събота, 17 януари 2015 г.

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - ЧЕТВЪРТА ЧАСТ


2.06.2011 г.
- Съвет за външни отношения. Но той спазва точно същата политика, както тази в обществото на Сесил Роудс. Сред участниците са У.А. Хариман - от Международно банкиране, както и тогавашния главен съветник на президента на САЩ Уудуард Уилсън, Полковник Едуард
Мендел Хаус, Джон Д. Рокфелер - основател на Standard Oil, банковия магнат Дж. П. Морган и видният банкер Пол Варбург. Съветът за външни отношения съществува и днес. Това е може би единствената толкова мощна организация. Много наблюдатели вярват, че това е скритото правителство на САЩ. Тези хора не са в кабинета, и повечето американци дори не знаят кои са те. Но те държат всички важни позиции в обществото. Не е важно точно в коя организация ще се вгледате: Било то в правителството, университетите, големите медии или която и да е! Търсете тези хора по върховете на тези организации, в собствениците, ръководителите, изпълнителните директори, шефовете на съвета и докато ги обхождаш ще се окаже, че 90% от големите центрове са управлявани само от тези 4000 души, които са членове на Съвета за външни отношения. В цялата си история той е подвластен на изключително влиятелни лица от областта на финансите, бизнеса, медиите и политиката. Бившето председателство на Организацията на обединените Членки включва Ричард Никсън, Джералд Форд, Джими Картър, и Уилям Джеферсън Клинтън. Сега се твърди, че Барак Обама не е бил член, но е говорил пред Съвета и е имал публикации, публикувани в списанието на Съвета за външни отношения.Въпрос: „Има слухове, че вие и жена ви сте членове на глобалистите от CFR, която е на Съвет за външни отношения. И бихме искали да знаем дали това е истина?”

„- Ами, на първо място  аз съм…, аз не съм. Съветът по външни отношения, аз не знам дали съм официален член. Аз бях говорил там преди. По същество това е просто форум, на който един куп хора говорят за външна политика. Така, че няма нищо. Нямам официално членство. Аз не разполагам с карта или нали знаете просто едни специални ръкостискания или нещо подобно. А защо е толкова важно?”

Важно е тъй като обявената цел на Съвета по външни отношения е да се създаде нов световен ред, едно глобално правителство, на базата на модела на колективизма. А това включва премахването на Съединените щати като суверенна държава. Ето защо е важно. Тези хора работят за унищожението на страната. Съветът бе силно разкритикуван през 1980 година за това, че организацията е силно настървена да унищожи националния суверенитет в полза на едно световно правителство. Така че много от членовете криеха връзка си с организацията. Дик Чейни трябваше да отговори на очакванията на Дейвид Рокфелер  и стана член на CFR и е най-младият директор през 1949 г. и е председател на Съвета от 1970 до 1985. Той продължава да бъде почетен Председател и до днес.

„Както Пит вече спомена, аз съм бил член и директор за известен период от време. Аз никога не съм го споменавал, докато течеше предизборната му кампания у дома в Уайоминг”.

„-Сега, вие сте председател на Съвета по външни отношения, нали? Да, сър. Вие си играете с държавите на света като с играчки, нали? Вие сте като Илюминати вие сте масон, вие контролирате всичко, нали? Това е само обвивка около вас. Ето кое е интересното сега. Кой е шахматната дъска? Играчките, ако щете са много повече от членките.”

 Забележете, че г-н Хаас не отрича, че CFR оказва масиран контрол на геополитическата сцена, и вместо това се опитва да се съсредоточи на отделни единици  извън националните държави. Държавният секретар Хилари Клинтън, също разкрива значение на CFR тук.

