понеделник, 29 февруари 2016 г.

ВИЖТЕ РЕАЛНО "ЗОНА-51"


ТЪЙ КАТО МНОГО СЕ СПЕКУЛИРА И СЕ КРИЕ ИСТОРИЯТА ОТ РОЗУЕЛ  И "ЗОНА -51" ТО ЩЕ ВИ ПОКАЖА ПОДРОБЕН ФИЛМ ОТ РУСКИ СПЪТНИК НА ТАЗИ АМЕРИКАНСКА  ИДИОТЩИНА.  ИМАМ ГО ДОСТА ОТДАВНА, ЗАТОВА  НЕ ГЛЕДАЙТЕ ДАТАТА,  ГОДИНАТА /2015/,  И КОЙ ГО Е КАЧИЛ. ПРОСТО ТОВА НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!   МОГА ДА КАЖА САМО НА САЩ: ДА ДУХАТ СУПАТА ДОКАТО НЕ ГИ Е ОПАРИЛА,  НО ТОВА СКОРО ЩЕ СТАНЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОДАРЕНИТЕ ИМ НЕЩА,  КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХНАТА ИЗВРАТЕНОСТ  ИЗПОЛЗВАТ ЗА КОМЕРСИАЛНИ ЦЕЛИ И ГЕНОЦИД НАД ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО. МИСЛЯ, ЧЕ СХВАНАХА, ЧЕ НЕ СА БОГОВЕ. НАДЯВАМ СЕ ДА Е ТАКА, ЗАЩОТО  ТАЗИ  "ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО" СКОРО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. ЗАЩО? - ЗАЩОТО НЯКОИ ОБЕКТИ, КОИТО ЗА СЕГА НЕ ИСКАМ ДА НАЗОВА НЕ ТЪРПЯТ "ИМПЕРИИ" ФАЛШИВИ И БЕЗ ЦЕННОСТИ, А РОБУВАТ САМО НА ЗЛОТО ИЛИ КАКТО МНОГО ГО НАРИЧАТ - САТАНА!  В ТОЗИ ЧЕТИРИ МИНУТЕН ФИЛМ.  ЩЕ ВИДИТЕ:
. КЪДЕ СЕ НАМИРА ТАЗИ ЗОНА И КАК ИЗГЛЕЖДА
. ИЗХОДИТЕ И ВХОДОВЕТЕ В "ЗОНА -51"
. ОСНОВНАТА БАЗА НА ЗОНАТА
. ОБЕКТА КОЙТО КРИЯТ, ВХОДА И ДОСТА ДРУГИ НЕЩА
. КОНТРОЛНО-ПРОПУСКВАТЕЛНИТЕ ПУНКТОВЕ
. "СЕКРЕТНИТЕ" СТАНЦИИ...И ОЩЕ НЕЩА
ПРАВЕТЕ СИ СНИМКИ, УДРЯЙТЕ ПАУЗА, УВЕЛИЧАВАЙТЕ ОБРАЗА, ГЛЕДАЙТЕ ГО НА ЦЯЛ ЕКРАН. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!





НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО - седма част


Гьодел вдъхновил цяло поколение физици и дори фактът, че носел през цялото време черна маска не бил достатъчен да ги отблъсне. Връщаме се в Ню Джърси.  Професор Франк Типлър се е превърнал в гуру за всички сериозни учени, занимаващи се с пътуване във времето. Първият, който превърнал гениалната, но налудничава идея на Гьодел в нещо почти практично.  В началото на 70-те години той разбрал за работата на Курт Гьодел и това го накарало да се замисли. Курт Гьодел показал, че ако Вселената се завърти достатъчно бързо, това би било предпоставка за пътувания във времето. Помислил си, че идеята е увлекателна. За съжаление Вселената нито се върти, нито някога ще започне. Той се запитал, дали не е възможно да се завърти малък обект, който да придобие същите свойства за пътуване във времето? Отначало Типлър проучил обект по-малък от Вселената, но все пак не чак толкова малък. Той обмислял варианта да се възползва от един необикновен феномен - черните дупки. Те представляват въртяща се част от Вселената - остатък от загинала звезда. В черните дупки законите на физиката като че ли действат наобратно. Предполага се, че ако се влезе в черна дупка, времето може да тръгне наопаки. Франк обаче се сблъскал с проблем от практическо естество. Черната дупка има повърхност, така че ако влезем в черна дупка, няма да можем никога да излезем от нея. Щом черната дупка не може да бъде машина на времето, Типлер решил, че може да направи нещо друго. Да си изработи собствена черна дупка.
С помощта на математически уравнения се опитал да изобрети ротационни системи, които да имат свойствата на черните дупки, но без техните недостатъци. Само едно нещо вършело тази работа. Предположил, че друго ротационно тяло, което би имало повърхността на черната дупка е много дълъг цилиндър. Успял да докажа, че ако завърти такъв цилиндър достатъчно бързо, около него задължително ще се появят зони, разрешаващи пътуване във времето, разрешаващи да се обиколи цилиндъра и завръщане в момент преди тръгването - истинско пътуване във времето. Отнело 2 години на Типлър да изчисли математически тази странна структура. Най-накрая можел да обяви, че цилиндъра би свършил работа. Ако се движиш около цилиндъра е възможно да се върнеш назад във времето. Вселената няма да се върти, но ефектът би бил същия. Бил много развълнуван защото това най-сетне доказвало, че пътуването във времето би станало човешко достижение някога в бъдещето. Франк Типлър доказал, че машината на времето може да стане реалност. Мечтата за пътешествия във времето била осъществима, хората ще могат да се пренасят в миналото и бъдещето и да се връщат обратно в настоящето. Други учени започнали да видоизменят теорията на Типлър. В момента има какви ли не машини на времето. Всички предложени решения по отношение на машината на времето повтарят труда на Гьодел от 1949 г. - такова изкривяване и завъртане на пространството и времето, в следствие на което пространството ще се превърне във време и обратно. Буквално ще може да тръгваме напред във времето за да се връщаме назад. В тази менажерия има място за всичко - дори за една пица. Сигурно се чудите какво общо има между пицата и физиката. Ричард Гот комбинира две коренно различни неща - пица и машина на времето. Това е пътуване в миналото, това е машина на времето. Всичко започнало, когато физици от целия свят започнали да изследват един любопитен феномен. В средата на 80-те хората започнали да се вълнуват от т.нар. космически струни.

Следва продължение.....

