сряда, 29 юни 2011 г.

"Небето над земята"

Ще направя леко отклонение от темата! Всичко добро Ви желая!



Николай Николов

ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ ИСТИНАТА ЗА СВЕТА? - трета част





Хайде да продължим нататък. Ще поговорим за тайните на долара, други символи и неща за  тази страна под която има разположени най - много обитаеми подземни нива  (кухата Земя) и както Ви казах с много по-добри условия отколкото над Земята. Там има също и вода и то разположена както надземните океани! Може би тук е РАЯ, а АДА е на повърхността, но както Ви пиша за кой ли път, ще напредвам бавно и внимателно за да схванете това което искам да Ви кажа и покажа. Ще продължим с долара и тайните общества, знаещи много за това което ние - НЕ!!! За долара съм Ви писал и ТУК, но ще Ви пусна и филм с още по - големи подробности и неща, за които може би не сте се досетили. Ползвайте пауза, връщайте назад и разглеждайте внимателно това което не сте успели да видите от раз и ще го забележите!!! За съжаление  филма има (макар и с добър замисъл) музикален фон, но е малко по силен от необходимото!






Какво е това нещо Репитил?  Гледайте и ще разберете. Първите три минути от филма са само с  текст а останатите са филм и текст. Съветвам Ви да прочетете и текста!



А сега леко отклонение, което всъщност не е съвсем такова, но обещах по такъв начин да движа нещата за да получите максимум информация! Колкото повече-толкова по добре. Това се отнася за следващите два филма.





Николай Николов

вторник, 28 юни 2011 г.

Истината за края на света - втора част




Не схващам защо са премахнали публикацията ми и по чия заповед е това! Жалко за коментарите! И тук ли цензура бре, ще ви се разпадне Свежото поради липса на интерес!


Както Ви писах в предната статия, ще навляза много плавно в проблемите на нашия свят, за да можете да схванете защо той е така устроен а и няма да Ви изпукам направо филми и кадри (напълно реални) за съществуващите „извън земни” а всъщност земни същества, който живеят както сред нас, така и в свръх съвършени условия в огромни и разположени в над 30 подземни нива нека ги наречем градове, защото няма да ме разберете и няма да повярвате. Само ще ви намекна, че нашата планета от вътре не е това което учим!!! Максималната дълбочина чрез сондиране която е постигната от Нас е около 14 километра и е постигната от бившия СССР. Иначе е три пъти по - голяма. Процесите на вулкани, земетресения и постоянното самопроизводство на нефт протичат в така наречената пак от от нас „земна кора”, но тя не е толкова дебела за земните мащаби. Знайте това! Това беше нещо като втори увод за да знаете до къде ще стигнем, но пак повтарям – много плавно! Нека да направим крачка назад в представянето на тези неща и да схванем измамната същност на която сме подложени от напълно осъзнати и запознати с това личности, и върху която даже и не се замисляме. Ако имате търпението да изгледате и изслушате това което Ви предоставям, ще схванете напълно какво се случва, защо нашите правителства постъпват така, и защо ние непрекъснато обедняваме а страната ни плавно изчезва! Трябва да видите това преди да премина към това което съм започнал! Ще Ви огранича броя на филмите до необходимия минимум, макар, че не се гледат така лесно като голите гъзове и големите цици на фолк певиците и тези на Николета Лозанова днес, а утре на следващата пичка! Приятно гледане и слушане, защото ако го напиша като текст, ще стане много дълго!













Стига толкова за сега.......

Николай Николов

ГРАДЪТ И ОГРОМНИЯ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ НА ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА - ПОДГОТОВКА ЗА ТОВА КОЕТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ


Ползвайте връзките, към други разяснения, сайтове, снимки, биографии или инструменти!!! Лесно ще ги разпознаете, докосвайги ги с показалеца на мишката.


