петък, 21 март 2014 г.

ВРЕМЕ Е ЗА ТОТАЛИТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ


Видя се , че нито Социализма, който успяхме да изродим в Тоталитаризъм, нито демокрацията, която превърнахме в Анархия / и не само българите/ успяха, тоест в единият случай властваше клика от хора, а в сегашния група ояли се богаташи, за които няма никакви ценности освен трупането на пари, а другите хора за тях са работни единици / човешки ресурси /. И социализма и демокрацията по начало са добри като идея но на практика не работят, поради намесата на човешкия фактор / лакомия, жажда за власт, безочливост, чувство за ненаказаност /. При единия строй изпадаш в неволя ако говориш повече от колкото трябва, а при другия си подчинен, да не кажа собственост на самозабравили се крадци които после легализират богатството си и тормозят народа, тоест бавно тръгваме към строй с феодални елементи. И това вече е в почети цял свят. В мен, а и не само в мен започва да назрява идеята за тоталитарна демокрация. Тоест основни принципи, които защищават основни човешки свободи и права трябва да се приемат почети силово / както декрета на Ленин за земята, според който цялата тя става държавна. Ако беше така то сега нямаше да имаме бетонно черноморие, собственици но огромни и то незаконно придобити предприятия. Всички ги знаете кои са. / Но тук трябва да се включи и момент на справедливост, като всички тези мерки се прокарват, чрез пряко допитване до народа, защото те засягат главно него а не само определена група от хора. Набелязват се 10 или 20 необходими радикални промени, прави се референдум и народа на всеки от написаните въпроси отговаря с да или не и така се взема демократично решение. Народното събрание само ще доуточнява подзаконовите рамки и ще се свиква само когато се наложи. Не е необходимо да висят по цял ден там! Виждаме ги какво сътворяват. Като подкрепа на моите думи мога да дам примери: Взе се решение да се изземе незаконно придобитото имущество и какво стана -Декларация номер 7 за безработните и самоосигуряващите се. Има регистрирани по няколко пъти в полицията за разпространение на наркотици, пране на пари, убийства, изнасилвания, а се разхождат на свобода. Притежават милиони, декларира ли са хиляди и пак нищо! Затова предлагам тоталитарна демокрация. Щом народа каже да, няма място за извинение от изпълнителната власт. Трябва да се спре с рефрена „За кокошка няма прошка, а за милиони няма закони”, който напълно отговаря на истината и за който има написана много добра статия. А вие как мислите?

НИКОЛАЙ НКОЛОВ

четвъртък, 20 март 2014 г.

КАКВО ПРОКЛЯТИЕ ВИСИ НАД ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ

Вече няма никакво съмнение в реалността на НЛО - има твърде много свидетели. Но заговора за мълчание около тези обекти показва: Работата не е чиста. Ту американците разсекретяват част от архивите си, ту англичаните. И всеки път, незабавно следва опровержение?
Сред многото митове за НЛО един от най-вълнуващите, е свързан с военната промишленост на Третия райх. Вярно ли е, че Хитлер е могъл да създаде такава техника? И, че това се е случило до неговата загуба  и как НЛО биха повлияли на резултатите от Втората световна война? "Чиниите" /или дисколети / все пак са летели.
Преди войната немската военна машина е била най - подвижната в света. Водила се е работа над свръхзвукови изтребители и бомбардировачи, първите балистични ракети V-2. В процеса на изследването инженерите се убедили: Съпротивата на елиптичните крила е по - малко от това на правоъгълните. И колкото кривата на елипсата е по-близо до кръга, толкова тя е по - ефективна. Следователно, кръглото крило е идеално от гледна точка на аеродинамиката. Не е чудно, че немските инженери са проявили интерес към сфероплана на руския инженер Анатолий Уфимцев, забравен за четвърт в процеса на авиационното развитие. Първите успехи на германците може би са постигнати през 1942 година: От това време в тайните докладите на пилотите, танкистите, зенитчиците, и др.,  които се борят с фашистката армия се появяват „летящи чинии” движещи се с невероятна скорост ", които не реагират на обстрел и са способни изведнъж да променят траекторията на полета си. Слуховете, бяха потвърдени и скоро след края на войната, когато италианският конструктор Джузепе Беллуццо публикува признание: Да, светещите в небето НЛО – са наше дело - твърди дискове с въздушно-реактивни двигатели, произведени в заводите в Италия и Германия. Неговият немски колега Рудолф Шривер, потвърждава твърдението на Беллуццо, но приноса за разработката на „Летящата чиния”, приписва на себе си и колегите си от специално създаденото конструкторско бюро "Зондербюро-13", което се ръководи от СССпоред Шривер, дисколета е оборудван с вихровия двигател на Виктор Шаубергер. А вихровия двигател често неправилно е наричан "вечен" двигател: за това помага илюзията, че той консумира по-малко енергия, отколкото произвежда, въпреки, че не е така. Аналогични дисколети, конструирани от Габермоля, Eppa, Цимерман, които са способни на вертикално излитане, бързо ускоряване до почти космически скорости и под остър ъгъл да променят траекторията на полета си, попълват виртуалната база данни на легендарните изобретения, създадени в края на съществуването на Третия райх, но които за щастие, не са взели участие във военните действия.
Николай Николов

сряда, 12 март 2014 г.