Николай Николов

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО - част шеста



Бомбата била хвърлена през 1949 г. Приятелят на Айнщайн - Курт Гьодел, един от най-изтъкнатите математици на XX в., намерил решение на уравненията на Айнщайн, според които пътуването назад във времето не е възможно. Скоро след срещата си с Айнщайн, Гьодел бил обсебен от пътуването във времето и особено от ограничението, въведено от Айнщайн за връщане в миналото. Първоначално той проверявал твърдението, че нищо не може да се движи със скорост по-голяма от светлинната, но за това Айнщайн се оказал прав. Затова Гьодел решил да намери друг начин да се върне във времето. Променил самото естество на времето. Той осъзнал, че проблемния момент е, че всички считат времето за праволинейно, но ако това не е така? Ами ако времето е кръгово и се движи като водовъртеж? Гьодел предположил, че ако времето се завърти, миналото щяло да стане достижимо. Тогава не е необходима скорост по-голяма от светлинната, ще може да се хваща пряк път и ще се стига преди светлината. Имало само един начин времето да се завърти в кръг и той бил всичко останало да го направи. Цялата Вселена ще трябва да започне да се върти. Ако във Вселената на Гьодел застанем на едно място и не ни се завие свят, ще открием, че звездите и галактиките се въртят около нас. Ще открием, че ако заминем на достатъчно дълго пътешествие, можем да се върнем преди момента на нашето заминаване. Курт Гьодел открил, че в такава въртяща се Вселена, наблюдателят не само може да поеме по траектория и да достигне всяка една точка от пространството, той би могъл да достигне до всеки един момент от времето, би могъл да пътува не само навсякъде, но и "навсякога". Теорията на Гьодел за въртеливото време била смайваща и поразяваща, но същевременно и пълна глупост, защото нашата Вселена не се върти. Това обаче било без значение, защото самата идея математически се "връзвала" и това било вдъхновяващо. Решението на Гьодел от 1949 г. отворило Кутията на Пандора. То стопило ледовете и разрушило табутата. Духът от бутилката бил освободен.
Следва продължение....

Николай Николов

събота, 27 февруари 2016 г.

СТРАННИ НЕЩА - "НАЗАД В БЪДЕЩЕТО".


НЯМА НУЖДА ДА КОМЕНТИРАМ НЕЩА ЗА КОИТО ЗНАМ ПО-МАЛКО ОТ ПУСНАЛИТЕ ФИЛМА.  ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ!  ТЪЙ КАТО ВИ ОБЕЩАХ ДА НАВЛЕЗЕМ ПО-НАВЪТРЕ ВЪВ СЪЩНОСТТА НА ВРЕМЕТО ТО  ПРАВЯ ЛЕКО ОТКЛОНЕНИЕ  В ТАЗИ НАСОКА,  НО В СЛЕДВАЩАТА ПУБЛИКАЦИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖА.



 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО - пета част


Съществуват два начина за неговото осъществяване - инженерен - с направата на машина, сядаш в нея, набираш съответната година и място и тя те отвежда там, по подобие на Стар Трек, дематериализира те и после те материализира на друго място. Другият начин се базира на мисловни скокове през времеви портали. Никога не съм пътувал във времето, защото мога да се озова в ситуация, в която няма да знам как да се справя, например ако се сблъскам с динозавър няма да знам как да го заловя или убия или се озова в бъдещето и някой робот започне да ме преследва. Не знам какво ще правя в такъв случай. Ню Орлийнс някак си изглежда подходящ за проучването на Патриша. Град, който сякаш е на входа на някой от времевите портали, а тя е тук за среща с един от пътешествениците на име Аги, който твърди, че има собствена машина на времето. В началото на работата ми с тази машина, нищо не се получаваше, но след като започнах да манипулирам мозъчните си вълни започнах да получавам проблясъци отстрани на зрителното си поле и осъзнах, че се разхождам по някаква улица, че отивам до будката и си купувам вестник, а когато го погледнах беше с дата след шест месеца. Някои от нещата които видях в бъдещето не бяха за вярване, страната я очакват големи трудности. От есента на 2004 г. борсите и икономиката на тази страна тръгнаха надолу. Година по-късно - през есента на 2005 г., стигнахме до етапа, в който едва не се стигна до въоръжени бунтове. Трябва да се намеси армията за да възстанови реда и състави правителство. Как работи неговата машина на времето? Аги се съгласи да ни демонстрира. Сега ще я включа. Това е електромагнита, това е бобината на времето. Това е електронната кутия с чипа, сензорите и копчетата за фина настройка на самата честота. Бобината на времето се поставя на главата, ето така, малко над веждите. Ще намаля мозъчната си активност в диапазона на алфа вълните и ще опиша времето, датата и мястото, на което искам да отида. Тази машина е устройство разчитащо мисловните процеси. Без мисловен процес се съмнявам, че ще проработи. Усещам, че машината работи, защото магнитът се е загрял и усещам изтръпване в слънчевия сплит, идващо по посока на магнитното поле. Работи ли вече? Не и този път, защото твърде много приказвах, така че не очаквам нещо да се случи. Ако Аги е успял да се пренесе в бъдещето и после да се върне, значи е доказал, че златното правило на Айнщайн може да бъде оборено. Онова, което твърди, че пътуване назад във времето е невъзможно. Сегашният неуспех не значи, че правилото е валидно. Има и учени, които твърдят, че могат да го заобиколят. И то сериозни учени. Пред техните концепции, тези на Аги изглеждат твърде прозаични. Единият от хората, които откриват начин да заобиколят правилото е приятел на Айнщайн. Една от най-ексцентричните личности в научната история - и има защо. През по-голямата част от живота си Курт Гьодел бил убеден че го следят и че има заговор за неговото отравяне. Той е и един от най-бляскавите математици живели някога.
Следва продължение....

Николай Николов

четвъртък, 25 февруари 2016 г.

