понеделник, 2 юли 2018 г.

НИЕ ЖИВЕЕМ В МАТРИЦА


Опирайки се на основата на числата на Фибоначи и златното сечение, лично аз все повече се приближавам до извода , че живеем в някаква матрица,  по точно компютърен свят, нещо подобно на ядрото на операционната система или по точно казано на файловата система ( била  тя  FAT, NTFS, EXT, HFS, HFS+, HPFS, ISO 9660, ODS-5, и така нататък.. . ). На този принцип е изградена както Вселената, преминавайки през галактиките, звездите, планетите, стоежа на растенията и животните, нас,  ДНК, молекулите,  атома, и най - малките известни до сега частици и кръгът се затваря и всичко започва отначало, подобно на фракталите. За тази цел ще Ви пусна поредица от филмчета, на тази тема за да кажете и Вашето мнение! Приятно гледане:НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

11 коментара:

 1. В какъв свят живеем бедна ни е фантазията и въображението?! Вярвате или не, но преди пет години получих потвърждение и доказателства! Получих отговори на много от въпросите, които ме вълнуваха и физически и психически се бунтувах от битието! Ако някой ми каже, че не сме програмирани и не сме в матрица ще се смея! Огледайте се навсякъде и във всичко около вас! Ако не я виждате и осъзнавате, то непременно я усещате!!! За нея имам друго разбиране и възприятие от по-високо ниво. За съжаление е адски трудно да пробиеш мрежата, да промениш сам програмата и да излезеш от "паяжината"! Човекът не е това, което му втълпяват отвсякъде и във всичко! Сега е времето да разберем кои сме, какво сме и защо сме тук! Оставям ви с моите най-сърдечни благословии с пожелание за усъвършенствуване на "Аз съм присъствието" на планетата и разбиване на матрицата!

  ОтговорИзтриване
 2. А къде е мястото на хаоса в този перфектен, неразбиваем ред? А дали Творецът не е матрицата, или обратно? А който излезе от матрицата, означава ли, че излиза от перфектния ред, и отдалечава ли се от твореца?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Системите е в равновесие когато цари пълен хаос, тоест всичко е разпределено равномерно.. Това е от физиката. А дали е перфектен реда и кой го е създал, то не знам.....

   Изтриване
 3. Защо Николай започна да пишеш все по-рядко и по-рядко? Заради това че не можеш да изкарваш пари от това?

  ОтговорИзтриване
 4. Много интересна информация, поздравления. Актуална ли е?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Мисля, че да! Проблемът за нас е в израза "Кръгът се затваря". Чували сте за "Колелото на живото" Има го и в Арбанаси и в много други църкви..... Та попаднали в този кръг, то ние сме вътре и изпълняваме програмата... Аз не знам изход. Такъв е живота... Живейте днес и сега и може би с планове за един ден напред а мечтите могат да се простират и отвъд хоризонта... Наблюдавам се... и виждам, че всичко е временно..Нещо което знаех и предупреждавах много хора и преди... Ами не вярваха...Някой ден ще повярват, но в какво - не знам....

   Изтриване
 5. "нещо подобно на ядрото на операционната система или по точно казано на файловата система"

  Николай,извинявай,но това е празнословие.
  Операционната система и файловата система се отнасят като човек и тетрадката му-нищо общо
  Второ, какво общо има това с тезата за матрица?
  Идеята за матрица касае виртуализация,евентуално аналогия с матрицата на дисплея и емулация от страна на някаква операционна система.
  И въобще какво общо имат числата на Фибоначи с идеята за матрица?! За фрактаност и многоразмерност ...да, ноо за матриц.
  Истината за мен е,че писанията ти са хаотични,необмислени и непроверени. Владеещите света точно това искат. Те знаят,че истинта ще прокапе някога,но забавят този процес,наводнявайки със хиляди неточности и откровени лъжи.
  Не ставай част от това.
  Да пишеш за дховността(общо казно) за пари е...много грозно.
  Прехранвай се от друго,а пиши за собствено израстване и в помощ на човеците.

  ОтговорИзтриване