сряда, 30 септември 2015 г.

НЕЛИ ПЕТКОВА - "Ето Това" и още нещо....за нея.....

Слушайте и гледайте Нели Петкова! Един прекрасен талант съчетан с харизма.  "Идеален рай няма" и за това прекрасно момиче и талант, вече жена...и още нещо....!  Всичко добро ви желая!











Николай Николов

понеделник, 28 септември 2015 г.

ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ - ПОРТАЛИТЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО




Енергийните разриви възникват при дисбаланс. Енергията на света е много пластична и подвижна, тя протича в зоните на привличане на еднородностите. Вие, като човечество, използвате повече енергия, отколкото трансформирате и връщате. Всички получавате енергия от Космоса. Вашите тела са устроени така, че да могат да преобразуват тази енергия. Сякаш я пропускате през филтър и й придавате нова окраска. Но проблемът е в това, че не я усилвате, а я разсейвате, губите я по траекторията на непродуктивното движение. Твърде много енергия отива за поддържане на това, което наричате егрегори - структури, в които сте обединени. Затова във вашия сектор на пространството се образуват енергийни дупки.
Процесите на преобразуване на световете при всички стават различно, но щом нееднократно сме се занимавали с възстановяване на разломи, значи от това страдат много цивилизации.

Във Вселената са заложени много механизми за самосъхранение и развитие. Това става автоматично. Ние не сме призовани от Галактическия съвет. Това е наша функция и наше направление. Ние сме привлечени в областта заради възможното възникване на пространствена дупка.

По повод на Галактическия Съвет – това е обмен на информация и изработване на направление за действие. Т.е., това не са заседания според вашите разбирания, а действия на нивото на съприкосновението. И развитието на човечеството, и Гея се разглеждат от всеки, от гледна точка на съприкосновение с другите цивилизации.

В действителност енергопотреблението зависи от много фактори, например от чистотата на приемащата среда. Затова в областите на вашите градове, енергопотреблението на космическа енергия е занижено. Много активно енергия се употребява от световния океан, движението на водите в световния океан са много сходни с движението на енергийните линии.

Енергията е всичко. Ние всички, и вие в това число, сме енергия, затворена във форма. Всяка форма има граница на напълване с енергия. Тя притежава определени параметри на възприемчивост на външни въздействия.

Енергията на външния контур и вътрешната енергия по същество са едно. Енергията на външния контур се стреми да се слее със себеподобна енергия и на границата, отделяща формата, стават резонансни колебания и настройки.

Самите форми са създадени да преобразуват енергията на външния контур и тя да достигне ново значение и свойства. Енергията вътре в контура е отделена и резонира с външната. Тя се изменя заедно с развитието на самата форма. Качеството на тази енергия се предава на контура на съприкосновение и чрез него придава нова характеристика на енергията на външния контур.

Например човекът. Вашите тела са контур за затваряне на част от божествената енергия. В процеса на вашето развитие качествено преобразявате своята енергия. В този смисъл, новите качества на вашата енергия предавате на границата на вашите тела, и тези характеристики, чрез чакрите на взаимодействие, се предават на съприкосновяващите се с телата ви енергии на външните контури. Това е процесът. Освен това, всяко от вашите тела има характеристиките на контура, задържащ енергията вътре в тялото.

Всяко тяло има съпротивление на физическото и на другите тела. Всичките ви смъртни грехове са съпротивления на едно от телата. Преодолявайки ги, ставате идеален проводник и трансформатор на космическа енергия и можете да я приемате в значителни количества и да я трансформирате. Количеството на приетата енергия, все пак, е ограничено от размера на формата.

Нивото „идеален проводник“ е етап в развитието – това е нашето ниво на енергийните цивилизации. Ние възстановяваме със себе си разривите. Какво ще стане с този участък, зависи от вас. Пространственият коридор на вашите стремежи или векторът на вашето движение се поддържа. Въпросът е в това, колко от вас ще могат да се възползват от този коридор. За да се придвижиш по него, трябва да си съразмерен с него, т.е. да имаш такива честотни характеристики. Тогава преминаването ще бъде свободно. Ние може да излезем от коридора, когато характеристиките му бъдат стабилни. Времето няма значение.

Вашата цивилизация е с нестабилно протичащи енергийни процеси. Причината – силното откъсване на характеристиките в контурите на вашите форми от състоянието на вътрешната енергия. Освен това, в болшинството си, така и не се научихте да стабилизирате енергията, рационално да я използвате и трансформирате. Казано на човешки език, болшинството от вас е много импулсивно. Т.е., много рязко променяте честотните си характеристики. И не можете да запазите стабилността на формата си. Казано с вашите изрази, вие носите не вода в решето, а огън в решето. Заради това, такива характеристики придобиват и всички процеси при вас. Затова в ситуацията на пространствен преход е взето решение за контрол на енергийните процеси на вашата планета. Галактическият Съвет вече е имал опит с неконтролираността в развитието на някои цивилизации, която е довела до разрушението им. Такова събитие се отразява на цялата Вселена. То създава област на излишна пустота и налягане и включва механизъм на преместване, преливане на пластовете на енергийните влакна.

Това е процес на развитие. Но може да се контролира, както вие, да кажем, се опитвате да контролирате времето и да го предсказвате.