„- Добре е да има един пост на Съвета от тук по улицата до Държавния департамент. Ще получим доста съвети от Съвета така, че това  ще означава, че не сме отишли твърде далеч за да се каже  това, което ние трябва да направим и как,  ние трябва да мислим за бъдещето. В частност имаме няколко групи управлявани и създадени от елита, от ултра-богати семейства, които са манипулирали световните пазари зад кулисите поколения наред. Те създават тези частни групи за да подхранват с информация правителствата, сенаторите, конгресмените, техните политици, вестници за това, което трябва да случва. И това е фантастично, защото ако сте чели за това, което те правят препоръките, които те правят, те са изключително способни да ги въведат в действителност. Дискусиите, които се правят в тези групи преговорите, към които трябва да се стремят в комисията на Сената и в залите на Конгреса Но всичко се случва благодарение на този елит, който чрез стимулиране на пропагандата в политическия пейзаж успява да прокара всички спуснати от него закони”.

 Все още ли не сте се убедили, че CFR насърчава за Нов Световен Ред? Чуйте какво казва Лесли Гелб преди да напусне Ню Йорк Таймс и да заеме поста на председател на организацията през 1993: „Харесва ми. Това е градивна работа. Започвам нова работа. Страхотна, колкото и предишната. Работа, която е върхът на всичко което съм правил през живота си в правителството, в академията и като журналист. И мисля, че Съвета за Външни Отношения ще ми позволи да се докажа. Знаете ли например, три - четири човека ме каниха в шоу преди няколко месеца за да говоря за Новия Световен Ред, нали така?.
И аз говоря за него през цялото време. Точно така. Аз говоря за него през цялото време. Новият Световен Ред има нужда от глобална система, в която от малки оторизирани центрове да се диктува политиката от там ще се разпределя към останалата част на света, навсякъде, както в малките близки градчета, така и в най-отдалечените точки на света. Мисля, че мога да кажа, че Светът може да се повлияе и на световната сцена открито да се насърчава глобалното управление. Съветът и глобализмът са били в състояние да предприемат тази програма  след Втората световна война. Организацията на обединените нации е родена от пепелта на този конфликт. За разлика от Обществото на народите, САЩ не само се присъединиха към тази организация, те я подкрепиха. Първата книга, която написах беше Страшният господар: Втори поглед към ООН. Тя беше написана в момент, в който не беше добре да се отнасяш критично към ООН. Искам да кажа, че ООН беше видяна от почти всички като последната най-добра надежда за мир. Казваха ни, че тя е средството, което. ще сложи край на войната и ще поведе човечеството към свят изпълнен с мир и хармония, ще насърчи търговията - всички тези хубави неща. Бих искал някои от тези неща да се бяха случили, но уви! Хартата на ООН е изготвена в Сан Франциско през 1945г. И Съединените щати стават постоянен член на Съвета за сигурност, заедно с Франция, Обединеното кралство, Съветския съюз, и Република Китай. Процесът на въвеждане на системата в други държави може да се оприличи на изкормване на нашата Конституция и закона за правата - един гигантски скок напред. ООН е един от най-добре известните опити за глобализация. Основна цел е да се опростят всички правителства по Света за създаването на световен съвет, за въвеждане на единни правила и еднакви регламенти за света. Така че ООН е по същество предшественик и двигател на този нов световен ред. ООН включва всички страни по Света, повечето от които са под един или друг вид диктатура. И така вземете един куп диктатури сложете ги в един плик и ги разклатете! Свободата харесва правителствата. Можете да излезе с обща диктатура. Това беше лицето на глобалното управление пред обществеността. Въпреки това, много други организации са зараждат.”

 Още по-подозрителна е една частна група, наречена Тристранна комисия. Дейвид Рокфелер и Хенри Кисинджър са сред 300-те влиятелни членове. Тристранната комисия…
следва продължение, че пак стана дълго…

1 коментар:

  1. МАЛКО ВИДИО В ПОДКРЕПА НА ТОВА КОЕТО КАЗВАШ
    http://www.youtube.com/watch?v=tQQiZHhJBKk&feature=related

    ОтговорИзтриване