.com/watch?v=vbUCAl3O53o

Дупки в земята, за какво служат? Земята не елементарна!





Вижте необичайни явления на Земята,


както и на нейната атмосфера.



Николай Николов

сряда, 24 ноември 2010 г.

100% Доказателство за извънземна цивилизация съществува на Луната



Неоспоримите доказателснва за това може да видите във този филм в HD! HASA е скрила това използвайки друг цвят!

http://www.youtube.com/watch?v=jUW7_8e-pM8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=g9f4VyuyPDo&feature=related





Вижте и пирамидите на Марс:

http://www.youtube.com/watch?v=8F0ErY5Bl1o&NR=1

Николай Николов

ДУХОВЕТЕ СА СРЕД НАС




ГЛЕДАЙТЕ ЗАСНЕТИ ДОКАЗАТЕЛСТВА:

http://www.youtube.com/watch?v=_DmFpyBQw2M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3qKBv44Wghg&feature=related

Николай Николов

неделя, 21 ноември 2010 г.

Съвършено секретно - Луна



Пуснати след 30 години строго пазени тайни!
Гледайте!

http://www.youtube.com/watch?v=g9f4VyuyPDo&feature=related

Николай Николов

Вижте и тук:

http://www.youtube.com/watch?v=qPPNXPwY9l8

КАКВО СА КРИЕЛИ ОТ НАС!




Вижте филм със снимки на земни и лунни обекти!

http://www.youtube.com/watch?v=zN56hOTJt6E&feature=related

Николай Николов

събота, 20 ноември 2010 г.

Такова нещо като учител не съществува!




Всъщност такова нещо като учител не съществува и никой не може да ви научи на нищо.

Повечето хора, които държат да бъдат наричани учители са нещастни, незначителни хора, страдащи от несигурност и изживяващи себе си като незначителни. Това са хората, които гъделичкат самочувствието си наричайки се учители и наблюдават със задоволство преклонението и обожествяването в очите на своите ученици.
Учителите откликват на зова на хората ученици. Те приемат да изиграят пред тях тази своя роля. Повечето от тях са честни пред себе си и помнят, че играят роля, но някои започват толкова да си вярват, че започват да се самоизлъгват. Те са най-опасни, както за себе си, така и за учениците си.
Ученикът никога не разбира учителя. Той се интересува от себе си. Единствено учителят в нас може да ни помогне.
Докато смяташ себе си за ученик, никога няма да станеш учител. Ученикът е последовател, но не и учител.
Ако кажеш на някой човек, който иска да бъде ученик, че няма учители, ще го излъжеш, защото, въпреки че наистина няма учители, за него това не е вярно. Защото всъщност за него учители има и той ще ги намери или ще ги създаде, ако се наложи.
Всъщност е много лесно да различиш Истинския учител от хората приели и решели да изпълняват тази роля.
Всеки, който се е съгласил да играе ролята на учител е човек с проблеми и се бори чрез тази си „престижна” роля да придобие чувство за значимост в стремежа си да избяга от изживяването на неговата собствена незначителност. Така той е ангажиран и емоционално към учениците си. Дори когато това е с най-добри намерения, то не може да доведе до нищо добро. Всъщност повечето качества, които априори се смятат за положителни за учителите и преподавателите, вредят и пречат на учениците. Смята се, че учителят трябва да бъде добър, загрижен, да се опитва да предразположи и предпази учениците, стремежът учителят да намали тежестта на учениците… всичко това пречи и прави научаването на каквото и да е невъзможно.
Каквото и да е емоционално обвързване означава, че двамата учител и ученик „ се съпреживяват” и че играят роли. Това означава, че учителят е ученик приел да играе ролята на учител.
Истинският учител се различава от другите, защото той учи, но не заради Егото си. Затова той не се обвързва по какъвто и да е начин и не допуска ученикът да го увлече в собствената си игра. Всъщност Истинският учител не учи, понеже е непрекъснато в Аза си, той е в досег с Учението и само го пропуска през себе си и го излъчва, но той знае, че не може да научи никого на нищо, защото и той самия не се УЧИ. Това какво ще разбере, зависи изцяло от питащия.

Учените са открили „Частиците на Бога”


Large Hadron Collider донесе първите дългоочаквани плодове. Физиците за пръв път са зафиксирали следи от бозона на Хигс, или както още го наричат "Частиците на Бога."

CMS детектора за първи път откри раждането на два Z-бозона -това е едно от онези събития, които могат да са доказателство за съществуването на бозона на Хигс. Да напомним, че бозона на Хигс - това е последният липсващ елемент на съвременната теория на елементарните частици, които за улеснение се нарича „стандартният модел”.


