понеделник, 30 септември 2013 г.

В САЩ ЗАПОЧВА ТУРНЕТО O.P.A.L., НА КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЯНА И ТЕХНОЛОГИЯ ЗА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ


26 септември 2013, резюме:
На Турнето на  O.P.A.L. (One People Absent Limits - Единни Хора Без Граници) ще бъде представяна технология за свободна енергия – безплатно и директно на ХОРАТА!
Вдъхновението за турнето O.P.A.L. започна от вас. Водят ни многото гласове и сърца, които търсят единство, с идеята, че ВИЕ вече НЕ сте сами. Ние сме тези, които очаквахме!
Нашата мисия:
Да направим излишни системите на манипулация и бюрокрация, които се вмъкнаха в нашата култура, за да стоят между нас като отделни хора. Тези, които поддържаха монопол на контрол и потисничество над творчеството и обновяването. Ние ще направим това като споделяме директно, от човек към човек, от група към група, от общност към общност.
От екипа на O.P.A.L сме много радостни да съобщим, че ще пътуваме с работещ модел на генератор, който използва вода за гориво, и ще споделяме безплатно с всеки цялата необходима информация за създаването на генератора (така че всеки да може да си направи такъв). Ако финансирането ни позволи, ще преоборудваме нашите транспортни средства, което ще бъде разпространявано по същия начин.
Ще следваме енергийното трасе, което ни зове напред, вдъхновявайки пробудените сърца и умове по цялата страна. Искаме да обединяваме нашето човешко семейство, създавайки отворено пространство за хората да се свързват и да си споделят като Единни Хора в мир, любов, абсолютна прозрачност и без граници за нашия потенциал.
Искаме да разширяваме съзнанието си, за да бъдем Без Граници. Надяваме се да бъдем пример за това какво е възможно, когато Единните Хора си сътрудничат по начини, които карат сърцата им да пеят. Това турне е жив пример за нашето колективно желание за промяна в света, първият от многото творчески проекти на Единните Хора. Ние, което включва всички вас, искаме да разширим нашата дейност заедно сега, помнейки, че нашите цели са ДА НЯМА ГРАНИЦИ!
На турнето на OPAL ще вземем технология за свободна енергия. Време е за РЕАЛНА промяна. Ние сме промяната, която чакаме!


Където другите не успяха, ние ще успеем. Ние работим с много съзнателен изобретател, който иска да види тази технология да работи в света и да е от полза на хората. Той не търси печалба или слава. Не иска нищо в замяна, освен тази технология да попадне директно в ръцете на Единните Хора. И турнето на OPAL ще помогне за разпространението на тази технология.
Какво означава това? Ние ще имаме с нас работещ генератор за свободна енергия и електроинженер, който ще предлага практическо обучение. Ще имаме видеоматериали и материали онлайн за онези, които не могат лично да присъстват, но нашата главна цел сега е да донесем тази технология направо при ВАС! Освен практическо обучение ще предлагаме и достъп до части и чертежи. Ние искаме да дадем възможност на колкото може повече хора да се запознаят с тази технология.
В момента оформяме кампания за набиране на финансиране, така че да можем да започнем турнето и да стартираме тази технология за свободна енергия.

Линкове:
Сайтът на турнето:
http://www.5dmedianetwork.com/opal-tour-2/
Екипът на турнето, 12 души, вкл. известните журналисти и активисти Lisa Harrison и Brian Kelly:
http://www.5dmedianetwork.com/opal-tour-2/opal-tour-crew/

 БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОМОЩТА НА МАЯ ТОДОРОВА


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 28 септември 2013 г.

® КАКВО Е СОЦИАЛИЗЪМ И КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ ®


Живял съм и при двата строя!  - Социализъм” и „Демокрация”! Социализма е добра идея /ДЕМОКРАЦИЯТА-също../, и при нея успяха със силови методи до 1956 г. да наложат стриктно изпълнение на законите, но за всички и което е по-важно:  Като се започне от Горе - надолу! Никой нямаше възможност да притежава богатство повече от три пъти от друг! /Значи краде и то явно/. Всички имаха работа, включително и циганите и познайте–те се обиждаха когато ги наречеш така! Работеха при равни условия и българи и цигани и всички така наречени етноси. Тогава изобщо не правехме разлика кой е от турски, арменски или де да знам от какъв произход! За всички законите бяха едни и същи и се спазваха от всички! Нямаше просещи. Единственото разделение се извършваше по възможности и образование. Всички бяха на един старт, и всичко зависеше от тях! След като станах инженер химик, веднага бях назначен за началник смяна в НХК! За три месеца влязох в релси и смея да твърдя, че всичките ми 350 подчинени ме уважаваха и започнаха да ме наричат „Шефе”. И сега ми е обидно от това, но и до сега като ме срещнат ме наричат така! Никой не съм наказал и с лев! Предварително /и  индивидуално/ разговарях с всеки и всичко беше наред! Аз не търсех дребни провинения, като игра на карти и барбут…! Има си начини хората да разберат, кога може и кога не! Българите не са толкова прости! Образованието беше безплатно и на доста високо ниво, което сега и най - претендиращите псевдо - институти нямат! Тежката и опасната работа се заплащаше по-високо. Например миньорите получаваха по–високи заплати! Работещите при по-опасни и вредни условия – също! Имаше допълнителен отпуск от 10 дни за работа при по-вредни условия! Почивките и по най-големите курорти бяха безплатни, а за друг член на семейството беше 50 лева за 20 дена, при положение, че всички вземаха около 400 лева! Имаше и два пъти в годината премии от 2000 до 4000 лева! Не ги сравнявайте със сегашните? Пример: Студентско общежитие на месец струваше 3 лева със ток вода и даже сменяха чаршафите на седмица! Купон за храна със първо, второ и трето – 0,30лева, билет за автобус 0,04лева, Стипендия за студент – 70 лева, здравеопазването–безплатно, стадионите за да тренираш–безплатни,плюс бани, вани и съблекални и съответни процедури!

Имаше и категории на труд! При по-тежки условия, 10 години стаж се равняваха на 15 години, това беше първа категория!
Спирам за сега, но после ще продължа……

Николай Николов


събота, 21 септември 2013 г.

БАБА ЛЮБА

В нашия вход живееше баба Люба. Тя беше на 97 години. Мила, приятна старица, винаги в добро настроение усмихната и приветлива. За мен тя е Просветен Лидер. Спокойно! Аз съм с всичкия си, и не съм падал по очи, когато я виждах да седи на пейката пред входа. Ще обясня защо мисля така.