Цивилизациите се разрушават като съвкупности. Разрушението е възможно на различни нива. Има разрушение на физическия слой на реалността, през това, за съжаление, много са преминали. Има разрушения на други нива. Всичко е взаимосвързано.

Магнитното поле на Земята сега се преобразува в 4-мерно. Въведена е допълнителна магнитна координата, т.е. допълнителна магнитна характеристика, която позволява да се улавя и удържа новото пространство. Когато има 2 координати – плоско възприятие, енергията се движи по плоскост, когато се появява 3-та координата – се появява 3-мерно движение на енергията. С отварянето на допълнителна координата се отваря нова област на преливане на енергията. Тази преливана енергия запълва ново пространство и се трансформира.

Това е процес на разширяване. При процеса на свиване – отнема се една от магнитните характеристики, например 3-мерната, енергията се свива и прелива в плоско направление на движението и се уплътнява. Такъв е процесът при енергиите на духа преди състоянието на плътна материя.

Сега е създадена среда за формиране на нова реалност и частично вече са пресъздадени вътрешните й взаимовръзки и отделните й елементи. Не достига сегментация, честотна индивидуализация – енергията е относително еднородна. В резултат на въздействие отвън, в нея възникват различни области, енергията се развива, губи своята еднородност. Образно казано, създавате вътрешността на новото пространство с енергийните потенциали на присъствието си, създавате зони, съответстващи на честотните ви характеристики, своеобразни магнитни ориентири за вашето придвижване в новата реалност. Именно затова там не може да се попадне случайно, просто няма да сте привлечени в тази реалност (ако няма такива жалони). Трябва да съответствате на честотните му характеристики – трябва да създадете област на ваше подобие.

Много от вас ходят там насън и някои го възприемат като сън. Привличането в новото пространство насън е по-леко, защото е отслабено мисловното ви съпротивление и се освобождава енергията, която през деня е за активната жизнена дейност на физическото тяло.

Но всеки от вас трябва да сформира своето пространство в новата реалност. Свои реалности. Свои вероятностни линии, все едно залепвате свои картинки в това пространство. Това се прави със съзнателно насочване на енергията в тези области. Енергията ви следва вашата мисъл. Заедно с мисълта се насочва към новата област и взаимодейства с енергията там, променя средата, а връщайки се към вас, променя настройките ви. Процесът е взаимен. Сега е неосъзнаван, автоматичен.

Мислите ви, заедно с енергията ви, са привлечени там във връзка с появата на новата магнитна координата. Постепенно, когато зоната на вашето съответствие в новата област се закрепи, ще започнете да осъзнавате и помните пътешествията си на сън в тази реалност, съответно част от енергията ви, оставена там, ще започне да придобива форма и очертания в съответствие с мислите ви и вашите очаквания и ще започнете да виждате и възприемате новия свят.

Колко скоро това ще стане, не е въпрос на време и на количество на преминаващите от едната реалност в другата, а от степента на напълненост и възсъздаване на новата реалност.

Част от хората не възприемат новата магнитна координата, поради разликата в резонансните честоти и различния апарат на възприемане. Тези хора, на които са повишени вибрациите, възприемат новата магнитна координата на пространството и са в корелация с новите магнитни честотни показатели. Корелацията става автоматично и човек вече е в съприкосновение с енергиите на новия свят, честотите му са в резонанс с вибрациите му. Енергията на такъв човек постоянно и плавно прелива и пълни новия свят с индивидуалните му характеристики, а връщайки се, пренастройва магнетизма на този човек. 
Това е един вид индивидуален портал на възнесение.

Вие си представяте портала като коридор, но в действителност порталът е лъч на връзка между вас и новото пространство. Съвкупността от такива лъчи-връзки, съставя портал. Колкото повече лъчи, толкова по-широк и устойчив е той.

Сега новият и старият свят са като скачени съдове, в които прелива енергия от единия в другия. Енергията, преливайки в новия съд, постепенно се намагнитва и става с ново качество. Магнитните характеристики на новия съд са по-високи. За да се промени цялата енергия, трябва време или по точно, известно количество възвратни движения. Ако старата енергия се прелее изведнъж в новия съд – пренастройката на магнитните ви показатели ще е рязка и може да повреди индивидуалните ви съдове.

Представете си, че тази преливаща енергия се състои от много капсули-души, с вече изменени магнитни характеристики. Те повече няма да се върнат в стария съд, понеже неговите характеристики вече не им съответстват. Те вече са извършили прехода в новата реалност.

Това ще се случи с всички хора, които възприемат новата магнитна координата. Времето няма значение. Сроковете са просто скорост и нямат значение. Важно е качеството на новото пространство. Порталите не се затварят никога. Рано или късно ще могат да преминат всички, които са достигнали определени вибрационни прагове, освен тези, които избират да не преминат; и всички, които още не са достигнали новите вибрационни прагове, но избират да ги достигнат.

Порталът няма да се затваря нарочно, но са възможни обстоятелства, при които той да се затвори. Сега това още не е определено. Причините може да са във външно вмешателство. Освен това вие сте достатъчно непредсказуеми в реакциите си, даже при условие на формирани вероятностни линии на събитията.

Порталът на прехода е защитен, но не можем да го затворим напълно. В зоната на преливане на енергията се създава излишно налягане и са нужни един вид клапани, и именно през тях към вас проникват цивилизации, стремящи се да решат свои задачи. Това проникване не се приветства, но не се и забранява. Освен това, в мащабите на планетата това са достатъчно тесни прозорци.

