сряда, 30 март 2011 г.

ОБЩЕСТВОТО "ВРИЛ" - ПЪРВИ РЕАЛНИ УСПЕХИ! - Втора част...



Тогава, преди около 500 млн. години, господарската раса „светли богочовеци“ започнала постепенно да колонизира планети като Земята, защото експанзията на Слънцето на Алдебаран и последвалото затопляне влошили силно жизнените условия. Твърди се, че от нашата Слънчева система първоначално е била заселена планетата Малона (Малдек, Мардук, или, както е при нас — Фаетон), която се е намирала между Марс и Юпитер — на мястото на днешните астероиди. След това Марс — чиито пирамидални градове и познатото „лице на Марс“, заснети през 1976 г. от сондата „Викинг“, документират някогашната високоразвита цивилизация. Предполага се, че приблизително по същото време господарите на Шумеран — Алдебаран идват за първи път на Земята, което свидетелства вкаменен отпечатък от обувка от преди 500 милиона години със стъпкан от тока на обувката и също така вкаменен трилобит (праисторически рак, изчезнал преди около 400 млн. години).
Хората от „Врил“ вярват, че когато Земята постепенно станала обитаема, расата на алдебаранците се е приземила в Месопотамия и е създала господарската каста на ШУМЕРИТЕ, които са изобразявани като бели, светли полубогове. По нататьк телепатите на „Врил“ установяват, че шумерският език не само е идентичен на алдебаранския, но че алдебаранско — шумерският звучал като неразбираем немски и звуковата честота на немския и шумерския била почти същата.
Дали тези твърдения отговарят на истината, не е ясно, но инженерните планове и техническите подробности, получени от телепатите на „Врил“, идват от едно и също място и са толкова точни, че се заражда една от най-фантастичните идеи, на които хората някога са били свидетели: създаването на „отвъдна летяща машина (Jenseitsflugmaschine).

Узрява концепцията за „друг тип наука“ (днес бихме казали „алтернативни енергийни форми“). Нужни са обаче повече от три години, преди проектът да влезе в действие. На този ранен етап на „другата технология“ или „другата наука“ доктор В.О. Шуман изнася доклад в Техническия университет в Мюнхен, който ще бъде цитиран поне в няколко изречения:
Във всички и във всичко ние познаваме два принципа, които определят случващото се — светлина и сянка, добро и зло, създаване и рушене — както познаваме плюса и минуса в електричеството. Значи със сигурност: или — или! Тези два принципа — да ги конкретизираме като съзидателно и разрушително — определят нашите технически средства… Всичко разрушително е от сатанински произход — всичко съзидателно: божествено наследство… Съответно всяка техника, почиваща на принципа на експлозията или на изгарянето, може да бъде наречена сатанинска техника. Бъдещата нова епоха ще бъде епоха на новата, позитивната, божествената техника!…“
В същото време по подобен проект работи ученият ВИКТОР ШАУБЕРГЕР. Йоханес Кеплер, чиито учения Шаубергер прилага, е завладян от тайното учение на Питагорейците, чиито знания са възприети и пазени в тайна от ТАМПЛИЕРИТЕ. Това е знанието за ИМПЛОЗИЯТА (имплозията в случая означава да се направи потенциалът на вътрешните светове използваем за външния свят). Хитлер, както и хората от „Врил“ и „Туле“ знаят, че божественият принцип винаги е изграждащ, тоест конструктивен. И обратното, когато една технология се базира на експлозия и съответно е деструктивна, тя е против него. Следователно трябвало да се създаде технология, която да се основава на ИМПЛОЗИЯТА. Учението на Шаубергер за вибрациите (принцип на обертоновата редица = монохорд /средство за определяне височината на тона на струната в различни нейни части/) е продължение на науката за имплозията. Опростено може да се каже: ИМПЛОЗИЯ вместо ЕКСПЛОЗИЯ! Посредством енергийната траектория на монохорда и на имплозионната техника се навлиза в областта на антиматерията и гравитацията се обезсилва.
През лятото на 1922 г. е построен първият летящ кораб с дискова форма, чийто двигателен механизъм се базира на имплозионната техника (Jenseitsflugmaschine). Той се състои от диск с диаметър 8 метра, над който има втори успоредно разположен диск с диаметър 6,5 метра, а под тях — трети диск с диаметър 7 метра. Тези три диска имат 1,80–метрова дупка в средата, където е монтиран двигателният агрегат, висок 2,4 метра. Отдолу средното тяло завършва с конусовиден връх, от който към долното ниво достига махало, което служи за стабилност на уреда. Във фазата на активност горният и долният диск се въртят в противоположни посоки, в резултат на което се създава магнитно поле.
Постиженията на този първи вариант на летяща чиния са неизвестни. Във всеки случай експериментите продължават 2 години, преди тя да бъде демонтирана и вероятно прибрана в заводите на Месершмидт в Аугсбург. Финансовите помощи за този проект се появяват в счетоводните книжа на много германски индустриални предприятия под кода JFM (Jenseitsflugmaschine, отвъдна летяща машина). Със сигурност от нея произлиза двигателят Врил, които формално носи името „SM — левитатор на Шуман“.
По принцип отвъдната летяща машина трябва да е произвеждала прекалено силно поле около себе си, което превръщало очертания сектор заедно с машината и нейните пасажери в напълно независим микрокосмос. При максимална сила на полето тя би трябвало изцяло да е независима от обкръжаващите я универсални сили — такива като гравитацията, електромагнетизма и радиацията, както и от всякакъв вид материя — и да се движи произволно във всякакво гравитационно или друго поле, без да се усеща въздействието на каквито и да било ускорителни сили.
През юни 1934 г. ВИКТОР ШАУБЕРГЕР е поканен от ХИТЛЕР и висшите представители на обществата „Врил“ и „Туле“ и от този момент започва да работи за тях.
След първия неуспех родилният час на първото т.нар. германско НЛО настъпва отново през юни 1934 г. Под ръководството на д-р В. О. Шуман на територията на самолетната фабрика Arado в Бранденбург се появява първият експериментален летящ диск — RFZ-1 (Rundflugzeug 1). При неговия първи и последен полет той се издига вертикално на 60 м височина, а след това започва да залита и да танцува във въздуха в продължение на няколко минути. Монтираният за резервно пилотиране самолетен двигател Arado 196 се оказва напълно неефикасен. С големи усилия пилотът Лотар Вани успява да приземи RFZ-1, да излезе и да избяга, преди машината да започне да се върти като пумпал, а след това да се преобърне и, както можело да се очаква, да стане на парчета. Това е краят на RFZ-1, но и началото на .
Още преди края на 1934 г. е готов новият RFZ-2, който е снабден с двигател Vril и „магнитно — импулсно управление“. Диаметърът му е 5 метра и има следните особености: оптическо размиване на контурите при увеличаване на скоростта и типичната за НЛО светлина — според степента на движение: червена, оранжева, жълта, зелена, бяла, синя или виолетова.
Следователно той функционира, а през 1941 г. му предстояла още по-забележителна мисия — по времето на т.нар. „въздушна битка за Англия“ — когато изпълнява функцията на далекобоен разузнавач, след като се оказва, че поради ограничения си радиус на действие стандартният германски изтребител МЕ 109 е негоден за презокеански разузнавателни полети.