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО - четвърта част


Ако по-някакъв магически начин това бъде направено, ще се върнем в миналото, но тази възможност решително е отхвърлена, защото просто няма как да се получи. Това е "златното правило" на Айнщайн, което прави връщането в миналото абсолютно невъзможно. Някои обаче отказват да приемат това. И търсят невероятни начини да заобиколят това правило. И успяват. Първо обаче те трябва да жертват нещо важно, нещото наречено "здрав разум". Във всекидневието считаме здравия разум за нещо полезно, но физиците са скептично настроени. Оказва се, че Вселената е доста по-екзотична и изчанчена. Тя се състои от звезди, свръхнови и студено празно пространство. Това е Вселената на Айнщайн - със забързващо се и забавящо се време. Ние сме изчанчени, ние сме изключение. Ето защо здравият разум и интуицията ни изневеряват, когато искаме да я разберем. Някои се оплакват, че ние физиците постоянно измисляме все по-странни теории, а всъщност ние се приближаваме все повече до истината. И ако ние физиците излизаме с все по-откачени идеи, това е така, защото и Вселената е такава. Вселената е по-ненормална, отколкото сме очаквали. Въпросът е, дали е достатъчно ненормална, че да ни позволи да пътуваме във времето. Да обори златното правило на Айнщайн за да пътуваме в миналото. Някои смятат, че е. Отдавна се твърди, че ако можем да пътуваме във времето, ще бъдем заобиколени от туристи от бъдещето. Откъде можем да бъдем сигурни, че и ние не сме такива? Много хора в САЩ твърдят, че са пътували във времето, при това съвсем свободно и в двете посоки. Колко хора пътуват във времето ли? Мисля, че са хиляди. Много е вероятно хиляди да го правят. Патриша Рес е издала множество книги за реално съществуващи пътници.
Следва продължение....
Николай Николов

сряда, 24 февруари 2016 г.

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО - трета част


Най-много пътувал във времето е космонавтът Сергей Авдеев, прекарал 748 дни на борда на космическа станция "Мир", която се движи със скорост 27 000 км/час. Когато се завърнал той бил остарял с 1/50 от секундата по-малко, отколкото ако беше останал на Земята. С други думи, когато се прибрал установил, че се намира с 1/50 от секундата в бъдещето, т.е. преминал с 1/50 от секундата в бъдещето. Да си признаем, 1/50 от секундата не е кой знае какво, но космонавтите на борда на "Мир" могат да преминат доста по-напред в бъдещето, стига да увеличат скоростта си. Представете си, че съм на борда на космически кораб, чиято скорост е близка до тази на светлината и обикалям галактиката около година. Връщам се на Земята и установявам, че сте остарели с 10 години. Мен ме е нямало една година, а на Земята са минали десет и реално аз съм направил 9-годишен скок в бъдещето. Това звучи като изключително странна и невероятна особеност на природата. Всъщност, това е един от най-добре изучените физични ефекти, които познаваме. Хората, които правят сателити на практика отчитат факта, че времето варира при различните скорости. Когато Айнщайн за пръв път разкрива същността на този ефект, хората били изумени. Изглежда човечеството най-накрая щяло да овладее времето и ще може да пътува в него, когато си поиска. Скоро обаче се появило разочарованието. Айнщайн обявява, че неговият тип пътуване във времето е строго ограничен. Можем да се пренесем в бъдещето, но няма как да се върнем в нашето собствено време. Това означава, че ако пътуваш дълго и после се завърнеш на Земята, любимите хора, които си оставил ще бъдат много по-възрастни или много по-мъртви от теб. Има причина да не можем да се връщаме в нашето време - това би означавало връщане назад във времето, а това е нещо, което Айнщайн не би допуснал. Това е табу, защото нарушава един от фундаменталните закони на физиката. За да се забави хода на времето трябва да се движим с голяма скорост, а Айнщайн твърди, че за да се върнем в миналото трябва да се движим много, много бързо. Всъщност това трябва да стане със скорост по-голяма от тази на светлината. За нещастие Айнщайн е доказал, че това е невъзможно. Айнщайн казва, че ако се движим със скорост по-голяма от светлинната, можем да се върнем назад във времето. Проблемът е, че доказва, че не може да се построи космически кораб, който може да достигне скорост над светлинната.
Следва продължение....



Николай Николов

вторник, 23 февруари 2016 г.

® ПЕЧАТЪТ НА БОГОВЕТЕ – КАЙЛАС ®


До този момент нито един човек или група от хора не са успели да се качат на върха Кайлас, възпрепятствани от меко казано най– разнообразни „странни” явления и препятствия. Кайлас спира, и променя съзнанието на всеки който се е опитал да се доближи до него и буквално го изхвърля. А на този който успее да се доближи малко повече от „разрешеното”, се появяват язви и рани, които дълго не зарастват или просто умира.
„Никой от смъртните не смее да изкачи планината, която се обитава от боговете, и този който види лика на бога е длъжен да умре” – така е записано в моноскриптите. При това тук няма никаква измерима радиация.
Тази планина се счита за свещена от много хилядолетия и от много народи. От Кайлас се излъчват светлини в различен цвят и то през нощта, но те приемат свастико образни форми, които съществуват в много народи! Там се ускорява протичането на времето, което ни подсказва, че то не е еднопосочна и постоянна величина. Променя се мисленето на хората и се променя тяхната карма! Съществува непреодолима невидима преграда, която не може да бъде преодоляна нито от човек, нито от техника! Излъчва се мощно електромагнитно поле! Това беше въведението от мен, а другите неща ги вижте и чуйте сами, докато все още ги има и можете!




Николай Николов

ТАЙНСТВЕНИЯТ КАЙЛАС. СЕКРЕТНИ ИСТОРИИ

Понеже ви обещах да ви пиша за пътуване във времето, какво е това чудо наречено време, за огледалата на академик Козирив” /Бог да то прости/, то реших да започна отдалеч, ама не съвсем.  Да започна от това което съществува в природата тук на Земята и си нарича „Кайлас”. Кайлас е планина, която се счита за свещен връх в Тибет. До сега той си остава непокорен. Неговата височина е 6638 метра!  Писал съм за Кайлас в блога, но сега ще ви пусна един НD филм за нето. По добре да го чуете и видите , отколкото аз да ви обяснявам. Все още не мога да строя планини, камо ли да ги превръщам в огладела. Вероятно е създадено от някой друг, или свръх развита цивилизация за разлика от нас, (които се избиваме все още като мухи), или от Вселенското енергийно поле, наречено Вселенски разум, енергия на нулевата точка, ефир, или БОГ, или както ви харесва. Определено за нас не е отредено още да имаме достъп до това място което не ни допуска до себе си  или ако ни допусне , то 90 години живот минават за една седмица и се преселваме извън времето – само в пространството, това на което виждаме само трите измерения и това место се казва – „Метър на Метър на Два”, и на входа му пише – „И ние сме били като вас но и Вие ще дойдете при нас”. Та да започваме. Приятно гледане и слушане…!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО - втора част