Сега ще Ви пусна филми от последната експедиция до Луната с Аполо 20, която е съвместна между САЩ и СССР!!! Аполо 20 лети до Луната на16-ти август 1976. Целта е кратер Iszak D, югозападно от кратера Delporte, на обратната страна на Луната. Космонавта от страна на СССР е Алексей Леонов, от САЩ - Леон Снайдер, а на около лунния модул е Уилям Рътлидж (W.R.). При тази мисия посещават за четвърти път открития от Аполо 15 (а последната официална мисия е Аполо 17), катастрофирал с неземен произход огромен космически кораб, а също така и руини на древен град, в който освен „нормалните“ постройки има и такива неща, каквито има и на Земята, като характерните масонски обелиски, пирамиди, като в Гиза, триумфалната арка и статуи подобни на тези на великденските острови! В кораба са открити и останки на хуманоид. Явно тогава е постигнато, не знам как, някакво споразумение с обитателите на Луната, които се оказва, че живеят под повърхността и. От този космически кораб е взаимствана технологията за покритието на американските совалки, а също така са получили и познания за създаване на антигравитация! Така, че и двете страни са добре осведомени за това, а явно са получили и други неща в замяна на спирането на полетите до Луната. Филмите и снимките (повечето) са направени от споменатия космонавт от около лунния модул LM-15 и поради тази причина са с резолюция 20см на пиксел, за разлика от тези направени от слезлите на лунната повърхност, които са с висока резолюция. Потребителското име на Уилям Рътлидж в You Tube e retiredafb, където той е публикувал скритите от него филми. Освен това може да намерите и фотографиите на Луната в You Tube, като напишете в полето за търсене кодовите имена AS20-1020, AS20-1022 и AS20-FWD-7250. Ето ви фотографии направена от Аполо15: http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625 http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9630 . Тези фотографии са направени като стерео двойка за разглеждане изображението в обемния му вид.
Важно! Снимките трябва да бъдат внимателно прегледани. Корабът се намира на север от двойния кратер (като осморка) Izsak D. Не е далеч! На около 30 мили, на базата на размерите на кораба, който е в рамките на 5 км.
За Аполо 15 трябва да гледате снимките на пълна резолюция. Това е!
Ето координатите на кораба: -18,5 lattitude 117,6 дължина, или 18,5 Ю.Ш., 117,6 И.Д.
Ето Ви инструмент за наблюдение! Там може да намерите проекциите на направените от LRO снимки, в процеса на настройка за: основните мисии на сондата.
Ето ви инструмент за търсене в базата: данни от снимките на LPO

Сред многото оборудване на Аполо 17 и Аполо 20 е имало и цветна камера на фирмата Westinghouse. А сега малко подробности от Уилям Рътлидж (W.R.):
W.R. Ние влязохме в големия космически кораб, а също и в триъгълния. Основните изводи са: това е кораба-майка, много стар, който е прекосил Вселената най-малко преди един милиард години (оценката е ~ 1,5 милиарда години). Имаше много признаци за биология вътре: в старите останки от растителността в "моторния" сектор, специалните триъгълни камъни, които изпускаха "сълзи" от жълта течност, която има някакви специални медицински свойства, и разбира се, допълнителни признаци за „извън слънчеви същества“. Открихме останките на малки тела (10 см), които „живеят” в мрежа от стъклени тръби, като всички са на кораба! Но най-важното откритие са двете тела, като едното беше непокътнато.
- Посетихте ли "Града" на Луната? Къде беше той? Разбрахте ли дали има връзка, с космическия кораб? А "Градът" и "Корабът" все още ли са там?
W.R. "Градът" беше кръстен от нас на името на Земята и беше набелязан като една станция, но се оказа, че е запълнен с истинският космически боклук: всякакви отломки, златни части, само една конструкция изглеждаше непокътната (ние го нарекохме ​​катедралата). Направихме снимки на металните части. Всяка част, която беше с надпис беше оставена на слънце. "Градът" изглеждаше толкова стар, колкото и кораба, но това е много малка част от всичките неща. Във видеото от лунохода телеобектива прави експонати по-големи.














Следва продължение, че стана дълго..............! А сега гледайте видеото, което съм ви предоставил и си изтеглете снимките и ги разгледайте добре! Ползвайте и инструментите!!!

Николай Николов

ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ ИСТИНАТА ЗА КРАЯ НА СВЕТА?


Както Ви писах в предната статия, ще навляза много плавно в проблемите на нашия свят, за да можете да схванете защо той е така устроен а и няма да Ви изпукам направо филми и кадри (напълно реални) за съществуващите „извън земни” а всъщност земни същества, който живеят както сред нас, така и в свръх съвършени условия в огромни и разположени в над 30 подземни нива нека ги наречем градове, защото няма да ме разберете и няма да повярвате. Само ще ви намекна, че нашата планета от вътре не е това което учим!!! Максималната дълбочина чрез сондиране която е постигната от Нас е около 14 километра и е постигната от бившия СССР. Иначе е три пъти по - голяма. Процесите на вулкани, земетресения и постоянното самопроизводство на нефт протичат в така наречената пак от от нас „земна кора”, но тя не е толкова дебела за земните мащаби. Знайте това! Това беше нещо като втори увод за да знаете до къде ще стигнем, но пак повтарям – много плавно! Нека да направим крачка назад в представянето на тези неща и да схванем измамната същност на която сме подложени от напълно осъзнати и запознати с това личности, и върху която даже и не се замисляме. Ако имате търпението да изгледате и изслушате това което Ви предоставям, ще схванете напълно какво се случва, защо нашите правителства постъпват така, и защо ние непрекъснато обедняваме а страната ни плавно изчезва! Трябва да видите това преди да премина към това което съм започнал! Ще Ви огранича броя на филмите до необходимия минимум, макар, че не се гледат така лесно като голите гъзове и големите цици на фолк певиците и тези на Николета Лозанова днес, а утре на следващата п…а! Приятно гледане и слушане, защото ако го напиша като текст, ще стане много дълго!













Стига толкова за сега.......

Николай Николов

понеделник, 27 юни 2011 г.

ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ ИСТИНАТА ЗА КРАЯ НА СВЕТА?


Това е само лек преход към доста по-сериозен поглед върху живота въобще и като нещо което не познаваме в действителност, но все трябва да се започне от някъде! И от къде?! Разбира се от най-разпространената книга в света! Не споделям мнението напълно, но после в следващите статии ще допълвам бързо но и много внимателно защото хората не могат да схванат, че "Всичко е относително.", както е казал Алберт Айнщайн! Това се разбира много лесно, но на определени места в света. Приятно гледане! За сега няма да пиша, защото е кратко и се разбира всичко!





Това е само въведение. Избягвайки внимателно религията, ще навлезем в това което съществува на нашата планета във момента и то на места за които повечето даже и  не са сънували!





До утре!....... Николай Николов

ИЗВЪНЗЕМНОТО НАШЕСТВИЕ НАД ЗЕМЯТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА




"Извънземното" нашествие над Земята вече започна и се усилва с всеки изминат ден! Настъпи време президента на САЩ или някой по-добре запознат с това да даде изявление, за да се спасят хората, а не да останат по-малко от няколко милиона, както е споразумението с "Тях", защото има места които няма да бъдат атакувани. ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЕ СА ТОВА ЗА КОЕТО НИ ГИ ПРЕДСТАВЯТ! Вижте оригинални документални кадри от целия свят, изявленията и коментарите около тях и изявлението на бивш служител от Зона 51, в ефир което е прекъснато от най - високо ниво! Замислете се какво е това, и какво цели?! Езика е английски, субтитрите са български и Ви съветвам да ползвате пауза за да прочетете и видите по-добре! Качеството също е добро. Време е вече да се научи истината и за тази цел  постоянно ще Ви пускам информация за да осъзнаете кой е и какво прави! Приятно гледане Ви желая!




Николай Николов

събота, 25 юни 2011 г.

ЗОНА 51!!!







Ще ви разкажа накратко за ЗОНА 51, една от мистериите на съвременния свят! Сега Ви пускам само няколко филма, но ще продължа  със статия и още филми! Приятно гледане!









След този филм следват още три които Вие ще си изберете от менюто което следва след края му!


А сега към друга поредица!!!!





От тези линкове воже да си изтеглите официални филми които са и по-цезурирани версий!
http://zamunda.net/details.php?id=263325&hit=1

http://zamunda.net/details.php?id=262669&hit=1

Следва продължение, че стана дълго....... Има още доста!!!

Николай Николов

петък, 24 юни 2011 г.

ЕДИН ПОЗДРАВ КЪМ МЕН КОЙТО ЖЕЛАЯ ДА Е КЪМ ВСИЧКИ ВАС


Нека  този поздрав изпратен до мен да бъде и за вас за да разберете истината за нас, живота  и  всичко останало! С много уважение към всички: Николай. 



Николай Николов

четвъртък, 23 юни 2011 г.

Преди земетресението, японската атмосфера е подавала сигнали


С цел да се прогнозират земетресенията е необходим мониторинг на въздуха според ученитe от Университета Чапман (САЩ). Идеята зад този подход не е нещо ново. Теорията на земетръсните прогнози предполага наблюдение на литосферата, и атмосферните промени. Новото изследване публикувано от LiveScience.com установи, че точно преди земетресение от разломите в земната кора изтича газ радон, който няма мирис и цвят. Той си издига нагоре и достигаики йоносферата, йонизира въздуха. На възникващите йони се отлагат (депозират) водни пари, което води до отделяне на топлина. Увеличението на инфрачервено лъчение е сигнал за опасност. Анализите на сателитните данни показват, че именно това се случва винаги и така се е случило и на 8 март, три дни преди катастрофалното земетресение в Япония. Потвърждение на теорията си, учените са открили в сценариите в над повече от 100 земетресения в Азия, магнитутът на която надхвърля 5,5 а дълбочината на епицентъра е по-малка от 50 км.



Николай Николов

УЧЕНИТЕ НАПРАВИХА ЛАЗЕР ОТ ЖИВА КЛЕТКА







Учените направиха лазер от жива клетка - устройство, което отделя тесен поток от кохерентно, монохроматично, поляризирано излъчване. Работата на учените е публикувана в списанието Nature Photonics, а кратко за него пише и Wired.
Учените са работили с клетки от бъбреци - добавяйки в тях ДНК на зеления флуоресцентен протеин (GFP), и са достигнали до това, че клетките започнали да го синтезират в големи количества. GFP излъчва зелена светлина, когато е облъчен със синя светлина. Този протеин е много търсен в областта на биологическите изследвания, тъй като с негова помощ може да се маркират различни клетъчни структури и да се наблюдава тяхната динамика, включително и в реално време. През 2008 г. трима учени, които направиха много за изучаване на GFP и неговото прилагане на практика, са удостоени с Нобелова награда.
Клетките с които учените са работили, имат сферична форма и по този начин действат като лещи, фокусирайки светлината. Експертите поставили клетките между две огледала (като, разстоянието между тях е било около 20 микрона), за да се намали разсейването на излъчването и облъчили клетките със синя светлина. На изхода бил получен поток от лазерно лъчение с зелен цвят ( пикът на GFP флуоресценцията е при дължина на вълната 498 нанометра).
В момента не е ясно точно как може да се използват получените резултатите на практиката. Теоретично, източниците на лазерно лъчение вътре в организма, ще бъдат много търсени за медицински изследвания, но за сета скоростта на потока, които създават модифицираните бъбречни клетки описани в експеримента е още твърде малък за тази цел. Всичко е въпрос на време и усъвършенстване.
Николай Николов

понеделник, 20 юни 2011 г.