ПУТКИ НЕПОРЪБЕНИ И ПРОФИ ПЕДЕРАСИ

Умряха от страх, за да не би да напуснем Евр/е/йския Съюз, който ни еба мамата!  Гледам и  слушам БТВ„Лице в лице” и не вярвам на нищо…. Знаех, че така ще е,   защото  представете си идиотите,  които никога не са работили нищо,  ама абсолютно нищо!!  В каква паника изпадат?! А?????!!!   Ами ще трябва да метат, за да получат 300 лева, а те са свикнали на много, много..... и то за никаква  несвършена работа!!!  ЕС ни дава път да го напуснем,  което означава още два мегавата електроенергия и цена на тока от 2 и 5 стотинки на киловат?!….. Ами те?!  Какви ще са? - НИКАКВИ!,   Защото винаги са били никакви! Действайте и се освободете от изедниците и от  ЕС! Сега е момента! Не го изпускайте!!!!!!!  Но тези изроди, нашите - ще ни изтрепят и няма да позволят, ако не ги изтрепем ние!! Чух случайно първите новини.  След 20 минути ги промениха и няма май да ги повторят! Лакомият педераски ГЪЗ и Проститутките - ПОЛИТИЧЕСКИ,  и то с пари  са голямо нещо!!  Да работиш си е простотия! Според тях! Нека работим ние, но къде?! Спирам до тук. Няма смисъл. Ще ви манипулират до край! Ще заговорят за Украйна и за каквото се сетят, но аз съм тук – и който иска да избягаме от идиотите, нека коментира!!!. Няма повече нищо да Ви кажа! Вие решавате съдбата си, а аз не искам да Ви въздействам! Да сте ми живи и здрави!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

вторник, 11 март 2014 г.

БЪЛГАРИЯ В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ

За съжаление се случва това, което мисля, че е най-лошият възможен вариант за България. Той се изразява в това, че страната влиза в много тежка политическа турболенция, независимо от това дали сегашното властово статукво ще се запази, или не. Това заяви в предаването „Хоризонт до обед“ социологът Иво Христов.
Имам мрачни прогнози за това, което ще се случи в България в следващите години. Причината за това е първо, очевидното разделение в това, което е останало от българското общество, така и тежката геополитическа ситуация, която мнозина наши сънародници и анализатори въобще не забелязват или се правят, че не забелязват. Ние чак сега за първи път разбрахме, че на 2000 км от нас се води война, че тази война може да има регионални и дори надрегионални измерения и ефекти и че най-слабото звено на ЕС в тази точка на света сме ние, с всички произтичащи от това последици. Независимо от това дали сегашното правителство ще се запази, или ще дойде някаква друга управляваща гарнитура – то няма да реши основните противоречия на българското общество. От там ще се правят опити за нарушаване на установените властови баланси, коментира Христов. Той призова и сегашната, и предишната власт да се мерят с общ аршин. Социологът добави:
Защо залъгалките са толкова устойчиви? Защо има, образно казано, обществена поръчка за такъв тип политически имитации на бурна дейност под фактическо бездействие? Защо структурата на българското общество ражда непрекъснато демоните на авторитаризми и национализми, популизми, и то в нарастваща прогресия? Това е сериозният разговор, но аз не виждам той да се води.
Преди време проф. Андрей Пантев каза нещо, което е пророческо и зловещо – преди да ни направят бедни, ще ни направят прости. Мисля, че са постигнали и двете, каза още Христов и добави:  Виждам човешката воля, но виждам как тя тласка един объркан и вече много отслабнал със защитни имунни сили народ към пропастта на собствената му деструкция. В случая мисля, че се води изключително опасна игра, без да си даваме сметка за това, че действително на 24-ата година от прехода България не просто има проблеми със своята политическа, икономическа и всякаква друга инфраструктура, но има проблеми с оцеляването си. Говорим вече за екзистенциалното оцеляване на нас, българите, като субекти. /…/ България намаля наполовина. Качеството на това, което е останало тук, не е за завиждане. Очертаваме се като една изключително опасна геополитическа дупка в демографски, силов, икономически, цивилизационен смисъл в центъра на полуострова. Така че не се учудвайте, че този вакуум рано или късно няма да бъде запълнен от съвършено други сили, включително с друг цивилизационен код.
Има ситуации, в които няма рецепта. Има ситуации, които просто трябва да бъдат изживени за добро или за лошо, изказа мнение социологът и подчерта: Това, което аз не виждам, е съпротивителна сила в голяма част от нашите сънародници срещу всичко това, което се случва, не само сега.
България за пореден път се превръща в малък полигон за сблъсъка на големите сили, смята още Иво Христов.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ЩЕ ПОВЕДЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ?

