понеделник, 12 декември 2016 г.

НЕКА ДА ВИ КАЖА НЕЩО ЗА МАГИЯТАВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ, ТО И АЗ СЪМ МИНАЛ ПРЕЗ ТОВА , А И В МОМЕНТА МИНАВАМ И ТО ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ. НЕ МОГА ДА СХВАНА - ЗАЩО ХОРАТА С КОИТО СИ СЕ ДЪРЖАЛ ПРЕКРАСНО И СИ ДАВАЛ ВСИЧКО КАКВОТО  Е ВЪЗМОЖНО ОТ СЕБЕ СИ ИСКАТ ДА ТЕ СЪСИПЯТ,  И ОСНОВНО: -  ИЛИ ДА СИ МНОГО ЗЛЕ БЕЗ ВИДИМА ПРИЧИНА, ИЛИ ДА ТЕ ПРАТЯТ НА ОНЯ СВЯТ, КЪДЕТО МОЖЕ БИ Е ПО-ДОБРЕ.....  ТО АКО ЗНАМ, ЧЕ Е ТАКА, ТО АЗ САМ ЩЕ СЕ ПРАТЯ.... ТОВА РАЗБИРА СЕ ОТМИНАВА ЗА ГОДИНА - ДВЕ, НО НА ТЕБ  /С ИЗВИНЕНИЕ ЩЕ ВИ ГО КАЖА/ ТИ СЕ ЕБАВА МАМАТА.  ПЪРВИЯТ ПЪТ КОГАТО СЪМ ПОПАДНАЛ НА ТОВА, КОЕТО МЕ ВЪРНА ГОДИНА - ДВЕ НАЗАД АЗ НЕ СИ ГО СПОМНЯМ, НО МАЙКА МИ И БАБА МИ СА МИ ГО РАЗКАЗАЛИ ПОДРОБНО - КАКВО КОНКРЕТНО СА НАПРАВИЛИ И АЗ КАТО ДЕТЕ СЪМ ГО ВЗЕЛ И РАЗГЛЕАЛ И ТО ОТ ЛЮБОПИТСТВО...  ЗАЩО Е БЕЗКРАЙНА ЗЛОБАТА ЧОВЕШКА?!  НЕ ЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ ТОВА СЕ ВРЪЩА СТОКРАТНО? ДЕСЕТКИ ПРИМЕРИ ВИЖДАМ В МОМЕНТА С ТАКИВА ЗЛИ ХОРА,  И НАЙ-ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ЗНАМ КОЙ СЕ МЪЧИ НАПРИМЕР НА МЕН ДА МИ Е ЗЛЕ,  НО НЕ ИСКАМ ДА ВЛИЗАМ В ТАЗИ ИГРА, КОЛКОТО И СМЕШНО ДА ВИ ЗВУЧИ ОТ СТРАНИ. ДАНО НИКОГА НЕ ВИ СЕ СЛЧВА..... ВЯРНО Е МАЙ, ЗАЩОТО ДОСТА ОТ ТЕЗИ УМРЯХА ПО НАЙ - ГАДНИЯ И МЪЧИТЕЛЕН НАЧИН.  ПРЕДИ ТОВА НЕ ВЯРВАХ,  НО ЯСНО СИ СПОМНЯМ ТОГАВА /ОЩЕ ДЕТЕ/ НЕОБОСНОВАНОТО ПРИТЕСНЕНИЕ ПОЯВИЛО СЕ В МЕН,  И ОТ "ГОЛЕМИЯ ФИЗИК С КАЛНИТЕ ОБУВКИ" СЕ СРИНАХ ДО ПИЕНЕ НА РЕЛАНИУМ .....   А СЕГА ОТНОВО МИ СЕ НАЛАГА ДА СЕ БОРЯ   С ПОЯВИЛИ СЕ НАСКОРО  ПОДОБНИ ИДИОТИ? - НЕ ЗНАМ ЗАЩО ГО ПРАВЯТ - ОТ ЗОВИСТ, ЧЕ ОБИКОЛИХ СВЕТА, ОТ ТЪПА ЗАВИСТ, ПОДСЪЗНАТЕЛНО, УМИШЛЕННО, МОЖЕ БИ ПО НАВИК, МОЖЕ БИ ОТ ЗЛОБА, МОЖЕ БИЗА СВОЙ КЕФ, ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАШ ЗЛЕ, ИЛИ ДА ТИ РАЗБИЯТ НОРМАЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ БИЛО СЕМЕЙНИ, БИЛО ЗДРАВЕ, А И ПРОФЕСИОНАЛНИ… КОЕТО СЕ И СЛУЧВА….. ВСЪЩНОСТ "ЧОВЕШКАТА" ЗЛОБА НЯМА ИЗМЕРЕНИЯ И АКО ИМА ТО ТЯ Е БЕЗКРАЙНА ВЕЛИЧИНА... ∞.
СМЯТАМ, ЧЕ ТОЗИ ИЗРОДСКИ МЕТОД  СЕ ПРЕДАВА ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕ В ЕДИН РОД, ОБИКНОВЕННО ОТ МАЙКА ЗАВИСЛИВА, (ПРЕКЛАНЯЩА СЕ НЕ НА ДЪРЖАВАТА И РОДА СИ А НА НЯКАКЪВ ДАЛЕЧЕТ ПРОИЗХОД: - ГЪРЧЕЕНЕ, ТУРЧЕЕНЕ,  И ТАКА НАТАТЪК..)   НА ДЪЩЕРЯ ПРОСТА И ЗЛОБНА.  ИЛИ ГО ВТЪЛПЯВАТ НА НЯКОЙ, КОЙТО НЕ ОСЪЗНАВА ТОВА, А ПОСЛЕ СЛЕДВА ИЗКУПЛЕНИЕ,  ДАЖЕ И В КРАЯ НА ТОЗИ ЖИВОТ…. ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА!  ТАКА МИ СЪСИПАХА И СПОРТНАТА КАРИЕРА - САКЪН ДА НЕ СЪМ ИЗВЕСТЕН - ВЪПРЕКИ, ЧЕ НА ВРЕМЕТО ВСИЧКИ МЕ ПОЗНАВАХА, МАКАР, ЧЕ ТОВА Е ЕДНА ОГРОМНА ТЕЖЕСТ И ОТГОВОРНОСТ.....А СЕТА ЧЕТЕТЕ:

