петък, 11 февруари 2011 г.

Енергията на нулевата точка


Научете и вижте за съществуването на такава енергия, която променя хода на времето!

С уважение: Николай Николов. Приятно гледане!Николай Николов

четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Природните чудеса

Вижте, какви красиви и интересни неща има на нашата планета Земя!

 


С уважение: Николай Николов

Как да си направим лазер в къщи-2Втори урок, за това как да си направим сами достатъчно мощен лазер в домашни условия от достъпни и евтини устройства!Николай Николов

сряда, 9 февруари 2011 г.

Най успешния активатор за уиндоус7Този активатор може да си го изтеглите от http://zamunda.net/, като го потърсите под името Activator Staforce. Иначе, пълното му име е Activator Staforce v.13.

Инструкциите са:
Безплатен / Freeware
Описание: Руски активатор, който работи с всички x86 и x64 версии на Windows 7
Начин на работа: Стартирайте файла Activator Staforce_v.13.exe с десен клик на мишката >
Run as Administrator > натиснете бутона "Активировать".
Изчакайте да излезе прозорец на руски, който ще потвърди успешната активация на
операционната ви система. Кликнете ОК, затворете активатора и рестартирайте.

Николай Николов

понеделник, 7 февруари 2011 г.

Лазер от DVD RV четящо дисково устройствоТова е доста мощно лазерно устройство, което мога да ви го опиша по-подробно как се прави,  но трябва много да внимавате, за да не попадне във очите ви! Тоест, не трябва да го пускате в къщи, където има огледала, добра стена и хиляди други отразяващи устройства и трябва да носите очила доста тъмни ако не спазвате елементарните правила за защита! Успех в новото начинание!  От тук до лазерните пушки има един сантиметър разстояние! С уважение: Николай Николов!  Всичко зависи от вашето познание..!  Следвват и други по-подробни и по-мощни видове. Ако искате вижте и другите филми, а ако искате аз да Ви обясня, то пишете ми!
д


Николай Николов

неделя, 6 февруари 2011 г.

Песен за теб

Аз няма какво да добавя, не мога оценка на Дамян да правя!Николай Николов

четвъртък, 3 февруари 2011 г.

"НЛО" на Третия Райх

Ще видите достиженията на Третия райх по отношение на летящи обекти от ново поколение, които и до сега не са създадени. Филма е документален и по истински случки, обекти и документи. Тези обекти и апарати съществуват и сега!! Филма е от пет части и е доста интересен! Желая Ви приятно гледане и научаване на нови и интересни неща! С уважение: Николай Николов

ПРОСТО СЕ НАСРАХАЗА ДА НЕ НАУЧАТ ХОРАТА НЕЩО! НЯМАМ ДУМИ! ЩЕ ПОТЪРСЯ НЕЩО ПОДОБНО! ЕБАТИ ПЕДЕРАСИТЕ ГАДНИ!

 


Николай Николов

вторник, 1 февруари 2011 г.

понеделник, 31 януари 2011 г.

Какво научих за ЖивотаПриятно гледане и слушане!Николай Николов

Михаил Задорнов - "Американските закони"На руски е, но всичко се разбира. Приятно гледане!Николай Николов

петък, 28 януари 2011 г.

Марс - какво има там?Подборка от най хубавите фотографии на Марс! По-късно ще Ви ги покажа в друг светлинен спектър! Приятно гледане и пътешествие по четвъртата планета? С уважение към Вас: Николай!С уважение: Николай Николов

понеделник, 24 януари 2011 г.

Къде ще бъде новият Рай?Поредица от филми, която разказва за истинската история на човечеството, на тайните общества, тамплиери, илюминанти, масони и т. н., новия свят, Хитлер и кой управлява в действителност света от началото до наши дни, и какви са намеренията им.
Приятно гледане:Николай Николов

събота, 22 януари 2011 г.

Най после настъпи времето сами да оправим страната си!


