вторник, 27 май 2014 г.

КАКВИ БЯХА ИЗБОРИТЕ, КОЙ СПЕЧЕЛ И КОЙ ЗАГУБИ


ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАХА ИЗБОРИТЕ, КАКВИ СА КАНДИДАТИТЕ И КОЙ СПЕЧЕЛИ!   ЕДНО САМО РАЗБРАХ - КОЙ ЗАГУБИ. И ТОВА БЕШЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ТОЕСТ НИЕ!  АЗ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КОМЕНТИРАМ, ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ ВИДЕОТО!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 24 май 2014 г.

# ШЕФЪТ НА КРИБ: “БЪЛГАРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПРЕКАЛЕНО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ЗА ТРУДА КОЙТО ПОЛАГАТ” #



Във връзка с най големият ни празник 24-ти май, българското издание на списание “Forbes” публикува на страниците си обширно интервю с председателя на КРИБ, Огян Донев, основна тема в което е нивото на заплащане на българският работник. Изводите от изказаните в интервюто тези, дават пълно обяснение, за причините поради които България се тресе през последните години и месеци:
” – Г-н Донев, през последните месеци България се тресе от недоволството на българите, предизвикано от невъзможността им да си плащат сметките. Вие като представител на една от големите работодателски организации, как гледате на тези процеси и ще се вслушате ли в служебния премиер, който още с встъпването си в длъжност призова бизнеса да прояви солидарност с хората, явно визирайки необходимостта от увеличение на заплащането?
- Вижте какво, този призив на премиера беше някакъв изблик на безумие, за щастие кратък. И в момента заплатите в България са прекалено високи за труда ,който работниците полагат. Мога да твърдя дори, че в световен мащаб българите получават едни от най-високите заплати. Така че аз не виждам как в ситуацията на безпрецедентна световна икономическа криза, някой може да иска бизнеса още и още да увеличава работната заплата, напротив ние усилено в нашата организация обсъждаме вариантите за нейното намаляване, за да можем да запазим стандарта си на живот непокътнат.

