понеделник, 28 февруари 2011 г.

ПРОЕКТА “HAARP”- ВТОРА ЧАСТ


Малко е дълга статията но не ми се разделя на още една публикация на тази тема.
В резултатна детонацията, този “най-голям” експеримент причинява изкуствена “аура”, като тази в атмосферата над Северния Полюс. Експеримента създава нова (вътрешно) магнитна обвивка, която обхваща почти цялата Земя и “инжектира” достатъчно електрони и други енергетични частици в йоносферата, което пък от своя страна води  до странни атмосферни явления по целия свят (едно от които е изкуствената “аура”). След този експеримент американските военни искали да създадат изкуствена “телекомуникационна зона” в йоносферата. Тази зона или това
поле, щяло да бъде създадено на 3 000 км в йоносферата, чрез изсипването в
орбита на 350 милиона медени иглички, всяка от които дълга от 2 до 4см,
формирайки поле 10 км плътно и 40 км широко. То трябвало да замени йоносферата, защото “телекомуникациите се нарушвали от магнитни бури и соларни пламъци". Този пъклен план обаче бива скоро предотвратен от Международната Асоциация на Астрономите. Прекратен, но до кога?
През април 1986 година, точно след злополуката в Чернобил, американските военни провеждат водороден експеримент над атомно - тестовия обект в НЕВАДА, експеримент, който те наричат проект “Mighty Oaks”. Експериментът се състоял в детонирането на 3 водородни бомби в атмосферата или по-точно в района на магнитните полета на Ван Алън и междувременно детонирането на други три водородни бомби не много дълбоко в земята. В резултат на сблъсъка на звуковите
вълни при детонацията, се образувала звукова експлозия, която потрошила всичко в радиус от 230 км. Базата в Невада била унищожена от самите американци. В резултат на детонацията се образували земетресения с матнитуд от 4.5 по скалата на Рихтер в околностите на около 500 км от базата. От 1986 година започнала разработката на други проекти, които имали за цел да се установи контрол над звуковите вълни и звуковите експлозии.  Програма Хаарп се ръководи от Американските ВВС и Флот и е базирана в Гакона, Аляска. Създадена е за да разбере, симулира и контролира йоносферите процеси, които могат да попречат на комуникациите и радарните системи. Системата Хаарп излъчва 3.6 гигавата ефективна енергия от високо честотни радио предаватели към йоносферата с цел:
• Да генерира екстремно ниски честотни вълни за комуникация на подводници
• Направлява геофизични проби, да идентифицира и характеризира природните йоносферични процеси, за да могат да бъдат контролирани чрез техника.
• Електронно усилване на инфрачервени и други оптични емисии, които могат да бъдат използвани за контрол на радио вълни.
• Генерира геомагнетични полета привличащи йонизацията, с цел контрол на радио вълните.
• Препрограмиране на зоната Ван Алън и предизвикването на природни стихии.