Най после настъпи времето което ни позволява да оправим страната си! Всичко е в ръцете на обикновените хора, тоест на народа. Няма да пиша дълго. Просто всеки нормален човек ще схване смисъла на това което ще кажа.

Какво се получи в последно време?!-Хората ходят на работа, а работодателите не им плащат! А вече официално заявиха /новините/, че ще спрат да плащат на работниците си изобщо, защото имали задължения към банки, към НАП, към лизингите на колите си и така нататък- дрън..дрън…! Що за тъп и продажен народ сме Ние бре? Я всички, ама до един спрете да ходите на работа поне за един месец! И без това не ви плащат, а на някои даже вече и повече от година! Какво ще стане: Те ще задълженият към доставчите си, към тези на които дават продукцията, към банките и кредиторите, но този път наистина!!! Ще задлъжнеят с доста милиони, ще фалират и ще дойдат на вашето място Народе!!! И тогава ще настъпи възраждане на икономиката, защото крадците и търтеите ще изчезнат! Само да не стане като ученическата стачка! Уж всички нямаха да ходят на училище, а всички отидоха да проверят…. Затова трябва да се намерят повсеместно истински българи и смели хора, и който отиде на работа, въпреки обещанието си, още на входа да му ударят няколко яки тояги по простата манерка и където още сварят! А…. и по гъза защото той ще е продажен Гъз! Давам идеята, спирам до тука а Вие помислете и ако искате разпространете идеята ми! Стига сме хранили за наша сметка тези крадци, лъжци, гъзоблизци и престъпници. То революция вече неможем да направим, защото още на времето  копелетата се подсигуриха с продажното НАТО! Така, че Вие сте на ход! Ако проспим и тази възможност, пак трябва да чакаме някой друг да ни оправя, тоест да ни го начука отново!!!!

С уважение: Николай Николов

петък, 21 януари 2011 г.

ЛУНАТА-ЧУЖЕНЦИТЕПоредицата е от няколко филма, което не значи че първият е най-интересен. Представени са доста данни, които НАСА и СССР умишлено са засекретили на времето, за да не се създаде уплаха и безредици в света. Просто са помолени да не досаждат повече, а се вкарва и идеята, че е изкуствен спътник и може да отлети от тук, ако „пожелае”.  Ще ви вмъкна „първа част” и ще Ви дам линковете към другите! Приятно гледане и слушане Ви желая!http://www.youtube.com/watch?v=oDPj3LQWDRU&NR=1

Това може да го хванете  и  след първия филм!

http://www.youtube.com/watch?v=-SbTDXFt0JM

Ще Ви пусна и по-интересни неща, но нека са едно след друго!

Николай Николов

четвъртък, 20 януари 2011 г.

ЧИП 666Гледайте, помнете и мислете! Дано Ви дойде акъла, защото малко време остана!Николай Николов

сряда, 19 януари 2011 г.

вторник, 18 януари 2011 г.

Глобални промени започнаха от 08.11.1999 година.

Гледайте и слушайте! Приятно занимание!Николай Николов

КОЙ ИЗБРА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОПАДА. ПРОСТО Е! ДА ПРОМЕНИМ ТОВА!


В последно време много се пише и говори за значението на символите. И това не е случайно! Не случайно Ви писах доста за тях! Ха да видим защо нашата страна бавно но сигурно се разпада и няма просперитет? Това също не е случайно!!! Кой и кога избра герба на България?  По важното е и кой ни го наложи!Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година. Това е първият герб на България след края на комунистическото управление в началото на 1990-те”. Май много късно бре!!! До тогава бяхме без герб и се лутахме във време на „безвремие”,  достатъчно да ни съсипят спестяванията в размер 1: 3000 и просперитета на народа и страната ни! Не е ли така? А?! Навсякъде по света за държавите и за големите и успели компании се организират скъпо платени конкурси за емблема. Но нашия герб го приеха хора без необходимия ценз и образование , уредили се във властта само да се възползват от нея, да забогатеят, да се подчиняват на новите си западни благодетели, а те са хитри измамни и мошеници! Те желаят да съсипят източно православните народи, и славяните като цяло! България като народ и хора не ги интересува! Бях написал много по-силна статия по въпроса /по моя преценка/,  но по невнимание я изтрих от блога си! Нищо! Ще се реванширам! Хайде да видим сега нашия герб: На къде гледа лъва: ха изненада бре!-На ляво, тоест назад! Какво е заложено в това?!-Сигурно и неотменно развитие към разпад, тоест неразвитие в положителна посока, и бавното ни изчезване като нация и държава! Изчезване  към миналото и потискане на успеха и просперитета на България и народа в бъдеще!
Хайде сега да видим руския герб, последния който избраха!