Отначало баба Люба сложи саксии с цветя пред прозорците на нашия етаж. Стана красиво. На следващия ден най-ярките цветя ги откраднаха и около метрото видяхме пъргави търговци със саксиите с бабините цветя. Съседите решиха да сложат секретна брава и домофон на входната врата. А тя окачи на стените рамки с мисли на велики хора, пробуждащи съвестта и действащи като заповеди. И отново постави цветя при прозорците. Уютно……..
Във входа започнаха да влизат шумни тийнейджъри. Баба Люба излезе и ...  им предложи вода или чай. Те дълго се смяха. Изпокъсаха цветята и откачиха рамките?!...
На следващия ден тя отново сложи цветя, оправи рамките и сложи до прозорците книги. Класика. Дойдоха тийнейджъри. Викаха, шумяха. Тя излезе и... им предложи чай и курабийки, апетитни и вкусно ухаещи. Децата не можаха да й откажат. И даже взеха книги, като обещаха да ги прочетат. Не пипнаха цветята и рамките.
На следващия ден тя изнесе пластмасова бутилка с вода, за да може всеки, който иска да се погрижи за цветята и да ги полее. Изнесе и нови книги. Вечерта дойдоха тинейджъри  поливаха се един друг с вода, смяха се и дърдориха. Баба Люба отново излезе при тях, предложи им чай и сладки, взе бутилката, напълни я с вода и ги помоли да полеят цветята.
Децата започнаха да идват във входа всеки ден, съседите се възмущаваха! Даже един път извикаха милиция, но баба Люба каза, че децата са дошли при нея за книжки, раздаде пред милиционерите книжки на смутените деца.
Във входа се появи шкаф с книги. И до него бележка: “Молба! Ако в къщи имате интересни и важни книги, които вече сте прочели, споделете ги! Бъдете добри! А тези, които са взели книги да прочетат, нека да ги върнат за тези, за които това също може да е нужно и важно!”
Шкафът се напълни с книги. Цветя се появиха пред прозорците на всички етажи. Красиви рамки с цитати също. Всяка вечер входната врата на входа започнаха да оставят отворена. Вечер на стълбите можеше да се видят тинейджъри  които четяха книги. Баба Люба сложи до прозорците няколко фенерчета, за да им е по-удобно да четат. Децата седяха във входа с включени фенерчета и във входа беше по-светло от обикновено. Светло,  четат а вратата отворена. 
Баба Люба почина. На първия етаж на нашия вход отвориха Клуб за деца. С библиотека и цветя пред прозорците. Символ на Клуба стана Фенерче...
Е … такъв е живота, с извисявания и обрати. Кой помага, кой не, но аз  знам къде е истината... Всичко най - добро от мен, Николай!
Превод: Лусесита
НИКЛАЙ НИКОЛОВ
http://udivitelnay-zhizn.mirtesen.ru/blog/43827845049/Babushka-Lyuba

петък, 20 септември 2013 г.

НИЕ ВСИЧКИ ИМАМЕ СИЛАТА ДА ПРОМЕНИМ ЦЕЛИЯ СВЯТ!


Да! Точно така! Аз и всеки един поотделно имаме силата да направим тази промяна! Но как ли?
Човек е уникално същество, което има огромна сила – сила, която може да руши, но може и да съгражда. Ние сами избираме как да използваме тази сила!

Всеки от нас иска да живее в по-добър свят. Свят, в който тъгата и омразата липсват! Но нека се замислим! Бихме ли опознали и търсили радостта, ако не познаваме тъгата? Бихме ли опознали и търсили любовта, ако не познаваме омразата? Трябва да познаваме едното, за да се стремим към другото.

Промяната на света не изисква огромни усилия, както повечето си мислим. Нужно е само усилието да променим себе си и нищо повече! Да! Да променим себе си! Без да влизаме в битки на интереси или да пропагандираме с лозунги и пот на челото. Нужно е само да даваме пример.

Началото на промяната е в мен, в теб, във всеки един от нас!

Представете си, че се намирате в прегръдката на непрогледен мрак! Тъмата е вкопчила в своите окови всичко наоколо и се чувствате сами! Не виждате никой, но усещате, че навярно има някой. Студено ви е! Сами сте!

Спомняте си, че някъде у себе си имате свещ. Спомняте си също, че преди време се сдобихте и със средството, с което бихте могли да я запалите. Бяхте започнахте да се вглеждате в себе си и да се стремите да бъдете щастливи независимо какво ви е поднесла съдбата. Имаше моменти, когато бяхте тъжни, плачехте и скърбяхте, но тези моменти ви показваха колко много трябва да цените щастието и любовта.

Изваждате от джоба си свещта и я запалвате. В същия този миг тъмната завеса на мрака се разцепва. Лицето ви се озарява и вие виждате света около вас. Направихте революция! Пламъкът от свещта ви озарява всичко наоколо и вие виждате своите близки, които до преди малко бяха изгубени в тъмнината, но вече не са! Вашият пламък ги бе осветил и макар и бегло им бе показал пътя. Но какво направихте вие? Това, което направихте бе просто да погледнете в себе си и да изберете да обичате и да бъдете обичани. Избрахте да бъдете щастливи и по този начин да давате добър пример на хората около вас! Вие запалихте своя пламък.

Но какво се случва сега? Седейки с пламък в ръка до вас се приближава ваш приятел и вие виждате, че в очите му гори онази искрица на копнеж да бъде щастлив, каквато гори и у вас. Той копнее да е като вас. Да последва вашия пример. Да бъде щастлив! Той протяга ръка и запалва своята свещ от вашия пламък. Същността ви го бе вдъхновила.

Вече в мрака горят два пламъка – вашият и на човека, който вдъхновихте. Но ето, че до него се приближава друг човек и с усмивка също запалва своята свещ. Този човек също бе вдъхновен, но този път не от вас – а от човека, чийто вдъхновение бяхте вие. Поглеждате в далечината и забелязвате, че все повече и повече пламъчета започват да блещукат. С насълзени от щастие очи осъзнавате, че вие поставихте началото на всичко това. Вие дадохте началото на една промяна към по-добро!

Помислете! По силите на всеки човек е да промени себе си, независимо какво му се е случило до момента. Ние се учим докато сме живи. Нужно е само да поемем инициативата. Да станем такива, каквито желаем.


Николай Николов

четвъртък, 19 септември 2013 г.

ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА СМЕ МАМА МУ СТАРА, А ШЕФЪТ МИ Е ПЪЛЕН ЗАДНИК


Циганска държава сме майка му стара. Българите са оцеляващи, циганите на почит. Дават им се социални помощи, пари от всякакви фондове, сметките за токове и какви ли не още неща им се опрощават, че и блокове им се строят. Че за какво му е на циганина да работи. Ами не му трябва. Ако работи ще взима точно толкова пари колкото и ако не работи. Пък ако междувременно му падне нещо да открадне - добре дошло. Някоя далаверка да завърти, да излъже някого - важното е някой лев да падне. Най на почит са най-мошениците от тях. Евала се вика на този, който на убедително може да те завърти. Всичките дребни мошенгии са все измислени от тях. Купуваха и продаваха ремъци, лагери, колети се пращаха от чужбина, роднини катастрофираха, ваучери им трябваха. Няма хванати и осъдени и туй то. Тормоз над хората, обири, изнасилвания, убийства. И всичко това е защото никой не се намери да им измисли някакво занимание. Няма го Тодор Живков, няма я и дисциплината им. Сигурно се обръща в гроба горкият, като гледа какво става. Къде по негово време ще се случват такива работи. Сигурно е щял да ги затрие като Хитлер евреите, ако знаеше какво ще стане.Сега пък къщи им строят. Къщи и блокове като картинки. Игри се играят от строителни предприемачи и общини. Цялата далавера е за мястото под така наречените "бараки". Ще го вземем, понеже е общинско, но първо трябва да им измисли къде да ги настаним. Построй един блок, той ще е общински, и там ще е. По-високичък ако може, за да се настанят повечко от тях вътре. А на мястото където са живели, понеже са едноетажни бараките, ще се вдигнат поне 6 блока и 5-6 еднофамилни къщички. Може и повече, ако се наблъскат по-близичко. И всичко е възможно с подходящите хора.Тези общински жилища пък от своя страна ще изкарат 2-3 години. После циганина ще им разкаже играта. Прозорците ще почупи, тръбите ще продаде, мед ако има ще извади отнякъде, боклука защо да го хвърля. Пък като вземе да прелива през прозорците, все около блока ще пада. До терасата на първия етаж докато вземе да влиза има време.После идват избори. Те са една от най-многобройните прослойки в обществото. Множат се като микроби. Може да са всякакви, но гласуването им е организирано. Всичките ще направят каквото им се нареди от тартора на махалата. Все някоя партия ще се опита да извлече дивиденти от циганските гласове. Пък междувременно ако се пусне и един платен репортаж от някоя телевизия как в мизерия живеят, колко нямат за ядене, още по-добре. Властта не се грижи за тях. Не ги е интегрирала в живота. А това е лошо за управляващите и добро за опозицията. Добро е и за циганина. После комисии се свикват, решения се взимат. Айде пак социални програми и какви ли не глупости още, насочени за благоденствието на циганина.И как да иска да работи този човек. Как да не е като кърлеж. Ми то ние сме си виновни за това. Ние сме го научили да е това каквото е. Даваме му всичко на готово и си мислим че ще се оправи. Никога няма да стане. Просто на него му е в природата вече. Решение за справяне с проблема нямам. Поне не и разумно такова. (Иначе ми се въртят някои идеи, но не са за споделяне. Във вашите глави също се въртят такива може би.) Лошото е, че и никой от управляващите няма такова решение. Но те не се и опитват да направят нещо. Нали ако те боли пръста и се удариш с чука по крака, вече няма да мислиш за пръста. Кой мисли за тях като си има къде-къде по-важни неща за решаване. Пък и да мисли, ще е сам. Българина рядко се вдига на група да прави нещо. Защо да се страхуват?Точно затова си мисля и че никога няма да се реши този проблем. С тези темпове на намаляване на населението (българският етнос основно - циганският нараства), и на напускане на България на младите хора, скоро в България българите ще станат малцинство. Малцинство, което ще бъде приобщено към тях, и ще се изгуби нанякъде.Това ни е бъдещето колкото и да не ни се иска ако някой от висините не се хване да направи нещо. А това май никога няма да стане!!!


ШЕФЪТ МИ Е ПЪЛЕН ЗАДНИК


Имало едно време един капут. Но той не е виновен че се е родил такъв. Просто системата го е създала такъв. Мижитурка нагаждач. Учил, учил как да е, решил да влезе да изучи едно висше образование с профил "Политически". Не щеш ли обаче комунизма паднал, и трябвало да се преквалифицира. Да обаче старите навици не се забравят. Старите приятели също. Пуснаха го като парашутист отнякъде. Даже и не се разбра как. Един ден просто дойде.Лъжа е ,че правим избори и избираме кой да ни управлява. Старите комунисти ни управляват отнякъде. Събират се на ракийка и мезенце и си гласят работите както си искат. Номерът е да се открадне някой лев, но така че да не се разбере твърде. Ако се разбере случайно, трябва веднага да се измисли проблем, който толкова силно да се коментира, и да е толкова важен, че да омаловажи кражбата. А най-важното пък е - винаги народа да има надежда че ще се оправи. Първо СДС, после НДСВ, Атака, бате Бойко. Винаги да има надежда. Както и да е. Да се върнем на темата. Сигурно си спомня старите навици, защото стои пред вратите да подслушва, промъква се тайно и слухти ли слухти. Пропуснах само да спомена, че той не е баш шефа. Той е му е заместник. Може би са усетили, че няма да се справи с управлението и затова е само заместник. А баш шефа, не че го хваля, но си разбира от работата. Тормози си ни, пази си ни. Разделя ни, сдобрява ни. Истината е че се върши работа. Но пък излезе ли шефа в отпуска, или замине нанякъде, той поема властта. Лошото само е, че не може да поема отговорност и се води по акъла на шефчетата на отдели. А пък те няма ли го баш Шефа, хич ама хич не им се работи. Работата се прехвърля от едно място на друго, докато стане толкова спешна, че е на границата на сроковете на изпълнение. По неписано правило пък никога не се върши от човека който отговаря за нея. А зам.шефа обикаля и слухти. Интересно по "комунистическо време" с какво са се занимавали такива като него. Злобна, злопаметна мижитурка. Мога само да му призная че го бива с бумагите. Всичко му е подредено, нагласено като за изложба. Прегледно си пише, бележки си води. Сигурно така са ги учили на времето. Пишеш, пращаш, и този за когото си писал, според това което си написал, тръгва на екскурзия. Я за Белене, я за Слънчев бряг. Малко камъни да почука. Пък после като се върне (ако) да знае кой е шефа.Никой не се занимава с нещата с които трябва и много се дразня. В момента навсякъде върлува принципа "Ако не можеш да попречиш на някого за нещо, поне не му помагай!". Разделяме се на групички, правим си мръсотийки (малки) и се смеем тайно. А работата не върви и не върви. Просто вече не може да се организира.Не ми се мисли, ако решат да сменят ръководството. Май и още доста хора ще я сменим. А на баш шефчето май му се клатят краката вече. Кадърен - ама без връзчици горкият. Както още доста много хора.Пък е сладка, таз пуста държавна работа! Колкото повече не работиш, толкова повече ти плащат!

