понеделник, 2 юли 2018 г.

НИЕ ЖИВЕЕМ В МАТРИЦА


Опирайки се на основата на числата на Фибоначи и златното сечение, лично аз все повече се приближавам до извода , че живеем в някаква матрица,  по точно компютърен свят, нещо подобно на ядрото на операционната система или по точно казано на файловата система ( била  тя  FAT, NTFS, EXT, HFS, HFS+, HPFS, ISO 9660, ODS-5, и така нататък.. . ). На този принцип е изградена както Вселената, преминавайки през галактиките, звездите, планетите, стоежа на растенията и животните, нас,  ДНК, молекулите,  атома, и най - малките известни до сега частици и кръгът се затваря и всичко започва отначало, подобно на фракталите. За тази цел ще Ви пусна поредица от филмчета, на тази тема за да кажете и Вашето мнение! Приятно гледане:НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

  1. В какъв свят живеем бедна ни е фантазията и въображението?! Вярвате или не, но преди пет години получих потвърждение и доказателства! Получих отговори на много от въпросите, които ме вълнуваха и физически и психически се бунтувах от битието! Ако някой ми каже, че не сме програмирани и не сме в матрица ще се смея! Огледайте се навсякъде и във всичко около вас! Ако не я виждате и осъзнавате, то непременно я усещате!!! За нея имам друго разбиране и възприятие от по-високо ниво. За съжаление е адски трудно да пробиеш мрежата, да промениш сам програмата и да излезеш от "паяжината"! Човекът не е това, което му втълпяват отвсякъде и във всичко! Сега е времето да разберем кои сме, какво сме и защо сме тук! Оставям ви с моите най-сърдечни благословии с пожелание за усъвършенствуване на "Аз съм присъствието" на планетата и разбиване на матрицата!

    ОтговорИзтриване
  2. А къде е мястото на хаоса в този перфектен, неразбиваем ред? А дали Творецът не е матрицата, или обратно? А който излезе от матрицата, означава ли, че излиза от перфектния ред, и отдалечава ли се от твореца?

    ОтговорИзтриване
  3. Защо Николай започна да пишеш все по-рядко и по-рядко? Заради това че не можеш да изкарваш пари от това?

    ОтговорИзтриване