Нужно било нещо грандиозно, което да ги обори, нещо велико. Работата на Айнщайн е величествена и озадачаваща. Експлозията е едно от най-красивите неща, наблюдавани от човечеството. Те са и причината за създаването на атомната бомба, което е достатъчно добър довод срещу онези, които я смятат за толкова странна, че не може да бъде вярна. Неговото влияние върху представите ни за времето са почти толкова опустошителни. Айнщайн успешно разбива 200-годишните ни представи за същината на времето и пространството. Теорията на Айнщайн е като Троянския кон - много красива отвън, но отвътре гъмжи от духове и демони. Нютон твърди, че времето е едно и затова едно е и настоящето. Айнщайн е на друго мнение. Той твърди, че времето е доста необикновено. Също като пространството. Всяка част от него съществува едновременно, така както и всички части на времето. Някъде във Вселената вашите наследници вече са живи. Някъде във Вселената отдавна умрелите ви предци все още живеят. Миналото и бъдещето са някъде там и ни очакват, като Айнщайн даже предлага начин да се стигне до тях. Той твърди, че всичко опира до скоростта. Преди Айнщайн се е смятало, че времето тече с еднакво темпо навсякъде, но той демонстрира, че то може да се променя. То варира, в зависимост от скоростта, с която се движим. Колкото и странно да звучи, колкото по-бързо се движим, толкова по-бавно тече времето за нас. Работата на Айнщайн напълно променя възгледите ни за времето. Той показва, че времето не е праволинейно и часовниците не тиктакат по един и същи начин. Ако часовникът се движи със скорост близка до тази на светлината, ще тиктака много бавно. Времето е относителна величина - колкото по-бързо се движим, толкова по-бавно тече то. Часовник на покрива на една сграда малко избързва, в сравнение с часовник в долния й край. А близо до повърхността на неутронна звезда или в центъра на черна дупка времето се забавя и може би дори спира. Айнщайн знае, че неговата теория ще има изключително приложение, ако времето може да забързва и забавя, значейки, че то може да се манипулира и контролира. Този ефект може да се използва за напускане на настоящето и пренасяне в друго време - пътуването във времето било възможно. Лесно е пътуването във времето да се отрече, но причината да се взима на сериозно, е че то вече се е случвало. Това е напълно доказано и теорията на Айнщайн спомага за това. Например космонавтите на "Мир".
Следва....


Николай Николов

понеделник, 22 февруари 2016 г.

ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И ЕДИН ДВИГАТЕЛ....