Вие трябва да запазвате устойчив своя фон на възприемане. Като капсула-душа, всяка нощ сте в новата зона, преминавайки през тунела на портала. Но връщайки се обратно, разсейвате част от получените магнитни характеристики. Първата причина – нестабилност на емоционалния фон (на астралния ви контур).

Всеки човек в много направления има изтичания на енергия, които не винаги контролира. По-точно е да се каже, че болшинството от вас въобще не ги контролира. Част от тях са свързани с реакциите ви на околната реалност: емоции, страхове. И част от магнитния ви фон прелива към външни потребители - тези, на които тези процеси са интересни от различна гледна точка. Около създадените портали на вашия преход има голямо количество същности, привлечени от мащабността на ставащото. Част от тях наблюдават с любопитство, част – със свои определени цели. Не всички цивилизации са представители на Галактическия Съвет. А и във всяка цивилизация има нарушители на общите закони.

 Сега това не е важно. Вашата енергия е много активна и винаги ще привлича същности с намерение да се възползват от нея. В някаква степен това е нормален процес на енергообмен, ако вие го контролирате. Ако се научите да го контролирате, няма да има опасност.

Сега крайната опасност е енергийното изтощаване. Непосредствената – възвратните ви движения от едната в другата реалност могат да продължат много дълго, понеже част от енергията ви непрекъснато ще се губи в съприкосновението с външните потребители.

Всичко е взаимосвързано. Енергийните процеси, ставащи във вас, формират вашето обкръжение. Вашата енергия, която постъпва в новото пространство, вече има характеристиките на множеството форми от вашето обкръжение. Всичко, което задържате в своята памет като известни на вас форми, е отпечатано в енергийното ви тяло, което пътешества между реалностите. Попадайки в новата реалност, то оставя там своите кодове – отпечатъци (информационни отпечатъци). По такъв начин се формира образът на новата реалност. Тя в много отношения прилича на съществуващата сега именно затова, че се опира на вече съществуващи информационни кодове. Но главната разлика: твърде много от това, което сега за вас е невидимо, ще стане видимо в тази нова зона.

Превод: Нона Григорова


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

неделя, 20 септември 2015 г.