Следва продължение.......


вторник, 29 март 2011 г.

Кои ли са седемте чудесе на света?!

Погледайте, послушайте приятната музика и си направете Вашия извод! Приятно преживяване Ви желая!



Николай Николов

РИМСКИЯТ КЛУБ



Римският клуб /(Club of Rome)/, по мнението на Овин Демарис (Dirty Business) е кръг от членове на международния кръг от 25 държави (около 50 души). Той е създаден от фамилия Рокфелер (на частната територия на Рокфелер в Белаго, Италия) и се финансира от нея. Основната му цел отново е Световно правителство. Римският клуб разработва единна световна религия и чрез медиите разпространява заблудата за „енергийната криза“ и пренаселването на Земята. Според твърденията на Уилям Купър, той трябва да е разработил и разпространил вируса на СПИН (разбира се, и неговото лечение), за да задейства расовата програма за хигиенизиране, запланувана от елитарното правителство. (Повече факти и имена по темата СПИН ще намерите в книгата на Уилям Купър "Behold a Pale House".)

НАШЕТО БЪДЕЩЕ - Предпоследно ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Понеже разбрах, че протоколите на Сионските /Ционските/ мъдреци се знаят само от един човек от някакво виртуално кафе, то за да няма спорове, подмятания и подигравки, премахнах предпоследната публикация и отново ще Ви дам линк към тези протоколи в пълният им обем!

http://www.imadrugpat.org/protocoli.html

Вижте и прочетете какво мислят хората от други засегнатите страни /чрез линк пратен от приятел/! Приятно гледане Ви желая!



Николай Николов

понеделник, 28 март 2011 г.

Приятни минути Ви желая!


Малко за размисъл и приятни минути...
След всяка песен или стих следва поредица от други така , че ако ви е приятно, гледаите.....






Николай Николов

Съкратен вариант на нашето бъдеще...

(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے


Има 24 такива протокола, от които ще прочетем само 12 и то в много, много съкратен вариант.

Контролиране на парите:
1) … „Контролът на нациите ще стане сигурен, когато гоите (не — евреите) станат зависими от създадените огромни частни монополи — като хранилища на мощни богатства
… Така в деня след политическата катастрофа те ще загинат заедно с държавните кредити…
… икономически кризи за увреждане на противниковите държави чрез изтегляне на парите от обръщение.
...Чрез държавните дългове страните ще станат подкупни и така ще попаднат още повече под наш контрол…“

Контролиране на печата:
2) „… Ще постъпим с печата по следния начин: той ще служи за възбуждане и разпалване на народните страсти…, а обществото няма да има ни най-малка представа в чия услуга е той… Между написаното ще има статии, които нападат и самите нас, но те ще са наше дело и в крайна сметка ще критикуват неща, които ние не сме запланували…
… Нито едно съобщение няма да проникне в обществото без наш контрол.
Нашите вестници ще бъдат всякакви — аристократични, социалистически, републикански, даже и анархистки — разбира се, както е в конституцията…
… Глупаците, които вярват, че повтарят написаното в някой вестник от собствения си лагер, в действителност ще повтарят нашето мнение или нечие друго, което е желателно за нас…“
...Почти всички новинарски агенции вече се контролират от връзката „Трилитерална комисия — CFR“

Разпространение на властта:
3) „Ние ще бъдем приятели на всички в обществото. Ще подкрепяме всички — анархисти, комунисти, фашисти и специално работническата класа. Те ще ни се доверят и ще станат удобен инструмент за нас…“

Контрол на вярата:
4) „…Ще отнемем истинската вяра на хората. Ще променим или отстраним основните стълбове на духовните закони… Липсата на тези закони ще отслаби хорската вяра, защото религиите повече няма да могат да обясняват взаимовръзките… Ще запълним тези празноти с материалистическо мислене и математически пресмятания…“

Объркването като средство:
5) „…За да поемем в ръце общественото мнение, трябва да го доведем до стадия на объркване…
… Впрочем, ще използваме печата за това да предлагаме на хората толкова много и различни мнения, че да загубят ясна представа в лабиринта от информацията Така ще решат, че е най-добре човек да не се интересува (от политика).“

Желанието за лукс:
6) „…За да засилим рушенето на индустрията на гоите, ние ще форсираме в тях желанието за лукс. Обикновеният човек няма да може да се радва на лукса, защото ще вдигаме постоянно цените, за да се налага работникът да работи толкова много, че да получи желаното… И докато той проумее системата, вече ще се е превърнал в неин затворник.“

Политиката като средство:
7)„Внушенията ни за либерализъм в държавите ще променят изцяло техния облик…
… Една конституция не е нищо друго освен висша школа по разединения, недоразумения, раздори и партийни прищевки, накратко: училище за всичко онова, което служи за обезличаване на държавното дело…
… В «епохата на републиките» ние ще заменим владетеля с карикатура на управлението : президент от народа, от средите на нашите марионетки, нашите роби…
...Ще превърнем свободните избори в средство, което ще ни улесни да се изкачим на световния трон, а ограничените хора ще бъдат залъгвани, че влияят на държавното устройство чрез конференции и сдружения…
Същевременно ще разрушим смисъла на семейството и неговата възпитателна роля и ще ликвидираме шанса на самостоятелната личност…
… Достатъчно е за известно време да се предостави на един народ възможността за самоуправление (демокрация) и той ще се превърне в безредна тълпа…
Силата на тълпата винаги е сляпа, безсмислена и неразумна, винаги насилена от нечие влияние. Слепият обаче не може да води слепците, без да ги тласне в пропастта.Само този, който от рождение е възпитаван от независим владетел,има понятие за политическото А,Б, В.