Тази частица отговаря за масата на всички останали елементарни частици. Откриване на липсващото звено в „стандартният модел” всички чакат от дълго време,още от предсказването му през 1960 година. През юни 2010 г., експериментите, проведени върху "Tevatron" (ускорител в САЩ) са доказали, че бозона на Хигс може да съществува в пет разновидности. Търсене за "частицата Бог" е една от основните цели на Large Hadron Collider.
(Въз основа на сайта topnews.ru  ).


Николай Николов

петък, 19 ноември 2010 г.

Свободата е относителна и като такава зависи повече от външният фактор




Свободата е относителна и като такава зависи повече от външният фактор, отколкото волята. Ролята на волята твърде често се изчерпва с това да се примири с логичното. Вече дадох пример с ябълката (всеки един от нас) и Земята (света който ни заобикаля). Според физичните закони Земята привлича ябълката към себе си, но и ябълката прави същото с планетата. Второто е толкова по-малко, колкото и масата му е по-скромна и отклонения има евентуално ако си тежиш на мястото.

Да владееш живота си ще рече, че владееш средата си, т.е. елиминираш влиянието и върху теб при вземането на решения, начин на поведение и т.н. и т.н. Като почнем с това, че имаме часовник, поглеждаме светофара, ходим на училище или работа, не се разхождаме по нощница на улицата и си плащаме в магазина, можем да се замислим що за свобода реално имаме. Излиза, че ежедневието ни е изпълнено в угаждане на чужди интереси и правила. Робството не са окови, това го научих още в училище. Тогава научих и още една мисъл - робството се усеща едва когато оковите станат твърде дебели за да бъдат строшени. По тази причина и докладвах пропагандирането на наркотици като готино и елитно занимание. Мога само да си пожелая, че няма излъгани нови наркоманчета заблудени, че заплахата е като тази да говориш в клас или пресечеш на червено.


Та, ето и моята теория. Човекът е като капка - съвършена форма която бързо се трансформира, разкъсва или просто разлива. Океанът пък е населението на планетата. Когато една капка падне върху повърхността на водата, тя прави грандиозно зрелище изразяващо се в концентрични вълни галещи повърхността. Точно така се разпространяват идеите и мислите. Ефектно и ... краткотрайно. Когато живеем в една локва, влиянието ни ще бъде по осезаемо, когато се намираме в океана... може и да не забележат присъствието ни. А сега си помислете, че навън вали. Да, ние сме част от нещо, но сякаш нашето влияние върху това глобално явление е незабележмо. И както казах, когато говорим за космонавтиката, разстоянията до бленуваното посещение на близки планети от друга галактика не е 20 години строеж, а 20, 50 или 1 000 хиляди светлинни години. Числа които еднодневки като хората няма как да обгърнат в представите си и изчисленията след десетичната запетая могат да развълнуват само математиците.
Ако човек има влияние, то то не е толкова върху собственият му живот, отколкото върху този на околните. По същата причина и неговият живот е повече следствие от средата му, отколкото от личен избор. Ако искаш да разсмееш бог, кажи му, че си имаш планове. Чували ли сте го? Кой от вас не е имал планове които не е осъществил? Кой от вас се не се е отказвал, защото целта му се е сторила твърде висока и недостижима? Всички ние имаме една мнооооооого малка мяра за това какво можем и се равняваме по нея въобразявайки се, че всъщност правим нещо съществено. Колко от вас получават удовлетворение от работата на която ходят? Колко от вас не са се карали с роднини? Колко от вас не са искали да зарежат всичко и да отидат на другия край на света? Колко от вас не са искали да отидат някъде, където никога няма и да отидат? И вие се мислите за свободни?
Дойде ред и наволята. Имаме воля. Че даже и свободна била. Не знам какво е несвободна воля, но и този израз е толкова смислен колкото и предходният. Да имаш воля не значи да свършиш нещо, а да го свършиш ръководейки се от лични съображения. Дали такива съществуват, аз лично съм скептичен. Най-голямото приемущество на човека осигурило му господство над света е и най-големият му недостатък. Не, не говоря за интелекта, а за общественото самосъзнание. Човек мисли твърде много за другите, дотолкова, че забравя и себе си. Грижи се за колата, за децата, за съпругата, за майката, за минувача който е блъснал, за непознатият който му се смее, за колегата, за шефа, за касиера, за този който никога не е виждал, а живее отсреща, за всеки. Всичко което имаме ни връзва в адска бримка на отговорности, като почнем от данъци и свършим с внимание и любов. Извода не е "нямайте", просто канстатирам, че основна характеристика на имането на живот е треперенето над него.


Под воля се разбира да вземаме решения самостоятелно и да противоречим на общоприетото или налаганото ни. Всичко това е алогично и неестествено. Като такова е срещано толкова често колкото и 6-цата от тотото. Да, съществува и не, не доказва нищо. Това е просто изключението потвърждаващо правилото.
Човекът е жертва на обществото. Естествено има идруги философски течения. Според едни ние сме родени с мисия или пък бъдещето ни вече е предначертано. И в "Престъпление и наказание" Разколников реализира идеята на райха за раса над друга, за "свърхчовека" на Ницше и прочие идеи подкрепящи, че съществуват хора които коват съдбата си и това им право е дадено свише. Дали е така, всекиможе да прецени за себе си.

четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Луната - тайната област !!!!




От хилядолетия хората се вглеждат в мистериозния диска на Луната. Чудеха се за произхода и сънуваха за стъпка върху повърхността и. Сега мечтите се сбъдват. Опитвайки да се да надбягат един с друг народите се втурнаха към Луната. Обикаляха около нея, снимайки я от невидима ръка, използвайки машини доставящи на Земята образци от лунната почва. И ето накрая - моментът на истината: хората се разходиха по жълтата повърхност на планетата. В плановете имаше цел за още по-грандиозно постижение: лунно селище, стартови площадки за изследване на дълбокия космос. И изведнъж всички проекти изведнъж отпадат. Вече са направени ракети, Луноход, и научното оборудване остават непотърсени ... Защо? Какво се случи? Оказва се, че Луната е заета от други разумни същества! Филмът който Ви предоставям показва документални кадри, не оставяйки никакво съмнение, че на Луната има база, от интелигентни същества и че нивото на тяхната технология далеч надхвърля нашата... Защо? Отговорът на този и други въпроси във филма - Луната - Секретна зона зона.




Ето го филма

Николай Николов

От какво зависи живота!





В една от страните на третия свят - Нигерия, вождът на племето Баус, умрял на 126 години. На погребението, една от жените му се похвалила, че когато мъжът й умрял всички зъби били негови, а това е признак, че и другите му органи са изпълнявали функциите си както трябва.

Един мъж от Сирия умрял на 133 години през 1993г. Той влязъл в книгата на Гинес, не защото бил на 133 години, много доживяват до тази възраст, и не защото на 80 годишна възраст се оженил за четвърти път, а защото е станал баща на 9 деца. Ако пресметнете, че за всяко дете трябват 9 месеца плюс година за кърмене и година между всяко дете, ще получите, че този герой - производител е станал баща и след 100 годишна възраст. Ето защо е влязъл в книгата на рекордите на Гинес.
Така че не се отчайвайте, и за вас има надежда!


Сега малко наука.


През ноември 1993г. в Аризона бил проведен интересен експеримент. Три двойки прекарали в изолация три години, като се хранили със здравословна храна, която сами отглеждали, дишали пречистен въздух и пиели незамърсена вода. Когато излезли ги изследвали лекари-геронтолози от Калифорнийския университет в Лос Анжелис. Всички данни от анализите на кръвта и другите жизнено важни показатели на организма, били заложени в компютъра на университета в Лос Анжелис. Прогнозата на компютъра била следната: ако продължават да живеят на такъв режим, то те могат да доживеят до 165 години. И това доказва за пореден път, че е напълно възможно да се доживее до 120-140 години.
Средната продължителност на живота на американците е 75,5 години, а продължителността на живот на магистъра или на лекаря - 58 години. Така че, ако искате да си извоювате от живота 20 статистически години, не постъпвайте в медицинско училище.

Николай Николов





сряда, 17 ноември 2010 г.

Кой може да види моя имейл адрес, ако го добавя към профила си?



Никой не може да види Вашия имейл адрес, когато го търси в профила ВИ. Той се съхранява от Skype, така че само приятели, които вече знаят Вашия имейл адрес могат да го използват, за да Ви търсят.

За да добавите своя имейл адрес в профила си, или да видите или да промените някои от детайлите в профила си:
1. Влезте в Skype.
2. В лентата с менюта щракнете Skype > профил > Редактиране на вашия профил ....
3. Въведете и-мейл адрес в електронната поща и натиснете бутона отметка.


Забележка: Тези инструкции са за Skype 5.0 за Windows или по-горни версии.

Николай Николов

сряда, 10 ноември 2010 г.

ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛЯ СЪС ВАС НЕЩО КОЕТО ЗНАЯ ЗА НИБИРУ!