€ ИДВАШ ЛИ?! €


Не мога да не те гледам! Виждам теб, в теб и през теб. Под роклята и през очите. Знам какъв съм в погледа ти и каква си ти в моя. Тоест знам, че нищо не е такова, каквото изглежда. Но сега наистина си много хубава.
Притеснена, че закъсняваме,  без една обеца, със сладка, раздразнена въздишка ти ме питаш:
-    Идваш ли?
Тръгваме. Карам  мълчаливо, а ти си слагаш червило. Светлините на града се отразяват в безразличието ни.  Носиш черна рокля и си много секси. Ама не за мен. И го знам.
Пристигаме, слагаме усмивките. Остиграно, премерeно, добре изглеждащо. Хващаш ме за ръката и си придържаш роклята.  Всички те гледат и се чудят  как кретен като мен спи с жена като теб. А аз само лягам до теб. Но това, те не го знаят. Няма и нужда.
Прошепваш ми, че си видяла познат и  ще се върнеш след малко, но ми е ясно, че ще те пипна пак чак в колата. Евентуално.  Стоя си в безформената, но красива тълпа и чувам само дрънкане на чаши и дрънкане на дебили. Когато попаднеш на тъпо, светско парти, има няколко неща, които винаги ще те ориентират къде си.
Първо - винаги, ама винаги има някоя гръмогласна жена с големи цици, която със смеха си уврежда поне три пласта мозъчна кора. Второ - има хора в дълбока заблуда, че имат чувство за хумор. Понякога са тези, които си принуден да слушаш и става тъжно. Трето - има пиене. Това е най-добрата част. Без пиене - няма да има хора. Без хора - няма да има събитие. Без събитие, половината от тези субекти и обекти няма за какво да живеят.
Не знам как с теб станахме част от това.  Бяхме различни. Ти четеше сай-фай  разкази, носеше само дънки  и аз наистина не вярвах, че може да си истинска.  А пък аз се смеех, само когато наистина ми е смешно. И  разсмивах теб, което ми беше достатъчно. Желаех те само като нацупиш устенца, а сега приличаш на  богиня, но дори не ми пука.
Ще ти кажа какво ще стане. Ти ще говориш с около 100 човека тази вечер. Всички ще ти кажат колко си красива. Похотливо ще ти се хилят. Ще ме потърсиш 1-2 пъти с поглед, но само веднъж ще се засечем.  Ще искам да ти направя някаква смешка, която със сигурност ще разбереш, но преди да имам тази възможно някой ще те е дръпнал.
Аз ще говоря с два пъти по-малко хора, защото се кеширам по-добре. Мъже с пари, скучни жени и богата порно колекция ще се опитват да изглеждат яки пичове пред мен, за да поискам да работя за тях. А за да избягам, ще се окажа при гръмогласната с големите цици, която вече се смее, без да съм и казал нищо.
На връщане в колата пак ще мълчим. Нямаме сили даже да се подиграваме на тези хора, просто защото започнахме да прекарваме твърде много време с тях.
Преди лягане ще те опипам и ще те целуна по врата, но ти ще ми кажеш, че си изморена. Разбира се. Преди поне ми правеше по една свирка.  Оргазмите те правят по-красива, но времето между тях те прави по-умна. Ще ми обърнеш гръб, защото си мислиш за по-важни неща. Ще погледам малко телевизия и точно преди да заспя, ще се сетя как всички ми завиждат, че съм с жена като теб. Всичко ще бъде  наред.
Има безкрайно много версии на теб и мен. Затова вярвам, че не живеем в тази, която се случи. Отказвам да съм успял, кадърен и богат, ако не ми пускаш и не си струва да си толкова красива, ако ще си обикновена.
Не искам да сме умни. Не искам да си обяснявам сексуалните желания с Фройд и да съм наясно с котката на Шрьодингер и това, че с теб сме като нея в момента. Живи и мъртви, зависи откъде ни погледнеш.
Вселената се дели  на две всеки път, когато взимаме решения. Това беше една паралелна реалност, която смятам  да захвърля и отивам на място, където не всичко е толкова бляскаво.
Притеснена, че закъсняваме,  без една обеца, със сладка, раздразнена въздишка ти ме питаш:
-    Идваш ли?
Ти си носиш дънките и някаква блуза на леопардов десен. Слагаш доста гланц и си слушаш новата песен на Азис.  Родена си някъде около Павликени, завършила си гимназия, ама не ти се учи повече. Нали имаш мен. Аз съм най-умният човек, когото познаваш , защото чета „Труд“, някак си така, завъртолено коментирам проблемите в държавата и използвам думикато „управляващ кабинет“, „корупция“, „манипулация“ и „вот на недоверие“, което за теб е квантова физика и котката на Шрьодингер едновременно. Ама този път и аз не знам какво означава  тъпата котка.
Запознахме се „на дискотека“, после ходихме няколко пъти „на кафенце“, обичаш да го правим „на задна“ и от време на време ходим „на София“.  Докато се усетим и пак сме го направили преди да излезем. Искам те поне по три пъти на ден, а ти си готова и на десет.
Вече сме пристигнали на семейното събиране. Баща ти се хвали, че е заклал прасето, братовчед ти тъкмо е излязъл от пандиза, пуснали сме телевизора на Планета, някакви жени сноват и правят салата, цвърчи скара, обсъждат се важни теми като „тая държава си е е*ало майката“, „оня селянин пак прави проблеми“, „тая па че ражда“ и така нататък.
Ще ти кажа какво ще стане. Ще кибичим! С часове. Ще пием ракия, ще си говорим едно и също, може и да мълчим, някой ще изиграе кючек,  ще разкаже и виц,  но всичко това няма да промени факта, че ти и аз се искаме нон-стоп и сме много щастливи. Блажено невежи, красиво подредени в едно семпло ежедневие, където аз бачкам от 9 до 5, а ти си лакираш ноктите в розово.
Любовта ни ще е глупава. И истинска. Ти винаги ще се изумяваш на нещата, които казвам, а аз ще знам какво ще направиш преди да си го помислила.
Но знаеш ли - не искам да съм влюбен, ако не знам как да ти го покажа и няма смисъл да си вълнуваща, ако живееш скучно.
Фойерверките бързо угасват. И когато отегчението полепне по нашия живот, няма даже да знаем как да го наречем. Нямаме си дума за него. Нямаме си речник за нещата, които не разбираме. И всичко ще бъде наред.
Мога да ти разкажа още няколко варианта. Но ти не искаш вече да ме слушаш.
Притеснена, че закъсняваме,  без една обеца, със сладка, раздразнена въздишка ти ме питаш:
-    Идваш ли?
Но аз ти казвам, че не искам никъде да ходя и тази вечер ще си останем само двамата. Ти първоначално се съпротивляваш, но не е трудно да те убедя. Усмихваш ми се.

Какви сме сега знаем само аз и ти. Какво ни предстои си е само наша работа. Не мога да не те гледам, защото каквото и да си представям, накъдето и да завива Вселената - ти присъстваш навсякъде. И тогава нищо няма да бъде наред. Просто защото вече е.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 19 септември 2015 г.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО – НЕ ГО КОМЕНТИРАЙТЕ!


ИЗГЛЕДАЙТЕ ГО БЕЗ КОМЕНТАР!
И СЛЕД КАТО ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА Е В ПЛАНА НА САЩ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СВЕТОВНОТО СИ ГОСПОДСТВО, ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО НЯКОИ ВСЕ ОЩЕ ГЛУПАВО ДА ТВЪРДИ, ЧЕ НЕ Е ЗНАЕЛ И ЧЕ НИКОЙ НЕ МУ ГО Е КАЗАЛ В ПРАВ ТЕКСТ. ОТ ТОВА КОЛКО ПОВЕЧЕ, НАГЛО И ЛИЦЕМЕРНО, МОЖЕ ДА БЪДЕ ? ДА СИ ПСИХОПАТ ДНЕС, Е МОДНА ТЕНДЕНЦИЯ НА ХОРАТА ОБЛЕЧЕНИ С ВЛАСТ!
The Bulgarian bultimes....

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ЧОВЕШКИ ХИБРИДИ СА РЕАЛНОСТ. ТЕЗИ „ЛЮБИМЦИ” СЕГА СЕ ПРОДАВАТ НА СУПЕР-БОГАТИТЕ.

В строга секретност в лаборатория във Ванкувър, учените са разработили откритието на века. Това не е лек за рака, или дори начин да победи смъртта. Това изследване е много по-зловещо.