Нашият успех ще бъде улеснен от това, че в отношенията си с хората, от които се нуждаем, винаги ще влияем върху най-чувствителната страна на човешката природа: алчността за пари, страстите и ненаситността към човешки и материални блага…“

Контрол на храната:
8) „… Нашата сила е и в продължаващата оскъдица на храна. Капиталното право създава глад, който завладява работниците по-сигурно, отколкото това би могла да направи аристокрацията с царската власт… С недоимъка, завистта и омразата, които ще възникнат, ние ще управляваме масите… Като притежател на земя индивидът би могъл да е дори по-опасен, защото се самоосигурява. Затова на всяка цена трябва да отнемем земята му. Това ще се постигне най-добре, когато се увеличат трудностите за владеене на собствеността, … когато земите се обременят с дългове.“

Функция на войната:
9)“За да подтикнем към злоупотреба жадните за власт хора, ние с всички сили ще ги изправим едни срещу други. В цяла Европа и чрез връзките на Европа с други части на света трябва да създадем раздори, вълнения и вражди… Трябва да сме готови да посрещнем всяка съпротива чрез войни в съседна страна… Ако някои все пак се осмелят да се обединят срещу нас, тогава ние трябва да им противодействаме чрез световна война…“

Контрол чрез образование:
10)Гоите няма да бъдат въведени в практическата употреба на необремененото историческо мислене, а напротив — в теоретически преценки без всякаква критическа връзка с бъдещите събития…
...„Посредством печата ние предизвикахме перманентно сляпо доверие в научните теории. Интелектуалците на гоите ще се хвалят със знанията си.
...Когато народът все повече бъде отучен да мисли самостоятелно и да има свое мнение, тогава най-сетне ще се твори с тона, с които ние искаме…“
Цитат от Уилям Купър: „Те ви казват само това, което мислят, че трябва да знаете!“

Контрол на масонските ложи:
11)„Във всички краища на света ние ще създадем и ще множим масонските ложи и така ще съблазним индивидуалистите, които биха могли да се издигнат над обществото или вече са го направили…
… Ще управляваме всички ложи от нашия център, за който само ние знаем и който е непознат на останалите.
… Кой или какво може да надмогне една невидима власт? Нашата сила е точно такава… Нееврейското масонство ни служи слепешката за параван и робува на нашите цели. Планът за действие на властта ни остава тайна за населението, дори за останалите от собственото ни братство.“

Смъртта:
12)„Смъртта е неизбежният край на всички хора, затова е по-добре да тласнем към нея всички онези, които препречват пътя ни.

Пред себе си имаме готов план, който показва как трябва да се действа, за да се пороби светът. И независимо кой би могъл да стои зад него, той СЕ ПРИЛАГА В МОМЕНТА. Не е важно КОЙ прилага Протоколите, а какъв е принципът, заложен в тях и че ИЗПОЛЗВАНИТЕ хора позволяват това да се случи!
Допълнително средство за постигане на целта с разделянето на света на две: робско общество на Изток и господарска раса на Запад.

ВСИЧКИ ИЗТОЧНИЦИ СА ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД.
Следва продължение........

PS - ще публикувам продълженията на темите през една или през две публикации, пониже интереса е различен, а критиците много! Всичко добро!

Я.в.Х.


︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── * * * * * * *


петък, 25 март 2011 г.

Обществото „Врил“ или не всичко хубаво идва отгоре!



Обществото ВРИЛ всъщност е едно от най-интересните тайни общества, съществували някога. То просто ТРЯБВА да бъде споменато. За него в Германия няма дори и една — единствена книга, а Съюзниците успешно са заличили всички останали материали, които биха могли да ни насочат към името. Но все пак има запазени документи. Предстои ни да разкрием с вас тази тема, за да се убедите с очите си кои кръгове на властта от „не — германска“ природа са заинтересувани случилото се да се пази в тайна от немската и други нации.
През 1919 год. Карл Хаусхофър основава втори орден — БРАТЯ НА СВЕТЛИНАТА — който по-късно е прекръстен на ОБЩЕСТВО ВРИЛ. В него се обединяват и произлязлата от Германския орден през 1917 год. нова тамплиерска формация ГОСПОДАРИТЕ НА ЧЕРНИЯ КАМЪК (DHWSS) и ЧЕРНИТЕ РИЦАРИ от S — и „Туле“ — елита на ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ.
Най-очевидната разлика между обществата „Туле“ и „Врил“ е, че „Туле“ се занимава с материални и политически дела, а „Врил“ е ориентирано към ОТВЪДНОТО. Разбира се, между тях има редица пресечни точки — например Атлантида, Ултима Тули, „Островът на блажените“ на Гилгамеш, праисторическата връзка между германците и Месонотамия какво и древните светилища като Екстернщайне или Хаусберг в Щронег (Щронсдорф).

През декември тесен кръг от хора от „Туле“, DHWSS и „Врил“ се събират в специално наета за целта хижа в Рамзау — Бертесгаден. На срещата освен Мария Озрич присъства още един медиум, познат само като Зигрун. По медиален път Мария успява да получи съобщение на таен тамплиерски език — напълно непознат за нея — който съдържа технически указания за построяването на летяща машина. Телепатичните съобщения според текстовете на „Врил“ идват от слънчевата система Алдебаран, отдалечена от нас на 68 светлинни години в съзвездието Телец.
Да направим кратко обобщение на съобщенията, които телепатите на „Врил“ получават с течение на годините и които лежат в основата на всички по-нататъшни действия на това общество:
Според тях слънчевата система Алдебаран е отдалечена на 68 светлинни години от Земята и около алдебаранското Слънце кръжат две населени планети, които образуват империята ШУМЕРАН. Човечеството на Шумеран се деляло на господарска раса от „светли богочовеци“ (арийци) и различни други човешки раси, появили се на планетите от негативните мутации на арийците вследствие на климатични промени. Тези разноцветни мутанти имали по-ниско ниво на развитие. Колкото повече се смесвали расите, толкова повече изоставали в духовното си развитие, и когато Слънцето на Алдебаран започнало да се разширява, те не били в състояние да създадат космическите технологии на предшествениците си и да напуснат планетата. Поради това били напълно зависими от господарската раса и трябвало да бъдат евакуирани с нейните космически кораби на други, годни за живот планети. Въпреки съществуващите различия, расите взаимно се уважавали и не се намесвали в жизненото пространство на другите — нито т.нар. богочовеци в по-нисшите раси, нито обратното. Всички просто уважавали факта, че останалите имат свое лично развитие (за разлика от Земята).

Следва продължение..........

четвъртък, 24 март 2011 г.

НАКРАТКО ИСТОРИЯТА НА "ТУЛЕ"- трета част


Продълхаваме директно от предната публикация..............
Според тези твърдения истинският живот на планетата се развива вътре в Земята, господарската раса живее във вътрешността и, а мутантите — върху повърхността. Това била причината, поради която не откриваме живот на другите планети от Слънчевата система: защото и там жителите им са под повърхността. Главните входове към подземното царство би трябвало да се намират на Северния и Южния полюс, през които свети Централното слънце и създава aurora borealis — т.нар. полярни сияния. Във вътрешността на Земята твърдата маса би трябвало да е повече, отколкото водната. Според твърденията на Олаф Янсен и на други изследователи те са попаднали на сладководни басейни, което би могло да обясни защо ледниците на Арктика и Антарктика са образувани не от солена, а от сладка вода.