Mariana


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

вторник, 17 септември 2013 г.

ИСТОРИЯТА ЗА 11 СЕПТЕМВРИ (11.09 2001) ТАКАВА КАКВАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ


Историята за 11 септември 2001 такава, каквато ТРЯБВА да се знае. Нищо, че това е най-невероятната история от новото време, която са ни разказвали, ние трябва да я знаем ТАКАВА. Защото така ни се представи от послушните официозни медии, политиците, правителствата... и всякакви други "полезни идиоти". И най-вече защото Господарите искат ние да знаем ТАЗИ история. Така, че знайте, помнете и преразказвайте /разпространявайте/ ОФИЦИАЛНАТА ИСТОРИЯ. За по-подробна информация от мен то вижте и ТУК!   Приятно гледане!




АКО СЛУЧАЙНО НЕ СЪМ ПУСНАЛ БЪЛГАРСКИТЕ СУБТИТРИ, ТО ПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "сс"! С МИШКАТА МОЖЕ ДА МЕСТИТЕ СУБТИТРИТЕ НА КОЕТО МЯСТО НА ЕКРАНА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ.

Някой справки и съкращения:

* Сграда 7 от Световния търговски център (СТЦ) е третата сграда, 47 етажна стоманобетонна конструкция, която без да е ударена от самолет, беше също разрушена на 11.09.2001. За нея предимно не се говори
.

** Able Danger -- „Ловка заплаха" -- програма за ранно идентифициране на терористи. За изчерпателна хронология, виж тук:
http://www.historycommons.org/timelin...
за официалната линия, виж тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/Able_Da...


*** за справка за връзката на Ptech и Ал Кайда в официозните медии, виж
http://www.wired.com/politics/law/new...

* FEMA -- Агенцията за извънредни ситуации
** NORAD -- Северноамериканска въздушната отбранителна система

*** NRO -- Национална разузнавателна служба

* DIA -- Defense Intelligence Agency -- Военна разузнавателна агенция

* SEC -- Securities and Exchange Commission - федерална агенция за контрол на борсата

* NIST -- National Institute of Standards and Technology -- Национален институт по стандартизация

* За мистериозната хеликоптерна кастрофа , в която загинаха 30 души от спец. поделението което „уби" Бин Ладен, прочетете тук: http://qutaibaprotocol.blogspot.com/2...
или в официозните медии, тук:
http://articles.latimes.com/2011/aug/...

* Океанът се намира на повече от 1 200 км. от град Аботабад, градът където "намериха" и "убиха" Осама Бин Ладен и после прелетяха до него, за да хвърлят тялото - доказателство за геройския акт.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДЕЙСТВИЕТО НА САБИНА АТАНАСОВА.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

вторник, 10 септември 2013 г.

ТАЙНИ ОБЩЕСТВА И ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ ОТ ГОДИНИ КРИЯТ ОБИКНОВЕН ВИТАМИН, УБИЕЦ НА РАКА


Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората.

Американският автор Едуард Грифин, в своята книга "Свят без рак" описва истината за едно откритие пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин.
Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест. В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании.
Грифин разбира, че проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост.
С други думи от рака повече хора живеят, отколкото умират.
Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт.
Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. Но още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака.
Амигдалинът се съдържа в кайсиевите ядки, в бадемите, горчивия бадем, вишни, праскови, сливи, ябълковите семки, соргото/метламътлартатарметлина/, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки и в много други продукти, които съвременния човек не употребява.
Цивилизованият начин на живот е наложил да се храним с рафинирани брашно, захар, олио и други фабрични продукти, докато естествените натурални храни не се намират в нашето меню отдавна. Нашите дядовци и баби са се хранили с натурална нерафинирана храна и рака е бил рядко явление. Те са употребявали сушени плодове, натурален хлаб и даже хляб от просо. По този начин те са поемали нужните витамини в това число и амигдалина.
Витамин В17 е бил забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години. Учените бяха заявили, че ако човек употребява всеки ден от този витамин, никога няма да се разболее от рак.Фармацевтичните гиганти и министерството на здравеопазването на САЩ оказаха натиск върху Управлението на контрола върху храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на витамин В17 с приложената към него информация за лечебните му свойства срещу рака, а също така и продажбата на сурови кайсиеви ядки. Тактиката включваше разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга, никой не се е отровил от тях даже и в по-голямо количество, които са ги яли.
Това е стратегията на тайните общества като илюминати, масони, билденберги и други за трупане на богатства, за намаляване на населението на земята и за въвеждане постепенно на нов световен ред. Лекарствата, храните, ГМО и други средства са техния арсенал за провеждане на плановете им за поробване на човечеството.
Тези неща са били предсказани в Библията и са описани в пророчествата в Откровение 13-та глава и на други места. Ето по този повод два цитата: Откровение 13 глава стихове 16 и 17 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име", пишат авторите на статията"
Източник: lechitel.net

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ


ЗА БОГ, НИЩОТО, НУЛАТА ЕДИНИЦАТА И ДРУГО…- РИМЕЙК.

В самото начало, някога преди всичко останало, е имало Нищо. Тази празнота или място се бележи с цифрата нула! Нулата сама по себе си е липсата на Бог, но в същото време тя е съставна част, пространството, където Бог може да се реализира. Нулата е покой, празнина, липса на движение. Всъщност нулата е божествената, застинала, съвършена и вечна същност на Бог. Повечето хора наричат Бог именно тази иманентна пред съществуваща същност. Ако съществуваше само нулата, това означава, че Бог е съвършен, вечен, безкраен и съществува сам по себе си. Но бидейки в това състояние, той не би съществувал, защото съществуване и реализация има само, когато един обект започне да влияе на заобикалящото го. Ако Бог беше в състояние Нула, нямаше да съществува, защото неговото съществуване нямаше да има значение за никого другиго освен за него самия него. Той започва да съществува едва, когато има създадено нещо друго и някой друг. Този някой, когото можем да наречем Наблюдател или субект, всъщност представлява единицата. Така обективното не би могло да съществува без да има субект, който да осмисли и определи съществуването му. Единицата - субектът, е материята, променливата компонента. Дълго време хората са считали, че трябва да променят и усъвършенстват материята (Единицата) и да се прекланят пред Нулата. Това не е нужно. Всъщност Нулата и Единицата са напълно равностойни и нужни. Единицата, колкото и да е малка, грешна и несъвършена, е толкова важна, колкото и Нулата. Тоест човек е точно толкова значим и важен, колкото и Бог. И всякакво подценяване на човека е грешно, както и прекланянето пред Бог няма да свърши работа. Но Единицата, освен че осмисля Нулата, я унищожава. И след като вече съществува материята, не могат да съществуват съвършенство, покой и Бог. Така обективното не би могло да съществува, без да има субект, който да осмисли и определи съществуването му. Но съществува ли субект, вече Бог не е такъв, какъвто би бил, без човека и материята.