- Вие наистина ли смятате, че заплатите в България са високи!
- Разбира се, че са високи. Във Виетнам работят за 20 долара на месец, в Индия, в Бангладеш, в Малайзия, в огромна част от Азия и Близкият изток, в Сомалия, също. И в Китай преобладаващата част от населението получава заплати значително по-ниски от нашите. Защо всички повтаряте, че заплатите били ниски. Аз много се ядосвам, когато слушам нашите политици в лудостта си да повтарят, че сме били конкурентоспособни благодарение на ниското заплащане на труда. Къде го видяха това ниско заплащане, а хората като ги слушат им вярват и казват “Искаме по-високо заплащане”.
За каква конкурентоспособност става дума, когато заплатите в България, така наречените минимални прагове, са десетки пъти по-големи от средната заплата в държавите които изброих, а тези държави са ни основните конкуренти. Как да оцелеем, като на света има милиарди хора, които продават труда си по-евтино, а нашите работници ни скубят без капка съвест. Аз не помня случай в моята работодателска практика, да е дошъл някой работник при мен за да поиска да му се намали заплатата, все искат увеличение. Имам чувството, че работниците живеят в някакъв свой свят и въобще не отчитат реалностите.
Ние даваме огромни заплати и то дори с риск да бъдем глобени. Не, не просто няма такова безумие. Разтрепервам се като ви говоря. Ние не стига, че плащаме минималните прагове определени от държавата, но и аз не знам поради какви причини, даваме на работниците си заплати по-високи от тези прагове.  Публична тайна е, че заплатите на които осигуряваме работниците си са по-малки от реалната сума, която получават и те вместо да ни благодарят за нашето благородство, за това, че късаме от залъка си, ни нападат, че не сме били спазвали трудовото законодателство! А бе аланкоолу, че нали ако спазваме законодателството трябва да получаваш 400, а не 800 лева?
Аз не знам друг толкова прост и нагъл народ като нашия. Като искат по-високо заплащане да си направят бизнес и да изкарват пари, да видят какво е, а не да зяят и да искат пари наготово. Били работили! Че китайците не работят ли и то по 12 часа, че и спат във фабриките, а получават по-малко от вас? Знаете ли на колко политици трябва да даваме пари сега по изборите, за да ни оставят да работим. Ние участваме в повече обръчи от фирми, отколкото кръгове има олимпийското движение. Но това никой не го смята. Само чуваме, пари, пари, дай пари.
- Ох, прав сте! Но как хората да си плащат сметките и разходите, след като заплатите им не стигат до никъде? Ако платят едно трябва да се откажат от друго или от дрехи, или от храна или от лекарства. А и как да си отглеждат децата?
- Ама госпожо, ние да не сме благотворително дружество. Ние сме бизнес и за да съществуваме трябва да печелим. Това е същността на нашата функция, ние сме длъжни по презумпция да трупаме печалби. Какво ме интересуват хората? За тях ли да мисля или за бизнеса? Да се оправят, като не им харесва да си ходят, на портала има хиляди като тях плачещи за работа. Не можели да си плащат сметките, ами ще живеят според възможностите си. Хората са живели хиляди години, без топлофикация, без ток и течаща вода, обличали са се в кожи и са се лекували с подръчни средства. Недоволството се получава, когато се опитваме да надскочим възможностите си, а сред работниците това е повсеместно явление и те искат да ги надскочат незаслужено.
- Ами децата, как да си гледат децата?
- Въпросът е не как да ги гледат, а защо са ги правили? Не са ли видяли, че себе си не могат да издържат, ами и деца са създали. Заплатата се дава на работника в съответствие с труда който полага, дори не и за да покрие неговите собствени нужди, а какво остава за децата му. Я си представете някоя чистачка с двама възрастни родители и три деца, че тя по вашата логика ще трябва да получава по-висока заплата от някой ерген инженер. Работниците трябва да мислят, щом ще работиш чистачка, касиерка, общ работник, не трябва да имаш деца.
- Но това е чудовищно!
- Кое е е чудовищно, вие чувате ли се какви ги плещите? Това е естествено, това е природата, природата на бизнеса, а вие искате да застанете срещу нея, после се чудите защо няма инвестиции и икономически растеж. Това е естествен подбор, само нужните, интелигентните и богатите могат да си позволят да имат деца. Останалата маса трябва да изчезне, а ние се опитваме да я поддържаме изкуствено и затова сме на този хал.
- Но все пак ние сме страна членка на Европейският съюз, не трябва ли да поддържаме някакъв стандарт?
- Разбира се, че трябва. Но този стандарт не е възможно да е за всички. Прекалено много сме. Ние работодателите се стремим да не отстъпваме на средният европейски бизнесмен по норма на печалбата, но това може да стане единствено за сметка на работника, няма откъде другаде да вземем.  Абсолютно нормално е една малка активна и способна част от обществото да живее по европейски стандарт, докато останалите се трудят за да поддържат този стандарт. Ние влязохме прекалено рано в европейският съюз. Процесите които текат сега в страната, трябваше да протекат докато сме извън него. Така нареченото първоначално натрупване на капитала и редуцирането на населението, трябваше да са факт преди присъединяването ни. За съжаление дори и днес в редиците на бизнеса, процесите по разпределението на богатствата на държавата не са приключили и това допълнително ни дърпа надолу.
От друга страна членството ни в Евросъюза дава възможност на излишните българи да напуснат страната и да намерят прехрана някъде из другите страни членки, но все още мнозина не се престрашават да оставят България, водени от някакво остаряло чувство на патриотизъм. Тези хора още живеят в миналото и се надяват то да се върне, като така утежняват и техния и нашия живот. Ще повторя, при положението в което се намираме Европейският стандарт не е за всички, нормално е ние да живеем по европейски, а преобладаващата част от работниците и обществото да се завърнат към родовообщинният строй, ако искат да оцелеят.
- Колко според вас трябва да е заплащането на работника в момента?
- Българският работник е неблагодарен, колкото и да му плащаш все му е малко. Но ще ви отговоря, как ние работодателите виждаме нещата, защото сме ги обсъждали неведнъж на нашите общи събрания. Заплащането трябва да отговаря на актуалните икономически условия в световен мащаб. Работникът трябва да получава толкова колкото е изработил, на него трябва да му се плаща само за труда и за нищо друго. Може би около един долар на ден е нормална заплата и дори тя е прекалено висока, ако искаме да се сравняваме с Бангладеш. Работникът трябва да работи, докато може да работи, а ако се разболее да не му се плащат никакви болнични,  да се оставя в ръцете на съдбата и ако оцелее и може да работи тогава пак да получава пари. Ако е безнадежно болен да се евтанизира, по възможност за негова сметка. Пенсионирането трябва да се отмени като възможност, защото само натоварва излишно бюджета и ни облагат с данъци. Който не може да работи и няма пари за да не работи трябва или доброволно да се подложи на евтаназия или да оцелява както може за собствена сметка, без да очаква нищо от нас и без да ни заплашва. Въобще всякакви социални плащания трябва да бъдат премахнати, щом не си трудоспособен оправяй се сам.
- Не ви ли е страх от бунтове, от революция. Идеите които изповядвате са много смели, но се съмнявам, че ще бъдат приети доброволно от масите?
- Какви бунтове бе? Кой смее да посегне на ръката която го храни? Откъде ще вземат пари да ядат докато се бунтуват? Незаменими работници няма, но това не важи за работодателите, особено днес. Ние сме незаменими. Ние сме богоизбрани, ние сме висше общество, ние сме богове! Кой ще посмее да се изправи срещу нас?  За какво имаме държава, ако не за да ни защитава? Защото държавата има една основна функция да защитава богатите от бедните, работодателите от работниците? Да се грижи за нас. Затова и основната система в една правова държава е полицейската. Ако някой вдигне ръка срещу нас, държавата е длъжна да изпрати полицията да ни защити. Нали затова плащаме на политиците, за да се грижат за нашите интереси и да ни защитават от безумието на тълпата.
Така сме ги дресирали работниците, че в тях не е останала и капка смелост. Страхуват се за работата си и треперят да не я изгубят. Готови са да понесат всичко за да не останат на улицата. Страхуват се от всеки мой поглед и забележка, от всеки мой жест или дума. Аз мога всяка сутрин да ги строявам и да ги карам да пеят с пълно гърло: “Не щеме ний богатство, не щеме ний пари! Сал дай ни да работим, от сутрин до зори” и това ще мине като проява на патриотизъм.
- Ами, ако отидат при конкуренцията за по-висока заплата?
- Каква конкуренция бе? Вие не живеете ли в България? Ние тези работодателски организации за какво сме ги направили? В цялата страна и по региони, ние се събираме и обсъждаме нивото на заплащането, което да поддържаме. Където и да отидете ще ви бъде предложена една и съща заплата. Ако сте напуснали при мен и сте кандидатствали другаде подавайки автобиография, преди да ви назначат ще ми се обадят за да ме питат дали сте съвестен работник и ако реша мога да кажа да не ви вземат на работа или да ви предложат по-малко заплащане за да ви посвият сърмите. Ние сме хванали работниците в желязна хватка, няма мърдане или приемат нашите условия или на улицата. А ако някой реши да прави синдикат и да вдига стачки, може да се пише безработен доживот.
- Да но, ако продължавате така държавата няма ли да изчезне? Виждате, че има демографска катастрофа. Не ви ли е мъчно за България?
- Кой е България? България това сме ние, бизнеса, работодателите, олигарсите, политиците. Ние сме България. Ние сме достатъчни за да съществува тя. Не е необходимо да сме милиони, колкото сме по-малко толкова ще сме по-богати като държава. На България хрантутници не и трябват. Няма демографска катастрофа, има демографско прочистване на материала, качествения оцелява, некачествения загива. И десет човека да останем, България пак ще я има и пак богатствата и ще бъдат наши.
- Но как ще печелите пари, кой ще купува вашата продукция, кой ще работи? Въобще вие нормални ли сте?
- Как смеете, такова държание, ще се обадя да ви уволнят веднага щом свърши интервюто! Такива упадъчни, назадничави, революционни елементи трябва да бъдат смазвани и унищожавани още в зародиш. Но ще ви обясня, дано да ме разберете. Светът се развива , технологиите се развиват с шеметна скорост. Скоро, много скоро няма да имам нужда от никакви работници, всичко ще е автоматизирано, роботи ще заместят изцяло човешкият материал и от хората няма да има никаква нужда. Роботите ще могат сами да се поправят и произвеждат. Ще останат да живеят една избрана класа висши човешки същества, такива като нас, които ще разполагат с ресурсите на цялата планета. И ще търгуваме, ще търгуваме с извънземните. Разбрахте ли с извънземните и ще бъдем безсмъртни, докато дори вашите гробове ще изчезнат и от вас няма да остане и помен.
- А как човек може да стане част от това висше общество?
- Ха-ха-ха! Нима искате да се присъедините към нас? Днес това е възможно само през политиката. Ако влезете в управлението на страната и ни служите безропотно, тогава имате шанс. Затова и на предстоящите избори има толкова много кандидати, защото това е последният влак за спасението им.
ПРЕДАЛ ЗА ВАС:
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

