вторник, 30 август 2011 г.

понеделник, 29 август 2011 г.

∞ ТЪРСЕНО - НАМЕРЕНО! ∞ РИМЕЙК ® ®


Представете си следната картина: вървите по улицата и виждате, че на земята лежи нещо като депутат. Или съдия. Или министър. Или лидер на парламентарно представена партия. Лежи там нещото и моли за помощ. Какво ще направите? Какво ще бъде най-добре за вас да направите? Заобиколете го, подминете го и не се обръщайте назад. Направете се на разсеяни. Престорете се, че нищо не сте видели. Което не е далеч от истината, защото нещото всъщност е едно надуто нищо. Ако видите, че застрелят, намушкат с нож или блъснат с кола такъв, кажете си, че няма значение за вас и за живота ви. Че всичко е наред, че човек не е пострадал. И пак няма да сбъркате, защото нещото отдавна е престанало да бъде човек. И че ако все пак на нещото нещо се е случило, то не ви засяга. И то наистина не ви засяга. Ако утре ви извикат и ви попитат какво сте видели, отговорете, че нещо в тоя момент ви е прилошало, притъмняло ви е пред очите и вие нищо не сте видели. И че нищо, ама нищичко не си спомняте. Притъмняло ви е от глад, от стрес, от студ – малко ли има от какво да ви притъмнее. И то благодарение на нищото. Били сте замислени за вашите грижи и не сте видели чуждите. Това е правилната реакция в случай, че нещо се случи с някой от тях.

Те не ви жалят, защо вие да ги жалите? Те не ви смятат за хора, защо вие трябва да мислите за тях като за хора? Многоименната партия на “политическия елит” ви обрече на смърт – вас, вашите семейства, близките и приятелите ви. Защо вие трябва да спасявате някого, принадлежащ към същия този елит, ако така се случи? Не отказвайте направо, не го изричайте с думи, щом се страхувате. Но не помагайте. Колкото повече от тях умрат, толкова по-добре ще живеете вие утре. Тяхната смърт е живот за вас. Също както те гледат да уморят целия български народ, за да осигурят себе си и своите поколения. Мизерията озлоби българина. Изчезнаха дружелюбието, приветливостта. Ние, българите почнахме да се ядем един друг. Не е ли по-разумно, по-полезно вместо да се ядем помежду си, вместо да се мразим и да си завиждаме взаимно, да насочим събралата се ненавист към тях. И тях да изядем. Да насочим своята омраза към изродите от меките кресла и лимузините, които ни донесоха толкова мъки и страдания.
Сега ще кажете, че подобни събития не се случват. Че “елитът” си има лимузини, охрани, че едва ли ще се наложи точно вие да им помагате. Не бъдете толкова сигурни. Животът често си прави шеги.
Елитът е единен при защитата на своите кастови интереси. Единен е, когато трябва да ограби своя народ. Обаче сред елита нерядко избухват малки битки. Някой откраднал повече от друг и почват скритите междуособни войни. И ето, Андрей Луканов бе застрелян като бездомно куче. Някой награбил повече власт от друг и започват интриги и междуелитни раздори. И хоп, биват разстреляни Илия Павлов и Емил Кюлев. Асен засегнал интересите на Хасан и посред бял ден в центъра на София падат окървавени трупове. Или гърмят взривове. Накрая войната завършва, сключва се споразумение, обаче ситуацията вече е друга. Извършено е поредното преразпределение на териториите.
Само че това преразпределение трябва да бъде узаконено. В очите на циганизования, извинете – на цивилизования свят всичко трябва да бъде според правилата на канибалната демокрация. И тогава представителите на елита идват сред вас. Тогава идва часът вие да им засвидетелствате своето доверие, за да продължат те своята мародерска игра. Тогава при вас идва някоя си Маузер, някой си Сер Гей, някой си Кобур Саксофонски, някой си Аамед Духан, някой си Пешо Коня или Мангал Костов и почват да ви уверяват колко са добрички и чистички, как изобщо не са крали и колко много ви обичат. Разбира се, имената са напълно измислени и всяка прилика с реални субекти и преднамерена и неслучайна. Та някои си там ояли се свине идват и почват да ви убеждават колко прекрасно ще бъде за вас, ако вие отново ги дарите със своето доверие. За да продължат да ви грабят и убиват, разбира се. Защото те друго не умеят да вършат. Тях за друго нищо не ги бива. Какво ще направите тогава, в този прекрасен миг?

