петък, 28 октомври 2016 г.

ЛОНДОНСКО СИТИ И ТЪРГОВИЯТА С ОПИУМ: ДЕЙВИД КАМЕРЪН И ЕВРЕЙСКИТЕ МУ КОРЕНИ В БАНКИРАНЕТО С ОПИУМ – ОБЩИЯТ ГЕНЕЗИС


ДА ВИ СВЕТНА МАЛКО: АКО ИСКАТЕ ЧЕТЕТЕ..... 
Лондонско СИТИ и търговията с опиум: Дейвид Камерън и еврейските му корени в банкирането с опиум. Общият генезис
Сити“-то се смята за най-богатата квадратна миля в света с площ 2,7 кв. км в сърцето на английската столица. То има около 4600 жители и 500 000 работни места. Правителството на Лондонското СИТИ е КОРОНАТА, която се състои от 13 мъже и крал — ЛОРД МАЙОР.
Тук се намират най-богатите и най-властните икономически институции в Англия, например контролираната от Ротшилд „Английска банка“, Lloyd’s of London, Лондонската борса, бюра на международни търговски концерни като Fleet Street, сърцето на вестникарския и издателския свят и др.
Лондонското сити не принадлежи на Англия. То не е подчинено нито на монархията, нито на правителството, нито на Британския парламент.
„Сити“ — то е истинското правителство на Великобритания, защото кралицата, както и английският премиер са подчинени на „Лорд майора“ и зависят от него.
Фасадата на премиер — министъра (текущият Дейвид Камерън, в случая) и кабинета му уж създават впечатлението, че те дърпат конците, но реално са обикновени марионетки на „Сити“ — то.
Когато КРАЛИЦАТА посещава Лондонското СИТИ, бива посрещана от ЛОРД МАЙОРА на Temple Bar, символичната порта на града.
Тя се покланя и моли за разрешение да прекоси неговата суверенна държава. Той разрешава влизането й, след което и предава държавния меч. При подобни държавни посещения ЛОРД МАЙОРЪТ блести в своята роба, украсена с верижка, за разлика от обикновеното „ежедневно облекло“ на кралската свита. След това той придружава кралицата през града, която върви две крачки след него.
Създаването – навремето – на „Английската банка“ това става възможно чрез Уилям Петерсън, който е сити — агент.
„СИТИ-то“ се контролира от империята на Ротшилд.
В Англия съществуват две действащи империи. Едната е Британската колониална империя под властта на кралската фамилия, а другата империя на Короната (но на практика, и в Британия, и в света, империята е една: „Короната“ на Ротшилд!! Г.С.).
Всички колонии с бяло население (Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Канада) са подчинени на английското правителство.
Всички останали колонии (Индия, Египет, Бермудите, Малта, Сингапур, Хонконг, Гибралтар и колониите в Централна Америка) са собственост на Короната, т.нар. Коронни колонии.
Това не значи, че двете не работят съвместно. По време на разширяването на английските колонии британската FAST INDIA MERCHANT COMPANY (BAIMC) натрупва колосално богатство от търговия на опиум. BAIMC създава Inland Mission, чиято основна задача е да направи китайските евтино заплатени работници зависими от опиума, за да създаде пазар за своята стока.
Британската кралска фамилия е дотолкова запленена от печалбите, че заработва съвместно с BAIMC. Тя започва да облага с данъци производителите на опиум в Индия. Колосалните количества опиум се разтоварват в China Tea Chppers и около 13% от постъпленията на Индия под управлението на Короната идват от продажбата в Китай на чист бенгалски опиум.
Едва ли кралското семейство иска нейната тъмна страна да излезе наяве. В бизнеса са замесени и английските тайни служби минските. Това са BRITISH MILITARY ITELEGENCE DEPARTAMENT (MI 6) и SECRET INTELLIGENCE SERVICE (SIS).
MI 6 могат да бъдат проследени назад до кралица Елизабет, когато сър Френсис Уолингтъм става ковчежник на отдел Dirty Tricks на MI 6. След няколко века опит MI 6 се считат за едни от най-добрите световни тайни служби. BAIMC стабилно води състезанието на опиумния пазар в продължение на един век, когато през 1829 г. китайското правителство забранява пушенето на опиум.
Ян ван хелсинг във „Властта на тайните общества през xx век.., или защо човек не управлява света, пише:
„От 1791 г. до 1894 г. под контрола на Британската Корона броят на концесираните опиумни плантации се увеличава от 87 на 663. В крайна сметка се стига до т.нар. Опиумна война в Китай.