След като съществува Единица, вече започва да съществува и Двойката. Числото Две изразява дуалността на света, това са категориите: добро и зло, черно и бяло и т.н. Много учени смятат, че Две произтича от Едно. Всъщност двете започват да съществуват едновременно. Дори боговете могат да се разделят на две: добри и лоши, Бог и Сатана, Христос и Антихрист, Ариман и Ахура Мазда и този, когото самите те нарекли Единния Бог, той е Нулата. А ето имената, с които е назоваван: Бог Отец при християните, Аллах при мюсюлманите, при евреите - Елохим, Ен Соф, Яхва, Адонай, Йехова и др.
Много учени, особено в древна Персия, са се опитвали да разделят целия свят на две крайности. Те сгрешили само в това, че се опитвали да забравят Нулата и Единицата, а издигнали Двойката в култ. Но всъщност, ако се замислиш ще разбереш, че Нулата, Единицата и Двойката могат да опишат целия свят, всичко съществуващо. Ето това е тройката.

Тройката е всичко. Тя е многото, разнообразието в цялото му великолепие. Тройката е равна и напълно идентична с четворката, петицата и т.н.

Всъщност бог като Нула не може да съществува. Истинският, съществуващ Бог, при условие, че ние съществуваме, не може да бъде Нула. След като има материя, Бог вече не е Нула, а Десетка (Едно и Нула едновременно). Всъщност Десетката е Истинският съществуващ Бог. Бог, който включва в себе си Съвършеното (Нулата) и променящото се (Единицата) - материята. Това е Бог. В него нещата имат място, той се самоусъвършенства чрез хората, но в същото време съдържа в себе си съвършенство. Той може да съществува и е Единен, и Вечен, не чрез Нулата, а чрез Баланса и Хармонията между Нулата и Единицата. Това е Богът на Десетката.
Дълго време, между учените кабалисти, е имало спор кой е истинският Бог - този на Нулата или на Десетката. Привържениците на Нулата са казвали, че истинският Бог е този на покоя, съвършенството, вечното заставане. Те твърдят, че Бог, който има материална, променяща се част, не би могъл да бъде постоянен и устойчив. Той би се променял и не би бил истински Бог, защото би бил зависим от променящата се част. Цялото развитие на всичко това ще продължи докато един ден Единицата не завърши своето пътуване и не престане да съществува, постигайки това съвършенство, към което се стреми и по този начин, сливайки се с Нулата. Така че един ден всичко ще се върне в онова състоя ни от което е започнало - Нулата!

Николай Николов

КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПАТРИОТИТЕ – ИЗБОРИТЕ НЕ СА ЗА НАРОДА! ТЕ СА СА ЗА "БЕДНИТЕ".


Думите със този цвят и светло зеления са препратки към други страници, събития и официални доказателства!

СВОБОДА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИЛИ СМЪРТ НА ЕВРОПА!!!! КОЕ ИЗБИРАТЕ?! НАРОДА ИСКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НИ КЪМ ЕС И ЗА ПУСКАНЕ ОТНОВО НА РЕАКТОРИТЕ В КОЗЛОДУЙ, ИСКА И НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ИЗЗЕМВАНЕ НА ПАРИТЕ ОТ НЕПРАВОМЕРНО ЗАБОГАТЕЛИТЕ КОИТО СА 99% ОТ ВСИЧКИ БОГАТИ!  ИСКА НОВО ЛУКСОЗНО БЕЛЕНЕ ЗА ТЯХ! ИСКА МНОГО ДРУГИ НЕЩА - ДА РАБОТИ ЗА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО, ПОНЕ КАТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА А НЕ САМО ДА ПЛАЩА НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ БАНКИ И ПРАВИТЕЛСТВО РАЗНИ ДАНЪЦИ УМНОЖЕНИ ПО 10 ПЪТИ!!! НО МАЙ НЯМА ДОСТОЙНИ ХОРА, А ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО ГЪРНЕ И ЕДИН ПРОИЗХОД КОЕТО Е МНОГО, АМА МНОГО ЖАЛКО, ТАКА ЧЕ МАЙ НЯМА КОГО  ДА ИЗБЕРЕМ??!



Според юдейския мироглед, хората биват два вида: юдеи, които са човеци, и неюдеи, които са гои, животни, същества без душа. Kerithuth, Berachoth, Sebammoth, Salkut Keubentи т.н.
Цялата насоченост на юдейските институти и доктрини през вековете се състоеше в това – как да се осъществи това разделение и как то да стане реалност?
Войната за унищожение на Личността у неевреина се водеше не хаотично, а планомерно, целеустремено и с научни методи. Марксистката социология, която пропагандираше схващането, че в основата на всички обществени отношения стоят обективни икономически закони, се сплавяше успешно с фройдистката психология, която разглеждаше човешкия индивид като животно, а културата, интелектът и духовните му нужди, като нещо вторично, като функции от неговата сексуалност и т.н.
В борбата си срещу националните култури на народите, марксистката социология и фройдистката психология не си противоречаха, а се допълваха взаимно. Унищожението на Личността у не евреина вървеше по тия две основни направления. Този процес напредваше с невиждана мощ с усъвършенствуването на телекомуникациите, електронните медии и информационните технологии.
Проблемът може да бъде поставен така:
Защо юдействащите в България успяха да прокарат своите идеи, псевдокултура и мироглед, особено в средите на младите поколения и защо националистически формации като БНРП, БББ, ВМРО, ОКЗНИ и др., се провалиха по този унизителен начин?

Никога българският народ не е изпадал в такава безпътица като днешната, дори когато е бил под османско иго. И това положение не е случайно, то не иде от вчера или от оня ден. То е подготвяно отдавна.