Най-подходящият пример за разтягане на пространст­вото е двигателят на Алкубиер, който бил предложен през 1994 г. от физика МигелАлкубиер въз основа на Айнщайновата теория за гравитацията. Той прилича много на сис­темата за задвижване, която можем да видим в „Стар Трек“.  Пилотът на такъв междузвезден кораб ще седи във вътреш­ността на един мехур в който на пръв поглед всичко ще изглежда нормално, дори когато кос­мическият кораб преодолее светлинната бариера. На прак­тика пилотът ще смята, че се намира в състояние на покой. Обаче извън мехура ще протичат необикновени изк­ривявания на континуума пространство-време, докато пространството пред мехура ще бъде компресирано. Няма да има забавяне на времето, затова то ще протича по обичайния начин във вътрешността на мехура.
Алкубиер признава, че „Стар Трек“ може да е изиграл известна роля за откриването на това решение. Героите на „Стар Трек“ непрекъснато говорят за двигател - пред­ставата, че деформирате пространството - казва той. - Ние вече имахме теория за това как пространството може или не може да бъде изкривено и това е общата теория на относителността. Трябва да има някакъв начин да използваме тези концепции, за да разберем как би прора­ботил един такъв двигател.“ Може би това е първият път, когато филм е помогнал на учените, като е вдъхновил отк­риването на решение на едно от уравненията на Айнщайн.
Алкубиер изказва теоретично предположението, че едно пътуване в предлагания от него междузвезден кораб ще при­лича на пътешествие, извършено на „Хилядолетния сокол“ от „Междузвездни войни“.  „Струва ми се, че вероятно път­ниците ще видят нещо, което много прилича на това. Звездите пред кораба ще се превърнат в дълги линии, в ивици. Зад себе си няма да виждат нищо освен мрак, защото светлината, излъчвана от звездите, не би могла да се движи достатъчно бързо, за да ги догони“, казва той.
Ключът към двигателя на Алкубиер е енергията, необхо­дима за задвижването на космическия кораб със скорости, по-големи от тази на светлината. Обикновено физиците започват с положително количество енергия, за да задвижат междузвезден кораб, който винаги се движи по-бавно от свет­лината. За да преодолее това ограничение така, че да бъде в състояние да се движи със скорост, по-голяма от тази на свет­лината, човек трябва да смени горивото. Едно просто изчис­ление показва, че ще ви трябва „отрицателна маса“ или „от­рицателна енергия“, които са може би най-екзотичните обекти във Вселената, ако изобщо съществуват./ писах ви за това/.  По традиция фи­зиците са отхвърляли съществуването на отрицателната енергия и отрицателната маса като научна фантастика. Но сега се убеждаваме, че те са задължителни за пътуването по- бързо от светлината и може би наистина съществуват.
Учените са търсели отрицателна материя в естествени условия, но досега не са постигнали успех.( Отскоро – да!). (Антиматерията и отрицателната енергия са две напълно различни неща. Първата от тях съществува и притежава положителна енер­гия, но с обърнат заряд. А все още не е доказано съществуването на отрицателната материя.) / Доказано е!/.  Отрицателната материя би представлявала твърде особен обект, тъй като би била по-лека от нищото. На практика тя би се реела безцелно из пространството. Ако отрицателната материя е съществувала в началото на Вселената, тя е щяла да се разпръсне из открития космос. За разлика от метеорите, които се сгромолясвят на планетите, тъй като са притеглени от планетарната гравитация, отрицателната енергия би избягвала планетите. Тя би била отблъсквана, а не привличана от големите тела като звездите и планетите. Вследствие на това въпреки, че отрицателната енергия може да съществува, очакваме да я открием само дълбоко в Космоса, със сигур­ност не и на Земята.
Едно предложение за откриването на отрицателна мате­рия в открития космос включва използването на явление­то, наречено „Лещи на Айнщайн“.  Когато светлината се дви­жи около една звезда или галактика, пътят и се прегъва от нейната гравитация според общата относителност. През 1912 г. (още преди Айнщайн да разработи напълно общата относителност) той предсказал, че една галактика би могла да бъде в състояние да действа като леща на телескоп. Свет­лината от далечен обект, движещ се около съседна галакти­ка би се съсредоточила в една точка, докато той преминава около Галактиката, подобно на леща, образувайки харак­терен пръстенов модел, когато светлината накрая достигне Земята. Тези природни явления сега се наричат „Пръстени на Айнщайн“.  През 1979 г. първата от тези лещи на Айн­щайн е била наблюдавана в открития космос. Оттогава на­сетне лещите на Айнщайн са станали крайно необходим ин­струмент за астрономите. (Например някога се смятало, че ще се окаже невъзможно да бъде локализирана „тъмната материя“ в открития космос. /Тъмната материя е мистери­озна субстанция, която е невидима, но има тегло. Тя обгръ­ща галактиките и може би количеството й е десет пъти по- голямо от това на обикновената видима материя във Вселе­ната./ Но учените от NASA са успели да картографират тъм­ната материя, тъй като тя пречупва светлината, докато свет­лината преминава през нея по същия начин, по който стък­лото пречупва светлината.) Следователно лещите на Айнщайн трябва да бъдат из­ползвани за търсенето на отрицателна материя и дупките - червеи в открития космос. Те трябва да пречупват светли­ната по специфичен начин, който трябва да се забелязва с Космическия телескоп „Хъбъл“. Досега лещите на Айн­щайн не са открили изображението на отрицателна мате­рия или дупки - червеи в открития космос, но търсенето продължава. Ако един ден Космическият телескоп „Хъбъл“ от­крие следи от отрицателна материя или дупка - червей чрез лещите на Айнщайн, това може да отприщи шокова вълна във физиката.
Отрицателната енергия се различава от отрицателната материя по това, че тя съществува наистина, но само в            нез­начителни количества. През 1933 г. Хендрик Казимир направил странно предсказание, като използвал законите на квантовата теория. Той твърдял, че две незаредени успо­редни метални пластини ще се привлекат взаимно, като това става сякаш по магия. Обикновено успоредните пласти­ни са неподвижни, тъй като на тях им липсва какъвто и да е заряд. Но вакуумът между двете успоредни пластини не е празен, а изпълнен с „виртуални частици“, които ту изникват от нищото, ту изчезват в него. За кратки периоди от време двойките от електрон и анти електрон изскачат от нищото само за да се анихилират и да изчезнат обратно във вакуума. По ирония на съдбата праз­ното пространство, което някога било смятано за лишено от каквото и да е, сега се оказва „пенещо се“ от квантова активност. Обикновено съвсем малките избухвания на материя и антиматерия като че ли нарушават закона за запазване на енергията. Но заради принципа на неопределеност­та тези съвсем малки нарушения са невероятно краткотрай­ни и от средностатистическа гледна точка енергията все още се запазва. Казимир установил, че облакът от виртуални частици ще създаде мрежово налягане във вакуума. Пространството между двете успоредни пластини е ограничено и вследствие на това налягането е ниско. Но налягането извън пластините е не­ограничено и по - голямо и вследствие на това съществува     мре­жово налягане, което привлича взаимно пластините.
Обикновено настъпва състояние на нулева енергия тогава, когато двете пластини се намират в покой и са раздалечени една от друга. Но докато пластините се приближават една към друга, можете да добиете енергия от тях. По този начин, тъй като кинетичната енергия е била извадена от пластините, енергията им е по-малка от нула. Тази отрицателна енергия наистина била измерена в лабораторни условия през 1948 г. и резултатите потвърдили предвиждането на Казимир. Така отрицателната енергия и ефектът на Казимир вече не са научна фантастика, а устано­вен факт. Проблемът обаче се състои в това, че ефектът на Казимир е твърде слаб. Необходимо е фино измервателно     обо­рудване, достигащо сегашното равнище на технологично     усложнение, за да бъде открита тази енергия в лабораторни условия. изобщо, енергията на Казимир е пропорционална на противоположната четвърта сила на разстоянието, раз­делящо пластините. Това означава, че колкото е по-малко разделящото ги пространство, толкова по-голяма е енергия­та).  Ефектът на Казимир е бил измерен точно през 1996 г. от Стивън Ламоро в Националната лаборатория в Лос Аламос, а силата на привличане достига 1/30 000 от теглото на една мравка.
Откакто Алкубиер предложи пръв своята теория, физиците са открили ред странни свойства. Хората, намиращи се в междузвездния кораб са откъснати каузално от външния свят. Това означава, че не можете просто да натиснете един бутон по свое желание и да започнете да се движите по-бързо от светлината. Не можете да поддържате връзка през меху­ра. Трябва да има „магистрала“ през пространството и времето, която да съществува отпреди това, подобно на поредица от влакове, които се движат редовно по разписание. В този смисъл междузвездният кораб няма да бъде обикновен     кораб, който може да сменя посоките и скоростите по желание на пилота. В действителност междузвездният кораб ще прилича на пътнически вагон, който се носи върху „вълна“ от компресирано пространство, която съществува отпреди това, за да се придвижва по съществуващ отпреди това коридор от деформирано континуум пространство-време. Алку­биер изказва теоретично следното предположение: „Ще ни бъде необходима серия от генератори на екзотична материя покрай пътя, подобна на магистрала, която манипулира пространството заради вас по синхронизиран начин.“
Следва продължение, за да не ви досаждам…….

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО - първа част

ХАЙДЕ ОТНАЧАЛО, НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СТИГНА ПО - ДАЛЕЧ И ЩЕ ВИ КАЖА НЕЩА КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ. ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ГИ ЗНАЕТЕ.......
Това е необикновен разказ, за едно необикновено пътешествие. Опитите да се намери начин за пътуване във времето. Героите са не по-малко странни. Господ, мъж с маска и пица с претенции. Това е машина на времето. Стигнахме до успешен завършек - науката откри начин за пътуване във времето. Но има една уловка, ние реално може и да не съществуваме. От хилядолетия времето се смята за толкова тайнствено, че никой не успява да го проумее. Никой освен Господ Бог, той може да го разбере и контролира, може да се придвижва във времето, да види бъдещето преди да се е случило и да промени миналото ако пожелае. Господ така умело контролирал времето, че го правел между другото. За хората обаче било невъзможно да разберат времето. Времето е най-тайнственото нещо във Вселената - невидимо, без мирис, не може да се пипне, а е навсякъде - така нареченият парадокс на времето. Усещаме го, то е част от нашите души, но всички опити да го изучим и разберем, водят до объркване. Това същият аз ли съм, който съм бил като дете, дали бъдещето вече някъде не съществува, въпроси възникнали от самото начало. Времето било толкова тайнствено, че учени сметнали, че трябва някой друг да се занимава с него. Друг, освен Господ. Някой като тях. Учените отдавна мечтаят да овладеят времето, да могат да го забързват и забавят и дори да спират неговия ход. С какво ще ни помогне пътуването във времето? Можем да се връщаме в миналото за да видим какво точно се е случило. Можем да се пренасяме в бъдещето за да видим каква е съдбата ни. Въпрос, който би намерил своя отговор, ако е възможно да се пренесем в бъдещето и после да се завърнем в настоящето с отговори. Търсенето на начини за овладяване на времето за учените се оказало приключение, отвело ги все по-дълбоко в странното и довело до серия мрачни открития, всяко следващо по-странно от предходното. Първото прозрение било с известни условности. Запознайте се със сър Исак Нютон. Първите опити да се разгадае времето започват с него. Неговата работа озадачава съвременниците му, които не били много ентусиазирани от главната роля, която той отредил на марионетките. Трудовете му са изключително революционни, като преди това всичко се основава на суеверия и магия. След Нютон остават трите закона за движението и закона за всеобщото привличане. Нютон изучава времето 30 години и накрая обявил, че го е разбрал. Вселената е един гигантски часовник, а времето се грижи за реда. Според него съществува едно универсално време, еднакво за всичко и всички, без значение от местоположението. Според Нютон времето е константа, като темпото му е неизменно. Дотук - добре. Това звучало доста правдоподобно, но не и това което последвало. Защото Нютон гледал доста песимистично на времето. Той казва, че времето е толкова устойчиво и неизменчиво, че сигурно е било запланувано така по време на сътворението, Съдбите ни са вече предопределени и нищо не е в нашите ръце. В законите на Нютон се долавя и философски оттенък. Бъдещето е абсолютно предначертано, а ние сме марионетки, четящи сценария и книгата за нашата съдба. Нашето виждане е, че това което ще се случи утре, зависи единствено от днешните ни решения, но според Нютон утрешната ни съдба е предопределена изначално. Идеите на Нютон оказват такова влияние, че доминират в науката цели 200 години.
Следва......