Зоната наричана от американските военни  Poker Flat Rocket Launch се намира на около 50 километра северно то Фаирбанкс,Аляска. Секретната зона е създадена през 1968 година. Командвана е от Геофизическия институт при Университета на Аляска. Около 250 ракетни детонацииса били проведени на това място и през 1994 година 16 метрова ракета е била изстреляна с цел да помогне на НАСА да разбере химическите реакции ватмосферата, асоциирано с глобалните климатични промени. Подобни експерименти сракети, но с извозването на Химични Модули (Chemical Release Modules - CRM)били изстрелвани много пъти на същото място.
Ще бъде прибързано да се твърди, че ХААРП е изолиран експеримент. Преди
създаването му има цели 50 години история с експерименти много по ужасяващи от днешните, експерименти които обикновения човек трудно би могъл да разбере, поради дезинформираността му или в много случаи поради нежеланието му да разбере. 
Историята до създаването на ХААРП е част от програмата на Световното правителство, което има за цел не само пълен контрол над човечеството, но и над природата и нейните закони. Тези болни хора искат да създадат нови закони, на които природата да сеподчинява. Само че тези хора не съзряват че Планетата е живо същество и е много по – разумна и могъща от тях. Че тя по всяко време може да ги унищожи, но за съжаление от това ще загинат и много невинни. 
Не отдавна чрез поставения от това Тайно правителство, президент на САЩ – Джордж Буш младши - 32 степен масон, тези хора  превъщат проект STAR WARS, а и много други още по смразяващи настроението, в реалност. Това означава че тези хора ще могат да контролират и човека и всяко живо същество, и атмосферата и превозните средства и абсолютно всичко. Неофициално в по-умалени мащаби, влиянието на STAR WARS днес се изпробва върху човека и никой не обръща и ни най-малко внимание на това. А не е ли редно да се замислим за бъдещите последствия, да се замислим ако не за нашия дом ЗЕМЯТА, то поне за себе си или за бъдещето на своите деца? Не е ли редно да помогнем на нашия глобален дом, след като той ни е отгледал в едни прекрасни условия на живот, които ние съсипваме? Не е ли редно този УЖАС и ХАОС, които царят в момента да бъдат спрени?
Освен това, излъчвателят може да предизвика увреждане на умствените функци и дори поради нехайство или немарливост. Д-р. Рейджо Макела, водеш специалист по алтернативна медицина, е разработил способ за промяна на баланса в химията на пациента посредством комбинация от ниски нива на концентрация на химикали и правилната честота, подавана от правилно настроен предавател. Той е имал огромен успех при прилагането на този метод за лечение.
Само че военните могат да го използват точно за противоположни цели. Незначително количество химикали (под общоприетите нормативи за токсичност), могат да бъдат въведени по някакъв начин (например чрез водата или въздуха) сред врага; след това да бъде отправена правилната честота, която да активира иначе безвредните химикали. Това би обезсилило врага, а международните споразумения за химическо нападение няма да бъдат нарушени.
Един радиопредавател, носещ импулсна вълна от 6-12 импулса в секунда, действаща в резонанс с радиовълните, която служи като носеща, може, ако е модулирана правилно, да увреди ума и причини сериозни опасности за здравето сред хора и животни. Тази технология е изцяло в обсега на излъчвателя и те възнамеряват да я използват.
Ние можем да оказваме влияние върху земните магнитни полета и йоносферата, но последиците от подобни агресивни въздействия върху околната ни среда не са известни, а както изглежда, проектантите на HAARP не се и интересуват от тях. На онези, които са против HAARP се пречи чрез воала на секретността и измамите, с които е обгърнат проекта.
За да “подготвят” хората за приемането на тези стряскащи технологии, от време на време се появяват незначителни “изтичания” на информация – за да се провери как ще реагира обществеността, но при все това основната стратегия и приложения остават потънали в тайна.
Може би най-зловещият аспект на HAARP е прилагането на тези технологии към домашни “неприятели” – можем само да гадаем кои могат да бъдат те. Във връзка с разработката на несмъртоносни оръжия от полицията казват, че “терминът неприятели е използван… в неговия най-широк смисъл и включва онези, които не са обявени за врагове, но които са ангажирани с дейности, които искаме да спрем…”  Помнете, че тези оръжия са “невидими” и могат да се използват за промяна на мисленето и поведението на жертвите, които няма да знаят за “атаката”. Проекта HAARP  заработи с пълна мощност през 1998 година.
Застрашени са не само американските граждани – тази система е универсална. Още от 1975 Канадското правителство знае за използването на технологии за промяна на времето като оръжие. Известно ли им е нещо и за употребата на HAARP системата?  След като използването на
електромагнитни полета от тази система ще засегне всеки един от нас по някакъв начин, може би е време да започнем да си задаваме въпроси.
Това ли ще е начина за въвеждане на Новия Световен Ред?
А какво ще го последва?
- Изригване на вулкани? – Земетресения? – петдесет метрова морска вълна? – Вирусът Ебола? – или започването на Новия Световен Ред чрез имплантирането на микрочипа под кожата ни?

Николай Николов









събота, 26 февруари 2011 г.

На живият роб му е по-добре от на мъртвия роб


Късно е да чакаш като дойде и тогава да му се опълчиш. Като обявят Новият Световен Ред , никой и нищо няма да е в способност да му се опълчи.