Главната причина за всичко това не е в днешната стопанска и духовна безпомощност, а в липсата на историческо съзнание у ония, що си въобразяват, че ръководят българските съдбини. Може би ние сме най-без историчният народ, който живее днес на земята, не само защото не създаваме исторически смисъл на живота си, не само защото животът ни увяхва преди да се е разлистил, но главно поради това, че всичко в нашата страна се случва без каквато и да е обща историческа цел.

И ако е имало политика, която да се е развивала случайно, без оглед на обичайното право, на творчески традиции, без всякакво чувство за същностната и пра древна структура на народната общност, без всякакъв усет за копнежите и въжделенията на народностната душа, то това е точно българската политика. Това е една зловеща криза на българското национално самосъзнание, чиято перманентност става видима още от годините на Възраждането. Тази криза ще продължава да ни мори с цялата си ядовитост, дотогава, докато ние българите не поставим за разрешаване, ясно и необратимо проблема за българската участ. И това не е само проблем на българската политика, а преди всичко на нашето културно и национално битие.

Още през време на Възраждането по-образованите, така наречените интелигенти, нямаха никакво отношение към въпросите на българската национална култура, на българското самосъзнание въобще. Вместо това, те попаднаха под хипнозата на небългарски доктрини и учения. Чуждото за тях бе идеал, образец. Над България започна да се развиделява, когато Европа се намираше под влиянието на социалистическите идеи. Колкото и значимо да беше апостолското дело на национал-революционерите, то не успя да определи програма на българския дух. Нашето Възраждане бе безисторично и безпрограмно ! Нашата интелигенция прие социалистическите идеи като религиозно верую. Нашата конституция от 1879 г. фатално се разминаваше с действителните нужди на българите. Като резултат от всичко това се появиха карикатурните образи, снети така майсторски, в произведенията на Алеко и Чудомир.

Нещо повече! Онова, що българските историци определят като “Освобождение от османско иго” не бе нищо повече от етап в разрушаването на българските обществени структури. То бе провеждано под давлението на фалшивите европейски ценности. Не само руското, но и западното влияние тогава, твърде много допринесоха за засилване на безисторичния хаос в българското съзнание.
Появата на Стефан Стамболов на българския политически небосклон не спомогна за възпиране на обществената деструкция в България. Колкото и гениални да бяха неговите политически маневри, вън и вътре в Родината, той не бе във възможност да насочи националните сили към съзидателност и градеж. Един Стамболов не беше достатъчен за да се прекрати тази криза на българската духовност.

“Колкото и голямо да е патриотичното ни чувство, то остава без всякакво значение, ако не извира от вярата в българския мит и неговото пребъдване в света”- писа навремето великият български философ д-р Янко Янев. И ако, ние българите, не искаме повече да приличаме на сбирщина злобари, то трябва да погледнем пред нас и да решим по кой път да поемем.
Тъкмо днес не можем да очакваме никакво разрешение на националната си участ, чрез подражаване на западната цивилизация. Какво можем да очакваме от един свят, който си отива? За нас остава една единствена възможност – пътят към самите нас, пътят към собствения подвиг и собствената жертва. Само като исторически план тоя път може да ни изведе към ясни и прояснени дни.
Ние имаме нужда главно от културен национализъм, чрез който геният на нацията да се проявява с всичката си Мощ и Воля, утвърждавайки се исторически. Срещу интелигенцията на утопиите, разсъдъчните фикции и маймунския софизъм, трябва да възправим интелигенцията на подвига, особено днес, когато предстоят още по-съдбоносни решения. Пред нас стои мащабната задача да създадем новия тип българин, обусловен от структурата на времето, в което живеем. С тоя героичен българин трябва да започне и ще започне българската национална история.

Използвана литература:
1. “Талмуда и евреите”, Сборник от студии, Пловдив, 1937.
2. Янев, д-р Янко. “Есета за Родината”, Издателство на Общество Дуло, Русе, 2002.

Николай Николов


понеделник, 2 септември 2013 г.

ПОВТАРЯМ СТАТИЯТА ЗА КРАДЦИТЕ ОТ EVN ПОРАДИ МОИ ГРЕШКИ С ПРЕПРАТКИТЕ

Понеже съм направил грешка с препратките тук, и особено надолу по веригата то повтарям тази публикация, за да ви стане на 100% ясно какви са методите и начините чрез които ни лъжат, мамят, крадат, унижават и главно - манипулират показанията на електромерите!!! Вследствие на това може да получите от два, до колкото пъти си пожелаят ТЕпо-висока сметка за изразходваната ел. енергия!!! Масовият случаи беше през февруари, но сега чакайте друг такъв, а и  други по-нови методи за измама. ТЕ са по-зли и от мобилните оператори, а управляващите ни изроди, които не искат да пуснат кокала не обелват и дума! Защо – това е ясно на всеки! Но ние можем да ги изстреляме със силен шут по  крадливите им гъзове! Времето вече настъпи! Това важи за "EVN", "ЧЕЗ" и "ЕНЕРГО-ПРО". Понеже  съм ви писал, ние по правилата за държава  сме колония... / ето - ТУК!/ то управляващите нищо не им правят! Но времето им изтича, и както е казала Ванга: "България ще се оправи кога Сирия ке падне"! Значи, че техния /и не само/ край идва!
Думите със светлосин цвят са препратки към публикации, показващи начина на измама от трите "енерго-разпределителни" дружества и тяхната безпределна наглост!!!
Не вярвах, че и на мен ще се случи поредната простотия на крадците от енерго- разпределителните дружества от югоизточна България тоест EVN България, но факта си е факт. Получих „Констативен протокол”, че са ми занулили електромера от март месец въпреки, че съм си плащал редовно всеки месец до ден днешен и ми начисляват сума 800 лева на база дневна тарифа /тоест плащай втори път!/ , съответстващи /може би – защото не обясняват, а достъпа до „Шефчето” е труден тоест - невъвможенна  предполагаемите от тях изразходвани киловати. В протокола пише – двама техници и още двама човека от тяхното дружество явяващи се „свидетели”,  констатират отрязването на нулевия проводник. Някой учил поне малко да ми каже как ще протича ток до домовете ми и как електромера ще отчита?! Първо – как се режи нулев проводник? С клещи или ножица?! Всъщност – не е отрязан. Няма как! – Нулата е целия корпус на таблото. Искам да ги попитам едно нещо: Когато ми смениха електромера, който си беше току що купен от мен, чисто нов, трифазен, тариран и така нататък, някой да ме е питал или да е искал съгласието ми?! 
Няма такова нещо!! Вие знаете, че така действат – подмолно и като крадци! (Не напразно през февруари цяла България прорева от тях, но политиците ни, понеже са в играта наречена пари и комисионни,  и до ден днешен спят и глупости дърдорят, че и не искат да си ходят). Това на EVN  е първата им грешка. Втората е, че от когато са тук, таблото ни /на входа/ никога не е било заключено от тях, счупили са го и си стой отворено. Имат тяхна брава, но при счупена врата, е кое да заключиш? а и само те имат ключ! Къде са им ремонтите за които вземат пари?! Ако те не искат да го оправят, защо не са ни уведомили да си го оправим ние, а това са доста години…от 2005 година…?! Каква е тази измислена от тях простотия?! На всички набедени абонати причините и таксите „леко” се разминават. То целта е ясна – да крадат пари до последно!!! Ето – не искат да говорят обяснят, а трябва да заведа дело, защото „в срок до три дни ни спират тока” – така пише в протокола. Е заведох по принуда дело – 210 лева от мен за отскок, и познайте кой ще спечели и по какъв начин, и кой ще плати разходите по делото?! До кога ще търпят власт имащите тези народни И чуждоземни изедници и крадци???!!!  Та всички взети пари отиват извън България! Защо?! Защо Албания, на която до скоро се смеехме ги изгони, а ние не?! Сега вече всички страни се смеят на нас.
 Между другото видях и други подобни случаи из милата ни родина…..
Това ще пратя, до омбудсмана на РБ, до главна прокуратура, до министерския съвет, до всички медии та да вадим кой на кого слугува и дали някой дума ще обели!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