Николай Николов

петък, 19 февруари 2016 г.

ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА


Бог каза:
Какво ще стане от Вас? Така или иначе, вие често си задавате този въпрос. Какво ще стане от Вас?
И ето отговора:
Вие, и само Вие, ще станете самите себе си. Вие сте живо и ярко същество, животът влиза във Вас, Вие се изкачвате на върховете на планините, Вие оставяте своите следи тук и там, и единственото, което може да се получи от това, е израстването Ви във Вашето величие.
Не се учудвайте на всичко това, през което е трябвало да минете, все едно Вие ще дойдете при мен, и Аз ще съм това, което ще станете Вие. Вие ставате Реалността на самите Себе си. Вие осъзнавате Мен, и независимо от това, на какво е трябвало да се подхлъзнете и да паднете по Вашия път на Земята, за Вас винаги има място в Моето сърце. За Вас винаги има място там. Никога не е било така, че да няма място там за Вас, или Вие да сте били извън Моето сърце, никога не е било така.
От Вас ще се получи само нещо хубаво.
Всички хлъзгави моменти от Вашия живот са вече минало. Няма значение какво става с Вас, докато прекарвате време в света, затворен в граници. За Вас това има значение в момента, но всичко това не Ви формира. Всичко това е само разказ. Всичко това е измислена история. Всичко това е само история. Това не е нищо повече от история, проблясваща пред Вас, само на Вас тя Ви се струва като Откровение. С Вас нищо не се случва. Вие продължавате от този момент, на който сте спрели.
Вие не сте въстаник. Вие не сте бродяга. Вие сте герой, както и всички останали. Вие блестите независимо от това, какво може да каже светът. Вие изиграхте своята роля, и Вие я изиграхте добре.
Да бъдеш човек на Земята – това е храбра постъпка, както ако сте били единственият човек в опасност, а наоколо има твърде много неизпълнени желания.
Скъпи мои, не е достатъчно просто да желаеш. Бъдете този, който желае. Никой не е казвал, че трябва да постигнете всичко, което искате. Мечтайте. Вие имате мечта. И само по  себе си това е постижение. Каквото и да става в живота, Вие излизате от ситуацията невредими. Вие се издигате. Вашият дух, който няма тегло, се издига до нивото на Небесата - мястото, на което принадлежите. Вие сте го заслужили. Животът не е всичко, скъпи мои. Вие сте всичко.
Вие не сте минало. Вие сте Битието. И Вие никога не преставате да бъдете Битието. Вие сте Битието, което постига успех. И вие постигате успех, като се движите напред. Смъртта на тялото е кулминация. Вие се възнасяте до Небесата и виждате, както това виждам Аз, че всичко е добре. Действително, от смъртта Вие излизате живи. Всеки мъртъв се издига. Мъртви не съществуват. Всичко е живот. За всеки има място, и всеки се вписва отлично.
В живота Вие се замисляте над несъщественото. Някъде дълбоко в себе си Вие знаете, че това, което казвам, е така. Някъде дълбоко в себе си Вие знаете Истината. Някъде дълбоко в себе си Вие винаги сте знаели това. Просто се преструвате на невежи. Вие сте били в плен на невежеството. Вашето невежество е измама. Вие играете тази роля, точно както прави това практически целият свят. 
Илюзиите стават най-висша реалност за Вас. Спасението на собствената кожа Ви се струва естественият смисъл на живота. Вие правите всичко възможно за да излезете живи от живота, и съдбата е именно такава, без изключения. Вие се връщате в пълнотата на Моето сърце, и Ние сме едно цяло. Вие се съединявате с Мен. Ние сме предназначени за това сливане. Единството е свещено, това е Истината на Живота, това е същността на живота, това е Истината.
Превод: Лусесита

Автор: Gloria Wendroff 

www.heavenletters.org
 
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ


вторник, 16 февруари 2016 г.

ЗАБРАНЕНАТА ИСТОРИЯ


Смятате ли, че историческите събития са такива само като учебниците ни учат? Не! Документалният филм "Забранената история" ни разказва за променени исторически факти, които ще променят вашето знание. Вие ще разберете кой и защо променената история за свой интерес. Приятно гледане!


С ПОМОЩТА НА НАДЕЖДА НЕНЧЕВА

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

понеделник, 15 февруари 2016 г.