По-добре си спомнете какво правехте досега. Гледахте ги зяпнали в алчните уста, следяхте ръкомаханията на грабливите им ръце и им ръкопляскахте. Нали са големи хора, как няма да им ръкопляскате, как няма да ги гледате зяпнали. После вие, малките хорица отивахте и пускахте малките бюлетинки с техните имена. Те доволно потриваха мазните си пухкави ръчички и продължаваха голямото плюскане. Хей, българи, не ви ли дойде акъла, че тая работа не може да продължава повече по тоя начин? Обърнете им гръб. Престанете да се надявате, че те ще ви помогнат. Почнете сами да си помагате. В бивша България вече няма правосъдие, няма полиция, няма здравеопазване, няма Народно събрание, няма правителство, няма нищо. В бивша България на власт е Законът на Джунглата. “По-силният изяжда по-слабия. Изяж, за да не бъдеш изяден.” Не ви казвам да правите нещо повече от онова, което прави оялия се и осрал се политически “елит”.
Не изпитвайте милост, не вярвайте в справедливостта на държавата и се оправяйте така, както е най-добре за вас. Дойде ли някой да ви граби, хвърлете го от терасата и после кажете, че е скочил сам. Дойде ли някой да ви обере нивата, заровете го на три метра дълбочина и посадете върху него дърво. Дойдат ли сред вас онези от “елита”, посрещнете ги така, че никога да не посмеят да дойдат пак. Разберете, не почнете ли вие самите да съдите, да отсъждате и да изпълнявате присъдите, никакво правосъдие няма да дочакате. Никаква справедливост няма да има за вас. Я ги погледнете! За главния прокурор вадят документ, че е луд, а за върховния съдия – че е крадец и бандит. На това ли му казвате правосъдие? Не чакайте партиите “да ви оправят”, ами създавайте свои организации. Не пишете устави и не плащайте членски внос. Много по-важно е организациите ви да са здрави и да действат. И от действията им да настъпват резултати. И не ги регистрирайте. Помнете, че не вие трябва да се регистрирате пред изроденото подобие на държава, а тя, държавата трябва да се регистрира пред вас и чрез вас. Почнете сами, няма кой друг да го направи. Не го ли направите, очаква ви глад. Очаква ви мизерия. Очаква ви смърт. Това ли искате?
Искате ли да живеете по-добре, българи? Искате ли кошмарът да свърши? Искате ли да се отървете от пиявиците, смучещи вашата кръв? Ами тогава почвайте ги, какво още чакате?

Търсено намерено...
 
Николай Нколов

събота, 27 август 2011 г.

НОСТРАДАМУС И 2012 ГОДИНА! КРАЯТ НА СВЕТА ИЛИ НОВО НАЧАЛО?! - ПЪЛНА ВЕРСИЯ


21 декември 2012 година. Разсъмването така и не настъпва?! Живота на земята вече се е намирал пет пъти на границата на унищожението. При това са изчезнали хиляди животински видове. Това може би е началото на големи промени а не краят на света! Неотдавна откритите акварели на Нострадамус внимателно да се изследват. За това събитие ни предупреждават и Египтяните, Майте, Шумерите и всички древни култури а и Нострадамус! На тази дата настъпва галактическият парад на планетите и центъра на галактиката, който в същност е черна дупка (което са знаели и Маите) и от нея се ражда материята и се появяват звездите и планетите. На тази дата ще настъпи и пикът на слънчевата активност. През 2012 година ще има три затъмнения, което се случва твърде рядко - на всеки 26 000 години! Първо – пълно лунно затъмнение на Слънцето, второ- пълно затъмнени на слънцето от Венера и накрая, най – важното затъмнение за много векове – преминаването на Слънцето през  осовия център на галактиката и плътен облак от космически прах. Средата на последният от този цикъл съвпада с последния ледников период който е завършил с глобално затопляне. Тези събития са зашифровани във всички древни писания! Желая Ви приятно гледане!



Николай Николов

петък, 26 август 2011 г.