Учените са намерили начин да кръстосат генетично човек с куче, за да се погрижат за кефа на много богатите хора, които обичат да събира уникални домашни любимци. Д-р Пол Брадшоу,  54 годишен от Hartman Collinge Institute обяснява: "Имаме толкова много, че вие можете да си купите един „човек”, който си има всичко. Това е по-добре, отколкото да купите на любимия си човек Iphone 6" 
А кажете ми сега това не е ли супер наглост и какво значи демокрация?! Май си е чиста анархия и безчовечност. Къде се минава границата между човека и помислилите се за богове „хора”?!
Един от членовете на Групата за правата на животните, като Полин Crosby, който е 34 годишен активист от Defense League Animal казва: "Ако един ден децата ми видят тези същества, то те ще се уплашат до смърт. Представете си едно от тези същества да смуче пръстите на краката си, в тъмната алея ".
Д-р Брадшоу обяснява някои от предимствата, които имат хибридите  Human / Куче: "Те очевидно са много интелигентни и техните гласни струни са напълно функционални. Това означава, че те не само могат да ви правят компания като куче, а и могат и да ви четат или разказват истории, каквито пожелаете, а и да се обадят по iPhone  вместо вас. За другите им чисто физиологични опции няма нужда да ви разказвам."
Един от тези хибриди ще ви струва около 50 милиона долара.  Те се продават не само в Северна Америка, но имаме поръчки за тях от Манчестър, Кардиф /Уелс/  и Лондон,  и вероятно ще се поръчат и във вашия град……..

Zumfeed
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

петък, 18 септември 2015 г.