                                                
Предметна магия
Това е най-често срещаният вид магия по света. Използват се предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено не хармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за конкретна цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни самодивски и отровни треви и билки, мъртви животни или части от тях, въглени, восък, муски, подлива се баена вода и др.
Ако намерите нещо странно в дома си или пред вратата, по никакъв начин не ги хващайте с ръце и не ги  горете, най-безопасно за такива предмети е да се хвърлят в река..
Всички използвани предмети играят роля на преносител на информация, като за да се осъществи информационно заразяване, е необходимо жетвата да влезе в контакт с преносителя, или той да се намира в близост до него.
Причината да се използва този вид магия е неспособността на изготвящия я, да концентрира информацията и да я изнесе свободна и стабилна в пространството.
Силно разпространена заблуда е, че с намирането на предмета се разваля магията; и още, че без предмета тя не може да бъде изчистена. Съществуват различни методи на разваляне, които се определят от това как е направена магията.
В режим ясновидство, подобна магия изглежда като сиво- черни паяжини и мътни петна в дома и около жертвата. Аурата е мътна и също оплетена с паяжина. Понякога се наблюдават обръчи, черни безформени обемни петна.
Към контактната магия влизат и някой любовни магии, като те атакуват аурата, и се влага чужда информация, най- често в 2ра, 4та, 6та чакра. Опитвайки се, инстинктивно да се освободи от чуждото влияние, човек започва да се поболява.

Напратено
Смята се за една от най - силните и тежки магии за смърт прави се с живак, на който се бае за да влезне в дома на човека. Живака се праща на човека и той започва да линее и много скоро умира. Ако, се хване в подходящ момент магията се разваля, но трябва да се ползва и адекватния метод за това. Среща се и във вариант при, който по скоро е живачно отравяне. Народните поверия гласят, че ако се види живак в дома, трябва да се направи специален ритуал за да се върне в дома на изпращача. Това се отнася за първия път, когато се види живака. Смята се, че така изпратения живак обикаля дома на човека и го мори.