Опълчи се още сега, като приватизират всички обществени ресурси и блага, като дават автомагистрала Тракия на концесия, като спреш закриването на АЕЦ Козлодуй, като спреш частни многонационални компании - собственост на точно тези хора, които си мислят, че парите и безмерното им богатството ги прави по-висши от всички останали хора, да купуват собствеността на хората, опълчи се когато продават БТК на частна компания, опълчи се когато продават ВиК на частна компания, опълчи се когато Националната Електрическа Компания е разпарчетосана на отделни дружества и всяко е продадено на чужда частна компания , опълчи се когато общественото здравеопазване и образование се превръща в частно, когато то вече не е здравеопазване а търговия, опълчи се когато пристанищата и големите заводи, на които се гради икономиката и следователно независимостта на страната ни, се разпродават и прехвърлят в частни ръце, опълчи се когато всички български банки биват поглъщани от големи многонационални компании, опълчи се срещу приемането ни в ЕС, опълчи се когато тук ще има т.н. Американски бази, които не са нищо друго от бази на Новата световна армия, за да свърши това, за което я създават, опълчи се когато правят новите документи за самоличност с чип вътре! Да продължавам ли?
Мога да ти дам безброй примери за това как се работи за Новия Световен Ред и как той се привежда стъпка по стъпка в действие. Но ти ОПЪЛЧВАШ ли се???
Съмнява ме. Защото ти сам каза, чакаш като дойде. Всички сте заслепени и не виждате къде отива света и, че Новият Световен Ред се случва пред очите Ви. Или може би си мислите, че ще попаднете в тези 500 000 000 които ще имат правото да живеят на Земята през Новия Световен Ред?! Може и да имаш късмет но май не си разбрал, че тези 500 000 000 ще бъдат нисшата класа, управляваните, робите. Или както сме казвали, когато сме били под турско робство - "На живият роб му е по-добре от на мъртвия роб".
Да спреш идването на Новия Световен Ред означава да спреш изчанчения капитализъм и да го унищожиш!

МИСЛИ ОТ ИНТЕРНЕТ........Следва, може би?!...
Николай Николов

петък, 25 февруари 2011 г.

За БОГ, нищото, нулата единицата и друго...



В самото начало, някога преди всичко останало, е имало Нищо. Тази празнота или място се бележи с цифрата нула. Нулата сама по себе си е липсата на Бог, но в същото време тя е съставна част, пространството, където Бог може да се реализира. Нулата е покой, празнина, липса на движение. Всъщност нулата е божествената, застинала, съвършена и вечна същност на Бог. Повечето хора наричат Бог именно тази иманентна предсъществуваща същност. Ако съществуваше само нулата, това означава, че Бог е съвършен, вечен, безкраен и съществува сам по себе си. Но бидейки в това състояние, той не би съществувал, защото съществуване и реализация има само, когато един обект започне да влияе на заобикалящото го. Ако Бог беше в състояние Нула, нямаше да съществува, защото неговото съществуване нямаше да има значение за никого другиго освен за него самия него. Той започва да съществува едва, когато има създадено нещо друго и някой друг. Този някой, когото можем да наречем Наблюдател или субект, всъщност представлява единицата. Така обективното не би могло да съществува без да има субект, който да осмисли и определи съществуването му. Единицата - субектът, е материята, променливата компонента. Дълго време хората са считали, че трябва да променят и усъвършенстват материята (Единицата) и да се прекланят пред Нулата. Това не е нужно. Всъщност Нулата и Единицата са напълно равностойни и нужни. Единицата, колкото и да е малка, грешна и несъвършена, е толкова важна, колкото и Нулата. Тоест човек е точно толкова значим и важен, колкото и Бог. И всякакво подценяване на човека е грешно, както и прекланянето пред Бог няма да свърши работа. Но Единицата, освен че осмисля Нулата, я унищожава. И след като вече съществува материята, не могат да съществуват съвършенство, покой и Бог. Така обективното не би могло да съществува, без да има субект, който да осмисли и определи съществуването му. Но съществува ли субект, вече Бог не е такъв, какъвто би бил, без човека и материята.

След като съществува Единица, вече започва да съществува и Двойката. Числото Две изразява дуалността на света, това са категориите: добро и зло, черно и бяло и т.н. Много учени смятат, че Две произтича от Едно. Всъщност двете започват да съществуват едновременно. Дори боговете могат да се разделят на две: добри и лоши, Бог и Сатана, Христос и Антихрист, Ариман и Ахура Мазда и този, когото самите те нарекли Единния Бог, той е Нулата. А ето имената, с които е назоваван: Бог Отец при християните, Аллах при мюсюлманите, при евреите - Елохим, Ен Соф, Яхва, Адонай, Йехова и др.
Много учени, особено в древна Персия, са се опитвали да разделят целия свят на две крайности. Те сгрешили само в това, че се опитвали да забравят Нулата и Единицата, а издигнали Двойката в култ. Но всъщност, ако се замислиш ще разбереш, че Нулата, Единицата и Двойката могат да опишат целия свят, всичко съществуващо. Ето това е тройката.