На къде гледа конникът?! А?!: Надясно, тоест, напред в бъдещето и Русия май сега просперира, макар, че и там се оказва силен американско-еврейскио-масонски натиск за съсипване на народа, но това е тема която ще ви покажа по късно! Такъв пример има и тук! Е гледайте малко:

Николай Николов

СЛАВЯНСКИТЕ СИМВОЛИЕто славянските символи:Николай Николов

понеделник, 17 януари 2011 г.

ДУХЪТ НА ВРЕМЕТО! НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!

Истината е такава, независимо дали Ви харесва или не! Но от Нас и от Вас зависи какво ще се случи!
Николай Николов

събота, 15 януари 2011 г.

Истината за "новия световен ред"

Гледайте, слушайте и четете! Приятно и ползотворно гледане:Николай Николов

петък, 14 януари 2011 г.

ОПИТИ ДА СЕ СЪБОРИ ВЛАСТТАПравят се неистови опити да се събори властта, която поне се опита да направи нещо срещу разни олигарси и разни там мижитурки /аз ги наричам просто путки - проститутки/.  Докато не ги изтребят  до един то никога не ще се оправим ние! Изтребим е метафора, но трябва да им се вземе бизнеса и парите и да влезнат в бюджета на държавата. Трябва здравната каса да стане министерство и да е под прякото подчинение на властта и да се регулира пак от централната власт. Оказа се, че нямат тези хора самосъзнание и на най - ниско ниво, нямат съчувствие към хората! Да не говорим за останалото! Изпълняват западни директиви и крадат до самозабравяне! Сега разбирам защо е имало Гулаг, Сибир и Белене въпреки, че единият ми прадядо е бил там! Защо другият не?! Явно го е заслужил! Бог да го прости! Не искам той да ми прощава от отвъдното, защото явно е заслужавал, гледайки го какво е правил! И като си мисля ей така,  като прост човек от народа, то си мисля, че 2012 година няма да е края на света. Това е просто смяна на една епоха с друга и вече е крайно време! Вярно ще има много катаклизми, но на ход е славянството, което за разлика от измислената западна култура заедно със източните народи е градило цялата досегашна култура на човечеството. И не напразно Господ му е отредил такава огромна територия от Земята и то подложена на най-малко природни стихии!

С уважение: Николай Николов

Следва..........

четвъртък, 13 януари 2011 г.

ШЕФЪТ МИ Е ПЪЛЕН ЗАДНИК - ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА!


