четвъртък, 31 януари 2013 г.

Технологиите на тесла които се крият умишлено и проекта "КАМЕЛОТ"


ТУК МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ И ЗА ПРОЕКТА   КАМЕЛОТ, А СЪЩО И ЗА ИЗОБРЕТЕНИЯ АНТИГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ В САЩ ПРЕЗ СРЕДАТА НА ПЕТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ И КАК Е СКРИТ ОТ ОБЩЕСТВЕНОСТТА! НЕГОВАТА СНИМКА ВИЖДАТЕ ТУК  - ГОРЕ В СТАТИЯТА. А ЗА НЕГО ЧЕТЕТЕ - ТУК!
Майор Уейн Ейхоу - бивш офицер от Военното разузнаване от Втората световна война, съобщи, че ще отлети с машина­та към Луната на 7 декември 1959 година, че пътуването му ще трае 5 часа и ще остане в орбита 7 дена, след което ще се върне. Летателният апарат, който ще използва, има диаметър 14 метра, тежи 30 тона и „се задвижва от Утрон двигател".
Този двигател „Утрон" очевидно е изобретение на Тесла. Поставя се изрично ударение на факта, че погледнат отдолу, апаратът изглежда кръгъл, а погледнат отстрани - като идеа­лен квадрат. Това наложило да бъде изработен във формата на пумпал - или два конуса със свързани основи. Ринг не получава никакви финансови облаги от това оповестяване нито,  че притежава изчерпателна документация, в това число на Кар с изобретението му, и детайлизирани схеми, за чието фалшифициране надали би похарчил пари. Когато прочетете казаното от Ринг случаят действително става много интересен.
Първото, което се натрапва на вниманието ни, е как твърди­ят метал става мек - също като желе.
Припомняйки си вълнуващите събития от края на 50-те, когато е работил денонощно с Отис Кари, Ралф Ринг  непрекъснато повтаряше, че разковничето на всичко било да рабо­тиш в хармония с природата. „Резонанс! - Повтаряше  многократно. - Трябва да работиш с природата, а не срещу нея!" Описваше как когато пробните дискове били задвижени и дос­тигнали определена ротационна скорост, „металът се превър­на на желе. Можеше да си пъхнеш пръста в него. Престана да бъде твърдо тяло. Превърна се в друга форма на материята, която като че ли не беше напълно в тази реалност... Бе неповто­римо. Едно от най-странните състояния, в които съм изпадал."
Преминавайки през пространството, уредът е пътувал и през времето. Дали апаратът летеше, така ли? Може би „летя" не е най-точната дума. Той изминаваше разстояния. Но като, че ли за това не му трябваше време. Бях с още двама техници, докато управлявахме четиринадесет метровия апарат на разстояние от двадесетина километра. Мислех си обаче, че изобщо не сме помръднали. Мислех си, че сме се провалили. И бях напълно сащисан, когато осъзнах, че сме се завърнали от разходката си с мостри от скали и растения. Успехът беше огромен. Беше не­що подобно на телепортация. И още, времето някак си се бе из­кривило. Имахме чувството, че сме останали в апарата около петнадесет-двадесет минути. По-късно ни казаха, че времето пи е било засичано, и се разбра, че сме били вътре не повече от три-четири минути.
Далеч по-интересно обаче е директното, съзнателно взаимо­действие с Вселенското енергийно поле, което междувременно се е случило.
Ключът към всичко това бе „Утронът". Кар казваше, че трупал енергия заради формата си и после я фокусирал, а съ­що така реагирал на съзнателните ни намерения. Докато уп­равлявахме машината, ние не пипнахме нито бутони, нито лос­тове. Просто изпаднахме в нещо като медитация ........следва......

Николай  Николов

сряда, 30 януари 2013 г.

Технологиите на тесла които се крият умишлено


Технологиите на Тесла се крият от една малка клика свръх богати хора защото без техните далавери и измами, било енергийни  било технически, било нефт или атомна енергетика ще се превърнат в голи червей които ще изглеждат много жалки, защото ще напуснат охолния живот и ще трябва с честен труд да си изкарват прехраната а всички останали хора ще заживеят доста по-добре! Та нека да започваме:

Всички думи с бледосин цвят са препратки за по-богата информация.