петък, 23 май 2014 г.

КОВЧЕЗИ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ И ОЩЕ НЕЩО….

Моят коментар е: НЯМАМ ДУМИ……!!!!!!!!!!!!
Гледайте слушайте, повтаряйте кадрите и думите и се радвайте или плачете! Всичко зависи от Вашата гледна точка……
С уважение: Николай



Американската версия на английски:





Николай Николов

® КАКВО ОЗНАЧАВА МУЗИКАЛЕН СИНТЕЗАТОР? ®


Знаете ли какво означава музикален синтезатор? Онези с клавиатура и много копчета по тях. А знаете ли на какъв принцип работят? Не, че е задължително да знаете... но ако сте любопитни или любознателни можете да научите това като прочетете инфото по-долу.
Източник на звук не само при синтезаторите, а и при всичко е осцилатора (OSCILLATE англ. - клатя се, люлея се, трептя). При струнните инструменти това са струните. При синтезаторите това си е осцилатора - източника на звук. Следват форми и филтри за да се постигне нужния звук. Първите синтезатори са били аналогови. При тях всичко - започвайки от осцилаторите до филтрите е било механично и материално.
Били са (и до днес) скъпи в парично изражение. И как няма да бъдат - всеки синтезатор е бил уникален - неповторим. Защото било невъзможно да се направят две еднакви, абсолютно еднакви части от тях. А щом не може да има два еднакви осцилатора (които да звучат еднакво), то и не може да има два еднакви синтезатора. С други думи - уникалност! Като при хората. И не е било възможно да се произведат в достатъчно количество за да задоволят търсенето им - трябвало да се чака (или да се произведат, или да се спечелят парите за покупката) - но не знам дали 9 месеца както си е при ХОРАТА. Така и не успях да настроя два аналогови синтезатора да звучат по един и същи начин. Беше невъзможно. Не можеха да се "щампират". Докато с "проблема" не се заеха едни с рязани мозъци ли беше, чорчета ли беше - не си спомням. Но разрешиха проблема със "щампирането". Направиха дигитални (цифрови) синтезатори. И не само тях... (Но това е друга тема). При дигиталните синтезатори осцилатора не е механичен (електричен), а е чип. На чипа се записва вълновата форма и оттам се обработва от филтри и форми. Как става това - биха попитали по-любознателните. Ами много лесно. Да предположим, че ни трябва вълнова форма на концертно пиано. Слагаме пред пианото микрофон, него го "мушкаме" в РС, "удряме" диалетански няколко клавиша за проба (най-успешно е Котешкия марш), в РС-то записваме вълновата форма (ама не в МР3 защото този кодекс (а не кодек както се изразяват тъпандурите) "реже" ниските и високи честоти) и я "лашкаме" в чип. Този чип го слагаме в РС (с доста поорязани възможности), РС-то в кутия с клавиши - и сме готови. Дигиталния синтезатор е готов. Аааа, да не забравя надписа - слагаме Ямаха (може и Осака - има ли значение - те всички звучат еднакво) - и сме: "Кой сега е №1?". Щампата е готова.
Това, че всички дигитални синтезатори звучат еднакво не го знаят само мангалите от Шекер махала, но не съм много сигурен дали не го знаят. Щот са образовани вече - може и да го знаят. И как няма да не звучат еднакво - нали чиповете им са едни и същи.
В момент на прозрение разбрах дълбоко-умната препоръка на Негово Малоумно Нищожество Мадридското Недоразумение - ДА СИ СМЕНИМ ЧИПОВЕТЕ. Щото сме били на аналогови осцилатори и сме звучали различно и уникално. Щампа трябвало да има. Щампа във всичко. От религиите до съкровените лични чувства. И не се наричало глобализация, а щамполизация. С чип!
Щото като си имаш чип всичко ти е уредено. И няма значение дали си от Кришна, Мормон (с еднакви черни костюми и запотени чела), Йеховист (със Стражева кула в ръка), или - да не ги изброявам всичките - всички те са продукт на Щамполизацията. Като споменах кришнатите се сетих виц на темата - как е Весела Коледа по кришнатски:
Merry Christmas, Merry ChristmasMerry, Merry, Christmas, Christmas
Щамполизацията е голяма работа. Започнала е преди доста време във Вавилон (Вавилонския Талмуд), Йерусалем, преселила се е във Ватикана (с малко разклонение в Константинопол), Британия, по-късно в САЩ, чрез Пекин сега е в целия свят. Чипове има много - не се блъскайте - Щамполизацията няма да ви подмине. Няма да останете валат (без ръка).  Щамполизацията е замислена за Голям Шлем (термини от бриджа), но дали ще стигне до жус,  лично аз се съмнявам. Заради фактора аналогови осцилатори. Те съществуват. Колкото и да не им се иска на щамполизаторите. А те си мислят, че са почукали на Небесната Порта и са хванали за рязания пенис йЕхова.