Тройката е всичко. Тя е многото, разнообразието в цялото му великолепие. Тройката е равна и напълно идентична с четворката, петицата и т.н.


Всъщност бог като Нула не може да съществува. Истинският, съществуващ Бог, при условие, че ние съществуваме, не може да бъде Нула. След като има материя, Бог вече не е Нула, а Десетка (Едно и Нула едновременно). Всъщност Десетката е Истинският съществуващ Бог. Бог, който включва в себе си Съвършеното (Нулата) и променящото се (Единицата) - материята. Това е Бог. В него нещата имат място, той се самоусъвършенства чрез хората, но в същото време съдържа в себе си съвършенство. Той може да съществува и е Единен, и Вечен, не чрез Нулата, а чрез Баланса и Хармонията между Нулата и Единицата. Това е Богът на Десетката.
Дълго време, между учените кабалисти, е имало спор кой е истинският Бог - този на Нулата или на Десетката. Привържениците на Нулата са казвали, че истинският Бог е този на покоя, съвършенството, вечното заставане. Те твърдят, че Бог, който има материална, променяща се част, не би могъл да бъде постоянен и устойчив. Той би се променял и не би бил истински Бог, защото би бил зависим от променящата се част. Цялото развитие на всичко това ще продължи докато един ден Единицата не завърши своето пътуване и не престане да съществува, постигайки това съвършенство, към което се стреми и по този начин, сливайки се с Нулата. Така че един ден всичко ще се върне в онова състоя ни от което е започнало - Нулата.

Николай Николов

четвъртък, 24 февруари 2011 г.

ШОКИРАЩИ АНОМАЛИИ НА МАРС


Приятно гледане на страните образувания на планетата Марс.Няма да ви правя коментари защото по-умните от мен се дразнят.
Приятно гледане! С уважение: Николай



Николай Николов

сряда, 23 февруари 2011 г.

КРЯТ НА ИГРАТА - ПЛАН ЗА СВЕТОВНО ПОРОБВАНЕ!



В близко бъдеще Земята ще се ръководи от мощно световно правителство! Държавите са в миналото. Всяка форма на независимост е атакувана-така, че семейството и отделния човек са близо до унищожение…. Пускам Ви в чист вид поредицата от филми, на английски език и с български субтитри, без мой коментар.С уважение: Николай Николов





Филма е от СЕДЕМ части. Ето ви и линковете към останалите части:

http://www.vbox7.com/play:6d436b6b
http://www.vbox7.com/play:16b4febc
http://www.vbox7.com/play:b2e8566c
http://www.vbox7.com/play:41a2ffe4
http://www.vbox7.com/play:b7b35b08
http://www.vbox7.com/play:6af80449

Николай Николов

вторник, 22 февруари 2011 г.

ЛИБИЯ, АРАБСКИТЕ СРАНИ И Билденберг груп... Endgame - Край на играта

Муамар Кадафи е едно зло, НО предпочитам него, по-малкото зло пред американците!! Знаете ли какво ще стане с Либия когато Кадафи падне?  Правителство, лесно податливо на манипулации, интриги, изнудване! Това ще доведе до пълен контрол на американските корпорации над живота на либийците. Жалко, че те не го виждат или си мислят, че без Кадафи ще се справят. Всички видяхме какво стана в Ирак и Афганистан. Либия е третата по износ на петрол! Протестите и свалянето на режимите в Тунис и Египет бяха планирани и те изиграха своята роля, подпалиха арабския свят! Защо в Саудитска Арабия няма бунтове? Защо в ОАЕ няма бунтове? Защото там шейховете са марионетки на американците. Остана един Иран, който да се противопоставя на фашистка Америка. Докато корпорациите командват американския народ нищо хубаво не ги чака! А единственото противопоставяне е или с еднолични режими, каквито бяха свалените досега или със силно гражданско общество, добре образовано и будно. За съжаление арабите не са такова общество, а загубиха и единственото, което ги правеше независими от фашисткия капитализъм на корпорациите. Макар и да бяха управлявани с диктатура, макар тези диктатори да се облагодетелстваха от благата на страните си, то и народите им бяха добре. Сега ще заприличат на източна Европа и Гърция, но още по зле. Ние поне имахме някаква култура и образоване макар и повечето да е унищожено, а те нямат нищо, защото и религията им ги дърпа назад. Жалко, че капитализма се изроди както социализма(комунизма). Нищо добро не ни чака, нас, децата, внуците и правнуците ни!
Pen4o




Филма е от СЕДЕМ части. Ето ви и линковете към останалите части:

http://www.vbox7.com/play:6d436b6b

http://www.vbox7.com/play:16b4febc

http://www.vbox7.com/play:b2e8566c

http://www.vbox7.com/play:41a2ffe4

http://www.vbox7.com/play:b7b35b08

http://www.vbox7.com/play:6af80449




Николай Николов

понеделник, 21 февруари 2011 г.