ПОСЕТИТЕЛИТЕ - ПЪРВИ СЕЗОН




Изпълнявам молбата на ИКИ да пусна този филм на руски! Надявам се, че ще ви хареса! Ето ви го на английски:



Ето Ви го и на руски! Надявам се, че ще ви е интересен! Даже го пускам преди да съм го видял! Качеството е HD Приятно гледане!  Ще пусна и продължение след това!




Николай Николов!

четвъртък, 25 август 2011 г.

ПО СЛЕДИТЕ НА ТАЙНИТЕ



Човешката  цивилизация е съществувала милиони години назад. По причини изгодни на църквата и официалната наука, която се ръководи и коригира от власт имащите и ние знаем твърде малко за това а и то се крие от нас. Гледайте и слушайте тези филми! С уважение: Николай Николов









Николай Николов

вторник, 23 август 2011 г.

ТАЙНИТЕ НА ХРАМОВИЯ ХЪЛМ


В миналото нашите предци са имали контакт с високоразвити цивилизации което е описано и в библията и затова някой народи се смятат за ”богоизбрани”! Пускам ви два филма и изпълнявам желанието на ИКИ, както обещах вчера. Приятно гледане!






Николай Николов

понеделник, 22 август 2011 г.

НЕВИДИМАТА ИМПЕРИЯ





Ще ви пусна един филм който е с добро качество и продължава 2 часа и 12 минути. Смятам, че ще научите много неща от него. Благодаря на IKI за линковете! Тях ще пусна след тази публикация! Нека отидем сега в малко по-реалния свят. Да видим какво смятат и мислят "Великите" Приятно гледане!



Николай Николов


неделя, 21 август 2011 г.

ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ ДРЕВНОСТТА – ВТОРА ЧАСТ





Ето и продължението от откритията и изследванията за пребиваването на същества от други планети на земята. Филмите са с HD качество. Приятно гледане Ви желая!











петък, 19 август 2011 г.