Алоуу, рязаните тъпандури - йЕхова има клитор - щото е в женски род вашето демонче. Би трябвало да знаете, че жените и банкоматите дават на този, който има!!!!!  А вие вашето сте го изрязали. И нямате какво да дадете. Щото хартиените пари не стават за ядене. Чиповете също...
А за мутрите - ограбвачи на вашата реалност - По щампите ще ги познаете. И по чиповете...

От Интернет...

Николай Николов

НА КОРАБИ ПРИЛИЧАХА ЖЕНИТЕ А ЖИВОТЪТ МИ - НА ХАОТИЧНО ПРАЗНИЧНО ПРИСТАНИЩЕ


Бях на самия връх , бях на самия връх на моята младост! Бях див, несъразмерен и красив!
На кораби приличаха жените а животът ми - на хаотично празнично пристанище.
Позволи ми да мисля за тебе , да се влюбя в тебе отново да повярвам във тебе, бъди ми и жена и сестра, съществувай, неизвестно къде – съществувай, неизвестно с кого - съществувай, и си спомняй за мене понякога!



Николай Николов

четвъртък, 22 май 2014 г.

ДА КАЖЕМ НЕЩО ЗА НИКОЛА ТЕСЛА!


Ранното утро на 30 юни 1908 г. В огромната територия на централен Сибир много свидетели наблюдават фантастично зрелище. В небето със свистене и съскане прелита нещо огромно и светещо. Следва ослепителен взрив, по-ярък от слънцето, и серия гръмовни удари. Ударната вълна на чудовищния взрив обхожда два пъти земното кълбо. Какво е това?! Днес хипотезите са стотици. Метеорит, кълбовидна мълния, парче от комета, взрив на газ... Говори се за сблъсък с малка черна дупка или антиматерия, дори за катастрофа на извънземен кораб. Но има още една версия, съвсем невероятна. За Тунгуската катастрофа е виновен напълно конкретен земен човек. Учен, когото едни наричат "мистификатор", други "най-гениалният изобретател на всички времена и народи", а трети - "свръхчовек". Името му е Никола Тесла. Реални факти, достоверни показания, сензационни версии. Властелинът на света НИКОЛА ТЕСЛА, ГОСПОДАРЯТ НА МЪЛНИИТЕ е бил е необикновен човек. Славянски учен, изобретил толкова много неща, нужни на човечеството, че навярно е един от най-големите учени в историята на човечеството. Смята се, че в цялата история на човечеството има само две мащабни личности, два гения: Леонардо да Винчи и Никола Тесла. Те са не просто от съпоставим, а може да се каже от еднакъв мащаб. Сърбин, роден в Хърватия, Никола Тесла учи в Чехия, работи в Будапеща, Париж, Прага, Страсбург, САЩ... Космополит? По-скоро гражданин на света. Колко големи заслуги пред човечеството има. Фактически той слага началото на електрификацията в света. Именно той разработва системата на променливия ток, създава мотори и високоволтови трансформатори, които са в основата на световната индустрия. Благодарение на него са осветени нашите градове и села. Именно Тесла е истинският създател на радиото, а не Маркони, нито Попов, които използват неговите разработки и патенти. Тесла създава първите радиоуправляеми механизми, открива принципите на роботехниката и двигателите със слънчева енергия. Също и рентгена, електромера, километража, луминесцентните лампи, електрическия часовник, приборите за електротерапия... Списъкът може да продължи още дълго. Около хиляда изобретения в различни области на науката и техниката! Работата на много учени остарява още приживе, заради бързото развитие на науката и технологиите. Тесла е рядък пример за учен, чиито разработки живеят в три века. Той предвижда как ще се развива науката. Наследството на Тесла от столетие подхранва учените от цял свят. Строго погледнато негова е идеята за електронния микроскоп и лазера, телевизора и мобилните телефони, интернет и много друго, станало реалност едва в наше време. Някои експерименти на Тесла са много опасни. Но възможно ли е той да е виновен за Тунгуската катастрофа? Според учените Тунгуският взрив е хиляди пъти по-мощен от атомната бомба над Хирошима. Т.е. събитието е грандиозно, световно. Продължава на практика цяло денонощие. Да! И няма как да го вземем за единичен взрив. Загадките с "Тунгуския обект", или по-добре да го наречем "взрив", са твърде много. Противоречията, открити за 50 години много целенасочени изследвания, ни принуждават да направим извод, че не е имало метеорит. Не е намерено нищо, никакви останки от метеорит. Няма нито кратер, нито ями. Само огромни площи повалена гора. Бих обърнал внимание колко странно са обгорени дърветата. Като физик не мога да разбера как е обгорен не само стволът, но и корените са обгорени. Много странни неща, приличащи повече на резултат от свирепи разряди. При това не непременно разряди от линейна мълния, а може би свързани с кълбовидни мълнии. Т.е. напълно необичайна електрическа активност. В растенията има мутации, подобни на предизвиканите от твърди йонизиращи лъчи или от силни електромагнитни полета. И още - необяснимо намагнетизиране на почвата. Всичко води до мисълта за мощен електрически разряд. Но могъл ли е Тесла да предизвика такъв разряд? Какво е това? - Обикновено електричество. Същото, което се случва при буря. Значи природата също е котка? А кой я гали по гърба? Бог? Какво е това - "електричеството"? Оттогава минаха 80 години и аз още си задавам същия въпрос. Но не съм в състояние да отговоря. Парадоксално е, че това е казано от Никола Тесла. Човекът, проникнал повече от всекиго в тайните на електричеството. Две основни идеи водят в живота великия сърбин: Получаването на евтина електроенергия и безжичното й пренасяне навсякъде. Светът ни е потопен в огромен океан от енергия. Летим в безкрайността с непостижима скорост. Всичко наоколо се върти, движи се, всичко е енергия. Предстои ни грандиозната задача да намерим как да я добиваме. Тогава, извличайки я от този неизчерпаем източник, човечеството ще се движи напред с гигантски крачки.