РАЗГОВОР В ИНТЕРНЕТ......

При нас лошото винаги предстои. Как другите се оправят, а ние все затъваме?

Алоооооо ГЕЙберите,оправихте държавата,ама.......отзад.
Бавно,но сигурно вървите по стъпките на Ж.Виденов. ......Боклуци,съвсем доунищожихте страната


Сега искам да чуя как всички, които харесват управлението на това правителство ще си обяснят случващото се- дали то е резултат от "компетентното" управление на Дянков, Борисов и сие или са ни виновни.... предишните, промените в климата, часовата разлика или ....а-хааа случващото се в Арабския свят....


Сумите, които фирмите имат да получават от държавата и общините за изпълнени договори, са 833 млн. лева, от които над 600 млн. лева за разплатени през 2010 г., а невъзстановените данъци, дължими от бюджета към бизнеса, са 2,4 млрд. лева."


С други думи - по мутренски държавата не плаща /на всички, защото на турците за магистралите е платено в срок/, не дава лихви, а дори ще поиска както през 2009-а "опрощение" от 10 %, за да отидат.... за СРС-та.....
Фактите са си факти! В момента:
- лихви по ипотечните кредити в финансово "фалирала" Гърция - 5-6%;
- същите лихви в европейските държави - Австрия, Германия и т.н. - 3-4%;
- лихви в централноевропейски страни - Чехия, Унгария, Полша и т.н. - 5.5 - 7.5%;
- лихви по ипотечните кредити в БГ - 12-14%!!!


Някой може ли да ми обясни какви са тия цифри? 157 млрд.! при БВП от 90 млрд.! Това означава, че държавата е фалирала! Не разбирам от финансии затова нека някой обясни?


За всичко виновни са смотаните банките, но още по - виновни са калпавите ни политици, защото можеха да им се изперчат и заплашат с изгонване от страната, както направиха политиците в Турция. Така кризата там ги подмина, защото свалиха лихвите по кредити на 1% с което покупателната способност на хората се запази голяма и съответно това помогна на икономиката им да работи в пълна пара, докато у нас поради липса на пари в кеш, никой не купува нищо и фирмите спират работа, фалират, като си освобождават персонала и ето ти и безработица. От нашата политическа класа по некадърна, неадекватна и крадлива, едва ли някъде другаде има! Лошото е че и народа изпростя много, ослепя и не вижда и не усеща, как го манипулират с обещания, как му пускат мухата, докато му го вкарват отзад в два ката.


При нас лошото винаги предстои. Как другите се оправят, а ние все затъваме?


Споко приятел, само си мислиш, че затъваме. Това е стара прабългарска тактика. Затъваме, затъваме ии хоп, скоро ще излезем от другата страна на планетат,


Господа управляващи,
писна ми от Вашите лъжи. На всяко правителство се дава толеранс от 100 дни. Това е срокът, в който трябва да приемете истината, такава, каквато е. И ако можете, да продължите да работите. Минаха сума ти месеци, все едно и също-сериалчета, от доста ниско качество. Не ме интересува кой е бил ченге, не ме интересува кой ме е управлявал преди вас и колко тежко наследство ви е оставил. Искам да знам, към коя дата ще мога да влезна в супера, да си напълня кошницата и да ми останат-за книга, кино, футболен мач, ресторант. Не съм животно и не искам да живея на екзистенц минимума. Някак си много лесно ни продадохте, за едно потупване по рамото, за усмивка пред строя на европейския съюз. Когато равнявате глобите в Европа, равнявайте и доходите на хората. Стига вече лъжи! Къде Ви е завода за боклук, защо има дупки по пътищата, защо интелигенцията на България мизерства, защо децата ни емигрират, защо ,защо, защо?


Гледах някакво социологическо проучване, според което рейтингът на управляващите пада и това не е от вчера. Същото проучване обаче показва, че няма алтернатива на сегашното управление. Да оставим настрана това дали и доколко можем да вярваме в проучвания, но ако не ГЕРБ, то КОЙ ДРУГ? Някой от предишните управляващи ли?