Циганска държава сме майка му стара. Българите са оцеляващи, циганите на почит. Дават им се социални помощи, пари от всякакви фондове, сметките за токове и какви ли не оше неща им се опрощават, че и блокове им се строят. Че за какво му е на циганина да работи. Ами не му трябва. Ако работи ще взима точно толкова пари колкото и ако не работи. Пък ако междувременно му падне нещо да открадне - добре дошло. Някоя далаверка да завърти, да излъже някого - важното е някой лев да падне. Най на почит са най-мошениците от тях. Евала се вика на този, който на убедително може да те завърти. Всичките дребни мошенгии са все измислени от тях. Купуваха и продаваха ремъци, лагери, колети се пращаха от чужбина, роднини катастрофираха, ваучери им трябваха. Няма хванати и осъдени и туй то. Тормоз над хората, обири, изнасилвания, убийства. И всичко това е защото никой не се намери да им измисли някакво занимание. Няма го Тодор Живков, няма я и дисциплината им. Сигурно се обръща в гроба горкият, като гледа какво става. Къде по негово време ще се случват такива работи. Сигурно е щял да ги затрие като Хитлер евреите, ако знаеше какво ще стане.Сега пък къщи им строят. Къщи и блокове като картинки. Игри се играят от строителни предприемачи и общини. Цялата далавера е за мястото под така наречените "бараки". Ще го вземем, понеже е общинско, но първо трябва да им измисли къде да ги настаним. Построй един блок, той ще е общински, и там ще е. По-високичък ако може, за да се настанят повечко от тях вътре. А на мястото където са живели, понеже са едноетажни бараките, ще се вдигнат поне 6 блока и 5-6 еднофамилни къщички. Може и повече, ако се наблъскат по-близичко. И всичко е възможно с подходящите хора.Тези общински жилища пък от своя страна ще изкарат 2-3 години. После циганина ще им разкаже играта. Прозорците ще почупи, тръбите ще продаде, мед ако има ще извади отнякъде, боклука защо да го хвърля. Пък като вземе да прелива през прозорците, все около блока ще пада. До терасата на първия етаж докато вземе да влиза има време.После идват избори. Те са една от най-многобройните прослойки в обществото. Множат се като микроби. Може да са всякакви, но гласуването им е организирано. Всичките ще направят каквото им се нареди от тартора на махалата. Все някоя партия ще се опита да извлече дивиденти от циганските гласове. Пък междувременно ако се пусне и един платен репортаж от някоя телевизия как в мизерия живеят, колко нямат за ядене, още по-добре. Властта не се грижи за тях. Не ги е интегрирала в живота. А това е лошо за управляващите и добро за опозицията. Добро е и за циганина. После комисии се свикват, решения се взимат. Айде пак социални програми и какви ли не глупости още, насочени за благоденствието на циганина.И как да иска да работи този човек. Как да не е като кърлеж. Ми то ние сме си виновни за това. Ние сме го научили да е това каквото е. Даваме му всичко на готово и си мислим че ще се оправи. Никога няма да стане. Просто на него му е в природата вече. Решение за справяне с проблема нямам. Поне не и разумно такова. (Иначе ми се въртят някои идеи, но не са за споделяне. Във вашите глави също се въртят такива може би.) Лошото е, че и никой от управляващите няма такова решение. Но те не се и опитват да направят нещо. Нали ако те боли пръста и се удариш с чука по крака, вече няма да мислиш за пръста. Кой мисли за тях като си има къде-къде по-важни неща за решаване. Пък и да мисли, ще е сам. Българина рядко се вдига на група да прави нещо. Защо да се страхуват?Точно затова си мисля и че никога няма да се реши този проблем. С тези темпове на намаляване на населението (българският етнос основно - циганският нараства), и на напускане на България на младите хора, скоро в България българите ще станат малцинство. Малцинство, което ще бъде приобщено към тях, и ще се изгуби нанякъде.Това ни е бъдещето колкото и да не ни се иска ако някой от висините не се хване да направи нещо. А това май никога няма да стане!!!
ШЕФЪТ МИ Е ПЪЛЕН ЗАДНИК
Имало едно време един капут. Но той не е виновен че се е родил такъв. Просто системата го е създала такъв. Мижитурка нагаждач. Учил, учил как да е, решил да влезе да изучи едно висше образование с профил "Политически". Не щеш ли обаче комунизма паднал, и трябвало да се преквалифицира. Да обаче старите навици не се забравят. Старите приятели също. Пуснаха го като парашутист отнякъде. Даже и не се разбра как. Един ден просто дойде.Лъжа е ,че правим избори и избираме кой да ни управлява. Старите комунисти ни управляват отнякъде. Събират се на ракийка и мезенце и си гласят работите както си искат. Номерът е да се открадне някой лев, но така че да не се разбере твърде. Ако се разбере случайно, трябва веднага да се измисли проблем, който толкова силно да се коментира, и да е толкова важен, че да омаловажи кражбата. А най-важното пък е - винаги народа да има надежда че ще се оправи. Първо СДС, после НДСВ, Атака, бате Бойко. Винаги да има надежда. Както и да е. Да се върнем на темата. Сигурно си спомня старите навици, защото стои пред вратите да подслушва, промъква се тайно и слухти ли слухти. Пропуснах само да спомена, че той не е баш шефа. Той е му е заместник. Може би са усетили, че няма да се справи с управлението и затова е само заместник. А баш шефа, не че го хваля, но си разбира от работата. Тормози си ни, пази си ни. Разделя ни, сдобрява ни. Истината е че се върши работа. Но пък излезе ли шефа в отпуска, или замине нанякъде, той поема властта. Лошото само е, че не може да поема отговорност и се води по акъла на шефчетата на отдели. А пък те няма ли го баш Шефа, хич ама хич не им се работи. Работата се прехвърля от едно място на друго, докато стане толкова спешна, че е на границата на сроковете на изпълнение. По неписано правило пък никога не се върши от човека който отговаря за нея. А зам.шефа обикаля и слухти. Интересно по "комунистическо време" с какво са се занимавали такива като него. Злобна, злопаметна мижитурка. Мога само да му призная че го бива с бумагите. Всичко му е подредено, нагласено като за изложба. Прегледно си пише, бележки си води. Сигурно така са ги учили на времето. Пишеш, пращаш, и този за когото си писал, според това което си написал, тръгва на екскурзия. Я за Белене, я за Слънчев бряг. Малко камъни да почука. Пък после като се върне (ако) да знае кой е шефа.Никой не се занимава с нещата с които трябва и много се дразня. В момента навсякъде върлува принципа "Ако не можеш да попречиш на някого за нещо, поне не му помагай!". Разделяме се на групички, правим си мръсотийки (малки) и се смеем тайно. А работата не върви и не върви. Просто вече не може да се организира.Не ми се мисли, ако решат да сменят ръководството. Май и още доста хора ще я сменим. А на баш шефчето май му се клатят краката вече. Кадърен - ама без връзчици горкият. Както още доста много хора.Пък е сладка, таз пуста държавна работа! Колкото повече не работиш, толкова повече ти плащат!