Говори се, че Никола Тесла също е разработил антигравтационна технология - и нищо чудно дори да е получил известна  помощ за това. Сидни Къркпатрик е първият човек, който получава пълен достъп до архивите на Кейси, в това число и до вси ки истински имена. Ето как научаваме, че Никола Тесла и Томас  Едисон са имали професионални взаимоотношения с Едгар Кейси в периода от 1905 до 1907 година. Това почти със сигурност означава, че Кейси е пророкувал на Тесла най-малко веднъж. По - късно се провежда серия от сеанси, които навлизат в огромни подробности - с изобретател, който работи върху прототип, из- ползващ гравитационния щит, наречен „Безгоривен мотор". От записките разбираме как източникът на Кейси твърди, че гравтацията е последица от действието на две сили - едната от тях с посока надолу, а другата - нагоре. Източникът допълва, че това описание е твърде грубо, тъй като съществува непрекъснато кръгово движение, като спираловиден вихър, което протича и в двете посоки. За съжаление два различни пожара във фотографското студио на Кейси унищожават всички негови архиви от ранните му години, в това число и пророчествата, които вероятно е направил за Тесла. Допълнителната кореспонденция между Тесла, Томас Едисон и Кейси „по-късно също бива унищожен от един добронамерен, но късоглед по убеждения доброволец,  работещ в архива на Едгар Кейси във Вирджиния Бийч". (Това да ви напомня нещо за  фондация Кеше?!)

Независимо от това дали Тесла е имал или е нямал помощ от Кейси, важното е, че четири години след началото на  кореспонденцията им Тесла прави няколко провокативни изявления в едно свое интервю за „Ню Йорк хералд":

Летящата машина на бъдещето — моята летяща машина, ще бъде по-тежка от въздуха, но няма да бъде самолет, няма да има криле...Въпреки това ще може да се придвижва във всички посоки из въздуха при максимална безопасност и при скорости много по-високи от познатите... Може да остава абсолютно неподвижна във въздуха, дори и при вятър, за продължителни периоди от време... Силата и на отделяне от Земята няма да зависи от такива деликатни приспособления  каквито са принудени да използват птиците, а от а от позитивно механично действие.

Запитан от журналиста какво има предвид под „механично действие", Тесла отговаря:

Чрез жироскопското действие в моята машина, подпомагано от известни уреди, за които все още не съм готов да говоря... Моят въздушен кораб няма да притежава нито газов балон, нито криле, нито перки."

В „Изгубената наука" Джери Василатос цитира разкази на  очевидци, наблюдавали Тесла при използването на новата му технология.

Тесла бил наблюдаван, застанал на платформа, обграден  от сияние в блед пурпурен цвят, на около десет метра над земята. Уредът имал на върха малка намотка, а отдолу бил изцяло покрит с гладък меден лист. Дълбочината на платформата не била повече от половин метър, претъпкана с различни компоненти.  Тесла се насочил към платформата, застанал пред контролен панел и се издигнал нагоре сред дъжд от бели искри. С увеличаване на разстоянието от Земята искрите постепенно из-чезнали, често насочващи се към металната ограда. Тесла положил огромни усилия да избягва безбройните метални предмети под себе си... Говори се, че Тесла много обичал да се носи из нощното небе и посвещавал на тези свои разходки часове наред.

Ралф Ринг, Омис Кар и „ Утронът" на Тесла

През август 2006 година Проектът „Камелот" интервюира (Ралф Ринг - седемдесет и една годишен техник, който е работил с Отис Кар - изобретателя на асансьорите - в края на 50-те и през 60-те години на XX век. Кар е учил при Никола Тесла |и се смята, че от него е получил тайната на неговата антигравитациона технология. Отис Кар произвежда своята летателен апарат приличащ на чиния, през 1947 година, а след това построява още няколко такива, но не предизвиква ничий интерес. ( Това отново да ви напомня за сегашното отношения към фондация Кеше??!!). През 2006 година обаче Ралф Рилинг залива света с впечатляващ обем техническа информация, в това число и подробни схеми от компанията на Кар "ОТС". Очевидно този двигател "Утрон " е изобретен от Тесла.....

При интерес ще продължа и ще ви изнеса още доста данни по тази тема! Мисля, че времето за това настъпи.
Затова ще напиша : Следва продължение....

Николай Николов

неделя, 27 януари 2013 г.

# АБСУРДИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ #


Дойде Новия глобален ред и всички глупости, казани от поети и философи, ще се сбъднат.