€ - ИСТИНАТА ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ - РЕПЛИКА - €



Договорът от Лисабон, който влезе в пълна сила през декември 2007, сложи край на националния суверенитет за повечето европейски народи. Повечето от важните решения за гражданите на Европа, сега се правят от малка група европейски привърженици на елита – много от тях изцяло неизбрани. Но за световния елит, консолидирането на ЕС е само една стъпка към по-голяма цел. Тя е желанието на тези привърженици на елита е да слеят регионални съюзи като ЕС в едно световно правителство. В действителност в символите, използвани за официалните европейски монети, плакати и произведения на изкуството, елитът ни изпраща съобщение като ни казва точно какво планират да направят, за цялото човечество – ако някой някъде там, е готов да слуша...
Оказва се, че са ни вкарали в  съвременния вариант на Вавилонската кула. На Вас в строеж на Вавилонска кула участва ли ви се? Или се смятате за християнин? Нелеп ли ви изглежда въпроса в 21 век? Обаче на Евро парламента не му изглежда нелеп, защото именно този символ си е избрал. Впрочем при предишния строеж на Вавилонската кула, много добре знаем какво е станало. По някаква известна само на тях причина евродепутатите са решили, че втория път ще успеят. Каквото и да означава това... Няма да ни кажат какво точно, както и не направиха и референдум, когато ни набутаха в новия си Вавилон. Всъщност е спорно дали без референдум, членството ни е законно и ако имахме поне един евродепутат патриот с малко мозък в главата, то той щеше да им зададе този въпрос от трибуната и така щеше да даде коз в ръцете на тези, които не ни искат там, както пък и ние не ги искаме тук. Картината на Вавилонската кула, нарисувана от Питер Брьогел, e послужила за образец при построяването на сградата на Европейския парламент в Брюксел.
Защо са решили, че точно така е изглеждала Вавилонската кула, едва ли могат да обяснят но са похарчили 12 млрд щатски долара на европейския данъкоплатец, за да нагодят към картината на Брьогел сградата на парламента си. Вавилонски размах... няма спор!
Една аналогия - известно е, че на корпуса на "Титаник" е пишело: "И Господ не може да ни потопи" и се е разцепил точно по линията на надписа... Факт, който западняците много не обичат да си припомнят. Защо ли?!
Знаем какви са евро бюрократите отдавна - още откакто тук започнаха да идват еврокомисари, да забраняват вдигането на заплатите да ни се карат, че се оплакваме, че сме бедни а не си продаваме жилищата и да се възмущават, че в България има прекалено много собственици на жилища. Но, че са чак толкова побъркани, кой да очаква? Символиката на евро гениите не свършва дотук. Има и още.
Според традицията, Нимрод е този, който започва изграждането на Вавилонската кула. Той също така построява първата империя след потопа при Ной и той се опита да създаде първото световно правителство. Имайки предвид това, разгледайте горе плаката на ЕС. Този плакат е официалния плакат популяризиращ Парламента на ЕС преди да бъде забранен, поради протести от страна на множество групи. Забележете как ясно се свързва ЕС с Вавилонската кула; обърнете внимание на обърнатите петолъчки отгоре, всеизвестен символ на сатанизма, надписът гласи: Европа - много езици, един глас... Всъщност сатанинските петолъчки са използвани навред от хилядолетия насам и никак не е чудно, че са избрани и за символ на ЕС.
Тази политика се прокарва от десетилетия /още от началото на зараждането на "европейската идея"/, все едно  е кои са избрани в Евро парламента което ще рече, че тях толкова и ги питат. Т.е. - кастата на евро бюрокрацията не зависи от избори. Да ви се вижда познато?
Че Евро парламента не се е напълнил с метъли е ясно. Де да беше така. Щяха да ни спестят много глупости. Явно истината е другаде - по-скоро се ръководи от психопати.
Щом това са "европейските ценности" /за които всички евро оптимисти говорят, без да могат да ги обяснят - ето сега вече са им обяснени/, дали не е по-добре да си запазим нашите изпитани ценности които са ни превели през хилядолетията?
Европа чиято най-нова история е родена в Рим на седемте хълма, и която чрез активно средиземноморско сътрудничество се е протегнала и към Северна Африка, за да възстанови в пълнота историческите територии на Римската империя – всичко това са факти, невъзможни до вчера и никого не впечатляващи днес. Остава да видим кои невъзможни днес неща предстои да видим утре. Какво е Европа? Дали е просто един социален или икономически съюз или е политическа структура, която се превръща в заплаха за света, както според някои са били предишните империи?
Сградата на Европейския парламент е проектирана по картината на известния художник Питър Брюгел, нарисувана през 1563 год., която показва незавършената кула на Вавилон. Тя е построена така, че да представлява една незавършена сграда. Построяването й струва повече от 12 млрд. щатски долара и е завършена през 2000 г.
Ако погледнем още веднъж  плаката изобразяващ сградата ще видим, че той показва Вавилон с лозунг на френски - "Много езици - един глас", предизвиквайки Божия съд над Вавилон. Ще видим също, че петте звезди на европейския флаг са обърнати надолу. Но защо? Това е общоприет окултен знак.  Така че нямаме работа с нещо ново и непознато ("Няма нищо ново под слънцето") и няма нужда да чакаме, някой гуру да дойде да ни обясни дълбокия смисъл на епохата, нито дълбоките тайни на историята, философията и религията. Нито имаме нужда да чакаме "християнските ни водачи" да им дойде акъла и да ни обяснят нещата, за да се ориентираме. Прогнозата е, че не само няма да им дойде акъла, а ще се изчанчват все повече. Тези явления на духовен упадък, с които си имаме работа в днешното време, са същите с които са си имали работа и всички предишни поколения, просто днешната атмосферата на бездуховност е по-сгъстена, защото все по-натрапчиво се рекламира и ... това предизвиква обратен ефект ("Там, където се умножава греха, се умножава и благодатта"), затова за ужас (или за скрита радост) на бащите си, синовете им стават още по-радикални в търсенията си за съмнително щастие в младостта си!
Намерено в интернет……

понеделник, 8 август 2011 г.

ТАЙНОТО ПОСЛАНИЕ.......