ОТГОВОР НА ВЪПРОС ОТ ПРЕДНАТА СТАТИЯ - за власта и още много неща



Думите със зелен цвят надолу в текста и с леко по-дебел шрифт са препратки към статии допълващи и разясняващи това което съм написал.
Защото след богатството какво следва? - Властта, но не само власт, а власт над всички хора на земята. Властта е най-силния наркотик. (По нашите празни тикви в парламента можем да го видим)! Просто искат една държава в света, един говорим език - английски, един строй - комунизъм но без благата за хората, които са заложени в неговата същност. Не лоша идеята, но това вече е робовладелски строй, тоест  робство с един диктатор и неговата свита, безпарична система (за да са зависими всички от "горе"), защото като ни изключат да кажем електронната карта или чип то ние оставаме без средства. И да останат живи на Земята малък брой хора - до един милиард, тоест слуги на малобройния "елит" -  (комитет 300)!  А който не слуша - хоп в затвора или по - точно в лагерите както при Хитлер! Тази идея се заражда още при Соломон, но реално започва да се работи върху нея около 1870 година. Става възможна след като започват да се печатат пари без покритие и след като се появяват лихварите, кредите и финансовите борси. Тогава почти всички стават длъжници на някоя банка до края на живота си, а и техните деца също! Много биват изхвърлени на улицата, защото не могат да покрият всъщност с нищо необезпечените кредити. Това в България при толкова оплювания социализъм (ясно е защо имат интерес да го оплюват богатите и власт имащите) го нямаше, защото всеки лев беше обезпечен със златото което беше в БНБ! Късането и горенето на пари се наказваше от закона, а сега си късай колкото искаш - ами те нямат покритие!!! Та защо??! Защото това е мечта на самозабравилите се и болни хора (манията за величие е психично заболяване), и защото имат ресурса – финансов, военен, технически да го направят, а и знаят доста от тайните до които са се добрали, а и нещо повече за живота и света което ние не знаем - (Пример: някои тайни които са дали на Хитлер). Но с напредване на времето има опасност и ние да ги узнаем и те бързат ли бързат, но както е казано:  "Бързата работа-срам за майстора”. Мисля, че както им се провали първия опит използвайки Хитлер, то и този ще пропадне, и то вече окончателно. Най-голяма съпротива срещат от Русия! Вече в много страни се говори за това, парите да бъдат заменени от златни и сребърни монети, а това ще бъде края на тяхното господство! Мисля, че е време тези хора да бъдат физически унищожени.   Това без угризения го казвам, защото вижте колко хора загинаха благодарение на тях в организираните пак от тях, първа и втора световна войни, а да не говорим за стотиците регионални конфликти, за създадения СПИН за който имат предварително създадено лекарство, и защото и до сега не е открит вируса на СПИН, защото той не съществува!!! За непрекъснатото създаване на генно модифицирани вируси (луда крава, птичи грип,….. и сегашната бактерия....  и хората взеха да се страхуват от нормалните ваксини, защото в тях са заложени генни мутации. Така унищожиха великият Ферди Меркюри  с ваксина против хепатит В, и още няколко известни личности , за да се повярва на реалния произход на СПИН!  Ами лекарствата?! Сведоха ги до 20 на брой под различни названия - все с токсичните парацетамол и ибопрофен!!! Но изтърваха някои лекарства наистина добри, но създават всякакви пречки да си ги купите свободно! Даже забраниха БЕНЗОДИАЗЕПИНИТЕ (Цар Симеон) - за да се засили консумацията на алкохол, наркотици и цигари!  Или който е преживял някакъв стрес, да се чувства непрекъснато притеснен и обладан от страхове, а антидепресантите все още не са толкова добри и няма и да пуснат добри! Е… изтърваха един „СЕРОКСАТ”, но и той още не е това което трябва.  Не знам още някой да е пострадал от ДИАЗЕПАМ, даже в цялата световна практика! Но от алкохол и наркотици – БОЛ! Та така мисля аз, а и не само аз! Даже предлагам да се подеме кампания за освобождаването на бензодиазепините за свободна покупка /както си беше и преди/, за да се прекрати злоупотребата с наркотици, алкохол и цигари! Нали е уж ДЕМОкрация????!  Едва ли, може би! Та толкова от мен, НО ЗА СЕГА!!! Утре ще продължа ако съм на кеф и има интерес, пък и то друга работа и без това маи вече не се очертава да имам.....!   А....., взеха вече да ме оплюват и да ми правят забележки за правоговора и правописа! Явно съм ги ударил там където искам! Ами те, тъпите мижитурки, проститутки и мъжки курви са такива! Хващат се на въдицата ката шарани! Нека БОГ ако го има да им прости!