През 1729 г. BAIMC създаваКОМИТЕТ на 300-те“ (Committee of 300), за да борави международните банкови и комерсиални дела. („Комитетът на 300-те“ днес е една от най-важните тайни организации и също работи за „Единното световно правителство“.) Говорим за т.нар. Сити — елит. Същата организация по-късно разработва тактики, за да надхитри китайския закон срещу наркотиците.
ЛОРД ИНЧКЕЙП с
ъздава „Корабоплавателно дружество П & О“ и всъщност той основава Хонконгската и Шанхайската банка“, която потулва търговията с опиум. Останалите британски банки — участнички са: The British Bank of the Middle East, Midland Bank, National Westminster Bank, Barclays Bank, The Royal Bank of Canada и Baring Brothers Bank.
Всички те са свързани чрез „Комитет на 300-те“ с банките „Ротшилд“
Когато се строи железницата Хариманот Калифорния до източните американски щати — с кораби са докарани хиляди евтино заплатени китайски работници. Много от тях вече са зависими от опиума и така наркотичният пазар се разширява към САЩ. ХАРИМАН създава своята империя от железници със заемите на N. М. Rothschild & Sons Bank в Лондон.
Има основания да се смята, че китайските зависими от опиума работници са внесени умишлено, за да се разшири наркотичният пазар в САЩ.“
А всичко започва оттук.
От Уикипедия четем, че на 31.12.1600 г. английската кралица Елизабет I създава Източноиндийската компания:
„Британската източноиндийска компания
(на англ.:East India Company) (наричана понякога Джон Къмпани –„John Company„) е основана със законовото ѝ утвърждаване от Елизабет I на 30 декември 1600 г. Компанията получава правото да води търговия с Индия от името на Короната. Първоначално компанията получава правото да монополизира пазара с Изтока. Компанията от първоначално търговско дружество постепенно се превръща във военна и правителствена организация, която администрира британските територии в Индия, до прекратяване на съществуването и през 1858 г.“
Лондон щедро обезщетил собствениците на роби
Великобритания е раздала щедри обезщетения на собствениците на роби, след като в страната е отменено робството в първата половина на ХIХ век, писа в. „Индипендънт он сънди“, като се позовава на наскоро разсекретени документи.
Сред хората, получили големи обезщетения, били
роднини на настоящия премиер Дейвид Камерън, на писателите Греъм Грийн и Джордж Оруел, и др.
Според документите ген. Джеймс Дъф, който е бил син на прапрачичо на Камерън, е получил 4101 лири за притежаваните от него 202 роби. Днес тази сума се равнява на 3 млн. лири. Най-голяма сума за 415-те си роби – 20 511 лири – е получил Джон Остин. Тази сума сега е 17 млн. лири.
Британското правителство е платило 20 млн. лири компенсации на над 3000 семейства, след като робството е отменено през 1833 г. Днес тази сума се равнява на около 16.5 млрд. лири.
На 27-ми Май, 2010,
Брайън Акира публикува:
„Британският премиер Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите), които тайно управляват Англия и голямата част от света. Той е пример за действащи илюминати от смесените бракове между масонскатите евреи и видни езичници-масони („видните езичници масони, всъщност са крипто-евреи!!). По време на предизборната кампания, той каза, че ще „даде възможности “ нa UK евреите.
Предците на Дейвид Камерън имат дълга история във финансовата рекет. Неговият пра-пра дядо, Емил Levita, немски евреин, е бил свързан с немско-еврейското банково семейство Goldsmid и получава британско гражданство през 1871. Той е директор на Chartered банка на Индия, Австралия и Китай.
Chartered банката на Индия, Австралия и Китай е основана в Лондон през 1851 г. след предоставянето на кралски декрет от кралица Виктория. Тя открива първите си клонове през 1858 г. в Калкута и Бомбай и след това в Шанхай. Клонът на банката в Шанхай експертно започна работа през август 1858. Първоначално дейността на банката е в голям обем намаления и повторно сконтиране на сметки на опиум и памук.
Въпреки, че отглеждането на опиум в Китай постепенно се увеличава, опиум вносът се увеличава с повече от 50% между 1863 и 1888. Сделките в търговията с опиум, генериранат значителни печалби за Chartered банк, както и на евреите и масони, които го контролират.