ВИЖТЕ МОЩА И ВРЕДАТА НА МИКРОВЪЛНОВАТА ФУРНА


МИКРОВЪЛНОВАТА ФУРНА (ЧЕСТО НАРИЧАНА И МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА) Е ДОМАКИНСКИ ЕЛЕКТРОУРЕД, ИЗПОЛЗВАЩ МИКРОВЪЛНИ ЗА ЗАТОПЛЯНЕТО НА ХРАНА, СЪДЪРЖАЩА ВОДА. ДИАПАЗОНЪТ НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ МИКРОВЪЛНИ ВКЛЮЧВА ЧЕСТОТИ ОТ 300 MHZ (Λ = 1 M) ДО 300 GHZ (Λ = 1 MM). ДОМАШНИТЕ МИКРОВЪЛНОВИ ФУРНИ РАБОТЯТ ОБИКНОВЕНО НА ЧЕСТОТИ ОКОЛО 2,45 GHZ, Т. Е. Λ = 12,23 CM. ВЪЛНИТЕ СЕ ГЕНЕРИРАТ ОТ МАГНЕТРОН И ПО ВЪЛНОВОД ПОСТЪПВАТ В КАМЕРАТА, В КОЯТО ЩЕ СЕ ПОСТАВЯ ХРАНАТА. / ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЯ  В БЪЛГАРИЯ  МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ЗА РАБОТА В 4 ДИАПАЗОНА. ОТ ЧЕСТОТИ: 850 MHZ, 900 MHZ, 1800 MHZ, 1900 MHZ. В СТАНДАРТА GSM СЕ ИЗПОЛЗВА GMSK МОДУЛАЦИЯ.
ПЪРВИЯТ ПРОСТ, ДВУПОЛЯРЕН МАГНЕТРОН, Е РАЗРАБОТЕН ПРЕЗ 20-ТЕ ГОДИНИ ОТ АЛБЪРТ ХОЛ В ЛАБОРАТОРИИТЕ НА ДЖЕНЕРАЛ ЕЛЕКТРИК (СКЕНЕКТЪДИ, НЮ ЙОРК). ТОВА БИЛО ЧАСТ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА МУ ВЪРХУ МАГНИТНИЯ КОНТРОЛ НА РАДИОЛАМПАТА. ПРИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА РАДАРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е ИМАЛО СПЕШНА НУЖДА ОТ ГЕНЕРАТОР НА МИКРОВЪЛНИ С ВИСОКА МОЩНОСТ И С ПО-КЪСА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА - ОКОЛО 10 CM (3 GHZ) ВМЕСТО 150 CM—(200 MHZ), КОЯТО БИЛА ПОЛУЧАВАНА ОТ ЛАМПОВИТЕ ГЕНЕРАТОРИ ПО ОНОВА ВРЕМЕ. ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ ПРЕЗ 1935 ГОДИНА,  ХАНС ХОЛМАН В БЕРЛИН РАЗРАБОТИЛ РЕЗОНАНСЕН МАГНЕТРОН С НЯКОЛКО КУХИНИ. ГЕРМАНСКИТЕ ВОЕННИ ОБАЧЕ НЕ ХАРЕСАЛИ НЕСТАБИЛНОСТТА НА ЧЕСТОТАТА И ВМЕСТО ТОВА ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА РАДАРИТЕ СИ КЛИСТРОНИ. ТОВЕ Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ, ПОРАДИ КОИТО НОЩНИТЕ БОЙНИ РАДАРИ НА ГЕРМАНЦИТЕ НЕ МОЖЕЛИ ДА СЕ СРАВНЯВАТ С АНГЛИЙСКИТЕ. МИКРОВЪЛНОВАТА ФУРНА  Е ПРИЛОЖЕНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗА ЗАТОПЛЯНЕ И ПРИГОТВЯНЕ НА ХРАНАТА НА НЕМСКИТЕ ВОЙНИЦИ. НАРЕЧЕНА Е „ЯДРЕНА ПЕЧКА”  И ОПРАВДАВА ИМЕТО СИ,  ПОРАДИ ГОЛЯМАТА ВРЕДА, КОЯТО НАНАСЯ НА ХИТЛЕРИСТКИТЕ ВОЙНИЦИ и ТЯ Е ИЗТЕГЛЕНА ОТ ФРОНТА. ПРЕДИ 15 ГОДИНИ ОТНОВО НИ Я ПРОБУТАХА,  И ВСИЧКИ СЕ ЮРНАХА ДА СЕ КУПУВАТ, НО МАЙ ВЕЧЕ ОСЪЗНАЛИТЕ СЕ ПОЧЕТИ НЕ Я ИЗПОЛЗВАТ. ТЯ ПРОМЕНЯ СТРУКТУРАТА НА ВОДАТА, УНИЩОЖАВА ВИТАМИНИТЕ И ПРОМЕНЯ ХИМИЧНИЯ СЪСТАВ НА ХРАНАТА,  А  В БЛИЗОСТ ДО НЕЯ СТЕ ИЗЛОЖЕНИ НА ДОСТА ОПАСНО ЛЪЧЕНИЕ КОЕТО СЕ ИЗЛЪЧВА ОТ ”ЗНАМЕНИТИЯТ” МАГНЕТРОН, МАКАР И ПОСТАВЕН ВЪВ ФАРАДЕЕВ КАФЕЗ.
ОТ ВСИЧКИ УРЕДИ В ДОМА ВИ, МИКРОВЪЛНОВАТА ФУРНА Е ПОТЕНЦИАЛНО НАЙ-ОПАСНАТА.  В YOUTUBE КАНАЛ:  KREOSAN, Е ЗАПИСАНИ МАГНЕТРОНА (КОМПОНЕНТ, КОЙТО ГЕНЕРИРА МИКРОВЪЛНИТЕ) В ДЕЙСТВИЕ, ЗА ДА НИ ПОКАЖЕ ИСТИНСКАТА СИЛА НА МИКРОВЪЛНОВАТА ФУРНА. МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ КРУШКИ С НАЖЕЖАЕМА ЖИЧКА КАК ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ТОПЯТ, ТЪЙ КАТО НАЛИЧНИЯТ ГАЗ ВЪТРЕ В НЕЯ СЕ НАГРЯВА ДО ТОЧКАТА НА ПРЕВРЪЩА В ПЛАЗМА. ВЪЗМОЖНО Е СЪЩО ТАКА ЛЕСНО ДА СЕ ПОЛУЧИ СТАНДАРТНАТА СХЕМАТА НА ВЪЛНИТЕ, МИНАВАЩИ ПРЕЗ ОБЕКТА ЗА НЯКОЛКО СЕКУНДИ, И ПРОСТО  ТОИ ДА ЕКСПЛОДИРА.
ЕФЕКТЪТ ВЪРХУ ФЛУОРЕСЦЕНТНИ ЛАМПИ Е МАЛКО ПО-РАЗЛИЧЕН, НО НЕ ПО-МАЛКО ЕФЕКТЕН. ВПЕЧАТЛЯВАЩО  Е ТАКА, ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТЕ СЪЩО ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ТОПЯТ СЛЕД ДЪЛГА ЕКСПОЗИЦИЯ, МИКРОВЪЛНИТЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ДАДАТ ТОЛКОВА МНОГО ЕНЕРГИЯ НА ЛАМПАТА, ЧЕ ТЯ ЗАПОЧВА ДА СВЕТИ МНОГО ПО-ЯРКО, ОТКОЛКОТО ТРЯБВА..
НАИСТИНА, РАЗРУШИТЕЛНИАТ ПОТЕНЦИАЛ НА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, ЧЕ КИТАЙ Е РАЗРАБОТИЛ  ЛЪЧЕВО ОРЪЖИЕ, ИЗПОЛЗВАЙКИ СЪЩИТЕ ПРИНЦИПИ ПРИ КОИТО ТРАБВА ДА ЗАВРИ ВОДАТА В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО И ДА ПРИЧИНИ НЕПОНОСИМА БОЛКА. АКО СИ МИСЛИТЕ, НАЙ-МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА МОЖЕ ДА ПРИГОТВИ, БЕЗ ЗАГРЯВАНЕ СНОЩНАТА ПИЦА, ТОГАВА ВИЖТЕ ВИДЕОТО, ЗА ДА ВИДИТЕ КОЛКО МОЩЕН ТОЗИ УРЕД Е НАИСТИНА.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

четвъртък, 17 септември 2015 г.

ЖЕНИТЕ СИ ОТИВАТ ЗАВИНАГИ


„Може да имаш много жени, но ще запомниш само една-две от тях. Тези, които са ти били предани…….  Но ще го разбереш чак тогава, когато те  си отидат. САМО МЪЖЕТЕ СЕ ВРЪЩАТ! Жените си  ОТИВАТ ЗАВИНАГИ”. – ПОМНЕТЕ ТОВА!
ОТ ИНТЕРНЕТ.............

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

БОРИСОВ, НЕ ПУСКАЙ БЕЖАНЦИТЕ!