ЧЕСТИТО ВИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ! - РЕПЛИКА


Последните данни, публикувани от Димитър Узунов и неговите колеги от Центъра за космически полети на НАСА в Мериленд, заставят да се обърне специално внимание на някои странни атмосферни аномалии над Япония, които са се появили няколко дни преди мощното земетресение и вълните цунами, на 11 март. Според сателитните наблюдения, непосредствено над епицентъра на земетресението настъпило привидно необяснимо бързо нагряване на йоносферата, което е достигнало максимума си само за три дни преди земетресението ( вижте спътниковата карта на края на статията ). Съществува предположение, че насочената енергия, излъчвана от предавателите, използвани в програмата HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), може да бъде причина за възникване на земетресението.
Данните публикувани в сп. «Technology Review» на Масачузетския Технологичен Институт, са близки до теорията със заглавие "Взаимосвързаност на йоносфера-атмосфера-литосфера " (Lithosphere-Atmosphere-Ionosphere Coupling), което предполага, че нагряването в йоносферата, може да се дължи на предстоящото земетресение защото тектоническият разлом излъчил радиоактивен Радон. Това е теория, тя не е доказана, но е приета на 90% като възможно обяснение за наличието на наблюдаваните висока плътност на електрони и инфрачервена радиация.
Другото обяснение за това странно затопляне (а то след анализа, изглежда много по-вероятно), се състои в това, че това е знак на концентрацията на енергия, която се използва за да предизвика земетресение, а не обратното. Многобройни достоверни доклади и научни наблюдения показват, че технологията HAARP може да бъде използвана като скаларно оръжие а това означава, че може да създава силни електромагнитни импулси, които могат да променят времето или да служи като пусков механизъм за сеизмично събитие.
Има доказателство за факта, че HAARP не само е в състояние да предизвика земетресения, но също така, че тази програма със сигурност се е използвала за тази цел в Япония!
Дори повърхностен поглед върху графиката, представена като част от резултатите от проучването на Узунов, показва почти перфектна кръгла форма на диапазона с висока температура над епицентъра на земетресението. Ако за създаването на тези зони с висока температура над линията на разлома вина наистина имат емисиите на Радон, то за тези емисии е повече от вероятно, че ще са нередовни и нерегулярни прояви, а не концентрични кръгове. Тази аномалия сама по себе си опровергава теорията, че появата на зоните с висока температура е била причинена от приближаващото се земетресение.
Освен това, данните от индукционния магнитометър на HAARP, който визуализира честотния спектър от сигналите, открити в геомагнитното поле на Земята показват, че стабилната, изключително ниска честота (Ulf) от около 2,5 Hz била зафиксирана няколко дни преди земетресението. ULF 2,5 Hz се оказва, че е природната резонансна честота на земетресенията и тъй, като никакво земетресение в това време не е имало (по данни на същия индукционен магнитометър на HAARP), то следва логичното заключение, че този сигнал се е предавал и предавал, докато предизвика земетресение ( HTTP : / / perevodika.ru/articles/18040.html , http://presscore.ca/2011/?p=1624 ).
Някои потвърждават, че HAARP не е в състояние да произвежда излъчване с такива честоти, особенно с такава енергия, която би била в състояние да предизвика мощно земетресение ( с величина 9.0 +), както това се случи в Япония. Но доказателствата от официалните лица от различни страни, говорят точно за обратното.
На 28-ми април, 1997 г. тогавашния министър на отбраната Уилям С. Коен изнася важна програмна реч на конференцията за тероризма, оръжията за масово унищожение и стратегията на САЩ в  University of Georgia, Athens. когато му зададоха въпрос за тероризма, част от отговора му за видовете технологии, които още тогава са съществували, прозвучава по следния начин:
"Някой технологи участват дори и в екологичен тероризъм, като те (с дистанционно въздействие) могат да променят климата, да предизвикват земетресения и вулканични изригвания с помощта на електромагнитни вълни " (http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx?transcriptid=674 ). Това признание противоречи на твърдението на някои, че такива технологии не съществуват, и че не е възможно да се предизвика сеизмична активност, като се използва насочена енергия. Ясно е, че технологията вече е съществувала, и идеята за използването и като оръжие - също! Това не е просто теория на конспирацията.
Освен това съществува и доклад на ЕС за околната среда, политиката на безопасност и външната политика, който е публикуван на 14-ти януари, 1999 год. (http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//EN ). Този доклад описва различните видове военни заплахи, включвайки и раздел озаглавен: " HAARP - оръжейна система, която разрушава климата"
В документа се обяснява, че HAARP е под съвместния контрол на ВВС и ВМС на САЩ " и, че една от неговите цели е да "Затопли част на йоносферата с помощта на силни радио емисии. " В него се съдържат също и важни детайли:
" HAARP може да се използва за различни цели. С огромните количества енергия могат да се управляват и манипулират електрическите характеристики на атмосферата. Използван в качеството на военно оръжие (HAARP) може да има опустошително въздействие върху врага. HAARP може да доставя в зададен предварително район в милиони пъти повече енергия от всеки друг конвенционален предавател. Енергията може също да бъде насочена по движеща се цел, която може да представлява например потенциална противоракетна система."
По-новите познания за HAARP описват тази програма като "въпрос, който има глобално значение ",  като се подчертава, че повечето хора нямат представа, че такава програма изобщо съществува. Всички това е написано разбира се, преди повече от десет години - и все още не се е променило много, въпреки някои опити да се направи програма HAARP по-прозрачна. Но ако HAARP е наистина отговорен за предизвикване на някои видове стихийни бедствия, които се случват по света, тогава не е изненадващо, че програмата продължава да стои под булото на секретността.
Вие може да видите спектрограмите на магнитометъра на HAARP на този линк: http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi
Източниците за тази статия , включват в себе си: http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/26773/

Атмосферата над Япония бързо се нагряла преди земетресението. 
Atmosphere Above Japan Heated Rapidly Before M9 Earthquake
Учените казват, че в дните преди земетресението и цунамито над епицентъра рязко се увеличило инфрачервеното излъчване.