Интересно е да се отбележи, че това схващане за строежа на Земята продължава да се поддържа от полярните изследователи Кук, Пиъри, Амундсен, Нансен, Кейн и да не забравяме адмирал Е. Бърд. Всъщност всички те има идентични, необикновени и несъгласувани с наличните „научни“ теории преживявания:
Те твърдят, че след 76-ия градус географска ширина вятърът ставал по-топъл, птиците и животните (например лисиците) се движели в северна посока, намирали пъстър и сив сняг — който, като се стопял, оставял цветен прашец или вулканична пепел. И в двата случая възниква въпросът откъде са се взели цветният прашец и вулканичната пепел, тъй като на картите за Северния полюс няма обозначени вулкани. Част от изследователите се озовават в сладководно езеро и всички съобщават, че по някое време на пътуването си виждали две слънца. Намерени са мамути, чието месо било още прясно, а в стомасите им имало остатъци от свежа трева. Въпреки отричането на това от „официалната“ наука, аз ще Ви дам линк към моя публикация в която има филм от космоса за двата полюса!


http://nikolaijambol.blogspot.com/2010/11/blog-post_26.html


http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html

 Малко бележки по казаното до сега:
Хипотезите, че Земята е куха, до момента остават само предположения, въпреки твърденията на полярните изследователи и някои автори, че са видели това с очите си и — подобно на адмирал Бърд — са направили множество снимки. Няма защо да отричаме, че всички те са имали странни и необяснени засега преживявания, което навежда на мисълта, че там наистина има нещо необичайно. Теорията, че Земята има течно ядро, обаче също е само теория. Контрааргумент срещу нея е фактът, че съществуват подземни системи от проходи и тунели, прокопани от хора. Те могат да бъдат открити в почти всяка част на Земята и заедно до голяма степен с все още наличните светлинни източници (зеленикава мъждукаща светлина, която става по-ясна с по-дълбокото навлизане в тунела), гладко шлифованите стени и непознатите машини (както в случая с намерените в каньона Бойнтън, Седона, Аризона) свидетелстват за технически високо развита и древна култура на милиони години!
За членовете на „Туле“ обаче митовете за „кухата Земя“ очевидно са достатъчно основание, за да се отдадат сериозно на делото. По времето на Втората световна война е проведена поне една експедиция до Антарктида.
За да покажем, че историята на арийските хиперборейци не е изсмукана от пръстите, нека да приведа два примера: Когато водените от Франсиско Писаро испански завоеватели пристигат в Южна Америка през 1532 г. местните жители се обръщат към тях с „Вилкакора“ (бял господар). Според местните легенди става въпрос за господарска раса от едри бели хора, които векове по-рано идват с „летящи дискове“ от небето. Те управлявали голяма част от тогавашните градове и с обещанието, че ще се завърнат отново, изчезнали. Когато по-късно пристигат светлокожите испанци, местните призовават завърналите се Вилкакора и като начало им предоставили златото си.
Нещо подобно се случва в Тибет и останалите райони на
Хималаите, когато се появяват първите бели туристи.
Тибетците озадачено ги гледали и питали защо идват отдолу (т.е. от подножието на планината), а не отгоре.
Жалко наистина, защото идеологията на германското управление на Третия райх се базира върху темата за Ел Шадай и произхождащото от него преследване на евреите, върху откровението на Исайя, знанията на Тамплиерите, а вероятно и върху казаното току-що. В основата на всички действия до началото на Втората световна война лежи тази тематика.


С оглед на десните екстремистки прояви във бившего ФРГ, от една страна наистина е уместно да се забранят всички текстове, които открито и донякъде примитивно призовават към брутален расизъм. Но за да се възпроизведат истинно миналите, както и настоящите политически и религиозни събития, информацията не трябва да се потулва.


Това обаче не е краят на разказаните мистерии. Както ще видите, германския елит прави едва ли не невъзможното, уповавайки се на тези митове.
През октомври 1918 г. Зеботендорф възлага на ложните братя КАРЛ ХАРЕР и АНТОН ДРЕКСЛЕР да създадат работен кръг. Той по-късно се превръща в DAP (Германска работническа партия). Вестникът на обществото „Туле“ Volkischev Bcobachtcr директно преминава в ръцете на NSDAP, която произлиза от DAP.
През октомври 1918 г. младият окултист АДОЛФ ХИТЛЕР (първоначално Адолф Шикългрубер, Хитлер е моминското име на майка му) посещава Туле — DAP и прави впечатление на добър оратор. В „Копието на съдбата“ Тревър Рейвън — скрофт споделя казаното от приятеля на Хитлер от младежките години ВАЛТЕР ЙОХАНЕС ЩАЙН, по-късно съветник на масона УИНСТЪН ЧЪРЧИЛ:
„Хитлер, който на 20 години вече е горещ поклонник на мистицизма, се опитва да постигне по-високи степени на съзнание с наркотици. Чрез виенския продавач на книги ПРЕЦШЕ, почитател на германския мистицизъм и на произтичащите от него учения за арийската господарска раса, той поставя основния камък на своята бъдеща философия за света и чрез Прецше експериментира с пейот като средство за мистично просветление. По същото време Хитлер попада на

 ПРОТОКОЛИТЕ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ 

които подсилват ненавистта му към евреите.“

Следва продължение..........

сряда, 23 март 2011 г.

НАКРАТКО ИСТОРИЯТА НА "ТУЛЕ"- втора част



Знакът на „Туле" вероятно е бил въртящата се наляво свастика. По думите на тибетските лами и лично на Далай Лама, хората от Агарта са живи и днес. С течение на хилядолетия подземното царство, залегнало във всички източни учения, се разраства под цялата земна повърхност и изгражда центрове под Сахара, планината Мато Гросо в Бразилия, Юкатан в Мексико, Шаста в Калифорния, Англия, Египет, Чехословакия… Огромното желание на Хитлер е да се намерят входовете към тази Агарта и да се влезе в контакт с потомците на арийските „богочовеци“ от АлдебаранХипербореа. Между другото, легендите за подземното царство разказват, че на повърхността на Земята ще има още една лоша война (Трета световна война), която ще завърши със земетресения, природни катаклизми и изместване на полюсите, вследствие на което ще загине две трети от човечеството. След „последната война“ различните раси от земните недра щели отново да се обединят с оцелелите от повърхността хора и да обявят хилядогодишната ЗЛАТНА ЕПОХА (епохата на Водолея). Хитлер, от своя страна, желае да създаде „външна" Агарта или Ариана с арийска господарска раса с център Германия. Това обяснява защо по времето на Третия райх са предприети две големи експедиции на SS в Хималаите. Други германски екипи изследват Андите, планината Мато Гросо в Северна Бразилия, Санта Катерина в Южна Бразилия, както и Чехословакия и части от Англия.