Николай Николов

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДИН ЕКСПЕРИМЕНТ - римейк


Човечеството е един експеримент. Човечеството е замислено предварително, както почти всичко създадено и съществуващо. Първосъздателят е започнал да експериментира със сътворението в тази вселена много отдавна, за да стигне до едно по-добро себе-познаване, себе-удовлетворяване и себе-изразяване. Първосъздателят донесъл в тази вселена енергиите и същностите на живота - част от самия него - и ги надарил със своите способности. Той им дал доброволно и свободно от своите умения. Има много други вселени и много други начини да се създаде една вселена; тази тук е създадена като зона воля на свободната, където всичко трябва да е позволено.
Първосъздателят казал на всички свои части: "Вървете и създавайте и всичко създадено връщайте към мен." Съвсем проста задача нали?
С други думи може да се каже: "Аз ще ви надаря от себе си Вървете и дарявайте свободно от себе си, така че всичко, което създавате в тази вселена, да може да разбира своята същност като моя самоличност.".
Тези части или продължения на Първосъздателя, които ще наричаме богове-създатели, дошли и започнали да експериментират с енергията на Първосъздателя, която съществувала в тях. Те започнали да създават своя собствена йерархия, която на свой ред създала други йерархии. Всяка следваща йерархия йерархия създавала нова, която надарявала със своята същност, за да работи за развитието на тази вселена. След време, в една от галактическите системи се зародил план за превръщането на Земята в интергалактичен център за обмен на информация. Това бил грандиозен план. Земята била красиво място в покрайнините на една от галактическите системи и леснодостъпна за останалите галактики. Тя била близо до много коридори, магистрали, по които енергиите пътуват в космоса.
Всички галактики са се надпреварвали да бъдат индивидуално представени на тази планета. Някои от боговете-създатели били майстори на генетиката. Те можели чрез своите йерархии да свързват молекули-частици, в които са кодирани самоличността, честотата и електрическия заряд - и по този начин да създават живот. Много от съзнателните цивилизации дали от своето ДНК, за да бъдат представени със собствен код на тази планета. Тогава майсторите на генетиката измислили различните видове ДНК, с които съзнателните цивилизации допринесли за превръщането на земята в този център за обмен на информация, този център на Светлината, тази Жива библиотека. Замисълът за Земята наистина бил грандиозен.

Изначалните автори на Земята били членове на Семейството на Светлината, същества, свързани и работещи за една разновидност на съзнанието, наречена Светлина. Светлината е информация. Семейството на Светлината сътворило замисления от него информационен център; те създали едно място, където галактиките да внасят своята информация и всички да могат да участват и да представят знанията си. Земята трябвало да бъде космическа библиотека, невероятно красиво място, което да експериментира как може да се съхранява информация чрез честотите и чрез генетическия процес.
Извън структурата на времето могат да изминат 100 000 години за една година в рамките на структурата на времето, такова каквото вие го познавате. Тези богове-създатели не съществуват в рамките на вашето време. Няколкостотин хиляди години или един милион години за тях са нищо.

Различните енергии започнали своето съществуване. Преди може би 500 000 години на Земята имало човешки видове, които създали високоразвити цивилизации. Ние не говорим за цивилизациите, които вие наричате Лемурия или Атлантида; за нас тези цивилизации са съвременни. Ние говорим за древни цивилизации, погребани под ледените покривки на далечния южен континент Антарктида.

С времето започнали борби за замислената Жива библиотека на Земята. Тя изглеждала достатъчно привлекателна, за да стане нечие притежание. По време на ранната история на Земята имало космически войни за планетата собствеността на. Замисляли ли сте се някога: Кой притежава Земята? Тя е страхотен парцел. Смятате ли, че може да бъде оставена без собственик?
Имало е много схватки и Земята е станала място на раздвоение. Някои от боговете създатели, които имали правото да правят каквото си поискат - тъй като Земята била зона на свободна воля - дошли и превзели властта. Ние наричаме това "окупирането" на Земята. Както когато дадена фирма бъде превзета по път борсов. Тези богове-създатели окупирали Земята преди около 300 000 години - периода, който от историческа гледна точка вие наричате начало на човешката цивилизация. Това е периодът, за който днес се учи, че е поставил началото на цивилизацията. Всъщност тогава било просто началото на по-късната фаза, фазата на съвременното човечество.