Преди да премина към реални предложения с които Ние, средните и бедни хора да променим своят живот, който не е сложен но това не се знае, то искам да Ви предложа нещо като разтоварване и повод за размишление! Още веднъж ще Ви кажа, че нещата са толкова прости ама много прости а на Нас ни втълпяват, че са сложни! Дано да оцелеем до .......! Ще започнем елементарна кампания за благото на всички и не на крадците, които ни съсипаха! Запомнете това!!! Аз ще започна, и от Вас зависи но въпреки това ще продължавам! Схемата е проста, никой от Вас с нищо не се обвързва!!! Само ще Ви искам данни които аз ще пусна и първи и ще обера вината или както искате я наречете! Ако имате утре други по-добри предложения съм отворен за всичко!!!! 







Николай Николов



неделя, 7 август 2011 г.

ЗАКОНИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА



Приятно гледане! Ползвайте пауза за да прочетете внимателно написаното и да го прочетете ако трябва втори път за да  схванете смисъла!!!










Николай Николов

ДО КЪДЕ ВОДЯТ МЕЧТИТЕ!



Коментар тук от мен не е необходим! Скритият смисъл го открийте Вие! И гледайте филма ако Ви е възможно! Всичко добро ви желая!!!!!!









Николай Николов

събота, 6 август 2011 г.

ПЛЪХОВЕТЕ! ПОДЗЕМНИЯ РАЗУМ



Да разкажем малко за доказания вече подземен разум! Ще започнем от най-обикновените според нас същества, но се оказва, че това съвсем не е така! Представете си какво има още и какво следва след това!









Николай Николов

четвъртък, 4 август 2011 г.

۞ КРАЯТ НА ПАТРИОТИТЕ – ЗАЩО? ۞


Според юдейския мироглед, хората биват два вида: юдеи, които са човеци, и неюдеи, които са гои, животни, същества без душа. Kerithuth, Berachoth, Sebammoth, Salkut Keubentи т.н.

Цялата насоченост на юдейските институти и доктрини през вековете се състоеше в това – как да се осъществи това разделение и как то да стане реалност?
Войната за унищожение на Личността у неевреина се водеше не хаотично, а планомерно, целеустремено и с научни методи. Марксистката социология, която пропагандираше схващането, че в основата на всички обществени отношения стоят обективни икономически закони, се сплавяше успешно с фройдистката психология, която разглеждаше човешкия индивид като животно, а културата, интелектът и духовните му нужди, като нещо вторично, като функции от неговата сексуалност и т.н.
В борбата си срещу националните култури на народите, марксистката социология и фройдистката психология не си противоречаха, а се допълваха взаимно. Унищожението на Личността у неевреина вървеше по тия две основни направления. Този процес напредваше с невиждана мощ с усъвършенствуването на телекомуникациите, електронните медии и информационните технологии.
Проблемът може да бъде поставен така:
Защо юдействащите в България успяха да прокарат своите идеи, псевдокултура и мироглед, особено в средите на младите поколения и защо националистически формации като БНРП, БББ, ВМРО, ОКЗНИ и др., се провалиха по този унизителен начин?


Никога българският народ не е изпадал в такава безпътица като днешната, дори когато е бил под османско иго. И това положение не е случайно, то не иде от вчера или от оня ден. То е подготвяно отдавна.


Главната причина за всичко това не е в днешната стопанска и духовна безпомощност, а в липсата на историческо съзнание у ония, що си въобразяват, че ръководят българските съдбини. Може би ние сме най-безисторичният народ, който живее днес на земята, не само защото не създаваме исторически смисъл на живота си, не само защото животът ни увяхва преди да се е разлистил, но главно поради това, че всичко в нашата страна се случва без каквато и да е обща историческа цел.


И ако е имало политика, която да се е развивала случайно, без оглед на обичайното право, на творчески традиции, без всякакво чувство за същностната и прадревна структура на народната общност, без всякакъв усет за копнежите и въжделенията на народностната душа, то това е точно българската политика. Това е една зловеща криза на българското национално самосъзнание, чиято перманентност става видима още от годините на Възраждането. Тази криза ще продължава да ни мори с цялата си ядовитост, дотогава, докато ние българите не поставим за разрешаване, ясно и необратимо проблема за българската участ. И това не е само проблем на българската политика, а преди всичко на нашето културно и национално битие.


