неделя, 2 февруари 2014 г.

ОТВЪД СВЕТЛИНАТА - филм по действителен случайОтвъд Светлината е мексиканско-френски филм, който демонстрира силата на човешкия разум и сърце. Въпреки, че филмът твърди, че се основава на реални събития, имената на героите и институциите са променени.

Кратко резюме:
Натан е много талантлив млад мексикански учен. Той е самостоятелен, затворен и добре организиран човек. Но, след появата на Джак - човек със свръхестествени способности, съвсем неочаквано, животът му напълно ще се промени. Натан е изправен срещу една от най-големите загадки, на всички времена... пробуждането на нов вид разум. И разкрива нов път за науката, въз основа на "емоционалните клетки на Любовта." Нов начин на живот чрез пробуждане на съзнанието, се открива пред цялото човечество.
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. Много интересно, но не знам доколко е реалистично, дали е само медитиране или се е използувала някаква техника, с която е експериментирано? Ако беше вярно, че се основава на реални събития, тогава защо имената на героите и институциите са променени?

    ОтговорИзтриване
  2. УДИВИТЕЛНО!!!!!!!!!!! БЛАГОДАРЯ НИКИ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ГОЛЯМА ЗАГАДКА, ТОВА СА ''РАЗЛИЧНИТЕ''.ПРЕДИ СА ГИ ИЗГАРЯЛИ НА КЛАДИ.СЕГА ПРОСТО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ. ИЛИ ГИ АНАТЕМОСВАТ, КАКТО ПЛЮЯТ СЕГА СРЕЩУ ВАНГА.

    ОтговорИзтриване