Уви, държавата е фалирала отдавна и не ГЕРБ са виновни затова, но и те ще си носят кръста.


Още не е било, някак си да не е било, Г-н kosmo_pelengator. Казал го е Швейк. И е бил прав. Все някак си ще бъде. Държавата е над 1300 години, едва ли тези са най-добрите ни управляващи!


Ще спрат строежа на метрото. Отдъхнах си. Ще се спестят 1 милиард и 300 милиона бюджет.


Алтернативата е НДСВ при тях имаше икономически бум, но БСП съсипаха всичко.


А Боко да не се хвали с метрото, защото то е започнато през 70-те. С чужда пита помен прави!


Освен това той съсипа столицата, сега съсипва цялата държава. В това отношение продължава деструктивната политика, завещана му от Станишев. А София трябва да престане да бъде столица, защото улиците й са направени за население до 400-500 хиляди души, не за милион! Предлагам Пловдив да стане следващата столица!


Бойко продължава деструктивната политика, завещана му от Станишев. А София трябва да престане да бъде столица, защото улиците й са направени за население до 400-500 хиляди души, не за милион! Предлагам Пловдив да стане следващата столица и институциите да се преместят там.


"Общият размер на задълженията на предприятията от нефинансовия сектор през 2009 г. е близо 157 млрд. лева, спрямо 2008 г., има прираст на дълговете от 6% или 8,9 млрд. лева. Това надхвърля с над сто процента обема на БВП


zeer streng..... Ами то нас хората отдавна ни фалира тази държава.....постоянно ни прави на гламави....Така че фалит и на държавата......МНОГО ВАЖНО.


Някой може ли да ми обясни какви са тия цифри? 157 млрд.! при БВП от 90 млрд.! Това означава, че държавата е фалирала! Не разбирам от финанси затова нека някой обясни?


Пенчо, когато взелите тези кредити фалират и не ги върнат на банките, фалират и банките, като завличат парите на вложителите. При първите признаци на този сценарий, вложителите се натрупват пред банките на дълги опашки и фалитът на държавата става факт.


Не знам толкоз тъпи ли са управляващите ни,или просто нас ни мислят затъпи.....Как си мислят че хората (бизнеса)ще плашат данъци, осигуровки и какви ли още не данъци и такси.....Аллллллло, след като вие не ми плащате заплата, ами толкова е просто аз също няма откъде да ви плащам.....Ако аз фалирам вие сте следващите........и накрая като в Либия, бой по-манерката.......Ама то се търпи донякъде, все някога на хората им пада пердето и тогава я камилата,я камиларя.....


а сия де ... фалити кой им дава да фалират бат Бойко не дава Дянков ни казва че цъфтим


ша знаете че това е поредната подмолна игра на опозицията да фалира фирмите


и да не си мислите че това е заради задлъжнялостта на държавата или за това че се разплати с част от фирмите които си заеха 10% от вземанията че поне част от парите си да видят. Ето това е финансов гений!!!


Гледам и изтръпвам – хора с посивели лица, повечето на преклонна възраст, са се вкопчили един в друг в яростна схватка за… парче банан?!?
Страшно, тъжно, срамно. Безнадеждно…


В същия вестник съзирам още една снимка – този път на вътрешността на самолета, с който настоящата парламентарна шефка пътува в чужбина – блясък и разкош, който надали имат и шейховете…Усмихнати, доволни физиономии, сланина, ах, колко сланина по бузите… А нали гласувахме за нея като представител на новата партия, която, както обещаваше нейният шеф, щеше да донесе…справедливост?!? Тоест, след като коланът се стяга, това ще важи за всички. За всички ли…


В същия брой – съобщение, че след дадените десетки милиарди на Гърция сега почти стотина милиарда ЕС ще предостави на Ирландия. Да се готвят Испания, Португалия…


Какво излиза?
Че тези страни, които са на светлинни години от нас, страни, в които милиони българи слугуват и вършат най-черната работа, тоест мият г…, простете, но това си е чистата истина, за да оцелеят, получават от Брюксел десетки милиарди ПОМОЩ!!!
А ние, най-бедната, най-нещастната страна, с най-ниските доходи, които предизвикват сред европейците недоумение и подигравки, тръбим наляво и надясно чрез своите министри и депутати, че сме супер, че сме икономически много добре, че сме стабилни и тъй нататък прочее глупости… Дори и предлагаме помощ на…бедни страни?!?