Накъдето и да се обърнеш в Европа, всичко ври и кипи. Това, което пропагандната машина на управляващата финансово-банкерска камарила нарича „криза“, не е просто поредната криза на свободния пазар и капитализма, а последната. Светът на „постоянният растеж“ и „минимум 6% годишно“ се сгромолясва и нищо не може да го спаси. Нито холивудските баданарки, нито денонощното дуднене на превърналите се в Гьобелсова преса световни и национални официозни медии. Краят на света на кредита и лихвата главоломно приближава с края на доларовата епоха и американските самолетоносачи, ракети, безпилотници и специални части разпалващи пожари навсякъде, където могат, само ще отложи катастрофата с месеци или години, но няма да я предотврати.
Поради това, не е изненадващо, че България – най-бедната и изстрадала страна в Европа след 23-годишен грабеж от свои и чужди, достигнал размерите и качеството на национален геноцид – най-вероятно ще се окаже слабото звено, което първо ще изгърми.
Не го казвам аз, казва го агенция Франс прес: „Наблюдава се революционна ситуация. Хората отказват да бъдат управлявани от шепа монополисти и олигарси“. Същото твърди ултрадесният политолог Евгени Дайнов, заявява го бившият червен президент Георги Първанов и човекът от бизнеса, строителният предприемач Петър Буклов пред „Блиц“: „В страната има революционна ситуация, както в 1990 година“.
Аз лично го очаквам с ужас вече двайсет години, наблюдавайки безпардонната манипулация и кръвосмучене на които народът ни е подложен от, и с помощта на шепа, лишени от всичко човешко, тарикати. Тази зима стана вледеняващо ясно, че часът е ударил.
Революционната ситуация е налице. Както казва Уикипедията, управляващите не могат, а подтиснатите не искат да живеят по старому; рязко са изострени всички обичайни нужди и бедствия на угнетените класи; значително се повишава активността на масите и тяхната готовност за самостоятелно революционно действие.
Доста бледичко описание на вулканът който клокочи в момента в България, не намирате ли? Не ви давам повече примери, защото, който е окат вижда, който не е глух чува.
Изглежда не вижда и не чува само партокрацията, която в България по същество е и олигархията. Отворете вестник, включете телевизор и на мига ще се убедите, че са кьорави – искат пак със старите мутри да правят парламент, да вдигат тока от юли, да дават 700 милиона за 30-годишни изтребители, да продължавам ли?
Бай Ганьо, Дочоолу, Гочоолу и Данко Хърсъзина си пият шотландската ракия, замезват средиземноморски деликатеси и мъдруват – ще му мине на българина. Минава на махмурлията, а българинът вече няма пари да си купи шльокавица, тъй че няма какво да му мине. И въпреки не, а именно заради придобитото му през безкрайните робски векове търпение, когато гръмне става страшно. Гладът и унижението в еднаква степен са умозрително недостижими, през тях трябва да минеш, да ти залепне корема на гръбнака, да ти се пръскат от ярост вратните жили докато те безчестят, чак тогава ще разбереш.
Затова България ще се взриви от народния гняв съвсем скоро. И никак няма да съм изненадан, ако оттук се подпали и пламне цяла Европа. Балканите не напразно са схващани винаги като барутното буре на континента. Малко им трябва на гърци, сърби и румънци. Италия, Испания и Португалия и сега пушат със страшна сила. Франция не спира да се тресе.
Китайците имат едно странно на пръв поглед проклятие: „Пожелавам ти да живееш в интересни времена!“ По дяволите им на мъдростта, но май натам отива работата…

Валентин Фъртунов

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ТОНОВЕ ЗЛАТО И СРЕБРО В ПЕРНИК

Над 6 милиарда долара лежат под Перник! Според един от най-добрите ни геолози проф. д.г.н. Вълко Гергелчев в земните недра на миньорския град са заровени 3000 тона сребро и 100 тона злато, съобщи „Всеки ден“.
Съкровището може да бъде извадено след преработката на милиони тонове метални руди. Признатият от световната научна общност професор се възмущава, че до днес никой не е обърнал внимание на Пернишкия руден възел в детайли.
Според Световната борса една тройунция (31,104 грама) сребро се търгува за над 20 долара. 3000 тона пък са равни на 96 452 242 тройунции, или под Перник лежи сребро за почти 2 милиарда долара. Проучването показва, че под града на „винкело“ чакат да бъдат намерени над 100 тона от жълтия метал.
Тройунцията му върви по 1300 долара, което означава, че в земята ни чакат над 4 милиарда долара. Така легендата за митичния златен град Ел Дорадо се превръща в реалност, при това в Перник.
Ако държавата се наеме с изваждането на ценните метали, ще излезем от кризата за една година. Проблемът е, че от години науката не е приоритет, което е голяма грешка“, отсече професорът. Наслагването им с Пернишкия сеизмогенен възел обаче пък става предпоставка за силни земетресения от седма степен по Рихтер.
„Тук са заровени пенсиите на българите, тук е и жизненият стандарт, който заслужаваме. Вместо да отдаваме мините си на чужди концесионери при условия, които са повече от обидни, можем сами да разработим подземните си богатства, за да тръгнем напред“, посъветва експертът.
Същевременно, за да успокои хората, проф. Гергелчев обясни, че едва ли може да се чака голямо земетресение в региона след последното от 2012 г. Следващият голям трус според него можем да очакваме след около 50 години.
В България тлеят четири големи земетръсни огнища – това са Крупнишко-Кресненското, който е с най-висок енергиен потенциал в Европа, Шабленското, Горнооряховското и Пловдивско-Чирпанското (Маришкото) земетръсно огнище. Освен тези четири съществуват множество малки огнища, които имат потенциал да родят трус от 6,5 до 7-а степен по Рихтер. Това са Софийското, Провадийското и Ямболското огнище
От Интернет……...

Николай Николов

понеделник, 10 март 2014 г.

МЕНДЕЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА Е ФАЛШИФИЦИРАНА

През 2014 г. се отбелязват 180 години от рождението на Дмитрий Менделеев. Това даде повод както на трансценденталисти, така и на сериозни учени да се обърнат отново към свързаната с него „теория на забранената физика". Според застъпниците й тя разкрива най-голямото престъпление във фундаменталната наука за последните 100 години - фалшифицирането на Менделеевата таблица. Не става дума за подмяна или невярно подреждане на химичните групи, а за заличаването на един-единствен, но много важен,
неизучен и нарочно пазен в тайна химичен елемент
наречен „ефир“. Той е най-малката съставна част на всички други елементи, по-малък от молекулите, „първотухличката", от която произлизат атомите. Оригинала на периодичната система руският учен публикува през 1905 г. в учебника „Основи на химията". Там в нулева група наред с познатите ни инертни газове хелий, неон, криптон и ксенон Менделеев поставя и ефир. Нарича го „нютоний" в чест на великия Исак Нютон. Точно той твърдял: „Цялото пространство на Вселената се състои от неуловим газ, без който е невъзможно съществуването на каквото и да е." Менделеев също смята, че ефирът е свързващото химията и физиката звено и основен градивен елемент на всемира. В края на ХIХ век руснакът е един от последните световноизвестни учени, отстояващи идеята, че нютоният (ефир, етер) е субстанцията, от която се гради Вселената, и в нея е ключът към разгадаването и. След преждевременната му смърт Периодичният закон бива умишлено „редактиран" от световната академична наука. Премахването на ефира налага и промяната, при която инертните газове се обединяват с елементите от осмата група и таблицата придобива вида, в който се изучава сега. Заличаването на нютоний дава възможност на Айнщайн, заимствайки идеите на Анри Пуанкаре, да създаде и наложи специалната си Теория на относителността. Физиците се отказват от понятието „ефир" и признават електромагнитното поле като самодостатъчен обект, който не се нуждае от допълнителен носител.
В наши дни академик Алексей Юриевич Золоторев се залавя със задачата да реабилитира оригинала на Менделеевата таблица. Неволно има подкрепата на много силен съюзник. Самият Сталин разпорежда „първородният" вариант на таблицата да се изобрази като стенна мозайка в музея на Ленинград. Това се случва през 1935 г. и там нулевата група е налице. По същото време обаче в учебниците троцкистите я изрязват. За съществуването на ефира Золоторев се позовава и на откритията на гениалния учен Никола Тесла. През 1892 г. той конструира резонансен трансформатор, като получава на изхода енергия, многократно по голяма от тази на входа. Когато журналисти го питат как е възможно това, отговаря:                                  
Аз улавям енергията от ефира! и я трансформирам в електричество." Тесла стига и по-далеч, откривайки начин как да пренася електроенергията без проводници, т.е. директно чрез самия ефир. След като вестниците по онова време „гръмват" от сензационните му опити, изведнъж практиките на откривателя биват законспирирани и името му става табу за медиите. Създал повече от 1000 изобретения и над 800 патента, Никола Тесла умира в хотелска стая, сам, беден, без наследници, потънал в дългове. Според „теория на конспирацията" неговите записки са иззети и засекретени, защото във времето, когато петролът се превръща в основна суровина за бурно развиващите се икономики, създаването на евтина алтернатива би разрушило зараждащия се световен ред. Това по никакъв начин не се приема както от традиционната академична общност, така и от финансиращия я финансов елит. В крайна сметка понятието „ефир" бива заличено от физиката, а науката тласната в друга посока чрез услужливата Теория на относителността, в която се смесват пространство и време.
Големите загадки около променената Менделеева таблица дават храна и на изследователите на трансценденталното и окултното. Какво е ефир ли?! Според тях това е енергията, която тялото освобождава след смъртта си. Американският психолог Джон Качуба в книгата си „Ловци на привидения" използва законите на физиката, за да изтъкне, че енергията във Вселената е константна и не може да бъде унищожена, но цялото пространство е
запълнено с невидимото вещество наречено ефир! Американецът смята, че именно това е енергията, която се освобождава от тялото след смъртта на човека. Джери Василатос в „Изгубените открития" се занимава с викторианските учени, искали да докажат, че съществува субстанция, изпълваща цялото пространство и материя. Наричали я „ефир" и и придавали божествен произход.
.........................................................................................................................................................
ИСТИНСКАТА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА


 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ТАЙНИТЕ НА ВЕДИЧЕСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - ХОРАТА ИЗЧЕЗВАЩИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ

Отваряйки книгите на ведическата култура ние попадаме в удивителен свят. Трудно ни е да повярваме на прочетеното, защото древните моноскрипти разказват за достиженията на велика цивилизация, на технологиите на които би завидял и съвременният свят. Що за култура е била тя, която по ниво далеч е превъзхожда нашата?
Древните текстове ни дават потресаващи сведения за местонахождение на изначалната люлка на човечеството. Те отхвърлят учението на Дарвин за постепенната еволюция. Съгласно тези ведически писания, Земята е населена с разумни хора вече в течение на милиони години. Техническите достижения съществували на Земята хилядолетия назад далеч са превъзхождали съвременните, а много от древните култури неизвестни на съвременните историци по ниво на развитие са били доста по-цивилизовани от културата на нашето време. Съвременните добре проучени факти свидетелстват, че човечеството е милиони години по - старо от това което допуска еволюционната теория. Спирам моя разказ до тук, а всичко останало и доста интересно може да чуете и видите във филма който ви предлагам веднага след този текст. Приятно гледане и слушане!



Николай Николов

КРАДЕЦЪТ - ШЕФ НА ЧЕЗ У НАС: РАБОТИМ В СЪОТВЕТСТВИЕ С БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО



В България както винаги всичко е нагласено, та така и сега гнева на "протестиращите" се изля върху най-малко виновните. Големите крадци останаха в сянка.  