Още през време на Възраждането по-образованите, така наречените интелигенти, нямаха никакво отношение към въпросите на българската национална култура, на българското самосъзнание въобще. Вместо това, те попаднаха под хипнозата на небългарски доктрини и учения. Чуждото за тях бе идеал, образец. Над България започна да се развиделява, когато Европа се намираше под влиянието на социалистическите идеи. Колкото и значимо да беше апостолското дело на национал-революционерите, то не успя да определи програма на българския дух. Нашето Възраждане бе безисторично и безпрограмно ! Нашата интелигенция прие социалистическите идеи като религиозно верую. Нашата конституция от 1879 г. фатално се разминаваше с действителните нужди на българите. Като резултат от всичко това се появиха карикатурните образи, снети така майсторски, в произведенията на Алеко и Чудомир.


Нещо повече! Онова, що българските историци определят като “Освобождение от османско иго” не бе нищо повече от етап в разрушаването на българските обществени структури. То бе провеждано под давлението на фалшивите европейски ценности. Не само руското, но и западното влияние тогава, твърде много допринесоха за засилване на безисторичния хаос в българското съзнание.
Появата на Стефан Стамболов на българския политически небосклон не спомогна за възпиране на обществената деструкция в България. Колкото и гениални да бяха неговите политически маневри, вън и вътре в Родината, той не бе във възможност да насочи националните сили към съзидателност и градеж. Един Стамболов не беше достатъчен за да се прекрати тази криза на българската духовност.


“Колкото и голямо да е патриотичното ни чувство, то остава без всякакво значение, ако не извира от вярата в българския мит и неговото пребъдване в света”- писа навремето великият български философ д-р Янко Янев. И ако, ние българите, не искаме повече да приличаме на сбирщина злобари, то трябва да погледнем пред нас и да решим по кой път да поемем.
Тъкмо днес не можем да очакваме никакво разрешение на националната си участ, чрез подражаване на западната цивилизация. Какво можем да очакваме от един свят, който си отива? За нас остава една единствена възможност – пътят към самите нас, пътят към собствения подвиг и собствената жертва. Само като исторически план тоя път може да ни изведе към ясни и прояснени дни.
Ние имаме нужда главно от културен национализъм, чрез който геният на нацията да се проявява с всичката си Мощ и Воля, утвърждавайки се исторически. Срещу интелигенцията на утопиите, разсъдъчните фикции и маймунския софизъм, трябва да възправим интелигенцията на подвига, особено днес, когато предстоят още по-съдбоносни решения. Пред нас стои мащабната задача да създадем новия тип българин, обусловен от структурата на времето, в което живеем. С тоя героичен българин трябва да започне и ще започне българската национална история.


Използвана литература:
1. “Талмуда и евреите”, Сборник от студии, Пловдив, 1937.
2. Янев, д-р Янко. “Есета за Родината”, Издателство на Общество Дуло, Русе, 2002.

сряда, 3 август 2011 г.

МИСИЯТА НЕИЗВЕСТНА



Интелигентни форми на живот са посетили Земята преди хиляди години, и носейки със себе си технология, са оказали драматично влияние върху хода на историята и на човешкото развитие? Теория за "Древни извънземни", публикувана през 1968 г. в бестселъра на Ерих фон Деникен "Колесници на боговете", разклатила представата на хората за напредъка и развитието на човечеството.
Защо има пещерни рисунки на странни същества, какво са останките на писти в Перу, защо има индийски текстове, които описват "летателните апарати на боговете ", и т.н. Възможно ли е, че древните пришълци да са били добре известни на  на нашите предци, или е това е просто загадка на историята?












Николай Николов

вторник, 2 август 2011 г.

СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА РАСИТЕ, СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА НАС!




Тъй като за Лукойл надделяха пак крадците и лъжите то този път ще Ви изредя няколко! На първо място застрахователите – ВИС, СИК, ТИМ, Бай Златко Баретата, Румен Пашата и всички на които така наречената държавна власт се кланя, но въпроса е , че никой не иска да ги вкара в …. другия свят, а тъпото ни вече правителство им се надупва и нагъзва. Какво ли не правят парите……..! Боже мой! Уж са смели, но май се оказаха поредните плебеи! Затова ще Ви пусна нещо което да гледате без ангажименти! Ами живейте си така, слугувайте на измета! Приятно гледане и образование  Ви желая!!!








И така нататък и така нататък........

Николай Николов