Какво е това?
Та как можеш да казваш на бялото черно, а на черното – бяло, дами и господа?


Не ви ли е срам от безнадеждните лица на тези горе на снимката пред магазините „Лидл” българи, ваши братя, сестри, родители…


Та какво здравеопазване имаме? Какво образование? Какви условия на учене и живот? Че ние една тоалетна в училищата нямаме като за пред хората? Че ние една канализация нямаме свястна на най-скъпите ни курорти? Че в болниците нямаме апарати за новородените и лекарите трябва да избират кое от тях да остане живо? И още, и още…


Да споменавам ли за цената на храната, за нейното качество, за този прословут стандарт „Стара планина”? Ами за цената на лекарствата… за… Да продължавам ли?


Докога вие ще продължавате да живеете в друга реалност? Докога ще трупате килограми и сланина чрез нещастието на ония, които са ви родили и отгледали?


Защо вместо сърца носите парчета лед? Защо крадохте, а и крадете така, че вашите поколения до десето коляно ще бъдат богати като крезове, нима цялото това имане ще го носите там, откъдето няма отърваване? Или си мислите, че за вас няма отвъдно, че вие сте вечни? Че младостта, че секретарките-любовници, с които обиколихте на свръх луксозни самолети света за сметка на бедняците-пенсионери с 50 евро доход на месец ще бъдат също вечни?


Защо сте оперирани от усещането за справедливост, за солидарност?


Защо лъжете най-безсрамно Европа, че всичко у нас е тип-топ?


Наскоро имах среща с френски висш политик, който ме запита как е възможно българските роми да живеят като скотове. Попита ме за заплатите и пенсиите ни. Когато му казах истината, той онемя. Гледа ме минута-две, после промълви:” Но как е възможно с такива доходи човек днес да живее?”


И ме стрелна с поглед: ” МО Сю Райков, аз познавам доста ваши политици, и от новите, и от старите. Защо всички те не казват истината, която вие сега ми казвате, а и ние вече разбираме чрез проблема с вашите роми. Защо и вашите депутати, министри, а и висши държавни служители идват в Европа като представители на богата страна, с всичките му екстри, а не казват, че народът ви тъне в мизерия?


Защо, продължи французинът, вашите властници не казват истината, защо не искат помощ? Няма нищо срамно в това, нали затова всички сме членове на Европа – да бъдем солидарни, да превъзмогваме такава бедност като вашата. А не само да наливаме пари на богати страни като Гърция, Ирландия, Испания…


Защо? Защо, мосю Райков, вашите хора мълчат? Защо допускат подобно страшно нещо. Та къде в Европа може човек да живее с 50 евро на месец? Да, разстроихте ме, много ме разстроихте, МО Сю Райков…”
Какво да му кажа? Как да му отговоря?
Да, мълчах. Тъжно и безнадеждно.
Както всъщност тъжно и безнадеждно се борят на снимката отсреща посивелите хора за парчето банан…
П.П. Вече бях привършил този материал, когато по френското радио RTL чувам как водещият на популярна игра пита участничка чия столица е Братислава. Оная казва: ”На България…”
Ами, това е.
Всъщност това има ли някаква връзка с написаното от мен по-горе? Как мислите – май че не, а? Или може би има. Да, май че има нещичко…

Николай Николов

сряда, 16 февруари 2011 г.

Опасен чар. Самотният човек.....




Никоя жена не бива да чува никога, че някога............ Приятно гледане и слушане!



Самотният човек....-Чуйте го!

понеделник, 14 февруари 2011 г.

Целувката на Ана



Поздравявам всички по случай празника на лозята, виното и любовта!




http://www.youtube.com/watch?v=nqPo0goqPt0&feature=player_embedded#at=97


Николай Николов

„11 СЕПТЕМВРИ” – ФИЛМА ЗАБРАНЕН В САЩ



Филмът се състои от три части . След това може да продължите с четвърта част на филма „Разследване от нулата” или да започнете с първата му част, но едва ли е необходимо. С уважение Николай Николов! Приятно гледане. Научете истината, до къде достига човешката лакомия или  по-точно безчовечието:
ТЪЙ КАТО ИЗТРИХА ТОЗИ ИДЕАЛНО НАПРАВЕН ЯПОНСКИ ФИЛМ, КОЙТО НЕ БЕШЕ МАНИПУЛИРАН И КОРИГИРАН, ТО ЩЕ ВИ ПУСНА ДРУГИ ДВА!