Едно време разказвахме вицове за "глупостите" на социализма. Сега, с голямо закъснение, разбираме, че не сме били прави. Старите глупости са нищо пред новите, които изобретяват евробюрократите в Брюксел. Тепърва ще тръгват вицовете.

Каква е "разликата между Италианеца и Европееца":

1. - "Европееца" паркира правилно; "Италианеца" паркира безразборно и става задръстване.

2. - "Европееца" се реди на опашка правилно; "Италианеца" се трупа в полукръг и стават безредици.
И още безброй удивително плоски сценки. "Италианеца" по нищо не се различава от Бай Ганьо. Обаче на неговото място с еднакъв успех може да бъде испанеца, французина, шведа, германеца или холандеца.

Кой е тоя митичен "Европеец", пред когото всички народи трябва да имат комплекси?
Вероятно ще го отгледат в епруветка в Брюксел.
След просвещаването, следват опити за забрани и правила:
Да нямаш право да пушиш с кафето, да нямаш право да ядеш шкембе-чорба, да нямаш право да вариш ракия...
Дори Сталин не е бъркал в чиниите на хората
Новите еврогении обаче успяха и това да измислят. Ту ще ни забраняват, ту няма да ни забраняват шкембето, ту ред други храни. Ту заради лудата крава, ту че не били "здравословни".
Кой гений измисля тези попадения? Евробюрократът.

Впрочем, един сръбски демократ заяви, че "ще замени в Сърбия сливовата с компютъра" и ... го застреляха.

Супер раздутата евробюрокрация
вече надмина и най-тромавия административен апарат в която и да е европейска империя в историята.Резултатите от дейността й са от сорта на забраната на карантията в Гърция.


Корупцията

не е изобретение на нашите политици. Трябваше да гледаме във филма на Майкъл Мур, че цирковете в американския сенат са същите като в нашия маймунарник, за да разберем, че тези хора се учат от някъде и рибата се вмирисва от към главата. Има откъде да се учат нашите.
При пореден скандал за корупция и "усвояване" на фондове в администрацията на Евросъюза, един възмутен и изнервен евродепутат коментира публично следното по адрес на колегите си:

"Пак направиха комисия и пак потулиха всичко. Изолираха ме, защото не преставам да говоря. Аз знам какво си мислят те - мислят си: "И този шум ще мине след някоя седмица и пак ще продължим да крадем, както преди". Обаче аз няма да млъкна."

Кой е евро бюрократът?

Отговора чистосърдечно дават жителите на Брюксел в анкета пред журналисти по улиците на града:

"Тук събраха разни младежи от различни краища на Европа... Имат си цял елитен затворен квартал - град за европейската администрация. Живеят там отделно, в супер луксозна обстановка, имат си собствени места за хранене, апартаменти, забавления, всичко... Не се смесват с нас. Гледат ни отвисоко и с презрение. Затова не ги обичаме... Какво знае едно момче, дошло от едно италианско или френско село и попаднало изведнъж в такъв свят? ...Естествено, че тези кариеристи ще гледат на всичко розово и оптимистично. Те се изживяват като аристокрация."

Николай Николов

петък, 25 януари 2013 г.

Технологиите на Никола Тесла работят на неизвестен остров?





Изследовател, който се крие зад псевдонима „Преподобният Мишел Хопкинс,“ наскоро е направил изненадващо откритие. Открита е точка в южната част на Тихия океан, където апаратурата е отчела излъчване с огромна мощност, пише secon. 
След като са проверени координатите на мястото се оказало, че това е непознат безименен остров, за който да се получи информация е почти невъзможно.
Прави впечатление, че на малък остров, който е добре скрит от любопитни очи в океана, има летище, съвременна инфраструктура, има много различни сгради, сред тях и жилищни, както и складове за петролни продукти.
Въпреки че това не е най-важното – на него има и сграда със структури, които са подобни на тези, използвани в спорната система HAARP, която от своя страна, според някои версии е продължение на технологиите на известния физик Никола Тесла.

Авторът на находката, който се крие засега, предположи, че дейността на тези установки може да е причина за две скорошни земетресения.




Източник - Интернет

 Николай Николов

# ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ ДРЕВНОСТТА #



Ще ви пусна първите три филма на тази тема благодарение на материала изпратен ми от моят приятел IKI. Поредицата е доста дълга и е с HD качество. Мисля, че ще Ви е интересно и ще ви даде не само познания, но и повод за размишление! Приятно гледане, слушане и четене!







Следва продължение....