При Цена на тока 21 стотинки :
АЕЦ/ТЕЦ вземат - 10 стотинки
ЕРП - 5 стотинки
НЕК - 3 стотинки
ДДС - 3 стотинки

На 100лв - ЕРП взема своя Дял от 25лв. 
За 100% Приход от 25 лв. ЕРП има 15 лв. Разходи и 10лв. Печалба !
Значи Чистата Печалба на ЕРП е 10 / 25 = 40 % !!!!
Това е 4-5 Пъти над Нормалните Нива на Печалба на Свободния Пазар !
ДОЛНИ КОЛОНИАЛНИ ВЪШКИ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Смучат народна кръв! Ако те действат според българските закони, значи ЗАКОНИТЕ са неправилни, ТРЯБВА да се свика Влико Народно Събрание и да се смени конституцията! Вижте колко е сплотен народа на Венецуела, държи на социализма и живее ДОБРЕ!
Не са само сметките за ток.
Ето още една монополна схема за измама на гражданите от държавата:

Средностатистическо семейство в блок в София
Данък за апартамента - 100 лв (това е за градинки, тротоари, колчета, улично осветление ...)
Такса смет - 200 лв (това е извозване на боклука, контейнери, камиони ...)
10 етажен блок с по 5 апартамента на етаж - 50 апартамента Х 200 лв = 10 000 лв
3 входа Х 10 000 лв = 30 000 лв на година от един блок
Обикновено слагат контейнери в карета от по 4 блока Х 30 000 лв = 120 000 лв на година

Сметнете сами, колко са разходите - един камион да идва всеки ден до блока и да изхвърля боклука.
Три контейнера по 500 лв = 1500 лв, ако ги сменят с нови всяка година.
Заплати на работниците 3ма души по 400 лв за 12 месеца - 14 400 лв.
Боклукчийски камион, амортизации, гориво: 1000 лв Х 12 месеца = 12 000 лв
Такси за сметището, където се изхвърля боклука - приблизително 10 000 лв
Общо: приблизително 40 000 лв на година, ако си купите контейнерите, наемете камион и работници само за вашите 4 блока.

Разликата 120 000 - 40 000 = 80 000 лв, само от една точка (с 3 контейнера) които познайте, къде отиват.
Айде сега сметнете колко такива точки за смет има в един квартал.
Ако приемем, че две трети от столичани живеят в кварталите с блокове, си представете сумата за Цяла София.
Според мен става дума за десетки, може би стотици милиони от нашия джоб.

Представете си, че тези пари влизат в общината, където живеете и ще разберете, защо в белите държави
градовете са така добре уредени и поддържани. А тук живеем в мизерия и руини.

Сега може да си отговорите и на въпроса, защо собственик на фирма за извозване на боклука, беше засечен
на митинг в подкрепа на Бойко Борисов. Той разбира се присъстваше там като гражданин с активна гражданска
позиция.
Ако дневната тарифа е 0,21 стотинки крайна цена производителя на електроенергия взема 0,10 стотинки, ЕРП взема 0,05 стотинки, НЕК взема 0,03 стотинки и държавата чрез ДДС взема 0,03 стотинки. За нощна тарифа цената на електроенергията е 0,19 стотинки производителя на електроенергия взема 0,03 стотинки, ЕРП взема 0,05 стотинки, НЕК взема 0,03 стотинки и държавата чрез ДДС взема 0,03 стотинки Всеки може да си изчисли колко вземат ЕРП-тата. Всичко което го пише в сметките НИСКО НАПРЕЖЕНИЕ (пренос и достъп) се взема от ЕРП-то. Сметката / НА ШЕФА НА ЧЕЗ/  нещо не ми излиза. Питам защо на ЕРП-тата се дава такава голяма сума 50% от това което взема производителя. Какво са подобрили нови кабели ли са прекарали, нови подстанции ли са направили или нови трафопостове за построили. До момента само допържат и ако бъдат изгонени новите които дойдат ще заварят всичко съсипано. Това което го казва този господин от ЧЕЗ го каза и президента от един лев ЕРП-то вземало само 0,09 стотинки, подобно нещо изрече и Трайчо Трайков. Всеки сам да си на прави извода за него. Предоставените Ви от мен изчисления са за Енерго-Про. Всеки за си види фактурата и да си изчисли сам кой колко взема и от къде може да се намали цената на електроенергията.
По време на турското робство - "Десятъкът свалял последните кожи от гърба на българина".
===
Сега - ЕРП-тата, трудът на нашите майки и бащи бяха безцеремонно харизани на група австрийски, чешки и немски разбойници, ей така бадава, и мухльовците се жалват, че деряли само 9%.
Не стига дето експлоатират мрежа, която не са построили, изнасят цялата печалба навън, не инвестират нищо в инфраструктура (виж ЕОН), ами се и жалват педалите. И знаете ли защо - защото знаят, че ДКЕВР и НЕК крадът още повече. 
Здраво дърво на всички грабители! Ако трябва и следващото правителство ще свалим! ЧЕЗ вън от България! Албанците ги изгониха за 30 дни, ние не можем, така ли? Заради ционисткия ЕС?

ТОВА СА МНЕНИЯ НА БЪЛГАРИ ОТ ФОРУМИ!!!!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

сряда, 5 март 2014 г.