Николай Николов

неделя, 13 февруари 2011 г.

ТАИНАТА ЗА 11.09.2001 ГОДИНА И СРУТВАНЕТО НА КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ!



Вие все още ли вярвате, че това е случайност?

Добре, ще ви помоля да направите нещо и после помислете!
Отворете Microsoft Word и и направете следното:
1. С главни букви напишете: Q33 NY. Това е номера на първия самолет, който се врязва в кулите близнаци!
2. Маркирайте /потъмнете/ Q33 NY
3. Изменете размера до 48
4. Променете шрифта на WINDINGS (WINDINGS 1) . Това е долу-горе, третия от долу нагоре при Microsoft Word 2003
5. Непременно изпълнете последната точка /4./ . Това което ще видите много ще ви удиви!!! Какво мислите сега?!


С уважение Николай Николов


Р.S Ако това ви заинтересува, ще ви публикувам и други неща! Пробвахте ли го вече?!

събота, 12 февруари 2011 г.

ДЕЦАТА ИНДИГО



Това са хората създадени за преминаването на нашия пропаднал вече свят в новото, по- висше ниво където има още едно измерение и да променят същността на човека. Жалко, че повечето не сме сред тях! С уважение: Николай Николов! Приятно гледане!




А това момиченце е на 3,5 годинки:




http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/01/blog-post_5487.html


Николай Николов

петък, 11 февруари 2011 г.

Енергията на нулевата точка


Научете и вижте за съществуването на такава енергия, която променя хода на времето!

С уважение: Николай Николов. Приятно гледане!



Николай Николов

четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Природните чудеса

Вижте, какви красиви и интересни неща има на нашата планета Земя!

 


С уважение: Николай Николов

Как да си направим лазер в къщи-2



Втори урок, за това как да си направим сами достатъчно мощен лазер в домашни условия от достъпни и евтини устройства!



Николай Николов

сряда, 9 февруари 2011 г.

Най успешния активатор за уиндоус7



Този активатор може да си го изтеглите от http://zamunda.net/, като го потърсите под името Activator Staforce. Иначе, пълното му име е Activator Staforce v.13.

Инструкциите са:
Безплатен / Freeware
Описание: Руски активатор, който работи с всички x86 и x64 версии на Windows 7
Начин на работа: Стартирайте файла Activator Staforce_v.13.exe с десен клик на мишката >
Run as Administrator > натиснете бутона "Активировать".
Изчакайте да излезе прозорец на руски, който ще потвърди успешната активация на
операционната ви система. Кликнете ОК, затворете активатора и рестартирайте.

Николай Николов

понеделник, 7 февруари 2011 г.

Лазер от DVD RV четящо дисково устройство



Това е доста мощно лазерно устройство, което мога да ви го опиша по-подробно как се прави,  но трябва много да внимавате, за да не попадне във очите ви! Тоест, не трябва да го пускате в къщи, където има огледала, добра стена и хиляди други отразяващи устройства и трябва да носите очила доста тъмни ако не спазвате елементарните правила за защита! Успех в новото начинание!  От тук до лазерните пушки има един сантиметър разстояние!   Всичко зависи от вашето познание..!  С уважение: Николай Николов!


Николай Николов

неделя, 6 февруари 2011 г.

Песен за теб

Аз няма какво да добавя, не мога оценка на Дамян да правя!



Николай Николов

четвъртък, 3 февруари 2011 г.

"НЛО" на Третия Райх





Ще видите достиженията на Третия райх по отношение на летящи обекти от ново поколение, които и до сега не са създадени. Филма е документален и по истински случки, обекти и документи. Тези обекти и апарати съществуват и сега!! Филма е от пет части и е доста интересен! Желая Ви приятно гледане и научаване на нови и интересни неща! С уважение: Николай Николов

ПРОСТО СЕ НАСРАХАЗА ДА НЕ НАУЧАТ ХОРАТА НЕЩО! НЯМАМ ДУМИ! ЩЕ ПОТЪРСЯ НЕЩО ПОДОБНО! ЕБАТИ ПЕДЕРАСИТЕ ГАДНИ!

 


Николай Николов

сряда, 2 февруари 2011 г.

вторник, 1 февруари 2011 г.

Добро утро !!!

Добро утро на всички!




Николай Николов