Николай Николов 


Николай Николов

неделя, 19 юни 2011 г.

ЖЕСТОКИЯТ ЗАМИСЪЛ И ДЕЙСТВИЯТА ДО СЕГА НА СВРЪХ БОГАТИТЕ ИЗРОДИ







Това което ще ви покажа трябва да се знае от всички що годе разумни хора! Вижте в по - големи подробности това което съществува, това което се случва и това което може би ще се случи накрая, ако не спрем безумието на няколко стотин свръх богати изроди! Вече се е появила организация която замисля тяхното физическо унищожение, защото на серийните убийци и то на милиони хора вече друго не се полага! Ползвайте пауза! Всичко ще разберете. Ако има интерес ще Ви пусна още много други подробности. Преминах към филми, защото написаното се чете от малко хора а тук ще видите и неща които няма как да се покажат само с думи! Приятно гледане Ви желая!







събота, 18 юни 2011 г.

Федералният резерв призна, че "ние не разполагме с злато"


Саледващият диалог между конгресмена Рон Пол (републиканец, Тексас) и представителя н ФРС, Скот Алварез не оставя и сянка на съмнение, че във Федералният резерв няма никакво злато за обезпечаване на щатския долар. Повечето хора, които използват алтернативни източници на новини, подозираха това и преди, но сега е вече факт.
"Федералната Резервна система (ФРС) не притежава никакво злато въобще. Ние не притежаваме злато от 1934 г., така, че не сме участвали в никоя сделка с злато".
"Всичко което е отразено в нашия баланс - това са златни сертификати. ... До 1934 г., Федералният резерв притежаваше злато. Ние го предадохме съгласно закона, на Министерството на финансите, а в замяна получихме тези златни сертификати".



Връзката между Федералния резерв, Министерството на финансите и тези нетъргуваеми златни сертификати не са ясни, но goldnews.com се опита да обясни какво наистина се случва:
Във всеки случай, можем да анализираме основните факти и да направим определени изводи:
1) Широко разпространената представа, че ФРС е собственик на златото е фалшива. В следствие от тази гледна точка  е погрешното схващане, че ФРС борави с златни авоари в своя баланс пред Министерството на финансите. Той съобщава само за златните сертификати по задължителната от закона цена на $ 42,22.( Американския златен запас, умножен по пазарната цена на златото), но те на ФРС всъщност не принадлежат, освен ако Министерството на финансите го обяви по подразбиране, но и в този случай далече не всичко е ясно. На ФРС наистина принадлежат дългове, общо 11,1 милиарда щатски долара и има малък шанс да се увеличат значително в цена, ако Министерството на финансите преоцени своето злато и продължи тази практика, започнала в рамките на закона за Модификация на Номинала.
2) Фактът, е че Федералния резерв няма нито злато, нито право да предявява претенции за всякакво злато означава, че доларът изпитва липса на каквото и да е обезпечение с изключение на сградите и оборудването на самия Федералния резерв. Доларите са на стойност много по-малка отколкото много хора смятат и ФРС, при всичките си умения е много по-безпомощна в използването на активите и провеждането на паричната политика като цяло. Всъщност, разяснението на Алварес повишава увереността във високата доларова стойност на златото.
Една интересна перспектива -  ако това е вярно то тогава можем да предположим, че покупателната способност на долара по отношение на златото е много по-малка от това което обикновено мислим, и в действителност е близка до нула. Щатската валута не само не е обезпечена с злато но в случай на доларов срив, за обезпечаването на резервна валута в света ще останат нищо не струващите и отровни ипотечни кредити, закупени от федералното правителство през последните години от неплатежоспособните банки.
Единственото нещо, което държи долара в този момент е доверието в пазара. Когато то си отиде, всичко останало си отива с него.  


Николай Николов

четвъртък, 16 юни 2011 г.