ТАЕН ТУНЕЛ ПРЕКОСЯВА БЪЛГАРИЯ, МИНАВА ПОД ПЛОВДИВ


Величествен таен подземен тунел пресича цяла България, твърди доц. Ангел Калинов, оглавявал дълги години катедрата по генетика към ВСИ – Пловдив. След пенсионирането си се е отдал на голямата си страст – радиестезията, бил е председател на пловдивския Духовен център „Гея".
Хари НИГОХОСЯН
„Аз съм бил в този тунел - заклева се доцентът. - Правен е от траките, седем метра е широк, с кон да вървиш. Близо до Асенова крепост край Асеновград има един параклис – „Св. Димитър", оттам може да се влезе в него. Той започва от подножието на Родопите, минава под Балкана и край крепостта в Арчар, под Дунава и чак до Румънско".
Целите Родопи били прорязани от такива мистериозни тунели. 
Край скалния феномен Белинташ имало много подземния коридори. „Там пък са големите съкровища на траките. Те са скрити в пещери край Равен камък и Момин камък. Съществува легенда, според която Александър Македонски е подарил на светилището на Белинташ златна колесница." 
Радиестезистът разполага със стара карта на подземията на Белинташ. В нея били посочени три олтара. Имало шест входа към залата, само два от тях са действащи, на останалите трябвало да се копае. Един от тунелите излизал в пещерите на резервата „Червената стена" над Бачково. 
„Съществува описание за една от пещерите там: „Ще влезнеш в 61-ия тунел, има бронзова врата. След нея еди-колко си стъпала... Този тунел е свързан директно с Бачковския манастир. В древността на мястото на манастира също е имало тракийско светилище".
Край билния път, недалеч от Белинташ, доц Калинов е разкрил и тайниците на Вълчан войвода. Обяснява, че пещерите са били използвани като скривалища и от други хайдути. Все още никой не е влизал в пещерите и не се знае какво има скрито в тях. Причината е, че в проходите дебнели всякакви смъртоносни капани.
Пловдивските тепета също са свързани с големия тунел, който стигал и до село Марково, разкрива доц. Калинов: „Над селото е имало друг дворец на Александър Македонски. Твърди се, че там е била скрита плячката от персийските му походи. Има гръцки и други описания за това. Смята се, че там е погребан и чичо му".
Пловдивският Индиана Джоунс е открил под Младежкия хълм седем прохода, водещи към гробницата на тракийски цар. Според него те отговорят на седемте чакри от човешкото тяло. 
„В съседство на хълма е имало древно селище. Хората от него по подземен хотел са влизали в светилището, за да правят жертвоприношения. 
През тепето преминава и минерална вода, която идва от Родопите и влиза директно в царския дворец на Бунарджика. Той е бил строен от траките и след това модернизиран от Филип. Александър е живял като малък тук, а Аристотел е идвал да го обучава. 
В двореца на Бунарджика е имало големи бани. Същата вода излиза край село Войводино, а от там продължава до Хисаря".
Стари пловдивчани помнят, че на Бунарджика е имало минерален извор, който е пресъхнал по време на земетресението през 1928 година.
Доц. Калинов установил, че дворецът се намирал на 40 м от някогашния ресторант „Големия Бунарджик": „Ако се копае, ще се открие главният му вход, който е край тенис кортовете.
Радиестезистът е убеден, че невероятни тайни крие и Трихълмието. „Златна колесница като тази на Александър Македонски има скрита и под Стария град. От там също минава Големият тунел и под тепето излиза на античния стадион. Ако отидете зад Иконната галерия в Стария град, ще видите един от входовете на тунела. Това е само едно от разклоненията. В други са скрити несметни съкровища. 
Явно обаче има много капани. Има сведения за една френска експедиция, която още около 1925 г. е влязла в тунела под Стария град и... изчезнала. Повече никой не е видял французите. 
Ние искахме да влезем, но не ни пускаха. Ключа го държеше един свещеник от църквата „Св. Св. Константин и Елена". Мисля, че сега ще бъде по-лесно да се вземе решение. Нужна е обаче специална екипировка, за да се проникне в тунела, със сигурност има много пропадания.".
Доц. Калинов вярва, че цялата тази подземна мрежа от тунели ще бъде разкрита и ще стане достъпна за хората. Тогава Пловдив ще бъде залят от чуждестранни туристи, жадни да видят това ново чудо на света.


ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ТУК:     http://www.plovdivmedia.com/68258.html


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

СИМВОЛЪТ НА МИРА


Символът на мира е много стар, но животът го взема на въоръжение през последните петдесетина години. През 1958 г. по време на празнуването на Великден в градчето Алдърместън се организира Марш на Мира от няколко младежки организации. Водачите са двама революционно настроени млади хора Хък Брак и Пат Ероусмит. Те въвеждат символа, който тогава изглежда позабравен по времето на този марш. И от този ден, като че ли символът започва да покорява цялата планета.
Символът на Мира всъщност бива изваден от забвение благодарение на подсказването, което прави Бертран Ръсел към младите хора. Бертран Ръсел е учен с огромни познания по история на религията, политиката и окултизма. Или още по-точно, Ръсел е британски философ, който мрази християнството. Възхищава се от Карл Маркс, присъединява се към една елитарна група на атеистични интелектуалци, именуващи себе си “фабиански социалисти”. Същата тази група е основана през 1883 г. Двама от нейните видни членове са Джордж Бернард Шоу и Джон Мейнард Кейнс. Фабианските социалисти се опитват да прокарат пътища в подобни организации като църкви от една страна и социалистически и либерални групи от друга, в които организации от нов тип, те просто променят начина на мислене на младите хора в желаната от тях насока. Още тогава те се борят срещу любовта към родината /патриотизма/, срещу преклонението пред семейния живот, срещу християнския морал и вяра в Господ. Поощряват свободния секс, разрушават стените и бариерите между отделните страни, като виждат в същото време, че така наречения руски /съветски/ път на управление на страната, е един от най-добрите пътища за целия свят. Те искат да постигнат принципа на социализма степенувано и мотото им е: “Променяй всичко с изключение на фасадата”. Именно съобразно този принцип те искат да запазят частната собственост, т.е. тя да продължи да съществува такава каквато си е, но когато държавата поиска нещо да извърши тогава окончателното решение и власт да е нейно. Между впрочем Хитлер също проповядва това в “Третия райх”.