Когато станала тази схватка, една група от същности след битки в космоса спечелила територията на Земята. Тези нови собственици не искали местните обитатели на Земята - хората - да знаят става какво. Без информация те щели да бъдат по-лесни за управление. Ето защо Светлината е информация, а Мракът е липса на информация. Тези същности победили Светлината и Земята станала територия тяхна.

Това ви дава нова представа  за Светлината?

Възникнала висока радиоактивност, ядрена активност и голяма част от Земята била разкъсана. Местният вид, човешките същества били подложени на унищожение и се разпиляли.

Тези нови богове-създатели, които били новите собственици, били и майстори на генетиката. Те знаели как да създават живот и искали тази територия по свои причини. Териториите се създават и се държат от определени енергии по най-различни причини, една от които е, че всяко нещо носи съзнание.

Съзнанието непрекъснато общува. Съзнанието вибрира или може да бъде накарано да вибрира с определена електромагнитна честота. Електромагнитните енергии на съзнанието могат да бъдат настроени да вибрират по определен начин, за да създадат източник на храна. Точно както ябълките могат да бъдат приготвени по най-различни начини, така и съзнанието може да бъде приготвено и консумирано по най-различни начини.

Някои от същностите в процеса на собствената си еволюция започнали да осъзнават, че като сътворяват живот и влагат в съществата съзнание, настройвайки честотите на различните форми на съзнание, могат да се хранят, могат да поддържат властта си. Те започнали да разбират, че така се зарежда с Първосъздателя енергия. Първосъздателят изпращал други да създадат дадена електромагнитна честота на съзнанието като хранителен източник за него.

Новите собственици на тази планета имали различни вкусове и различни предпочитания от предишните собственици.

Отбележете: Те се хранели с хаос и страх.

Тези неща ги зареждали с енергия, захранвали ги и ги задържали на власт.

Първите хора били великолепни същества: с 12 нишки ДНК, дадени от най-различни съзнателни цивилизации.

Когато дошли новите собственици, те започнали работа в своите лаборатории и създали разновидности на тези първи великолепни същества. Тези нови разновидности били с променено ДНК. Новите собственици на планетата Земя взели първичното ДНК на първия човешки вид и го разделили. След това отново го поставили в човешките клетки, но вече разделено - наполовина или почти изцяло изключено.

Отвътре човешките клетки представляват светлинно закодирани влакна, тънки като паяжина енергийни нишки, които носят информация. Когато тези тънки нишки работят заедно като проводници, те образуват спиралите на вашето ДНК. Когато са ви променяли, са ви оставили двойната спирала. Всичко, което не е било жизнено необходимо (т.е. над поддържането функциите на физическото тяло) и което би могло да ви носи информация било изключено и била оставена само двойната спирала, която ви затваря в управляеми, контролируеми честоти.

Около планетата била поставена честотна бариера, нещо като електромагнитна честотна бариера, която да контролира степента на измененията на честотите на хората. Както се каза вече, тази честотна бариера силно затруднила проникването на честотите на-Светлината информация. Когато светлинните честоти, въпреки всичко, успявали да проникнат през контролната бариера, насреща нямало светлина, която да ги приеме. Човешкото ДНК било изключено, светлинно закодираните влакна вече не работели, така че съзидателните космически лъчи, които носели СВЕТЛИНА, нямало къде да се включат и да се захванат.

(Хитричко нали? Нещо като двойна осигурация!?)

Каква е вашата (т.е. нашата) роля в тази история?

Вие сте членове на Семейството на Светлината.
Самият факт, че все още четете тези редове, показва, че сте от Семейството на Светлината.


За някой от вас това може да е също като сън или халюцинация. Ние само ви припомняме това, което вътре в самите себе си вие вече знаете. Ние дойдохме на тази планета, за да събудим вашата памет - да човешката вдъхновим раса чрез пояса на Светлината, за да можете да започнете да си спомняте кои сте, да създавате вече своя собствена действителност, да промените честотите на планетата и да поискате правата над себе си и над тази територия, която ви се полага.

Ние се връщаме назад във времето - в това, което може да се нарече наше минало - в качеството на представители на Светлината. Ние се връщаме, за да ви предадем една честота, която всеки от вас се е съгласил да носи на тази планета, за да смени ДНК-то на променената човешка раса. Това е голямата новина. Тя може да бъде водещо заглавие във всички вестници ..
Изначалните автори няма да загубят тази територия. Смятате ли, че ще се откажат толкова лесно? Изначалните автори призоваха Семейството на Светлината да се намеси и да прочисти планетата, да проникне във всички един по един и да донесе Светлината - като информация чрез съзидателни космични лъчи - на мястото, където тя бе изчезнала. Семейството на светлината започна тук своята работа, навлизайки в една система, лишена от светлина и информация. Изменяйки човешките закони, тези творчески космически лъчи започнаха да проникват в телата на хората, човек по човек и после група по група. В много малки количества тези информационни честоти са се внасяли до планетата в продължение на цяла вечност.

Понякога са се водели ожесточени битки, за да не се допусне Светлината-информация, която винаги се опитвала да намери изражение. Изначалните автори са знаели, че в космически мащаби това било урок по толерантност, по проявяване на разбиране към боговете-създатели, които развалили плановете им за тази планета.