Разкрита е тайната на Плащеницата от Торино




Плащеницата от Торино не е автентичното платно в което е било увито тялото на Христос но това не може да се нарече средновековна фалшификация, тъй като е творение на Джото ди Бондоне - знаменития италиански художник от началото на периода на Възраждането.
Историкът и реставратор от Венеция, Лучано Бузо твърди, че е открил подписа на Джото ди Бодоне на 14 фута дългата, изработена в цвят сепия тъкан както и цифрата 15. Ученият смята, че тази цифра се отнася за 1315 година - датата на която на художникът е възложено да създават точно копие на светите мощи. Оригиналът в момента е силно повреден след векове на странстване в Светите земи и Европа.
Според Лучано Бузо неговата идея, че плащeницата е създаден през 1315 година не противоречи на резултатите от модерните радиовъглероднни тестове, според които Плащаницата от Торино се е появила в началото на ХIV век.
Историкът заяви пред "Дейли Телеграф", че платното която е било използвано за покриване на тялото на Христос наистина е съществувало, но от времето то е изгнило а може да е било изгубено или изгорено, след като художника е направил копието.
След няколко месеца на научните изследвания той стигнал до извода, че със скритите цифри и надписи в изображението на лицето и ръцете на Христос, художникът иска да запечата участието си в работата. Това, че църквата е избрала за тази задача именно  Джото ди Бондоне е съвсем естествено тъй като той е "един от най-известните и способни художници на Средновековието"- каза Бузо.
Според историците нито един от десетките експерти, които са работили върху изучаването на Плащeницата не е могъл да намери знаците, защото те са създадени по сложен метод, и са почти невидими с просто око. Новата версия на учения, могат да подновят  вековните дебати относно автентичността на реликвите, на които е отпечатан мъж с дълга коса и брада.
Професор Бруно Барберис, ханител на Плащеницата от Торино е много скептичен относно изявленията на Лучано Бузо. "На първо място физическите и химически изследвания показват, че отпечатъците на плащеницата не са боя. На второ място има дълъг списък от учени, които са изследвали увеличените снимки на Плащеницата, и са видели много от това, което всъщност не се вижда - венеца от тръни, думите на арамейски, гръцки и латински. Това е като да гледаш луната и да видиш на нея очи, нос и уста"- възразил той.
За пръв път Плащеницата е принесена в Европа след кръстоносните походи. Според една теория, нейните хранители в XIII - XIV век са били рицарите от Ордена на Тамплиерите. През 1453 г. реликвата е купил херцог Луи I Савойски, след което тя се е съхранявала в град Шамбери, където е пострадала от пожар през 1532. През 1578 г. тя е преместена в Торино, където се съхранява и в момента въпреки, че е собственост на Ватикана.
През 1980-те години са проведени радиовъглеродни тестове след които учените предположили, че това е средновековна фалшификация. По-късно тези резултати били оспорени.

Николай Николов

сряда, 15 юни 2011 г.

Американски сенатор: времето за атака над Сирия "е много близо"




Говорейки днес в програмата "Face the Nation" на телевизионния канал CBS, сенатора Линдзи Греъм (Републиканската партия, в щата Южна Каролина) заяви, че "ние сме много близо" до момента на нападението на САЩ над Сирия и че, "сега е моментът да предупредим Асад, че са възможни всякакви варианти на действия срещу страната му. "
Греъм цитира примера за незаконната война в Либия като оправдание за евентуална война в Сирия като каза, че либийският лидер Муамар Кадафи и Сирийският лидер Башар Асад " са неразличими" и, че двете войни са целесъобразни.
Греъм преди това беше участник в съвместната декларация до президента Обама призоваваща го да поиска незабавно оставката на Асад. Греъм също открито подкрепи нападението срещу Либия и разбира се, продължаването на окупацията на Ирак и Афганистан.
Обаче Греъм в търсенето на нови мишени, не се задоволи само със Сирия. По-късно в интервю той също така призова Обама към "по-агресивно използване на военна сила" срещу пакистанската територия заявявайки, че страната (САЩ) се движи бързо към "сблъсък" с Пакистан!

Sen. Graham: ‘Very Close’ to Time to Attack 

Николай Николов


вторник, 14 юни 2011 г.

ДАЛИ РУСИЯ ЩЕ СПАСИ АМЕРИКА?