На Централната автогара в Истанбул чакат за тръгване автобуси с 4000 бежанци.
България е в сандвича на лицемерна Европа и не добронамерената Турция.
Преди това се наричаше чук и наковалня.
Никелсдорф е затворен. Суботица е затворен.
Тези имигранти ще останат в България, защото и Румъния е затворена за тях.
Сърбия вече е препълнена и до часове се очаква да вземе решение.
Очертава се изпълнение на плана Саркози - бежанците да бъдат приклещени под южната граница на Унгария. Но сега вече те са и излъгани и ядосани.

Обръщаме се директно към премиера.
Господин премиер - не пускайте на българска територия бежанците или гарантирайте коридор за извеждането им, каквото и да ни струва това.
Жестоко ще сбъркаме, ако при насъбралите се 50 000 досега у нас хора без документи днес позволим да тръгне втора вълна, вълна, която няма къде да отиде. Досега, предполагам, че и с помощта на дипломацията и държавата тази чаша ни подмина.
Но това, което следва, наистина ще е изпитание.

Знаем че премиерът е суетен.
Той твори паметника си, докато управлява.
И всичко свястно, което е направил до днес, немалко, но и недостатъчно - ще се изтрие заради грубата грешка точно покрай Харманлийско  и Свиленградско, където районите са смесени - да се пуснат и бежанци.
Това ще е процес на обезбългаряване, защото по тези места нашето население е най- възрастно.

Медиите не дават ясна картинка какво се случва там.
Идиотската толерантност към пълно незачитане на нашата граница е беззаконие, което България не познава от последните нашествия на куманите насам.
Никога не сме и помисляли, че всеки може да влезе в България и Европа, докато българите ги гонеха като кучета последните 25 години от същата тази Европа.

Това отвратително лицемерие на епохата ще се запомни от българите.
С това лицемерие изтлява красивата идея на Европа у нас.
Но днес не става дума просто за разочарования. Става дума за националното и демографско оцеляване на третата Българска държава.

Господин премиер, патетичното ви изказване, че тия хора бягат от ятаган е глупост. На всички стана ясно, че те носят ятаган. Носят ярост, безкомпромисна вяра и фанатизъм, стигащ до това да се ползват деца за жив щит.
Справят се добре и с Калашник. Но най-страшното им оръжие е автоматът БЕБЕЛАШНИКОВ,с който са завладени не една империи.

Глупост е и, че те искат да стигнат до Германия и за нас няма опасност.
Германия няма да ги приеме, макар че вече ги извика.
Дори и да не останат тук, на наша територия тези хора са непосилно бреме за нашата икономика и общество, и най-важното: усещане за държава.

Господин премиер, не внасяйте ислям и бунт. Това историята няма да ви прости.
lentata.com
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ


ИСКАМ НЕЗАБАВЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАБРАНА ЗА СТРОЕЖ НА ДЖАМИИ!


На всяко едно издадено разрешение за строеж на джамия в България, настоявам автоматично да бъде издадено еквивалентно съгласие за строеж на църква в Турция!
Настоявам да бъде проведен референдум за налагане на пълна забрана за строеж на джамии в България. Квотата се изчерпа!
Когато фактите говорят и боговете мълчат:
Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии,
то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии!
В християнска и европейска България на глава от мюсюлманското население се падат повече джамии, отколкото в Турция – това трябва да ни говори достатъчно за множеството опасности, пред които сме изправени.
И докато за християнска Европа е обяснимо да отстоява позиции срещу исляма, нека погледнем зад океана.
Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души. Почти толкова храмове, колкото има в малка България!
Ако партиите искат да постигнат висока избирателна активност, тъй като у нас думата партия и партиец, вече не означава нищо, незабавно да свикат едновременно и референдум за забрана за строеж на джамии и минарета на територията на християнска България.
Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението – 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат.
Справка за джамиите в Европа!
Равносметка:
1.Германия-2750 джамии.
2.Франция-1600 джамии.
3.България-1280 джамии.
4.Великобритания-1000 джамии
5.Испания-813 джамии
6.Холандия-400 джамии
7.Австрия-400 джамии
8.Белгия-328 джамии
9.Италия-258 джамии
10.Гърция-258 джамии
11.Швеция-156 джамии
12.Швейцария-122 джамии
13.Румъния-77 джамии
14.Финландия-17 джамии
15.Ирландия -9 джамии
16.Полша-6 джамии
17.Словакия-4 джамии
18.Литва-4 джамии
19.Латвия-3 джамии
20.Чехия-2 джамии
21.Кипър-2 джамии
22.Люксембург-2 джамии
23.Малта -1 джамия
В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани.
Най много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България.
При преброяването през 2001 година мюсюлманите в България са 990 000, за сравнение – във Франция мюсюлманите с френско гражданство са над 6 мил.,докато джамиите им са едва 1600.

В Германия 3,3 милиона мюсюлмани са с германско гражданство-2750 джамии, в Обединеното кралство -1,5-2 милиона-1000 джамии.
ЦВЕТА КИРИЛОВА
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

вторник, 15 септември 2015 г.

НЕ ДОПУСКАЙ НАСИЛИЕ НАД СЕБЕ СИ!