Изначалните автори се заели да осъществят свой собствен план, съвпадащ с момента, когато честотата на Земята ще бъде променена, момент, в който сегашните собственици ще изчезнат, ако не могат да променят честота своята. Емоциите са хранителен източник.

Хранителният източник за някои същества е Любов и изначалните автори смятат да пренастроят Земята на Любовта честотата на.

Хранителният източник на настоящите собственици - страх, тревога, хаос, глад и отчаяние, трябва да бъде премахнат.

Можете ли да се сетите кой ще премахне този хранителен източник?

ВИЕ!

Като членове на Семейството на Светлината вие бунтовници сте. Вие сте разрушители на установения ред и сте тук, за да преодолеете собствените си страхове и да покажете на останалите обитатели на планетата, че няма от какво да се страхуват. Вие обичате да влизате някъде и да създавате неприятности. Вашият клон от Семейството на Светлината е известен. Известни сте с това, че влизате в установени действителности и променяте честотата, като по този начин внасяте информация. Вашата задача като членове на Семейството на Светлината не е да проповядвате и да печелите съмишленици. Вие просто влизате в установената действителност и действате като приемници; приемате съзидателните космически лъчи в своите тела, телата, в които живеете в качеството на си хора. Вие сте маскирани като хора и създавате условия да се състои един процес.

Вие сте програмирани и щом паметта ви започне да се събужда, ще тръгнете по заложения план, с който сте дошли да участвате в промяната на честотите. Ще започнете да улавяте, задържате и поддържате една определена честота и след това да я живеете. При вас отъждествяването с честотата е пълно на физическо, мисловно, емоционално и духовно ниво и самоличността ви се изразява чрез електронни пулсации. Живеейки своята честота, вие влияете на всички, навсякъде, където и да отидете. Именно това правите сега. Вече има много хора, които разбират своята задача и такива, чиято памет сега започва да се събужда.

Планът за промяна на настройката на честотата за човешкия вид включва и възстановяването на вашето ДНК и на светлинно закодираните влакна. Този път замисълът е мащабен. Земята участва, по собствен начин, в еволюцията на вселената. Земята е мястото, където се случват нещата: тя е горещата точка, там където си заслужава да бъдеш.

Там, където замисълът започва да разцъфтява; това, което ще се случи на Земята ще засегне много, много светове.

Като членове на Семейството на Светлината вие сте се съгласявали да дойдете на Земята много пъти - в много превъплъщения и в много различни периоди от време - да изучите връзките на нещата да формирате характерите си да се обучите. Необходимо бе да имате опит на Земята и да се подготвите за времето, когато ще започне промяната на честотата и всички вие ще влезете в телесна форма, за да приведете плана в действие.

Семейството на Светлината навсякъде започва да се обединява. Вие всички трябва да се съсредоточите ВЪРХУ ОБЩОТО МЕЖДУ ВАС, а не върху разликите. Като членове на Семейството на Светлината вие внасяте информация на планетата по неутрален начин, за да подхранвате собственото си израстване.

Вие трябва постоянно да работите върху собственото си израстване, тъй като вашето собствено израстване ще повлияе израстването на планетата като цяло.

Вашето ДНК ще се развие от двуспирално на такова с 12 спирали. Тези 12 спирали отговарят на енергийните центрове, наречени чакри, във и извън вашето тяло.

В този момент милиони като вас по цялата планета са мобилизирани и вие сте се съгласили да носите честотата за постигането на тази цел. Някой от вас стават безупречни и така те влияят на останалите. Скоро ще започнете много ясно да разбирате: кои сте и каква е вашата задача.
Този процес е невероятен еволюционен скок за участващите в него и той ще се разгръща на високи обороти в продължение на следващите 20 години. Вече има такива, на които са възстановени 12-те нишки ДНК, 12-те спирали.
Тези 12 спирали ДНК взаимодействат една с друга в тялото и извън него. Връзката на 12-те нишки означава, че дванадесет енергийни или информационни центъра могат да започнат да функционират и да си изпращат двупосочна информация един на друг.
По принцип седем от тези центъра се намират в тялото, а пет са извън него. Известни са като чакри и са настроени с въртенето на 12-те небесни тела на Слънчевата система, които познавате на този етап - дванадесетте небесни тела, които вибрират както вие ги възприемате в три измерения. Въртенето на тези 12 небесни тела носи информация: те се въртят в унисон с чакрите със спиралите на ДНК-то на вашето тяло.
Когато човешкото ДНК започне да си възстановява формата на 12-нишкова спираловидна система и тази информация се активира, ще се получи невероятна сила. Отделни хора, по силата на това, че се събират заедно и заедно действат за постигането на това, което искат - стават телепатичен приемник за енергии от целия космос - и те ще променят лицето на Земята.
Ние наричаме процеса на възстановяване на вашето мутация ДНК. Когато вие, като членове на Семейството на Светлината, сте в състояние да приемете тази мутация в своите тела, ще можете да обедините своите 12 информационни центъра. Ще започнете да разбирате, че вие създавате своите изживявания и ще се научите как да станете съзнателни създатели. Нещо повече ще бъдете съзнателно спомнили си - кои сте вие.
Когато започнат да се отварят 10-та, 11-та и 12-та чакра, в живота ви ще започнат да се появяват много извънпланетни енергии. Тези енергии ще идват на тази планета, щом все повече и повече от вас започнат да задържат по-високите честоти. Десетата чакра е свързана със Слънчевата система, единадесетата - с галактиката, а дванадесетата е свързана с определено място във Вселената. Докато задържате тези честоти, ще внасяте на планетата информация, която ще удиви и шокира повечето хора по света.