неделя, 1 септември 2013 г.

ЗЛОВЕЩИЯТ ПЛАН НА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ ЗА ГЛОБАЛНИЯ СИСТЕМЕН СРИВ, НАЧАЛОТО Е ВОЙНАТА В СИРИЯ - РИМЕЙК


В следващия анализ Брандън Смит от Alt Market предлага една сравнително проницателна статия, каквато някога сте чели, за потенциалната поредица от събития, които могат да възникнат през следващите няколко години.
В статията се описва как стъпка по стъпка световният елит поставя "шахматни фигури", показани са последствията за всеки един от нас, и това, което можем да направим сега, за да се предпазим от неизбежния глобален срив, който вече е стартиран.
Едва ли има някакво противодействие в личен план, но все пак всеки може да прецени как да минимизира щетите за себе си и семейството си…
Предговор на редактора на SHTFplan, публикувал материала.
Глобалната криза..................!!!!!
В продължение на много години в Alt Market (и Neithercorp.us) старателно разяснявах най-вероятния начин за разпадане, който ще се реализира в Съединените щати. Много важна част от този анализ е икономическата дестабилизация, причинена от загубата на статута на долара като световна резервна валута и петродолар.
Също така, аз винаги ясно посочвах, че финансовата криза няма да бъде събитие, което се случва в ситуация на политическо затишие или вакуум. Централните банки и международни финансисти, които създали нашият настоящ и развиващ се колапс, няма да позволят разрушаването на икономиката на САЩ, доларът, или глобални пазари, да се случи без събития – маскировки, предназначени да скрият вината им. Те се нуждаят от нещо голямо.
Нещо толкова голямо, че средният гражданин да обезумее от страх и да се потопи в тотално объркване. Фокусите с дим и огледала ще бъдат толкова осезаеми и съкрушаващи душите на хората, че ще оставят огромна част от хората по света хипнотизирани и безпомощни да разберат корена на кошмара, който ще се разкрива пред тях.
На Елитите им трябва изфабрикуван Апокалипсис.
Включва се  Сирия …
Предупреждавах за сирийската крайъгълна точка от много дълго време. Договорът за взаимна отбрана на Сирия с Иран, нейните тесни връзки с Русия, руската военноморска база на крайбрежието на страната, руските модерни оръжия в арсенала и, близостта на страната до уязвимите морски пътища на петрола, всичко това прави сирийския народ перфектният катализатор за глобалната катастрофа .
Гражданската война в Сирия се разпространи в съседни страни като Ирак, Йордания и Ливан, и ако погледнем фактите обективно, цялата война е продукт на тайни операции от страна на САЩ и техните съюзници.
САЩ обучаваха, въоръжаваха и финансираха бунтовниците, като използваха оперативни лица от Ал-Кайда. Саудитска Арабия изпращаше пари и оръжия. Израел помагаше на бунтовниците като използваше въздушните удари вътре в границите на Сирия (дори ако това да означава, че израелското правителство значително е подпомагало своите предполагаеми смъртни врагове).
Тази война нямаше да се случи днес, без специалните усилия на Запада. Точка.
Извън краткото обсъждане на сирийското въстание, може да се открие организацията на чудовищата. Морално пропаднали типове и такива за мокри поръчки, чиито престъпления са добре документирани, включително масовите разстрели на невъоръжени войници в плен, изтезания и обезглавяването на невинни цивилни, осакатявания и канибализъм на трупове, както и институционална религиозна тирания срещу уплашените жители. САЩ създадоха и освободиха тези демони, а сега хората молят Белия дом да ги подкрепи със силата на оръжието.
Но каква е целта … ?
Целта, аз мисля, че е радикална трансформация на политическите, икономически и социални системи в света. Целта е да се създаде силен страх, страх, който може да се използва като капитал за закупуване на това, което глобалистите наричат "нов световен ред". Сирия е първата плочка от домино в дълга верига от бедствия, които Rand Corporation (основният "мозъчен център " на САЩ) понякога наричат "проверка".
Докато пиша това, администрацията на Обама насочва военноморски и сухопътни сили към необходимото място и се опитва в мъчителен патетичен маниер да убеди американската общественост, че 90% от нас мислят "погрешно" и, че нападение срещу Сирия, в действителност, е необходимо.
Изглежда, че този естаблишмънт е решен да включи тази верижна реакция и ускорението на глобалната криза. Така че, ако има удар, какви събития можем да очакваме през следващите няколко години ? Ето краткото им изложение… …
1 ) Много съюзници на САЩ ще се въздържат от пряко участие в нападението срещу Сирия. Обама ще продължи едностранно (или с продължаващата подкрепа на Израел и Саудитска Арабия), което ще фокусира дори повече внимание върху САЩ като основна причина за кризата.
2 ) Обама ще се опита да смекчи обществения отзвук, ограничавайки се с ракетни атаки, но тези атаки ще са много по-неефективни в сравнение с предишните войни в Ирак и Афганистан.
3 ) Забранена за полети зона няма да се подготви, но военноморските сили на САЩ ще се стремят да останат извън обсега на руските ракетни технологии от високо ниво, които се намират в ръцете на Сирия, и това ще удължи времето за отговор на сирийските военно-въздушни сили и ще направи отговора по-труден. Очаквайте още повече жертви в американския флот и военновъздушните сили отколкото в Ирак и Афганистан.
4 ) Иран незабавно ще изпрати войски и оръжие в подкрепа на Сирия. Сирия ще изумява с различни бойни сили, които ще се борят по идеологически причини, а не за чиста политика и граници. Битките ще се разпространят и в други страни, тайно и открито, както във Виетнам.