Някои автори заявяват, че (независимо от подземната тунелна и градска система) според членовете на „Туле" Земята по принцип е КУХА и има два изхода: на Северния и Южния полюс. Те се позовават на природните закономерности „в микрокосмоса и макрокосмоса". Тъй като всяка кръвна, телесна и семенна клетка, всяка комета и всеки атом съдържат ядро, т.е. център и кухо пространство, оградено от corona radiate (обвивка), реално животът също би трябвало да протича във вътрешността, което означава, че за Земята е валиден същият принцип. Това се доказва от каменните друзи, защото отново става въпрос за кухо пространство, и същинският живот — конкретно за минералите и кристалите — също протича във вътрешността.
По тази логика и Земята би следвало да е куха — което впрочем съответства на казаното от тибетските лами и Далай Лама — и да има ядро, т.е. Централно слънце, което да осигурява на земните дълбини подходящ климат и постоянна слънчева светлина.


Следва продължение......

вторник, 22 март 2011 г.

НАЙ - МОЩНОТО ОРЪЖИЕ СЪЗДАВАНО ДО СЕГА!!!



Реших да ви дам още подробности за най-мощното оръжие създавано до сега коего се притежава както от Русия, така и от САЩ. То е създадено най-напред в СССР, а после под друга форма и в САЩ! Възможностите му стигат до там, че да се унищожи цялата планета.

Земята може да бъде разрушена, ако се генерират вибрации в резонанс със геомагнитното й поле.

Американският ядрен инженер Томас Биърдън е убеден, че военните ведомства на супер силите отдавна работят върху създаването на тектонично оръжие. През 1975 г. сенаторът Клейборн Пел призова федералното правителство към международно споразумение, "преди военните лидери да започнат да манипулират климата и да създават земетресения срещу своите врагове". Двете супер сили се решават на компромис и в 1976 г. сключват договор, по силата на който се налага забрана върху използването на разработки в областта на геофизиката за военни цели. Скандалният политик Владимир Жириновски неотдавна заяви, че "Русия разполага с оръжие, по-мощно от ядреното". До началото на 90-те години на ХХ век руските учени работели успоредно по проект за класическо тектонично оръжие, поразяващо врага със серия от подземни ядрени взривове в зони на сеизмичен риск (проектът "Вулкан") и Тесла - технология за изкуствено предизвикване на трусове. По данни на "Ню Йорк Таймс" в средата на 70-те в московски институт започват тестове на 40-тонно устройство, способно да генерира магнитно поле, 250 000 пъти по-мощно от това на Земята. Целта на експеримента била посредством контролирано бомбардиране с определени честоти на земната кора да се изучи механизмът на възникване на трусове и да се предотвратят бъдещи катастрофални земетресения. Западни експерти изразяват съмнение, че проектираният впоследствие Магнитохидродинамичен (MHD) генератор не е нищо друго, а работещо тектонично оръжие на Съветите. В статията си "Земетресенията - естествени или причинени от човека" Джейсън Джефри не изключва версията прототип на MHD да е причинил мощното земетресение в Тянгша (Китай) на 28 юли 1976 г., което отнема живота на повече от 650 000 души! Малко преди първите трусове в 3,42 ч. след полунощ небето се осветило като по обяд. Избухнали мистериозни осветявания с бял и червен цвят, които се виждали на разстояние около 300 километра. Листата на много дървета се овъглили, а някои растения били обгорени от едната страна, сякаш от въздействие на кълбовидна мълния. Ядреният физик Томас Биърдън е убеден, че странните сияния, светещи тела и изгаряния, предшестващи труса в Китай са пиезоелектрически феномени, породени от бомбардирането на земната кора и атмосферата с високоенергийни лъчи на геофизично оръжие.


Скоро изплува и американската програма HAARP (Активна високочестотна програма за изследване на полярното сияние). Водещи специалисти в САЩ разработват високочестотни генератори, снабдени с лъчево оръдие, способни да трансформират в плазма атмосферните йони при свръхвисоки температури. В този експеримент участва и най-големия в света йоносферен излъчвател - устройство, бомбардиращо горните слоеве на атмосферата с високочестотни радиовълни с мощност от порядъка на гигавати! Въздействайки върху геомагнитното поле, създателите на геофизичното оръжие практически са в състояние да програмират наводнения, тайфуни, торнадо и дори земетресения във всеки регион на планетата. Смята се се, че изградените по програмата HAARP високочестотни излъчватели са разположени в норвежкия град Тромсьо и във военната база на САЩ Гакхон на 450 километра западно от Анкъридж (Аляска). След въвеждане в експлоатация на третия, най-мощен излъчвател в Гренландия, геофизичното оръжие ще бъде в състояние да промени пейзажа на цяла Европа и Азия от Атлантическия до Тихия океан. Поредица от аномални явления, съпровождащи катастрофалният трус в Измит (Турция) на 17 август 1999 г., погубил над 20 000 души, засилват подозренията, че бедствието е причинено от тест на системата HAARP. Турската уфологична организация TUVPO съобщава за поява на тайнствени обекти с кръгла или триъгълна форма, с бели, жълти, червени и сини цветове, които се реели в небето и се дематериализирали след 5 до 20 минути. Непосредствено преди земетресението дъното на Мраморно море край Измит "почервеняло", а температурата на водата достигнала 40-45 градуса по Целзий, въпреки, че в района нямало подводни вулкани. Два дни преди труса вълните изхвърлили стотици обгорели риби, и други морски организми. Мрежите на рибарите също били овъглени, а някои от извадените камъни били почернели от въздействието на екстремните температури.