Николай Николов

вторник, 22 януари 2013 г.

КАК ДА СИ ВЪЗСТАНОВИМ АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА БЕЗ ПАРИ




Понеже парите побъркаха мошениците и крадците, то ще Ви разкажа истината  за атомната ни енергетика (която неправилно се нарича ядрена, защото това важи за ядрения синтез). Така гори Слънцето и от такива централи няма отпадъчни радиоактивни продукти,  а от водород (деутерий и тритий) се получава хелий. Спомните си „Токамак”. Такава подземна централа вече почети е построена дълбоко под земята в близост до Франция и с размери доста по-големи от тези на ЦЕРН. Но ДАЛИ ЩЕ ЗАРАБОТИ – ТО ТОВА Е ДРУГ ПРОБЛЕМ!

ТА  ДА КАЖЕМ ИСТИНАТА!  СЕГА РАБОТЯТ ПЕТИ И ШЕСТИ АТОМНИ РЕАКТОРИ В КОЗЛОДУЙ И ЗНАЙТЕ, ЧЕ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ИСКАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА СПИРАНЕ НА ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ РЕАКТОРИ. ТОВА Е СОЛОВО НАТЕГАЧЕСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА МЕГЛЕНА КУНЕВА, КОЯТО СЕГА СЕ ПЪНИ ДА СЕ ИЗКАРА СВЕТИЦА,  А Е ЧЛЕНУВАЛА ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОТ БКП ДО ГЕРБ, (НО БЕЗ ГЕРБ)! (А ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ ПОРАДИ ЧЛЕНСТВО В РАЗНИ ЕВРОПЕЙСКИ БОРДОВЕ ТЯ ПОЛУЧАВА  300 000 ЕВРО НА ГОДИНА ОСВЕН ЗАПЛАТАТА СИ) ?! ТА ТАКА ПРЪМОВА Е ПРЯКО И ГЛАВНО ВИНОВНА ДА СА СПРЕНИ ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ РЕАКТОРИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ПУСНАТ МОМЕНТАЛНО ЗАЩОТО СА НА МНОГО ПО - ВИСОКО НИВО ОТ ТЕЗИ В „ЧЕРНА ВОДА” – РУМЪНИЯ.  РУМЪНСКИТЕ СА НА НИВОТО НА ПЪРВИ И ВТОРИ РЕАКТОР, НО КАКВИ СА ТЕЗИ ОТ БРЮКСЕЛ, ЧЕ ДА НИ НАЛАГАТ СПИРАНЕ НА ПЪРВИ И ВТОРИ, СЛЕД КАТО ВИ КАЖА, ЧЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ КРОТКО СИ РАБОТИ ПЪРВАТА ИМ АТОМНА ЦЕНТРАЛА ПОСТРОЕНА ПРЕЗ 1956 ГОДИНА! А И ОЩЕ ДОСТА НА БРОЙ! ТРЯБВА И ДА ДОБАВЯ, ЧЕ СПРЕНИТЕ РЕАКТОРИ СА СЪЩО ТОЛКОВА, И ДАЖЕ МАЛКО ПО - ОПАСНИ ОТ РАБОТЕЩИТЕ, ЗАЩОТО КОНТРОЛА НАД ТЯХ Е ЗАНИЖЕН, А ТРЯБВА И СТОТИЦИ ГОДИНИ ДА СТОЯТ ТАКА.....
ТОВА ДА ВИ ГОВОРИ НЕЩО?! ЗАЩОТО ВМЕСТО ДА ПОЛУЧАВАМЕ НЯКАКВИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ОТ ЕВРО СЪЮЗА  КОИТО ЗНАЕТЕ В ЧИИ ДЖОБОВЕ ПОТЪВАТ, ТО НИЕ МОЖЕМ ДА ПРОДАВАМЕ ЕЛ. ЕНЕРГИЯ И ДА ПОЛУЧАВАМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ! ТОГАВА КАКВИ СА ТЕЗИ МИЛИАРДИ, КАКВО Е ТОВА БЕЛЕНЕ, КАКВИ СА ТЕЗИ ПЕТ ЛЕВА ЗА КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО ГОВОРЯТ?!? ПО ПРИНЦИП РЕФЕРЕНДУМЪТ Е ОПОРОЧЕН, НО ОТГОВОР – „ДА”  ЩЕ ГИ ПРИНУДИ ДА ПРАВЯТ ПАК ПРОСТОТИИ ЗА ДА СЕ НАГЪЛТАТ КАТО ПЕЛИКАНИ, НО НЕ С РИБА,  А С ПАРИ. ЖАЛКО, ЧЕ ИМА МНОГО ТЪПАНАРИ КОИТО ЗА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЕВРО ЗОМБИРАТ НАРОДА. НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ – „СВЯТ ШИРОК, ДИВАНЕТА ВСЯКАКВИ” - ДАЖЕ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ТРЯБВА?! АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ДА И ЩЕ ИМ ГЛЕДАМ СЕИРА, ЗАЩОТО - НЕ ОЗНАЧАВА БЕДНОСТ И ЛИПСА НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО В ПОСЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ.....
ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПО ВСИЧКИ КРИТЕРИЙ ЗА ДЪРЖАВА, ТО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА! ПО ТЕЗИ КРИТЕРИЙ  БЪЛГАРИЯ  СЕ ВОДИ КОЛОНИЯ!!! (ОБЯСНИЛ СЪМ ГО В БЛОГА СИ).
СХВАНАХТЕ ЛИ СМИСЪЛА НА ВСИЧКО?! ЗА ДА НЕ СМЕ КОНКУРЕНТИ ВЪВ ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ  А ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В АГРАРНА СТРАНА РАБОТЕЙКИ С ЛОПАТИ МОТИКИ И ВИЛИ,  ДА НЯМАМЕ ПАРИ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, И ДА НАМАЛЕЕМ КАТО БРОЙ ХОРА,  ПОНЕ НА ПОЛОВИНА И ДА ЗАГУБИМ ДОМОВЕТЕ СИ, И ДА ЖИВЕЕМ ПОД НАЕМ. АКО ЗАРАБОТЯТ ОТНОВО РЕАКТОРИТЕ, ТО ЦЕНАТА НА ТОКА ЗА БИТА ЩЕ СТАНЕ ОТНОВО ЕДНА СТОТИНКА ЗА НОЩНА И ДВЕ ЗА ДНЕВНА. ХАЙДЕ, НЕКА ПОРАДИ ИНФЛАЦИЯТА ДА СА ПЕТ СТОТИНКИ И ДВЕ!
Мога още да ви пиша , но ще продължа утре..........