Ще настъпи сливане на самоличностите, сливане на културите, навлизане на много "порядки от новия свят" и съответно голям хаос и объркване. Като членове на Семейството на Светлината, вие просто трябва да наблюдавате отстрани, знаейки, че хаосът и объркването трябва да настъпят, за да разрушат досегашната система и да бъде построена нова със Светлина. Като членове на Семейството на Светлината вие разбирате, че е в ход един еволюционен процес и тези, които могат да се справят с промяната на честотите, непременно ще еволюират.

Сега е вълнуващо да си на Земята. Това е добър план, нали така?

Николай Николов

МЪРЗЕЛ БЪЛГАРСКИ


Учен човек е нашият бивш премиер Иван Костов, затова е толкова умен! То и други учиха, ама станаха интелигенти и не прокопсаха. А той е за пример. Знае как да се работи и какво.

Учен на БСП се е предлагал, и на СДС - пък който го купи, купи... Такива са неумолимите закони на пазарната икономика.
Той никога не остава без работа - било държавна, било партийна. Защото който не работи, няма да яде - нито от държавната софра, нито от партийната. Пък ние го одумваме... Егати завистниците! Вместо да го слушаме най-внимателно и да се учим от него, учения. Когато той каже нещо, трябва да го разберем! Колкото и да ни е трудно. Той не дърдори току така. Той формулира нещата.
Спомнете си какво каза преди време: този, който е отчаян, е мързелив.
Да, това е формулата: отчаяние = мързел. Просто, ясно, прегледно.
И, значи, колкото са по-отчаяни хората, значи толкова са по-мързеливи. Леле, колко мързелив народ наоколо...

Един там рови от мързел в кофите за боклук.

Едно цигане се бори за коматче хляб с две помиярчета, и на трите им плющят от мързел ушите.

Някои пък ги обхваща непреодолим мързел, като си зърнат сметките за тока, парното, водата.

На хората от третата възраст направо им треперят ръцете от мързел, когато си получават пенсийките.

Една женица скача от балкона си на седмия етаж - просто я мързи да слезе по стълбите, разбирате ли.

Някакъв дядо се обесва на ореха насред двора си - мързи го да го обрули. Роднините му от мързел едно погребение не могат да му спретнат, а да искат от общината социална погребална помощ не ги мързи! Брей...

Бивш военен се гръмва с пистолета си, като от мързел даже не проверява законно или незаконно го притежава. И пак добре, че гръмва себе си, а можеше да отгърми някого от виновните за големия му мързел...

Господи, никога българинът не е бил толкова мързелив!

Не се ли дължи този мързел на нашето управление?  Кажете - ние ще Ви разберем. Ние разбираме, че ще чувствате все по-самотен. И, че както и да го прикривате, и вас нещо май ви наляга мързел... Ааа, сакън, не мързелувайте! Слава Богу, не сте вечен.

Спомнете си какво е казал поетът (интелигент някакъв мързелив) – "Когато здрач прибули теменугите..."

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД


програма за изтребване на българския народ 

/приета на московския ционистки конгрес 1988 г./


I. Удържане на властта:

1. Заграбване на средствата за масова информация.
2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност. 
3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите. 
4. Да не се допускат до властта трудещите се. 
5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол. 
6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират. 
7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.
II. Идеология:
1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма. 
2. 
За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма. 
3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове. 
4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко. 
5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото. 
6. 
Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, вьзвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.
III. Денационализация:
 1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм. 
2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите. 
3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално. 
4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства). 
5. Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка. 
6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие. 
7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа “расова принадлежност” и да се ликвидира графата “националност”. 
8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата. 
9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.
 IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:
 1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др. 
2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи; стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма. 
3. Да се отвлича вниманието на гоите с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират. 
4. Да се пречи на издаването на трудове, насочени срещу нас - “Какво да се прави”, “Как да действаме”, “Схеми за действия по направления”, “Славянски лидери”, “Методи за привличане на хората и борба за аудитория”. 
5. Прокуратурата не трябва да отчита дейността на членовете на тайни общества – нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата. 
V. Забавяне развитието на гоите:

1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие. 
2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие. 
3. 
По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина. 
4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата. 
5. 
Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална. 
6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство. 
VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид:
1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи. 
2. 
Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите. 
3. 
В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота. 
4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.
 VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:
1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки. 
2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност. 
3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.
VIII. Масова дебилизация на гоите:
 1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж. (!!!)
2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди. 
3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство. 
4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.
 IX. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика:
 1. Предизвикващи отслабване на паметта за продължително време.
2. С чисто наркотично действие.
3. Убиващи интереса към определени видове занимания и умствена дейност.
4. Увеличаващи влечението към спиртни напитки.
5. Програмиращи личността за убийство или самоубийство.
6. Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения.
Х. Методи за масово отравяне на гоите:
 1. По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище.
2. Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои. 
3. Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни.
 XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война:
 1. Да продължи изтребването на гоите по метода на “своеобразното демографско съкращаване”. 
2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват “помощи за самотни майки”. 
3. В обществото зле се възприема идеята за “остаряване на нацията”, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива. 
4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.
XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид:
 1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства. 
2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите. 
3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж. 
4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак. 
5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им. 
6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване. 
7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.
XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината:
 1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, “случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането. 
2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството. 
3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите. 
4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества. 
5. При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни. 
6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите. 
7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова. 
8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването. 
XIV. Действия чрез контролираните средства за масова информация:
 
1. 
Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм. 
2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети. 
XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага:
 1. Над българите може да издевателства който си иска и както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени. 
2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (“колаборационисти”).
3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.
Преписал документа: Николай Николов
anonymous