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/haarp-high-frequency-active-auroral.html

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/haarp.html


В книгата си "Между две епохи" (1970 г.) световноизвестният политолог Збигнев Бжежински предрече, че геофизичните оръжия ще бъдат употребени от Великите сили за установяване на новия световен ред. Анализатори от сайта Rumormillnews.com твърдят, че катастрофалното земетресение в иранския град Бам на 26 декември 2003 г. е поредния пример на употреба на тектонично оръжие за постигане на стратегически военни цели. На 26 декември 2003 г. мощен трус от 6,5 по Рихтер срина градчето Бам в Югоизточен Иран. Загинаха над 30 000 души. Катастрофалното земетресение бе предшествано от твърде необичайна серия от 4 силни труса (над 6-та степен по Рихтер), ударили твърде отдалечени точки на света само в рамките на един ден (25 декември). На 24 декември сайтът WorldNetDaily съобщи, че по данни на разузнаването лидерите на Ал-Кайда Осама бин Ладен и ал-Зауахири се укриват в Иран, близо до границите на Афганистан и Пакистан. Епицентърът на труса от 26 декември е в същия район. Ирански екстремистки лидери отдавна заплашват с ответни удари с балистични ядрени ракети при евентуална атака на Израел, САЩ и Британия и дори споменават за 29 невралгични зони в тези държави, които са проучени от ирански шпиони и ще бъдат обект на нападение в най-скоро време. Дали трусът в Бам всъщност не е удар срещу "Ал Кайда" или предупреждение към Иран, който е заклеймен от Запада като лидер в "оста на злото"?


"Потенциалните терористи разработват химическо и биологическо оръжие, а също и електромагнитни методи, с които могат да променят климата или да предизвикват земетресения и вулканични изригвания". В този фрагмент от реч на американския секретар по отбраната Уилям Коен /пак евреин / от април 1997 г. Пентагонът индиректно призна, че отлично е научил и овладял арсенала на Апокалипсиса, който заплашва да се изплъзне от контрола на световните суперсили. На 28 май 1993 г. в Западна Австралия е регистриран силен трус, придружен от серия мощни взривове и странно сияние. Епицентърът му бил недалеч от парцел, в който "Аум Шинрикьо" построила секретна лаборатория. Австралийският геолог Гери Мейсън твърди, че земетресението е било тест на " електромагнитно супероръжие". Непосредствено преди смъртоносния трус в Кобе (Япония) през 1995 г., когато загиват над 5000 души, очевидци видели в небето загадъчни червени мълнии. Малко преди да бъде убит от самотен атентатор, Мураи намеква, че бедствието е дело на "Аум Шинрикьо", която употребила устройство, "извличащо енергия от земните недра".


Реалната заплаха идва от сеизмичния хазарт на водещите нации. Авторитетни учени предупреждават, че вилнеещите в наши дни планетарни катаклизми (особено катастрофални земетресения като неотдавнашното в китайската провинция Съчуан), са провокирани от тестове на авангардни технологии от типа на HAARP. Пробивът в озоновия слой, отслабването на интензитета на геомагнитното поле, което ни пази от смъртоносната слънчева радиация и страховитите метаморфози климата са само "страничен ефект" от инцидентната употреба на най-могъщото оръжие в зората на новото хилядолетие. Дори и най-яростните пориви на природния гняв бледнеят пред последиците от евентуална сеизмична война. За първи път от Сътворението застрашени от тотално унищожение ще бъдат не само всички обитатели на Земята, но и самата планета като небесно тяло. Древно библейско пророчество ни предупреждава, че в "края на времената" апокалиптичен земетръс ще затрие човешкия род, опълчил се с ненавист, агресия и жажда за власт срещу божиите закони: "И слънцето стана черно като струнено вретище, и месечината стана като кръв…и небето се дръпна и се нави като свитък, а всяка планина и остров се отместиха от местата си…И бидоха светкавици, гръмотевици и гласове, и биде силен трус, такъв голям и силен трус, какъвто не е ставал, откакто има човеци на земята" ("Откровение на Йоан").


Николай Николов

понеделник, 21 март 2011 г.

КЪДЕ СМЕ НИЕ КЪДЕ СА ТЕ! - КЪДЕ СЪМ АЗ КЪДЕ СА ТЕ?!


Ха сега да видим от къде от къде тръгва Европа, ЕС и САЩ!

Приятно гледане!

Мръсните гадове са го изтрили. И ако мислят, че с това стават по-велики, то жалко за тях. Май вече ще ги качвам на домашен сървър, или на прокси. А адреса беше:

http://www.vbox7.com/play:5ca9a4f8

Съжалявам, че не взех мерки, но ще  опиша отново историята на "Великата Западна Цивилизация" И с удоволствие и за Ваше извинение ще им кажа" Мамка ви да еба!
Николай Николов

КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ ИЗХОДЪТ ОТ ЕДНА ВОЙНА


 Ще ви дам много накратко едно разяснение:

Изходът на една война винаги може да се предопредели, ако се наблюдава на чия страна е Англия. Тя винаги се оказва на страната на победителите. Великобритания, или по-точно Короната, разполага с един вид официална „аварийна система“ и властта на Ротшилдови достига такива размери, че в началото на новия век той контролира половината от собствеността на целия свят.
Аварийната система на Ротшилд
В историята кралете и останалите диктатори винаги са били известни с това, че изразходват повече, отколкото могат да изтръгнат от народа с данъци. В такива моменти нациите и правителствата заемат необходимите средства от банките. Но как те си прибират парите, в случай че дадено правителство не може или не желае да плати? Решението се казва война!
Правителствено — финансовият бизнес функционира като кредитна институция, която отпуска заем на даден клиент, за да може да си купи кола. Ако той не може да си плати месечните вноски, колата се „извозва“ - Как?  С друга кола.  При финансирането на правителства нещата са същите. Безсмислено е да се отпускат заеми само на една страна. Това трябва да се направи и с враговете и. Заемодателят се уверява, че двете държави са горе — долу еднакви по сила, така че решаващият фактор при конфликт да е финансирането. Следователно, ако една страна откаже да върне заема, заемодателят ще я заплаши с война чрез друга страна, а ако тя продължава да упорства, той ще накара другата държава да я „извози“ като военна жертва .
От около 160 години семейство Ротшилд работи на този принцип. Техните братя започват играта в Европа в началото на миналия век след успеха, почерпан от Наполеоновите войни. По онова време на континента се налага т.нар. „равновесие на властите“. За да затвърди поста си на „невидим владетел“, на Ротшилдови са нужни две силни групировки с приблизително равни сили — за да се обезпечи „равновесието на властите“. Следователно те трябвало да се застраховат, че всички А — крале биха могли да бъдат застрашени от всички Б — крале. Разбира се ще бъдат финансирани И двете страни. Тук се появява нуждата от трети център — охранителната полиция — в случай че някоя от двете страни затанцува извън строя.
Този център е Натанова Англия, която по онова време господства над Европа.

Организацията THE ROUND TABLE /КРЪГЛА МАСА/ се ражда от мечтата на златния и диамантения магнат СЕСИЯ РОУДС, който се стреми към «нов световен ред».
Връзката на Роудс със заговора за налагане на световно правителство се потвърждава от редица завети. В своя Първи завет Роудс обяснява ясно своята цел: разширяване на британското влияние върху целия континент (английският като световен език)!“

КРЪГЛАТА МАСА работи зад паравана на британското правителство.