Процеса против Богомилите...... – нещата са много преки със сегашната ни действителност. Идеите на богомилите са опасна ерес, както преди така и сега.
Богомилите не искат да приемат задължителната вяра и се противопоставят на задължителното и насилственото изучаване на  тази задължителна вяра. Не е необходимо да се подчиняваш, а вътрешно да издържаш. Колкото и да уважаваш дадена идеология и да си обсебен от нея то не е необходимо вътрешно да се подчиняваш на нея! Ти, а и всеки си има собствено мнение и убеждение и ако е необходимо като начало да бъдеш  в себе си емигрант или по-точно -  еретик, а защо не и по - късно да стане реално. Това е и веруюто на богомилите.  Техния девиз е: -  „Не позволявай никакво насилие над себе си от където и да идва то  -  от цар или от Бог, от меч или от слово дори когато е и от обич”!  Богомилите отстояват това и с цената на живота си. Богомилството е мощно съпротивително движение без оръжие само със слово. Те не са убивали.  Те проникват на запад и там се наричат албигойци, патарени, или булбри. Богомилите са толкова силни и плашат църквата и власт имащите, защото се борят против бедността, причинена от неравенството, измамата и лъжата, които и в 21 век са същите за голямо съжаление. Това говори, че нашето човечество не е мръднало духовно и крачка напред..... отново за съжаление…….  Църквата пострадва и от това, че за разлика от католическата църква, която стои над царете /папата коронясва и папата сваля царете от трона/, то  нашата - източно – православна църква, още от византийско време е подчинена на светската власт, тоест императора назначава и сваля патриарха. Нашата православната църква винаги е била подчинена и е била слуга на светската власт - това важи и сега?! За това Богомилите опълчвайки се против властта се опълчват и против църквата, която всъщност е и опора на светската власт,  и намират основни догматични понятия за отричане на основни понятия в християнство. Дори и самият Презвитер Козма в своята беседа против богомилите / това е най-големият документ против богомилството/,  чиято втора част не обичат да я цитират  нашите „СвеТи Отци”, дори и сега, защото там се с говори за причината, тоест: -  „Тези слуги на КОРЕМА а не на Бога”. Там се казва: – От къде идват тези еретици, тези зли кучета? – не е ли от невежеството и разгула на нашите епископи и монаси. Така ли е и сега?! Не трябва един народ да вярва на човек, бил той държавник или архиерей, който живее  различно от народа, и не трябва да носи златни кръстове и златни корони на фона на този беден народ. Първо Христос, както казват богомилите, не е разпнат на златен кръст, за да се кичите с златни кръстове. Ще ви кажа нещо в областта на спорта. Например тениса. Сърбинът Джокович, който може да се облече и в злато, благодарение на таланта и труда си, то той носи дървен кръст. Ето от тези малки неща може да се съди за човека. Не знаем защо в нашата църква  се обличате като византийски, по-скоро източни деспоти. Всъщност се оказва, че нашият народ сам си избира хората които да го подтискат, сам ги овластена да го унижават , да се огласят към него, като стадо покорни овце. Народа сам си избира своите диктатори и палачи за съжаление…..
Ако религията има влияние върху обществата, то се замислете кои държави са най-демократични, най-проспериращи, най-благоденстващи?! Това за съжаление са протестантските държави-северните: - Швеция, Финландия, Дания, Норвегия, дори и Англия… Православните народи са склонни да допускат диктаторски режими –защо, не знам. Протеста на необразования човек е със стихийно и затихващо действие. Протеста трябва да се ръководи или инициира от образовани хора: - интелектуално израснали, защото иначе се губят идеите. Протеста трябва да се ръководи от философия и от  идеология, като второто не е основното.... Това е необходимо да има осмисляне на съпротивата, тоест да има цел. За съжаление пресечна точка между власт и морал за сега в България няма. В момента не може да се говори даже и за съвпадение. Има пресечни точки между корупция, между крадци и лъжци както на най-високо, то така и на най-долно ниво, които заради пари предават и най - близкия си човек дори и в семейството си. Тоест те са роби и то роби в момента на парите, а после попадат в перманентно робство, и най-накрая стават клошари.  Просто се нарича с една дума – лакомия или липса на прозорливост и уважение.
Не може 7 процента от обществото в България да притежават толкова колкото целия български народ!  Как  за 20-26 години стана това? По време на социализма долу-горе имаше някаква уравниловка, или някакво равенство. Как стана изведнъж това преразпределение на тази собственост и богатство от времего на социализма доколкото я и го имаше?! Как стана така, че 7% само завладяха всичко?!…..За каква справедливост може да става дума? Най – голямото наше нещастие е силната аморфност на народа ни. С него може да правиш каквото искаш. Пълно безразличие, пълна апатия и това разбира се е родено от отчаянието на този народ. Народа трябва да си каже: – Аз не съм говедо, аз не съм овца, не мога ли и аз да вдигна глава и да кажа не! Какъв е спора в християнството? Светият Дух изтича от Отца, твърди източно православието, католиците казват, че изтича и от сина. Вторият спор е има ли чистилище или няма? Би трябвало християнството да се обедини. Бедността и икономическата разруха не са страшни – стршна е духовната ни разруха! Разрухата вътре в нас. Реформите на запад започва от богомилството. Богомилите поставят равенството между мъжа и жената. И да добавя накрая, че „Великата Ватикана и Светата инквизиция са изгаряли по 500 -1000 богомили /и не само/ на ден и общо са избити около 6 милиона хора!!!  Всичко добро от мен!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