Бернард Шоу изнася доклад по време на своята визита в Съветския Съюз през 1931 г. “Аз съм радостен да видя в лицето на Съветския Съюз спасителя на световната цивилизация. Комунизмът в Русия е в състояние да изведе човечеството вън от хаоса към един по-добър свят.” Това е казано във време когато десетки милиони хора биват избивани в концентрационните лагери от болшевишкият режим.


Бертран Ръсел, който също е член на едно международно тайно общество носещо името Clarte адимирирано от Адолф Хитлер. Ръсел заявява, че масовата психология е много важна, за да се поддържа под контрол обществото. На 26 октомври 1931 г., той казва: “Няма друг път за света освен този на Съветския Съюз”.


Хитлер заповядва върху ковчезите на убитите нацистки служители, отдали живота си за Райха, по време на войната, да се изобрази символа от Алдерместън /по-късно станалият вече известен Символ на Мира/.


В своята книга “За хералдическото изкуство”, Бернард Кьорнер заявява, че произходът на този символ е от езическото минало на Германия. Това е рунически знак, който изобразява смъртта.


Джон Кнокс смята, че този символ е свързан с Белега на звяра, за който се говори в Откровение на Йоан.
Произход на символа на мира
Символът на мира се отъждествява с кръста на Нерон. Нерон е известен със преследванията на християните. Той е използвал т.нар. кръст обърнат надолу, с форма на буквата V и е разпънал Петър върху този подобен на кръст знак, с главата надолу. Това е според Несториус Сирийски, патриарх на Константинопол в периода 428-421 г. В своите работи той описва преследванията на християните от Нерон. От това време датира използването на кръста на Нерон, вече получил името “знак на пречупеното християнство” или на “пречупеното еврейство”. Три години след смъртта на Петър, Римските легиони навлизат в Йерусалим и върху своите знамена, носят този кръст на Нерон като своя инсигния. И така, това е символ на омразата срещу Библията и християнството през вековете.


Събития за припомняне:


През 1917 г. болшевиките изобразяват кръста на Нерон върху портите на църквите след което ги затварят.


През 1099 г. мюсюлманите се борят срещу кръстоносците под този символ, срещу завоюването на Свещената страна.


И така, символът на мира, известен в ООН, се оказва че е всъщност потънал в кръв!


Дали държавните ръководители знаят всичко това?


Дали служителите в НАТО знаят това!


И не е ли дошло време да им се обясни, ако те никога не са чували при положение, че Системата не им е преподавала точно това познание!
А може би Нерон също е имал нещо общо с някои от тях!
Въпроси, въпроси, и пак въпроси………
Докато се разбере Манипулацията от обикновените хора

Николай Николов

вторник, 4 март 2014 г.

# СВОБОДАТА Е ОТНОСИТЕЛНА И КАТО ТАКАВА ЗАВИСИ ПОВЕЧЕ ОТ ВЪНШНИЯТ ФАКТОР #


Свободата е относителна и като такава зависи повече от външният фактор, отколкото волята. Ролята на волята твърде често се изчерпва с това да се примири с логичното. Ето пример с ябълката (всеки един от нас) и Земята (света който ни заобикаля). Според физичните закони Земята привлича ябълката към себе си, но и ябълката прави същото с планетата. Второто е толкова по - малко, колкото и масата му е по - скромна и отклонения има евентуално ако си тежиш на мястото.
Да владееш живота си ще рече, че владееш средата си, т.е. елиминираш влиянието и върху теб при вземането на решения, начин на поведение и т.н. и т.н. Като почнем с това, че имаме часовник, поглеждаме светофара, ходим на училище или работа, не се разхождаме по нощница на улицата и си плащаме в магазина, можем да се замислим що за свобода реално имаме. Излиза, че ежедневието ни е изпълнено в угаждане на чужди интереси и правила. Робството не са окови, това го научавате още в училище. Тогава научавате и още една мисъл - робството се усеща едва когато оковите станат твърде дебели за да бъдат строшени. По тази причина се пропагандира, че  наркотиците са готино и елитно занимание. Можем само да си пожелаем, че няма излъгани нови наркоманчета заблудени, че заплахата е като тази да говориш в клас или пресечеш на червено.
Та, ето ви и теория: Човекът е като капка - съвършена форма която бързо се трансформира, разкъсва или просто разлива. Океанът пък е населението на планетата. Когато една капка падне върху повърхността на водата, тя прави грандиозно зрелище изразяващо се в концентрични вълни галещи повърхността. Точно така се разпространяват идеите и мислите. Ефектно и ... краткотрайно. Когато живеем в една локва, влиянието ни ще бъде по осезаемо, когато се намираме в океана... може и да не забележат присъствието ни. А сега си помислете, че навън вали. Да, ние сме част от нещо, но сякаш нашето влияние върху това глобално явление е незабележимо. И когато говорим за космонавтиката, разстоянията до бленуваното посещение на близки планети от друга галактика не е 20 години строеж, а 20, 50 или 1 000 хиляди светлинни години. Числа които еднодневки като хората няма как да обгърнат в представите си и изчисленията след десетичната запетая могат да развълнуват само математиците.
Ако човек има влияние, то не е толкова върху собственият му живот, отколкото върху този на околните. По същата причина и неговият живот е повече следствие от средата му, отколкото от личен избор. Ако искаш да разсмееш БОГ, кажи му, че си имаш планове. Чували ли сте го? Кой от вас не е имал планове които не е осъществил? Кой от вас се не се е отказвал, защото целта му се е сторила твърде висока и недостижима? Всички ние имаме една мнооооооого малка мяра за това какво можем и се равняваме по нея въобразявайки се, че всъщност правим нещо съществено. Колко от вас получават удовлетворение от работата на която ходят? Колко от вас не са се карали с роднини? Колко от вас не са искали да зарежат всичко и да отидат на другия край на света? Колко от вас не са искали да отидат някъде, където никога няма и да отидат? И вие се мислите за свободни?
Дойде ред и на волята. Имаме воля. Че даже и свободна била. Не знаем какво е несвободна воля, но и този израз е толкова смислен колкото и предходният. Да имаш воля не значи да свършиш нещо, а да го свършиш ръководейки се от лични съображения. Дали такива съществуват, ние май сме  скептични. Най-голямото преимущество на човека осигурило му господство над света е и най-големият му недостатък. Не, не говорим за интелекта, а за общественото самосъзнание. Човек мисли твърде много за другите, дотолкова, че забравя и себе си. Грижи се за колата, за децата, за съпругата, за майката, за минувача който е блъснал, за непознатият който му се смее, за колегата, за шефа, за касиера, за този който никога не е виждал, а живее отсреща, за всеки. Всичко което имаме ни връзва в адска бримка на отговорности, като почнем от данъци и свършим с внимание и любов. Извода не е "нямайте", просто констатираме, че основна характеристика на имането на живот е треперенето над него.
Под воля се разбира да вземаме решения самостоятелно и да противоречим на общоприетото или налаганото ни. Всичко това е алогично и неестествено. Като такова е срещано толкова често колкото и 6 - цата от тотото. Да, съществува и не, не доказва нищо. Това е просто изключението потвърждаващо правилото. 
Човекът е жертва на обществото. Естествено има и други философски течения. Според едни ние сме родени с мисия или пък бъдещето ни вече е предначертано. И в "Престъпление и наказание" Разколников реализира идеята на райха за раса над друга, за "свръхчовека" на Ницше и прочие идеи подкрепящи, че съществуват хора които коват съдбата си и това им право е дадено свише. Дали е така, всеки може да прецени за себе си.