НИБИРУ Е КОСМИЧЕСКИ КОРАБ – НАДЗИРАТЕЛ

Планетата НИБИРУ представлява космически кораб-планета, която е доста по - голяма от ЗЕМЯТА. Този кораб е определен от „Космоса” като контрольор и инспектор на планетата на която живеем. Трябва да се каже, че Земята винаги е предизвиквала особен интерес понеже е възможна опасност за „Космоса”. Още от времето на Сириус, Вега и разбитата планета Фаетон, в „Космоса” са се обезпокоили от енергетиката на Земята, и затова постоянно подържали нейния енергиен баланс. За тази цел е бил създаден космически кораб – надзирател, който на външен вид прилича на планета.
В сегашно време, НИБИРУ за трети и последен път се приближава към ЗЕМЯТА!
Първите две стълкновения напомомняли само стиковка и не са протекли особени катаклизми, изключвайки обилните метеоритни дъждове. Но този път „планетата – кораб” идва със закъснение и с определенаи загуби на вазможност... На кораба има прибори, фиксиращи позитивната и агресивната енергия на Земята.
Корабът е построен не за унищожаване, а за контрол и оправяне на грешките в обекта, ако енергетиката на поверения му обект застрашава безопасността на "Космоса".
За съжаление нашето многолетно „Зловещо” използване на земните ядра за целите на забогатяването, достатъчно дългото духовно развитие, неприветливото отношение един към друг, войните, „Цивилизация на всяка цена”, са довели до натрупване на ред агресивни енергетични субстанции. „Корабът – планета” фиксира енергийните нарушения и се стреми към тяхното унищожаване. Уверен съм, че учените и спецслужбите на много страни са разработили план за спасение на нашата планета. Несъмнено, са създадени и прибори, намаляващи агресивната енергия на Земята.
Но хайде да предположим, че „кораба – планета” - „Нибиру”, разполага с средства с огромен спрямо нашите познания, свръх силен енергетичен потенциал. Тогава е в човешките възможности да се измени нещо, благодарение на това, че той контролира най - основно нашата жизнена енергия. Ние имаме все още възможност да заобичаме планетата си, да престанем да я насилваме, изземайки от нея всичко което е възможно.


Ние можем още сега по - често да се усмихваме, и да бъдем по - снизходителни , търпими и толеранти един към друг / ако сте забелязали всички развити страни се стремят да ни вкарат и то успешно в другата посока /… В крайна сметка, ако някой ни дразни, това е просто отражение на нашата част на психиката, която ние не искаме да признаем.
Древните Атланти са имали молитва: „О Вселенски Баща и Майка , моля ви да ми помогнете да обичам себе си, така както аз наистина желая, и както признавам себе си, то да призная и своя брат и да изпълня вашата воля за любов..." Основната заповед на Библията също гласи:"Да възлюбиш...

Планета Нибиру – планетата Земя
Ще стане стиковка или стълкновение?
Тук има голяма разлика. И още е в нашите възможности да предотвратим стълкновението и да го превърнем в стиковане.
Жреците на Атлантида се опитвали по пътя на информацията си от съновидения, да предупредят хората да изменят своите ценности. Уви, всички останали глухи и неми. Нибиру - не е плод на някакво въображение и не е приказка. Това е научно доказан космически обект. Какъв е може даже и да не разберем. Ще бъде ли той обект за урок на всички нас или ще стане катастрофа, зависи също и от нас!
Любовта към всичко живо, ето това може да ни спаси от всички източници на злото!


Николай Николов

вторник, 9 ноември 2010 г.

КАКВО Е УСТРОЙСТВОТО НА ЧОВЕКА


Ето малко информация нагледна и полезна за Вас!

http://health.mail.ru/content/patient/212

Николай Николов

ПОЕМА ЗА СЕГАШНАТА ВЛАСТ - от моя Тъпа милост



Какво стана бе пичове гадни!

Май вашите усилия се оказаха измислени и напразни.
Щом един Сергей с трактор тъп успя да Ви го начука.
То по добре се махайте от тука.
Дойдохте с призив ясен и разбран.
Но ще си тръгнете май с гъз насран.
Ние ли да Ви отървем от тази сган!
И какво се то получи и се случи?

То май всичко яко се закучи!
Знам, че страхът си е голям!
То и затова трябват ни герой,
като Ботев, Левски, но къде ги днеска?
Трябва някой луд, който да не му пука!
Но го няма и Че Гевара, мама му стара.
Я се стегнете и тази зган изметете ...
Щото след глада народен следва революция!
Знам, че против нея НАТО е упора / гадове /
Но те знаят, че като Русия луда няма втора.
Така, че опечете си акъла, грабвайте крадците
По точно мошениците с многото пари, а Вие
Тях ги знаете нали? Щом ние си ги знаем то е ясно.
Изтребете ги тихо и до крак, щом с добро не става!
Абе един стадион хора са мама му стара!
Народа ще ви е благодарен, ще има пари
и за образование, пенсии, лекари и работа.
А след това постойте разрушените предприятия.
Направете нови, вкарайте инвестиции от където дойдат, само да ги има.
Но американците махнете, те и без това се разпадат, пропадат, скоро няма да ги има,
и разчитат само на войни, а има по страни добри.
Спирам вече тука, защото ще СИ АЗ хвърлям боКлука ударен малкия -
от Вас създаден и силно заплатен на Тиган, а не, грешка - Титан!
Извинете но разликата е малка а целта на тях е ясна по - ясна!


Николай Николов