Николай Николов

събота, 19 януари 2013 г.

ЦИРК, ЦИРК, ЦИРК ! ПЪЛЕН ЦИРК



ЦИРК,ЦИРК,ЦИРК ! ПЪЛЕН ЦИРК! И Мигленка Кунева и тя припява в хора на циркаджиите. Нали разбира от всичко
г-н Главен Прокурор - съд, съд за депесарите пребиващите с ритници момчето - диваци и анадолски варвари, престъпници ...пред цялата държава и света...
Този мръсник слезе от политическата сцена като геройНевероятно измислен цирк от агентите на ДС!!!

Театро кукловодите нямат право на грешка АСКЕР е за Доган и сценария!!!А сега тоя на СЕМ да го видим как допусна такова нещо да се предава по всички национални телевизии?
Много лош и евтин ПР за това нищожество Доган...жалко, щеше да е голяма услуга за българския народ, ако го бяха очистили. 

На вас не ви ли направи впечатление как брутално го биха тия маймуни после..?Горкия човек, едва ли са го предупредили, че ще го бият толкова. Голям смях беше тази постановка, ама горчив, защото не е сериал, а като гледам сериозните коментари на политическия ни "елит" и съвсем се отчайвам от действителността в България...

От "Приключенията на добрия войник Швейк":"-Убили са нашия Фердинанд-рече прислужницата на господин Швейк,който беше напуснал преди години военната служба,след като окончателно беше провъзгласен от военната лекарска комисия за идиот,и сега се препитаваше от продажбата на кучета-грозни нечистокръвни изроди,на които измисляше най-благороден произход.Независимо от това си занятие той страдаше от ревматизъм и тъкмо в тоя миг разтриваше колената си с оподелдок. ---Кой Фердинанд госпожа Мюлерова?----запита Швейк,без да прекъсва да разтрива коленете си.----Аз двама Фердинандовци. Единит слугува у дрогериста Пруша и веднъж по погрешка изпи шише с лекарство против косопад, а освен това познавам и Фердинанд Кокошка, дето събира кучешки лайна. И за двамата няма какво да се съжалява." Те направили някакъв "опит" да утрепят някой си Аамед(меди) Доган(ов),(Сокол-ов)! Много важно!"ГОЛЯМАТА" новина! Ами един смрадлив и крадлив циганин по малко!