Изглежда, че САЩ заедно с Израел търсят начин да отприщят войни по целия свят. Америка предаде страни като Саудитска Арабия и Пакистан (които е трябвало да бъдат нейни съюзници) в името на Израел. Та защо ли тези страни се обръщат към Русия? Тази страна не е част от англоамериканската банкова система. Путин отхвърли всички олигарси и арестува богатите дилърите на наркотици, които ограбваха Русия чрез черния пазар. Много страни, като например Венецуела и Иран не са контролирани от частни банкови капитали. Тези страни, които не искат банкерите да им контролират валутата, застават срещу тези "разбойнически барони".
Всички тези мюсюлмански въстания се предизвикат от банкерите-лихвари, за да се разруши дадена страна, и да се постави под контрола на частните банки а също и да ги включи в икономика, основана на системата на паричен дълг. Много от тези страни, които не веднъж са били предани на Съединените щати, сега се обръщат към Русия. Те вече са разбрали, че са били измамени от Хенри Кисинджър, който убеди арабските държави да купуват щатските съкровищни облигации (или по-точно щатския дълг) в замяна на закупуването на техният петрол. Сега същите тези финансови слуги и барони, с които те са сключили споразумение, са готови да предадат Близкия изток, и страните производителки на петрол, нанасяйки им удар в гърба. Това е съвсем ясно. Америка отприщи и отприщва война не за борба с тероризма, а затова банкерите и Израел да придобият контрол над производството и трафика на световната валута.
Съединените щати вече не са само на империята на злото. Американски войска – това е наемна армия за банкерите и корпорациите, инструмент за получаване контрол над паричната маса и природните ресурси. Ето защо те дразнят Китай, тормозят Венецуела демонизират Иран и активно се противопоставят на Русия. Истината е, че Съединените щати не могат да водят война с нито една държава. Нейните въоръжени сили са разпилени. Уморени и изтощени са до крайност. И те ще загубят всяка война така или иначе. И да започнат конфронтация с Русия, то това е една много глупава идея. Руските въоръжени сили са дисциплинирани, не са уморени добре снабдени и са много добре разгънати, много по-добре от щатските. Техните войски не са изтощени от борбата, и не са отслабени от многократна дислокация. Знаем, че Русия не иска нито световна война, нито просто война с някой друг. Русия знае, че цената ще бъде изключително висока и за двете страни, дори и ако спечели. В Русия, не са достатъчно на брой мъжете в резултат на войните и чистките през ХХ век, а съотношението жени към мъже е 4 към 1. Те не могат да си позволят да изпратят толкова много мъже на война, както са правили преди. Миналата година в Русия се обърна тенденцията на спада на прираста и броят на бебетата се увеличи значително. Русия няма достатъчно мъже които да допълнят редиците на въоръжените сили и да поддържат инфраструктурата на страната, в случай на продължителна война, която ще предизвика много жертви сред населението и сред военните.
Трябва да се похвали Путин за това, което направи в Русия след елцинските години. Путин видя, че действията на Съветския съюз и политиката на евгениката в края на съветската епоха, на практика превърна Русия в умираща страна. Сега руското правителство за да обърне тенденцията, за попълване на населението, заплаща доста на семействата, които имат деца. Особено се насърчава увеличаването на мъжкото население, за да се гарантира оцеляването на страната. Руската федерация вижда заплахата произтичаща от от банкерите. Сключването на съюз с Китай, Иран, Венецуела и други страни, които не се подчиняват на диктата на банкерите (за разлика от България), ще бъде стабилизиращ фактор в отношенията с имперските САЩ и НАТО. Рано или късно на Русия ще се наложи да демонстрира сила и да каже "Стига", на банкерите и страните, към които те управляват. Не става дума за тероризъм или оръжия за масово унищожение. Отнася се до правото на страните да решат сами за себе си каква валута ще пуснат в обръщение, което е право на всяка една суверенна държава такава каквато е Русия и която се бори с банкерите, които искат да присвоят напълно това право за себе си. Банкерите извършиха една безумна стъпка, заповядвайки на американските войски да бомбардират Либия, защото тя има валута, която не зависи от англоамериканските банкери. Русия вижда каква заплаха представляват банкерите, и е длъжна и ще покаже своята сила, за да ги сплаши и да ги принуди да се оттеглят, защото в противен случай банкерите ще победят окончателно света! За сега само Русия може да бъде тази сила, която ще спаси Америка от самата себе си!


Николай Николов

понеделник, 13 юни 2011 г.

Паспорти за сградите: Сроковете наближават



Между 3 и 5 лв. на кв. м излиза средно изваждането на технически паспорт за сграда, сочи
проверка на БТА във връзка с изискванията за издаването на тези документи съгласно Закона за устройство на територията. До 31 декември 2014 г. такъв тип обследвания и паспорти трябва да имат сградите със средно застрояване - от 1000 до 5000 кв. м, а до 31 декември 2016 година - нискозастроените сгради под 1000 кв. м.!
Едно от многото мнения под статията:
ПУКНЕТЕ ДАНО , и цялото домкочадие мръсници такива . смърт за вас . АМИН!

Прочетете ТУК!!!

