неделя, 17 май 2015 г.

НА КЪДЕ ВЪРВИ СВЕТЪТ.......

ЕТО ВИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА РЕАЛНОСТТА  ОТ ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ И ОСТРОВИ И ТО В ЦЕЛИЯ СВЯТ (избирате регион или континент ИЛИ  остров в света), ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...  ГЛЕДАЙТЕ,  СЛУШАЙТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ НА КЪДЕ ВЪРВИ СВЕТА,  КОЕТО СИ Е ЗАПРОГРАМИРАНО И ТО ТОЛКОВА СЪМ ВИ ПИСАЛ ЗА ТОВА......ЗАСЛУЖАВА СИ!!!!!
НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ РЕГИСТРИТЕ С ИМЕЙЛА СИ, И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ПОЩАТА СИ ПАРОЛАТА. ТОВА ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЛОГНЕТЕ, И ДА ГИ ГЛЕДАТЕ И СЛУШАТЕ ОНЛАЙН, (ПИШЕ ПОД СНИМКАТА ДАЛИ СА ОНЛАЙН ИЛИ НЕ), ИЛИ НА ЗАПИС АКО В МОМЕНТА НЕ СТОЯТ ПРЕД ЛАПТОПИТЕ. РЕГИСТРИРАНЕТО С НИЩО НЕ ВИ ВКАРВА В ИГРАТА.  ЗА ДА МОЖЕ ДА ГОВОРИТЕ ИЛИ ЧАТИТЕ С ТЯХ, ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИТЕ С КРЕДИТНА КАРТА ОКОЛО  20 ЛЕВА.  НЕ ГО ПРАВЕТЕ АКО НЕ ЖЕЛАЕТЕ  ДА НАУЧИТЕ ПЕРФЕКТНО НЯКОЛКО ЕЗИКА,  ИЛИ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ТЯХ!  А ТЕ НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАТ В НИЩО!!!  ПО - НАДОЛУ, ПОД ВИДЕОТО ИМА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЯХ: – ОТ КОЯ СТРАНА СА, КОЛКО СА ВИСОКИ, КОЛКО ТЕЖАТ, КАКЪВ Е ЦВЕТА НА КОСАТА ИМ, ОТ КОЯ СТАНА СА,  НА КОЛКО СА ГОДИНИ,  И ТАКА НАТАТЪК…. АКО ПРЕКЪСНЕ ВИДЕОТО, (КОГАТО НЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ПО PayPal ИЛИ С КРЕДИТНА КАРТА), ТО СЕ ВЪРНЕТЕ ОТНОВО НА СТРАНИЦАТА И Я ПРЕЗАРЕДЕТЕ, ТОЕСТ РЕФРЕШНЕТЕ.
ЕТО ВИ И ЛИНКА, ЗА ДА НЕ ВИ ПИША КОДА! ПРИЯТНО ОПОЗНАВАНЕ НА РЕАЛНИЯ СВЯТ! : -  http://www.slutroulettelive.org/?AFNO=1-1722509-1722509.100.BG.171.GC&langchoice=en 

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

6 коментара:

 1. Ники защо аджеба си го сложил тоя сайт....то да не си мислиш ,че е единствен или е от вчера...аз от преди 6-7 години още знам за такива сайтове ,и то има десетки да не кажа стотици...не знам топлата вода ли си помисли ,че си открил

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ники го е предоставил с най-добро намерение на потребителите, в случай, че има желаещи да го използват, не е за да се фука, че го е открил!... За дознанието на читателите е цялата огромна, всеобхватна и пълноценна информация в блога! С признателност мога само да кажа едно Грамадно БЛАГОДАРЯ!

   Изтриване
  2. ОТГОВОР ЗА АНОНИМЕН ОТ НЕДЕЛЯ, 17 МАЙ 2015 Г., 18:22:00 ГРИНУИЧ+33

   НИЩО НЕ МИСЛЯ КАМО ЛИ, ЧЕ СЪМ ОТКРИЛ ТОПЛАТА ВОДА. Мислете Вие какво се случва с нашите и вашите деца. Как са принудени да станат проститутки, защото нямат работа, подходящо образование и не четат нищо. Нямат никаква реална цел и мечти в живота си, защото тази възможност им беше отнета и отрязана от прехвалената „ДЕМОкрация", която няма нищо общо с истинските идеи на демокрацията. Това се прави умишлено от комитет 300, , ООН УНИЦЕФ, СВЕТОВНАТА БАНКА, САЩ, респективно НАТО, което по принцип ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ РАЗПУСНАТО СЛЕД КАТО СЕ РАЗПАДНА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР. Това е мечтата на група свръх богати идиоти, които са задкулисни играчи. Включвам към тях и ЕС, и Родшилдовата фамилия, и ЦРУ. Тяхната мечтата за една държава с максимум един милиард население, с един език - английския, И ТЕ ДА СА ГОСПОДАРИ а останалите СЛУГИ. В прав текст1, това го каза в официално изявление Маргърет Тачар, която повтори и думите на директора на ЦРУ от 60 години. Надоявам се да сте ме разбрали, а какво са казали последните двама е написано в блога. НЕ ЦЕЛЯ С НИЩО ДА ВИ ОБИДЯ ИЛИ КАЖА НЕЩО ПРОТИВ ВАС! ВСИЧКИ ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ!

   Изтриване
  3. Напълно си прав за всичко ,Но едва ли тези момичета го правят защото горките нямат друга опция,според мен те просто толкова си им е мозъка в главите(друг е въпрос ,че благодарение на тези хора,които ти цитира се е постигнало това ,тези момиченца да са тотално деградирали).Иначе това си е най-древната професия и си мисля ,че дори да имат добър и постоянен доход тези лице ,те отново ще го правят поради простата причина ,че такова им е съзнанието и искат още и още пари.Но не мислиш ли Ники ,че всеки е отговорен сам за себе си,има в предвид и аз съм бил част от ...как да го нарека матрицата на "елита" ,но сам съм си отворил очите,сам съм започнал да се интересувам каква е истината ,както предполагам и ти си започнал,а не съм чакал някой насила да ме убеждава ,че живеем в един сбъркан свят.Затова ,че тези момичета и още 90% от света не го виждат това си е личен техен проблем ,защото информацията я има ,само трябва човек да си размърда мозъка....което за съжаление става все по-трудно на масата народ!

   Изтриване
  4. За съжаление е, но е и болка, и част от израстването! Тези изчадия нямат спирачки и скоро не виждам как могат да се спрат!... Затова е и по-трудното! Но сте прав, на това ниво сам човек определя личния си избор, без значение какво се случва и през какво преминава... Искрено се надявам, че все някога масово и колективно ще пораснем!

   Изтриване