Я.в.Х.

Следва продължение............

неделя, 20 март 2011 г.

ЛИБИЯ - КОМЕНТАРИ В ИНТЕРНЕТ


Джон Болтън,посланик на САЩ в ООН от 2005 до 2006 година заявява: „Считам, че ние (САЩ, б.р.) имаме право да се защитаваме със всички средства, включително със смяна на правителства в други държави, ако това е необходимо.“ Заявлението е в отговор на въпроса: „Могат ли САЩ да свалят демократично избрано правителство на друга държава, ако то води политика, не устройваща САЩ?“

Очевидно е, че Елица и Енчев са никове на един и същ участник, явно 4апат е третия му ник, типично за комунистическите пропагандатори и агитатори !


Тикво Зелена аз на Български мога да пиша. Но докато има глупаци като ТЕБ и България ще продължава да бъде икономически РОБ и народа и също!!!!!!!!!!!!!! нещо което те първа ще започне да се случва на ново освободените Либийци!


Даже на скоро си говорехме с един познат (на шега естествено) че като ги освободят и трябва да отидем да се захванем със застрахователен бизнес пирамиди и всички други хитрости от 90-те в БГ.


chkata Бургас, България - Хора не виждате ли на къде отива цялата работа,опит за Трета световна.


pichkata Бургас, България - Напълно съм съгласна с elica1204. И мен ме съмнява такова нещо. Нямаше ли мирни начини да го отстранят Кадафи отрова, снайпер и т.н....


Georgi273 извън, България - Против Кадафи съм, но ме дразни двойния стандарт на "демократите" от ООН и така нар. "коалиция". Защитават "мирните“, въоръжени с автомати и картечници либийски граждани в Бенгази, а си затварят очите за смазването на истинските цивилни бунтове в Йемен, Бахрейн и др. страни от техните правителства. Никаква разлика няма между сегашното налагане на демокрация и едновремешният болшевишки износ на комунизъм. Дори сегашното е по-арогантно, защото е на крилете на съвременните оръжия, което може да доведе до нова


4apat България - Да уточня че всички сме на едно мнение с изключение на СИМсОНа


Току що забелязах бунтовниците на няколко снимки какъв знак показват с два пръста хахахахахаа много ми е познат от някъде кой ли им го е показал (същия който и на нас) горките сега като ги освободят след 20 години ще са на нашия ХАЛ.


pichkata Бургас, България - Прав е Enchev I.P отдавна се говори, че има конспирации на по дълбоко ниво,за което ние обикновените хора нямаме си ни малко и идея. От всичко това се облажват определен кръг хора които са скрити дълбоко, дълбоко и дърпат конците. Нищо не е това което изглежда. На мнение съм ,че Кадафи трябваше да бъде свален, ама по такъв начин ли....няма ли по скрити начини а, не ми казвайте, че няма техниката толкова е напреднала, вируси бол изкуствено създадени и т.н. Тук номера е, че някой иска да намаже по ЕВТИН ПЕТРОЛ но да го продава пак на тази цена на която е на пазара.


Интересни новини за интересни събития. Определено големи интереси диктуват действията на участниците в тази операция. И ако някой се заблуждава, че това са напъни за налагане на "демокрация", то определено наивността му идва в повече. Просто се разбра категорично, че бунтовниците няма да успеят по никакъв начин да свалят Кадафи и за да не се изтърве удобната обстановка за премахването му от политическата сцена, на всичко отгоре в легитимна операция на ООН, сега Запада взе нещата в свои ръце. Приветствам това, но се опасявам, че последиците ще са доста спорни. Играе се на ръба и грешна стъпка може да обрече добрите намерения на провал. Защото в страна, съставена от племена, някои от които враждебно настроени към другите, единствено диктатура и желязно управление гарантират "стабилност". Да не забравяме уроците от Ирак, където с години няма да има мир, със или без американците. Чудно ми е кого гласят за лидер в Либия, след като там няма (а и не е имало) организирана опозиция. Гражданската война е доста опасна алтернатива. Но...петролът е важен, затова по скоро ще се намери някакво решение което малко или много да гарантира

http://www.vbox7.com/play:3190698a - Вижте непремено това! Публикувано е преди мен в Свежо!

събота, 19 март 2011 г.

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД МАЙ ЗАПОЧНА - втора част


Както Ви писах наскоро в статияата  „Новият световен ред май започна“, се намериха хора които не вярваха. Няма да правя прогнози, защото не съм ясновидец, но следейки постъпките на комитет 300 и техните тъпи слуги, подземните бази/огромни градове / за които утре ще Ви пусна доста и много по-подробна информация, е ясно на къде тръгнаха САЩ и изкуствено и с натиск създаден Европейски Съюз, в който нашите родни слуги насила ни набутаха и сега сърбаме попарата от тъпите и заповеднически директиви, които са глупост, след глупост, но за НАС! Страхувайки се да не използват хората по цялата земя, наличната в изобилие енергия, станала достъпна още след Никола Тесла, от използването на която милиардерчетата треперят, защото тогава им падат печалбите, богатството и главно ВЛАСТА, която им е заветната и опияняваща цел! Започнаха вече и с арабския свят…..!!! Скоро го писах! Информацията която пускат е нереална до този момент, както и това, че "бунтовниците" са се организирали по Интернет, явно и от там са си купили оръжието!!!  Продължавайте да гледате сеира на тъпите европейски и американски политици, и ако се замотаят, щи им дойде провала, включително и на нас, защото се правим на НАТОВЦИ, благодарение на новоизлюпените ни и продажни политици! Следете сеира и нещастието на хората……



Утре ще ви информирам за трите плана които са подготвени около 60-те години, а сега се изпълнява вторият вариант. Дано не се върнат без да искат/в случай на неуспех/ към някой от другите!!! Ще ви напиша и за доста други неща, за които много хора и не предполагат....

http://www.vbox7.com/play:3190698a    - вижте ГО!


С уважение: Николай Николов

четвъртък, 10 март 2011 г.