Нови данни от НАСА показват връзката между HAARP и земетресението в Япония




Последните данни, публикувани от Димитър Узунов и неговите колеги от Центъра за космически полети на НАСА в Мериленд, заставят да се обърне специално внимание на някои странни атмосферни аномалии над Япония, които са се появили няколко дни преди мощното земетресение и вълните цунами, на 11 март. Според сателитните наблюдения, непосредственно над епицентъра на земетресението настъпило привидно необяснимо бързо нагряване на йоносферата, което е достигнало максимума си само за три дни преди земетресението ( вижте спътниковата карта на края на статията ). Съществува предположение, че насочената енергия, излъчвана от предавателите, използвани в програмата HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), може да бъде причина за възникване на земетресението.
Данните публикувани в сп. «Technology Review» на Масачузетския Технологичен Институт, са близки до теорията със заглавие "Взаимосвързаност на йоносфера-атмосфера-литосфера " (Lithosphere-Atmosphere-Ionosphere Coupling), което предполага, че нагряването в йоносферата, може да се дължи на предстоящото земетресение защото тектоническият разлом излъчил радиоактивен радон. Това е теория, тя не е доказана, но е приета на 90% като възможно обяснение за наличието на наблюдаваните висока плътност на електрони и инфрачервена радиация.
Другото обяснение за това странно затопляне (а то след анализа, изглежда много по-вероятно), се състои в това, че това е знак на концентрацията на енергия, която се използва за да предизвика земетресение, а не обратното. Многобройни достоверни доклади и научни наблюдения показват, че технологията HAARP може да бъде използвана като скаларно оръжие а това означава, че може да създадава силни електромагнитни импулси, които могат да променят времето, или да служи като пусков механизъм за сеизмично събитие.
Има доказателство за факта, че HAARP не само е в състояние да предизвика земетресения, но също така, че тази програма със сигурност се е използвала за тази цел в Япония!
Дори повърхностен поглед върху графиката, представена като част от резултатите от проучването на Узунов, показва почти перфектна кръгла форма на диапазона с висока температура над епицентъра на земетресението. Ако за създаването на тези зони с висока температура над линията на разлома вина наистина имат емисиите на радон, то за тези емисий е повече от вероятно, че ще са нередовни и нерегулярни прояви, а не концентрични кръгове. Тази аномалия сама по себе си опровергава теорията, че появата на зоните с висока температура е била причинена от приближаващото се земетресение.
Освен това, данните от индукционния магнитометър на HAARP, който визуализира честотния спектър от сигналите, открити в геомагнитното поле на Земята показват, че стабилната, изключително ниска честота (Ulf) от около 2,5 Hz била зафиксирана няколко дни преди земетресението. ULF 2,5 Hz се оказва, че е природната резонансна честота на земетресенията и тъй, като никакво земетресение в това време не е имало (по данни на същия индукционен магнитометър на HAARP), то следва логичното заключение, че този сигнал се е предавал и предавал, докато предизвика земетресение ( HTTP : / / perevodika.ru/articles/18040.html , http://presscore.ca/2011/?p=1624 ).
Някои потвърждават, че HAARP не е в състояние да произвежда излъчване с такива честоти, особенно с такава енергия, която би била в състояние да предизвика мощно земетресение ( с величина 9.0 +), както това се случи в Япония. Но доказателствата от официалните лица от различни страни, говорят точно за обратното.
На 28-ми април, 1997 г. тогавашния министър на отбраната Уилям С. Коен изнася важна програмна реч на конференцията за тероризма, оръжията за масово унищожение и стратегията на САЩ в University of Georgia, Athens. Когато му зададоха въпрос за тероризма, част от отговора му за видовете технологии, които още тогава са съществували, прозвучява по следния начин:
"Някой технологиr участват дори и в екологичен тероризъм, като те [с дистанционно въздействие] могат да променят климата, да предизвикват земетресения и вулканични изригвания с помоща на електромагнитни вълни " (http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx?transcriptid=674 ). Това признание противоречи на твърдението на някои, че такива технологии не съществуват, и че не е възможно да се предизвика сеизмична активност, като се използва насочена енергия. Ясно е, че технологията вече е съществувала, и идеята за използването и като оръжие -също! Това не е просто теория на конспирацията.
Освен това съществува и доклад на ЕС за околната среда, политиката на безопасност и външната политика, който е публикуван на 14-ти януари, 1999 год. (http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//EN ). Този доклад описва различните видове военни заплахи, включвайки и раздел озаглавен: " HAARP - оръжейна система, която разрушава климата"
В документа се обяснява, че HAARP "е под съвместния контрол на ВВС и ВМС на САЩ " и, че една от неговите цели е да "затопли част на йоносферата с помощта на силни радио емисии. " В него се съдържат също и важни детайли:
" HAARP може да се използва за различни цели. С громните количества енергия могат да се управляват и манипулират електрическите характеристики на атмосферата. Използван в качеството на военно оръжие [HAARP] може да има опустошително въздействие върху врага. HAARP може да доставя в зададен предварително район в милиони пъти повече енергия от всеки друг конвенционален предавател. Енергията може също да бъдае насочена по движеща се цел, която може да представлява например потенциална противоракетна система."
По-новите познания за HAARP описват тази програма като "въпрос, който има глобално значение " като се подчертава, че повечето хора нямат представа, че такава програма изобщо съществува. Всички това е написано разбира се, преди повече от десет години - и все още не се е променило много, въпреки някои опити да се направи програма HAARP по-прозрачна. Но ако HAARP е наистина отговорен за предизвикване на някои видове стихийни бедствия, които се случват по света, тогава не е изненадващо, че програмата продължава да стои под булото на секретноста.
Вие може да видите спектрограмите на магнитометъра на HAARP на този линк: http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi
Източниците за тази статия , вклюцват в себе си: http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/26773/
Атмосферата над Япония, бързо се наряла преди земетресението
Atmosphere Above Japan Heated Rapidly Before M9 Earthquake
Учените казват, че в дните преди земетресението и цунамито над епицентъра рязко се увеличило инфрачервеното излъчване.

Николай Николов