Какъвто и да е този акт-атентат или провокация-сега ще проли4и каква държава сме. Б.Б. на минутата трябваше да уволни този прословут генерал-шеф на НСО-не видял,не уто4нил,не запознат.Какво зна4и отвън или отвътре охраняват. Те са длъжни да бъдат на трибуната през цялото време-затова им плащаме. Предполагам,4е са по-добри в самолета с Б.Б. или на вилата на г-н ПРЕ/с/ЗИДЕНТА.

Тъкмо се отървахме от турските сериали по БТВ и ТВ7 и ни вкараха в турски цирк.

Гледам и не вярвам на очите си!
Тия ДС-та за толкоз прост и неграмотен народ ли ми мислят, или Доган Бей чак толкова много се е самозабравил в неговите прословути Боянски сараи,а?! От километри си личи, че е чиста 100% постановка за да си измият малко имиджа пред избирателите след всичките зулуми дето тоя Олигарх Доган направи през последните 20 и колко години... Само като му гледам реакцията, че той реагира по-бързо от някоя нинджа или тия от СпецНаз - твърде професионално го изигра, знаейки че няма да има втори дубъл. Якоо сухи тренировки са правени на това "упражнение", и това му беше грешката!!! 
И, така като гледам на никой нямаше да му липсва тоя "паразит", ако пистолета не беше играчка... Смешна работа, какво да ви кажа!
Само че, не си направиха сметката че Българина напук ще излезе и ще гласува за всеки друг, но не и за ДПС. На нас ни писна от тая ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ и да ни разиграват като маймуни в цирка - хората гладуват, нямат пари да си платят сметките, бъркат по кофите за коричка хляб - Време е някой да си плати, и този някой не сме ние - бедните, гладните и жадните, а тия цървули дето унищожиха всичко хубаво в България. Време е да покажем гражданска съвест и да накажем виновните, време е ДПС и БС(к)П да влязат в учебниците по история и да дадат път на младите и силните за да изградим отново онази Велика България, която са съжаление е останала само в учебниците по История... Бог да пази България!!!

" че това е постановка, която цели да заздрави редиците на ДПС и да бъде основен аргумент Доган да остане начело на партията. Това се посочва в позиция на партията "Ред, законност, справедливост"!"

Те просто ме прекопираха! Когато аз - Янето де, си поставих една пиратка пред клуб на ВЕЛИКАТА МИ ПАРТИЯ. Счупих му прозорците и се добрах до ЛИЧНА ОХРАНА от НСО. Да се пазя от самия себе си!!!

Хич не ми дреме за сопола

Не е въпросът дали е сопола или гурела - въпросът е в непрофесионализма на гардовете на НСО. Няма значение обектът на атентата - мен лично поне не ме интересува. Не може "професионалисти" да действат по този кръчмарски начин.

ЛОШО ИЗИГРАНО ТЕАТРО! : ))) ГОЛЯМ СМЯХ.... Рецидивист да прави атентат по такъв баламски начин! Или трябва да си е загубил ума или сериозно е подкован финансово! От кого обаче? Има ли съмнение? В основата е самия Доган или неговите ПР-и. Тази година е изборна и явно нещо е намислил. Сега предстои цяла седмица да слушаме глупости по медиите за това кой, как, с какво и защо е искал да убие г-н Сокола! Отново ще бъде манипулирано и изместено вниманието и съзнанието на хората от заобикалящата ни мизерия и бедност на по-голямата част от българското население. Този филм вече много пъти сме го гледали! Сменете сценаристите, защото търпението на хората няма да продължава безкрайно!!!...

Хора, не разбрахте ли, че 22 години ни управляват безхаберни,но много алчни хора. Единствения начин да ги "оправим",или ги откажем от навиците им, да почнем да ги избиваме един по един,като чрез печата съобщаваме за какво. Това вече гърците го правиха - с организацията "18 ноември". Вижте сега какво е самочувствието на гърците. А ние продължаваме да бъдем роби след 500-ин годишния си стаж като такива.

Невероятен не професионализъм от страна на НСО. Вместо да го закопчаят - издевателствуваха над похитителя. Дори, когато го извеждаха - нямаше белезници - а човекът видимо припадаше от нанесения му побой. Не че му съчувствам - но би следвало гардовете просто да го повалят, закопчаят и изведат от залата - това би било професионализъм. Просто съм потресен от действията на НСО. Не стига това, ами и допуснаха хора от делегатите да го ритат и бият. Невероятен не професионализъм  Не бих искал тия да ме пазят.