ВТОРА ЧАСТ:
Малко е дълга статията но не ми се разделя на още една публикация на тази тема.
В резултатна детонацията, този “най-голям” експеримент причинява изкуствена “аура”, като тази в атмосферата над Северния Полюс. Експеримента създава нова (вътрешно) магнитна обвивка, която обхваща почти цялата Земя и “инжектира” достатъчно електрони и други енергетични частици в йоносферата, което пък от своя страна води  до странни атмосферни явления по целия свят (едно от които е изкуствената “аура”)След този експеримент американските военни искали да създадат изкуствена “телекомуникационна зона” в йоносферата. Тази зона или това
поле, щяло да бъде създадено на 3 000 км в йоносферата, чрез изсипването в
орбита на 350 милиона медени иглички, всяка от които дълга от 2 до 4 см,
формирайки поле 10 км. плътно и 40 км. широко. То трябвало да замени йоносферата, защото "телекомуникациите се нарушвали от магнитни бури и соларни пламъци". Този пъклен план обаче бива скоро предотвратен от Международната Асоциация на Астрономите. Прекратен, но до кога?
През април 1986 година, точно след злополуката в Чернобил, американските военни провеждат водороден експеримент над атомно - тестовия обект в НЕВАДА. Експеримент, който те наричат проект “Mighty Oaks” /използвайки името на музикална група/. Експериментът се състоял в детонирането на 3 водородни бомби в атмосферата или по-точно в района на магнитните полета на Ван Алън и междувременно детонирането на други три водородни бомби не много дълбоко в земята.  В резултат на сблъсъка на звуковите вълни при детонацията, се образувала звукова експлозия, която потрошила всичко в радиус от 230 км. Базата в Невада била унищожена от самите американци. В резултат на детонацията се образували земетресения с матнитуд от 4.5 по скалата на Рихтер в околностите на около 500 км от базата. От 1986 година започнала разработката на други проекти, които имали за цел да се установи контрол над звуковите вълни и звуковите експлозии.  Програма Хаарп се ръководи от Американските ВВС и Флот и е базирана в Гакона, Аляска. Създадена е за да разбере, симулира и контролира йоносферите процеси, които могат да попречат на комуникациите и радарните системи. Системата Хаарп излъчва 3.6 гигавата ефективна енергия от високо честотни радио предаватели към йоносферата с цел:
• Да генерира екстремно ниски честотни вълни за комуникация на подводници
• Направлява геофизични проби, да идентифицира и характеризира природните йоносферични процеси, за да могат да бъдат контролирани чрез техника.
• Електронно усилване на инфрачервени и други оптични емисии, които могат да бъдат използвани за контрол на радио вълни.
• Генерира геомагнетични полета привличащи йонизацията, с цел контрол на радио вълните.
• Препрограмиране на зоната Ван Алън и предизвикването на природни стихии.

Зоната наричана от американските военни  Poker Flat Rocket Launch се намира на около 50 километра северно то Фаирбанкс, Аляска. Секретната зона е създадена през 1968 година. Командвана е от Геофизическия институт при Университета на Аляска. Около 250 ракетни детонации са били проведени на това място и през 1994 година 16 метрова ракета е била изстреляна с цел да помогне на НАСА да разбере химическите реакции в атмосферата, асоциирано с глобалните климатични промени. Подобни експерименти с ракети, но с извозването на Химични Модули (Chemical Release Modules - CRM) били изстрелвани много пъти на същото място.
Ще бъде прибързано да се твърди, че ХААРП е изолиран експеримент. Преди създаването му има цели 50 години история с експерименти много по ужасяващи от днешните, експерименти които обикновения човек трудно би могъл да разбере, поради дезинформираността му или в много случаи поради нежеланието му да 
разбере. Историята до създаването на ХААРП е част от програмата на Световното правителство, което има за цел не само пълен контрол над човечеството, но и над природата и нейните закони. Тези болни хора искат да създадат нови закони, на които природата да се подчинява. Само, че тези хора не съзряват че Планетата е живо същество и е много по – разумна и могъща от тях. Че тя по всяко време може да ги унищожи, но за съжаление от това ще загинат и много невинни. Не отдавна чрез поставения от това Тайно правителство, президент на САЩДжордж Буш младши - 32 степен масон, тези хора  превъщат проект STAR WARS, а и много други още по смразяващи настроението, в реалност. Това означава че тези хора ще могат да контролират и човека и всяко живо същество, и атмосферата и превозните средства и абсолютно
всичко. Неофициално в по-умалени мащаби, влиянието на STAR WARS днес се изпробва върху човека и никой не обръща и ни най-малко внимание на това. А не е ли редно да се замислим за бъдещите последствия, да се замислим ако не за нашия дом ЗЕМЯТА, то поне за себе си или за бъдещето на своите деца? Не е ли редно да помогнем на нашия глобален дом, след като той ни е отгледал в едни прекрасни условия на живот, които ние съсипваме? Не е ли редно този УЖАС и ХАОС, които царят в момента да бъдат спрени?
Освен това, излъчвателят може да предизвика увреждане на  умствените      функции и дори поради нехайство или немарливост. Д-р. Рейджо Макела, водещ специалист по алтернативна медицина, е разработил способ за промяна на баланса в химията на пациента посредством комбинация от ниски нива на концентрация на химикали и правилната честота, подавана от правилно настроен предавател. Той е имал огромен успех при прилагането на този метод за лечение.
Само, че военните могат да го използват точно за противоположни цели. Незначително количество химикали (под общоприетите нормативи за токсичност), могат да бъдат въведени по някакъв начин (например чрез водата или въздуха) сред врага; след това да бъде отправена правилната честота, която да активира иначе безвредните химикали. Това би обезсилило врага, а международните споразумения за химическо нападение няма да бъдат нарушени.
Един радиопредавател, носещ импулсна вълна от 6-12 импулса в секунда, действаща в резонанс с радиовълните, която служи като носеща, може, ако е модулирана правилно, да увреди ума и причини сериозни опасности за здравето сред хора и животни. Тази технология е изцяло в обсега на излъчвателя и те възнамеряват да я използват.
Ние можем да оказваме влияние върху земните магнитни полета и йоносферата, но последиците от подобни агресивни въздействия върху околната ни среда не са известни, а както изглежда, проектантите на HAARP не се и интересуват от тях. На онези, които са против HAARP се пречи чрез воала на секретността и измамите, с които е обгърнат проекта.
За да “подготвят” хората за приемането на тези стряскащи технологии, от време на време се появяват незначителни “изтичания” на информация – за да се провери как ще реагира обществеността, но при все това основната стратегия и приложения остават потънали в тайна.
Може би най-зловещият аспект на HAARP е прилагането на тези технологии към домашни “неприятели” – можем само да гадаем кои могат да бъдат те. Във връзка с разработката на не смъртоносни оръжия от полицията казват, че “терминът неприятели е използван… в неговия най-широк смисъл и включва онези, които не са обявени за врагове, но които са ангажирани с дейности, които искаме да спрем…”  Помнете, че тези оръжия са “невидими” и могат да се използват за промяна на мисленето и поведението на жертвите, които няма да знаят за “атаката”. Проекта HAARP  заработи с пълна мощност през 1998 година.
Застрашени са не само американските граждани – тази система е универсална. Още от 1975 Канадското правителство знае за използването на технологии за промяна на времето като оръжие. Известно ли им е нещо и за употребата на HAARP системата?  След като използването на 
електромагнитни полета от тази система ще засегне всеки един от нас по някакъв начин, може би е време да започнем да си задаваме въпроси.

Това ли ще е начина за въвеждане на Новия Световен Ред?
А какво ще го последва?
- Изригване на вулкани? – Земетресения? – петдесет метрова морска вълна? – Вирусът Ебола?, Някой друг, по-нов? – или започването на Новия Световен Ред чрез имплантирането на микрочипа под кожата ни?


Николай Николов