Заключен късмет

Един по-рядко срещан метод на магия при който се връзва или заключва късмета само на човек. Възможен е и вариант при, който се открадва късмета и берекета. При това положение, на човек започва да не му върви , да се провалят нещата. Още Често се срещат две други специфични форми на тази магия.

Заключване на любовта

При това, човек не му върви в любовта, най- често или непрекъснато го зарязват партньорите или не може да създаде сериозна връзка, без обективна причина. Целта на магията е човека, на който е направена да остане сам, да не се ожени, да няма никой до себе си. Добър метод за отваряне на любовен късмет, който нашите баби са ползвали е 
отварата за любов, , която отваря любовта в линичта на съдбата. Тя се Извозва и за привличане на нова любов или за възвръщане на стара такава.

Заключване на утробата

Особен вид магия, целта на която е бездетие. Характерно е най- често липсата на конкретна патология и диагноза, но въпреки това не възможност да се зачене дете.
Възможни са и други магии за бездетие, при които например да има чести аборти или развитието на заболявания при които не може да има дете. С това въобще не казвам, че всички хора без деца са жертви на подобни магии. Трябва да е ясно, че в някой от случаите се касае за подобни влияния и да може да се помогне. Също така трябва да е ясно, че дори при наличие на магия за бездетие, трябва да се спазват точно лекарските предписания и развалянето и не е лечение. По-скоро, то прави възможно лечението.

Връзване на мъжката сила

Магия подобна на заключването на утроба,  която се прилага при мъже с цел да станат импотентни. Тук човек загубва всякакво желание за сексуален контакт. Също така, подобна магия може да направи мъжа безсилен да има потомство.

Захранки
При тези магии, носителя на магията се слага в храната или представлява баене върху определени храни. Ползва се и за добро и за зло. Най- често са за любов, но се срещат и за смърт. Това се прилага често от ходжите. Магията се разваля най- добре с отново захранка, това храна или вода, на която се бае. Разбира се, има и някой универсални методи за разваляне, които могат да премахнат този род магии.

Захранка с менструална кръв

Широка популяризирана сред жените магия за любов, която действа много силно и може да доведе до много беди. Нека е ясно, че само по себе си даването на менструална кръв не дава никакъв резултат. Както всяка друга магия и тази, изпълнена без нужните знания, може да даде обратен резултат и да навреди на правещия. Дори и за запознатите тя е опасна, защото колкото и да е силна, тя създава един роб, който не е човека, който сте познавали. А при развалянето си, тя предизвиква в нейната жертва силна и дълбока омраза към направилия.

Направено
Това е втората по разпространеност техника на омагьосване. Работи се върху предмети- съответствия, които имат информационна връзка с жертвата. Това може да са органични течности и тъкани (кръв, косми, нокти и др.), лични предмети (бельо най- често, чорапи и дрехи) и снимки.
Този метод на работа често се комбинира с контактната магия.
Познатите ни восъчни кукли от Холивудските филми, също принадлежат към този клас енерго- информационни въздействия. Куклата се изготвя така, че максимално да прилича на жертвата, като в нея се влага и предмет притежания на атакувания. Вярва се, че подобието създава връзка на енергийно ниво с жертвата.
Резултат от подобен род въздействие, се получава вследствие на факта, че всеки два обекта били в контакт за известен период от време, придобиват информационна връзка помежду си. Това важи особено силно за органичните течности и тъкани. В ДНК молекулите, се съдържа цялата информация за създаване на нов индивид. Точно това направиха и учените, клонирайки овца от единствена телесна клетка.
Благодарение на информационната връзка може да се прехвърли информация, към нищо не подозиращата жертва.
В българските земи, освен куклите и дрехи на жертва са познати и магии с измерване на ръста, гледане през търкало направено от пределени субстанции на образа на човека, с отпечатък от стъпка на жертвата и със сянката. Като принципа на действие е подобен.
В режим ясновидство, непрекъснато се вижда един предмет, или се появява ритуалът по който е изготвена магията. По добрите ясновидци виждат аурата в сиво- черни паяжини и излизащи от нея нишки към предмета съответствие.