Светилище на египетската Богиня Бастет в Странджа




Поради запитване, което получих по пощата си, Ви давам линковете за пирамидата и гробницата на египетската богиня Басет в Странджа планина. Някъде надолу преди време в блога си съм писал за нея, но тук са най – изчерпателните данни! Има и сканирана книгата на Христо Мутафчиев и още много други интересни неща! Не мога да пиша от свое име, понеже тази история е започнала със съдействието и натиска на Людмила Живкова и после е прекратена след нейната смърт, и защото се случват не особено приятни неща с хората, които искат да продължат делото и. Твърди се, че там е скрита историята на сегашната човешка цивилизация и има познания които ни е още рано да научим. Това го потвърждава и Ванга! Приятно четене Ви желая! С уважение: Николай Николов!

http://sensation.blog.bg/technology/2009/07/12/grobnicata-na-bastet-v-strandja-planina.362490
http://bastplace.hit.bg/resume.htm
http://bastplace.hit.bg/vanga.htm
http://bastplace.hit.bg/book.htm
http://bastplace.hit.bg/misstran.htm
http://bastplace.hit.bg/bastmysticstrandja.htm
http://bastplace.hit.bg/sanctuary.htm
http://bastplace.hit.bg/hiddenstrandja.htm
http://bastplace.hit.bg/secretmalkotyrnovo.htm
http://bastplace.hit.bg/legends.htm
http://bastplace.hit.bg/furtunov.htm
http://bastplace.hit.bg/ludmila.htm
http://bastplace.hit.bg/topsecret.htm
http://bastplace.hit.bg/stoyanova2%20.htm
http://bastplace.hit.bg/stoyanova1.htm
http://bastplace.hit.bg/resume.htm

сряда, 2 март 2011 г.

ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ! – ТРЕТАЧАСТ от „Наистина ли вярвате на глупости”?




Въпреки че все повече хора научават невидимите причини за случващото се, мислят неконвенционално (на принципа Qui bопо? - Кой има полза ?) и разследват събитията, а не повтарят като папагали, както преди (иначе толкова удобно) - трябва да отбележа, че много малко от тях успяха и успяват да вникнат в информациите и в новия ход на нещата, за да ги интегрират в живота си.
И така, вече научихме, че тайните общества силно влияят на световната политика и че нашите политици са малко или повече само марионетки; разбрахме, че човекът не е произлязъл от маймуните (женските човекоподобни горили, орангутани и шимпанзета нямат клитори, техните предци също нямат, съответно и жените нямаше да имат, ако бяха техни наследници...); разбрахме, че „там отвън" очевидно има живот, който ни е въздействал в миналото и продължава да ни въздейства днес. Научихме, че Коледа и Великден не са свързани с Христос, а с природните циюти (още при древните германци), че Мойсей и Ехнатон са един и същи човек, че на човешкия мозък може да се въздейства с нискочестотни вълни и, и, и...
Какво да правим с тези знания? Как да ги интегрираме в собствения си живот? Какво означават те лично за мен?
Оказва се, че много хора, които се занимават с подобни теми, експериментират с начина си на хранене и са критични към официалната медицина - т.е. такива, които са отворени към новото и са готови да вървят по алтернативни пътища - срещат проблеми в ежедневието. Много малка част от тях успяват да използват знанието конструктивно в живота си. Някои от тях са обект на подигравки и често се сблъскват с неразбиране. Други започват да мисионерстват с изнамерените парчета знание и да се ужасяват от малкото им останали приятели...
Повечето от тях нямат достатъчно пари; налага им се да приемат каква да е работа; чувстват се потиснати и за всички неща от битов характер са стъпили здраво на земята...
Не би трябвало да е така, или...?
Още по-лоша е на любов и сърдечност именно у тези, които смятат, че трябва да се прокарат нови пътища. От една страна, те обясняват колко важни са светлинните вериги и медитацията или пък молитвите за световен мир, в същото време обаче са в конфликт със свекъра си, не могат да се разберат с колегите и постепенно се превръщат във фанатици.
Много любознателни хора, отчасти получили информациите си чрез Интернет (и седели по цели нощи пред монитора.. .), не са в състояние да възприемат цялостната концепция, голямата, обективната гледна точка, а клъвват отделни аспекти от различни концепции и след това ги инсталират в стария си светоглед.
Вследствие, един си избира темата данъчна система, друг - свободна енергия, трети околна среда, четвърти извънземни, някой друг - германския Райх, патриархат, Ватикана, пророчества за Третата световна война или масонски ложи. След това избраното се преследва едностранчиво и същевременно се намира изкупителна жертва, която да бъде сочена с пръст и тя се превръща във виновник за собствения задръстен живот и лично безсилие.
Тоест, повечето хора обикновено сочат другите с пръст -към злите, защото те самите естествено са добри - но никога няма да се отдалечат от собствената си камбанария!
И така, те определено пропускат житейската си цел.
Защото: „Нищо не е добро, ако човек не го направи."
Или: „По плодовете им ще ги познаете!"
Според мен драмата е, че повечето хора търсят виновници за тяхното неприятно настроение, финансова мизерия, здраве или семейно положение - винаги извън тях. Логично и решението е някъде навън - държавата трябва да подобри нещата или здравната система, или новата ваксина, или социалната система, да, а защо не и извънземните...
Представата, която ни се внушава от държавата и медиите е абсолютно същата: ние живеем в някакъв напълно външен свят. Духът - двигателят зад материята - любовта, интуицията, душата, божественото се отричат. Всичко това било отживелица, суеверие, фантазия, проекции на желанията.
Точно това е нещото, което различава „посветените" от повърхностните граждани - атеисти и материалисти: те не са запознати с механизмите на живота. Те стават незначителни, безлични и се забавляват с живота на големите, богатите и влиятелните.
Съответно разделям тайните механизми на живота в две категории:
1) слабостите, които могат да се използват срещу бъдещото развитие на човека, и
2) силите, които благославят човечеството духовно и безгранично, ако бъдат използвани съзнателно.
В книгата на Йордис фон Лохаузен „Смелост за власт" откриваме „десет правила" на китайския майстор Сун Дзъ преди 2500 години, които показват, че слабостите на хората винаги са били проучвани и използвани. Ако човек познава скритите механизми на живота - в този случай негативните - най-вероятно ще ги употреби и ще има предимство: 
1) Развалете това, което винаги е било хубаво в страната на враговете ви.
2) Направете боговете им за посмешище и стъпчете всичките им обичаи в калта.
3) Подкопайте с всички средства престижа на водещата класа; оплитайте ги при всяка възможност в тъмни машинации и в подходящия момент ги опозорете.
4) Разпространявайте между гражданите конфликти и раздори.
5) Настройвайте млади срещу стари.
6) По всякакъв начин спъвайте работата на властта.
7) Внедрявайте навсякъде свои шпиони и
8) не се страхувайте от сътрудничество с най-низките и най-отвратителните създания.
9) Винаги, когато можете, обърквайте обучението и доставките на противниковите сили; подкопавайте дисциплината им и парализирайте волята им за борба чрез потискаща музика, също така пращайте леки жени в лагера им и оставете падението им да достигне дъното.
10) Не пестете нито обещания, нито пари или подаръци, защото всичко това носи големи лихви.


 Следва продължение.........