5 ) Израел, вероятно, ще бъде първата страна, която ще изпрати официално сухопътни войски в Сирия (а може би и Иран), позовавайки се на липсата на ефективност на въздушните удари на САЩ. Американски войници ще ги последват скоро след това.
6 ) Иран ще затвори Ормузкия проток, потапяйки няколко товарни кораби в тесен провлак, и ще насочва ракети към всички водни съдове, които ще се опитат да изчистят прохода. Износът на суров петрол през пролива Ормуз ще спре в течение на няколко месеца, ще има 20% намаление на доставките на петрол в света за една нощ.
7) Египетската гражданска война, която в момента се вихри, но е игнорирана от големите медии, ще се взриви поради повишения гняв към присъствието на САЩ в Сирия. Суецкия канал ще стане опасна опция за доставка на износителите на петрол. Много ще предпочитат да пътуват в региона покрай Африканскиярог, които ще добавя към времето за доставка две седмици и ще увеличи разходите за транспорт на нефт.
8) Саудитска Арабия ще види въстанието, което тлее под повърхността в продължение на много години.
9) Цената на бензина ще се увеличи значително. Аз предсказвам 75 % -100% увеличение на цените за 2-3 месеца, след атака срещу Сирия.
10 ) Транспортът ще е скъп, ако не и невъзможен, поради високата цена на бензина. Малкото, което в нашата икономика все още процъфтява, поради спускането на долара ще приключи. Покупките на жилища ще паднат дори повече, отколкото преди, поради изключително високата цена на разходите, необходими за пътуването на семействата.
11) Русия ще заплашва с ограничаване или спиране на износа на природен газ за ЕС, ако в него се опитат да се присъединят към агресията на САЩ срещу Сирия. ЕС ще отговаря на условията, поради зависимостта си от руските енергийни доставки.
12) Русия ще позиционира военноморски сили в Средиземно море, за да окаже натиск върху САЩ. Имам чувството, че възможността Русия да влезе в пряка конфронтация със САЩ е ограничена, най-вече защото страни като Русия и Китай не им се налага да влияят върху САЩ със силата на оръжието за да им нанесат болезнен удар.
13) Китай и Русия най-накрая ще обявят решението си да се откажат от долара напълно като резервна валута в света. Този процес започна през 2005 г., а в световен мащаб банките са напълно наясно с това в продължение на много години.
14) Тъй като Китай е номер място в износа и вноса в света, много страни ще последват примера и ще се откажат от долара в двустранната търговия. Стойност на долара ще се взриви. Китай, Русия и войната в Сирия ще бъдат обвинени за това, а глобалните банки, включително Федералния резерв ще бъдат игнорирани като реалните виновници за падането на долара.
15 ) Комбинацията от високи цени на енергията и обезценяването на долара ще удари цените на дребно. Трябва да се очаква удвояване на цените на всички стоки. Погледнете как много вносни продукти започват да изчезват от рафтовете.
16 ) Броят на бездомните ще расте експоненциално заради съкращения в социалните програми, а талоните за храна ще са неизбежни. Въпреки това благосъстоянието няма да изчезне, то само ще се "коригира" за да съотвтества на различните цели. Бездомните ще бъдат третирани като престъпници. Мобилни вилнеещи банди от безработни и скитници, както по време на Голямата депресия, сега, в настоящата криза, няма да има.
Държавните и федералните агенции ще провеждат политика на "далеч от очите, далеч от сърцето" по отношение на бедните, като ги карат да влизат в "приюти за оказване на помощ" или в други бюрократични устройства, конструирани за устройване на бездомните. Те ще бъдат принудени да приемат статут на бежанци, което ще ги направи напълно зависими от федералните помощи, като федералните затворници.
17) Терористични атаки (под фалшив флаг или по друг начин ) ще се разпространяват като горски пожар. Израел ще бъде много податлив на тази тактика. САЩ ще видят поредица от атаки, включително кибератаки срещу инфраструктурата. За това ще бъдат обвинени поддръжниците на Сирия, и това ще се случва, независимо от доказателствата. The White House ще стане авторитарна институция с широки правомощия, включително с използване на укази, Патриотичния акт, NDAA и други инструменти.
18) Военно положение не може дори да бъде официално обявено, но по улиците на Америка ще се чувстват така, сякаш е състояние на война и не по-малко.
19) Фалшиви парадигми ще заместят основните ценности, тъй като този естаблишмънт ще се стреми да разделя американския народ. Конфликтът ще бъдат оцветен различно: мюсюлманите ще тръгнат срещу християните, черни срещу бели, бедни срещу богати (но не и срещу най-богатия елит, разбира се). Активистите на Движението за свобода ще бъдат етикетирани като "предатели" и обвинени в "подкопаване на авторитета на държавата" по време на криза.
Неоконсерваторите ще хвърлят цялата вина върху Барак Обама. Неолиберали ще обвиняват консерваторите в "разкол". Активистите от Движението за свобода ще отбележат, че и двете страни са марионетки на една и съща клика на международните банкери (Кабала ) и ще бъдат обозначени като "предатели" отново. Елитът ще се опита да насочи гнева на американците един към друг.
20) Апаратът на Министерството на националната сигурност ще премине изцяло с действията си в рамките на страната, той ще бъде напълно фокусиран върху "вътрешните врагове. " Правомощията на TSA (Transportation Security Service) ще бъдат разширени върху магистралите и улиците на града. Местната полиция ще премине изцяло на подчинение федералните. NORTHCOM ще изпрати войници по границите на САЩ, където ще трябва да се справят с по-стабилната една четвърта част на страната. Тоталитаризмът ще се превърне в норма.

http://www.shtfplan.com/headline-news/what-to-expect-during-the-next-stage-of-collapse_08292013


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