Ментална магия
Това е все по често срещата се форма на негативно влияние , която особено трудно се доказва, тъй като представяла насочена негативна енергия.Тази техника за работа се смята за висш пилотаж в областта на магията. Ритуалността е сведена до минимум. Единствен инструмент е самият магьосник, който резонира с определени структури, настройва ги към себе си и ги използва за своите цели.
За да се направи подобна магия е достатъчно да има някаква лична информация, за обекта върху който ще се въздейства ( име, визуална представа) или други данни, които да укажат къде във времето и пространството се намира обекта върху който се въздейства.
Техниките за изчистване са същите каквито и при останалите видове магия, но Менталната магия поразява винаги 6та чакра- отговаря за централна и периферна нервна система, 7ма чакра, както и всички останали необходими за целите на въздействието чакри.
В режим на ясновидство се открива трудно, защото освен към енергийните центрове, подобна магия е насочена към целия житейски път, линията карма- съдба. Може да се наблюдава кафяво оцветяване на ниво 6та и 7ма чакра. Менталната магия формира нови събития, изчиства потенциални други събития, прави коренни промени в съдбата или в психиката на човек.
При разглеждане на ‘Лентата на съдбата’, най-ясно се виждат въздействията от менталната магия. Те изглеждат като черни петна, сива мъгла, черни заплетени нишки. Трябва да подчертая, че тази магия не винаги е насочена пряко върху човека. Тя може да има събитиен характер, където променяйки степента на вероятност едно събитие да се случи, човек се ‘вкарва’ насилствено в нов житейски модел.

Магии с Гробища и Мъртъвци

Тези ритуали са най-вече е за смърт. В това число са и различни любовни магии с гробища. Принципно съществуват и благи магии с гробища, но и те са крайно опасни, тъй като дори една погрешна мисъл или действие води до страшни последици.
Препоръчва ме ви по никакъв начин да не използвате подобни неща, независмо колко безопасни изглеждат. Ако се налага нещо то трябва да се прави от много добре обучен специалист.
Предметите с култово значение, свързани с погребалните и траурни ритуали, третирани по подходящ начин се превръщат в генератор на изключително не хармонични, за живия човек, енергии. Често използвана е т. нар. ‘мъртва вода’, яйца престояли на гроб, пръст от пресен гроб, дрехи на починал, восък от траурната свещ и др.
По този начин се получава информационно заразяване и програмиране на човек с патогенните енергии на смърта. Заразяването не се насочва само към жертвата, всеки не обучен в тези магии, най-много да си навлече непоправими проблеми.
При предизвиканото магическо обсебване се създава патологична връзка между душата на починалия и жертвата, като в стремежа си да се откъсне от тази връзка и да продължи еволюцията си, същността влияе патогенно на живите.
Типичен пример за подобен тип подход е ‘Молитва за смърт’ извършвана от хавайските Кахуни, както и някой вуду ритуали- ‘Ритуално призоваване на барон Самеди’.
В режим на ясновидство магията е трудна за откриване. Някой ясновидци с по- силно изразени медиумски качества, осъществяват спонтанен контакт със духа. Като цяло при магия с гробища се виждат безформени сиви структури, характерни за Отвъдното.
Жертвата сънува кошмари и мъртъвци,характерно избледняване на кожата, появяват се сериозни здравословни проблеми, които не подлежат на медицинска диагностика, резки промени в характера на човек.
Изчистването на такъв тип магия е трудно, изисква се професионализъм.

Магическа Верига
Най- тежкото и трудно за преборва магическо влияние, прилага се от много опитни и запознати с негативните влияния хора. Форма на магия, от която почти няма отърсване, като ако се спаси човек, остават доста дълго нейните белези на житейско ниво. Прилагана основно за смърт. Съществуват определени баилки и заклинания, с които се повтарят от група хора.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

1 коментар:

  1. Като дете , на 9 години ми е правена магия на гроб.Жените коментираха че е убито куче с камъни.После намерих убита, заровена котка - също било за смърт, за яйца и други - бол ! Зная само едно - никой не може да разваля магии ! Не се и опитвам , защото всичко е с краткотраен ефект! Тегли им майната ! Никой не е по-силен от теб , когато се отнася до Теб ! Стъпи твърдо на тази злоба , използвай я за трамплин , и скачай ! Не че съм успяла ! Но поне съм жива и здрава.

    ОтговорИзтриване