НИКОЛААЙ НИКОЛОВ

СПЕЦИАЛЕН ПРОЕКТ - ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ


АТЛАНТИДА, ХИПЕРБОРЕЯ, ЛЕМУРИЯ, ПАЦИФИДА, ШАМБАЛА…….КАКВО И КОИ СА ТЕ? ПРИКАЗНИ ОСТРОВИ ОБИТАВАНИ ОТ БОГОВЕ? ИЛИ МОЖЕ БИ РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАЛИ ЦИВИЛИЗАЦИИ?! КЪДЕ Е ТЪНКАТА ГРАНИЦА МЕЖДУ ИСТИНАТА И МИТОВЕТЕ?! АМИ ГЛЕДАЙТЕ! ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ ДОБЛИЖАВАМЕ ДО КРИТИТЕ ОТ ВЕКОВЕ ТАЙНИ – ЗА ЗЛО ИЛИ ЗА ДОБРО – НЕ ЗНАМ! ФИЛМЪТ Е ЧАС И ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ МИНУТИ И Е НА РУСКИ.  НЕ МИ СЕ ПРАВИ ДУБЛАЖ НА Н БЪЛГАРСКИ ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ РАЗБИРА,  А Е И МНОГО ТРУДОЕМКО. А И КАКВА ПОЛЗА ОТ ЦЕЛИЯТ МИ ТРУД, КАТО ВСИЧКО В ТОЗИ МОМЕНТ И В ТОЗИ СЕГАШЕН СВЯТ Е СУЕТА И ГОНЕНИЕ НА ВЯТЪРА, И СЕ ИЗМЕРВА В ПАРИ  КОИТО НЯМА ДА ПОЛУЧА ОТ НИКЪДЕ.  ЩОМ И РАЗСТОЯНИЯТА ВЕЧЕ СЕ ИЗМЕРВАТ В ПАРИ?!  „КАКВО Е РАЗСТОЯНИЕТО ОТ СОФИЯ ДО БУРГАС?”:  „АМИ 25 ЛЕВА И МАЛКО ПОВЕЧЕ!”.  „КОЛКО Е ДЪЛБОК БАСЕЙНА?”: – „АМИ ДНЕС Е 5 ЛЕВА”. КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ГЛЕДА, КОИТО ИМА УШИ ДА СЛУША! ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА! „ВЪПРОС НА ВКУС – КАЗАЛО КУЧЕТО И СЕ ОБЛИЗАЛО ПО ГЪЗА!” ВСИЧКО ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 1 март 2014 г.

МОЛЯ ВИ НЕ ИГРАЙТЕ ТОТО


Отдавна всички са забелязали , че след като въведоха компютърното въвеждане на фишовете във тотото, печалбите рязко спаднаха /да не кажа спряха, като всичко в държавата ни./ Когато числата се теглеха от спортисти или от деца, то на всяка втора седмица имаше шестица /! 20 000 лв. /или 5+1 /10 000 лв./.  Трябва да си много, ама много тъп  за да разбереш, че държавата /или някой друг(основно)/, започна да печели на гърба на обикновените хора и не дай си боже на тото маяците. Как така се натрупва такъв огромен джакпот, и кой после го взема?!  4А....?!  Някой замислил ли си е?  Има десетки варианти за електронно маркиране на числата /топките/. Няма смисъл да ги изброявам. Така, че призовавам „народните” представители, да приемат „Закон против ограбването на българския народ
Проумейте голямата лъжа! Моля Ви! Нямаме нужда от толкова варианти на тотото. По добре един, но истински и то с фиксирани суми, както преди!

Николай Николов