Добре е да разбереш първо, че тук НСО няма роля. ДПС са отказали тяхната охрана. Това са хора от личната охрана на Ахмедчо. Да, те са възпитаници на НСО, но в момента се подчиняват на Ахмед Доган. Първо разбери, тогава пиши гупости

Това бяха гардове на НСО - и той е тяхна грижа. Ти разбери и тогава пиши глупости.

Какво сега, ще се караме за нищо ли? Просто слушах декларацията на шефа на НСО и я преразказах. Това е - а се заяждаме защото живеем в България

Ако има истинско правосъдие в България, всички тези, които ритаха човека, трябва да бъдат осъдени за нанасяне на телесни повреди. Даже полицаите нямат право да удрят човек, ако ще и масов убиец да е. А сега да видим, дали изобщо някой ще спомене нещо по въпроса с неправомерните удари по човека.

Съгласен - човекът би следвало да ги подведе под отговорност. Просто съм безмълвен от възмущение. Това в нашата страна ли се случва?!

няма правосъдие, ще видиш че никой ням я да възбуди следствия срещу тези тюфлеци които по анадолски пребиха безпомощния човек с ритници и крещяха убийте го убийте го-това се видя и засне от всички камери в залата, те само това снимаха след като Доган отиде да си смени гащите в тоалетната...

цензура...цензура...
То, държавата, ако е държава като хората би повдигнала следствие и би осъдила гардовете заради не професионализма им. Ако аз им бях шеф - вече щяха да са на опашката за безработни.

всики мълчат за побоя отвратителна история,къде е този Главен Прокурор за какво му плащаме заплата с нашите пари и данъци - това си беше варварско пребиване с ритници в главата и то пред камерите - престъпление с Главна буква....

Днес България напусна Европа : ако сме Европейска държава - г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР,г-н МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ,г-н МИН.НА ВЪТР.РАБОТИ и.т. веднага трябва да се възбуди до съдебно производство срещу тези отвратителни тюфлеци които ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ пребиха Октай Емин с ритници и това беше заснето и се препредава от всички медии.Позор за правораздавателната ни система.Това беше нещо отвратително и пошло /не че има нещо лошо да се избиват помежду си с ритниции или пистолети /,но развалят имиджа на България. Десетина човека които бяха заснети от всички камери и крещяха : убийте го,убийте го. Ето това доказва че тази "партия" е варварска и анадолска сбирщина и отдавана трябваше да бъде забранена...


Я да викнат тоя атентатор при Слави, да даде и на него едно "Ферари"! Момчето е недоволно, малко го гали съдебната система, все го хващат в престъпления, и е все навън... Я за такива се развикайте, г-н Местан, демократолюбецо!

23 г. политиците само си уреждат обръчите с фирми и кинтите ,а НСО не реагирали, ми и те като политиците си чакат заплатата и не се юркат.
Спомняте ли си самоубилия се член в сградата на ДПС, сега опит за убийство на шефа...
Извода е ,че криминална етническа партия няма работа в политиката.
Освен уредилите се с бачкане и пари от Доган, колко турци познавате които искат и харесват Доган или др. политици...Турците са работливи и достойни хора и се чудят как да хранят семействата си,ходят по градовете също и в Чужбина,а през това време 23 г. ДПС работи за една зала хора, бедните хора не ги интересува измамниците, а се спасяват, защото лесно се дават пари за избори, но тези хора имат деца и с 2 кебабчета и 20 лв. не се живее 4 г.

Имаш право, и турците знаят истината! Жалко, че са свикнали да си кривят душите и като стадо следват своите поробители...

Когато човек загуби шансове за каквато и да е позиция, той търси начин да привлече внимание. Добре изиграно и от двамата. Интересно само колко пари са му дали. Защото, ако наистина искаха да го убият, щяха да наемат руски снайперист и точка. Никой в България на това равнище няма файда да се убива, който и да бил политик. От тази инсценировка печели единствено ДПС. Тази партия трябва да се забрани. А, който се чувства турчин да си ходи в Турция. На нас ни омръзна от толерантност.
Ето, появи се един обиден. Като не се чувстваш българин, марш от тука. А, не давай минуси.

КОМЕНТАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