Mariana


Николай Николов

сряда, 12 януари 2011 г.

Принципи разни!

1. Принцип на менталността - "Ментата, казват, вървяла с мастика. Ма аз не обичам мастика. И мента също." 2. Принцип на съответствието - "Каквото е вътре, това е и вън. Впоследствие. Нищо, че понякога не помня да съм го ял."3. Принцип на вибрацията - "Нищо не е в покой след петото голямо; всичко се движи; всичко вибрира; всичко се върти, мамка му!" 4. Принцип на противоположностите - "Всичко е двойствено - обикновено пак след петото голямо. Най е гадно, ако двойственото е вратата, дето трябва да минеш през нея." 5. Принцип на ритъма - "Всичко тече навътре и навън - навътре, обаче, винаги някак си е по-гот; всяко нещо има своите приливи и отливи (сещам се веднага за аферата Драйфус); люлеенето на махалото присъства във всяка крачка; ритъмът на залюляването надясно, е ритъмът на залюляването наляво и е добре, ако няма много коли наоколо; ритъмът се уравновесява по някое време след 10 сутринта. Но може и по-късно, ако много сме смесили.” 6. Принцип на причината и следствието - “Всяко Напиване има своя Махмурлук; всеки Махмурлук има свое Напиване; всяко нещо се случва в съответсвие със Закона: ако е добре главата, значи е било кофти пиенето; ако е кофти главата, значи е било добре пиенето; Случайност не е нищо друго, освен името на Алкохола, който не е познат; съществуват много нива на причиняване на главоболие, но нищо не се изплъзва от Закона на Всеобщия махмурлук.”


trichocephalus

http://nikolaijambol.blogspot.com/2010/12/blog-post_31.html

Николай Николов