По-късно експертите на банката също се превръщат в един от основните емитиращи институции за чуждестранни банкноти, напр. в Шанхай. През 1862 година, банката е оправомощена да издава банкноти в Хонг Конг, привилегия тя продължава да носи и до днес. През следващите десетилетия тя има отпечатани банкноти в Китай и Малазия.
С откриването на „Ротшилдовия Суецки канал през 1869 г. (еврейски министър-председател Бенджамин Дизраели е обвинен в подкопаване конституционната система на Великобритания, поради липсата на съгласие от парламента за придобиване на акции с финансиране от Ротшилдовите евреи), Chartered банката е в добра позиция да разшири и развие дрога-доставките и други организирани мошеничества.
Освен с лихви, емисии, банката също търгува с памук от Бомбай, с индиго и чай от Калкута, с ориз от Бирма, със захар от Ява, с тютюн от Суматра, с коноп от Манила и с коприна от Йокохама.
През 1912 г. Chartered банка стана първата чуждестранна банка получила лиценз за работа в Ню Йорк.
През 1927 г. банката, придобива 75% от P&O банка, чиито офиси са в Коломбо, Шанхай, Хонг Конг, Сингапур и Кантон. P & O банката също притежава и Allahabad банка.
През 1957 г. Chartered банка придобива Eastern банката, която има мрежа от клонове в Аден, Бахрейн, Бейрут, Ливан, Катар и ОАЕ. Тя също така купи клоновете на Йонийската банка в Кипър.
Chartered Банката се обедини със Standard банката на Южна Африка през 1969 г., като общата банка стана Standard Chartered банка. Мотото е: „тук за добро“, като че ли, навсякъде е зло (Г.С: и наистина, „навсякъде е зло“. А мотото: „тук за добро“, е за измама).
Директорът на Chartered банка, Емил Levita се жени за Catherine Plumridge Rée, дъщеря на Hermann Philipp Rée (от един виден датско-еврейски корен) Техните деца са Артър Levita, Сесил Levita и Енид Levita.
Артър Levita и борсовите посредници на Panmure Gordon, заедно със сър Ewen Камерън (Лондонския управител на Хохгконг и Шанхай банкаите и член на Съвета на външните облигационери и Комитета по китайски облигационери) играе ключова роля в организирането на заеми от синдиката Ротшилд, включително и Яков Шиф, и на японски централни банкери (по-късно министър-председател) Такахаши Korekiyo за финансиране на японската война срещу православната християнска Русия през 1905 година.
Сесил Levita е бил председател на Съвета на графство Лондон.
Еврейката Енид Levita е женена за сина на Сър Ewen Камерън.
Enit Levita е бащина баба на Дейвид Камерън. Баща му, Ян Камерън, е успешен борсов посредник, партньор в Panmure Gordon, като баща си и дядо си.
Свързани:
„Еврейска аристокрация на Англия“…
За възхода на NWO марионетката Дейвид Камерън … „
Дейвид Камерън – един лъснат образ и предци с вековни нечистоплътни връзки
Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите)
А BULGARIA-NEWS публикува през май 2012 следния материал:
Стефан Неделчев, Лондон, публикува показателен материал за пошлостта в английската политика:
ЛЪСНАХА НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ ВРЪЗКИ НА БРИТАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ С МЕДИЙНАТА ИМПЕРИЯ НА РУПЪРТ МЪРДОК
Архив SMS-ите на премиера Камерън с Ребека Брукс завършват с LOL (с много любов). А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.
Ребека Брукс, бившата шефка на Нюз Интернешънъл, дясна ръка на магната Рупърт Мърдок в Лондон, е заплашена от 5 години затвор за умишлено укриване на доказателства за тежки криминални престъпления
Дни след като излязоха наяве нейните интимни имейли и sms-и с премиера Камерън, Ребека Брукс бе официално обвинена от кралската прокуратура и за умишлено укриване на криминални доказателства подвеждане на следствието.
Обвинение, за което се предвижда от 5 до 10 години затвор. Атрактивната Брукс, любимка на стария Мърдок, на 31 години става главен редактор на скандалния „Нюз ъф дъ Уърълд”, след това на „Сън”, а през 2009 г. оглавявя Нюз Интернешънъл, британското подразделение на медийната империя.
По нейно време и с нейно знание журналисти и специално наети частни агенти са извършвали подслушване на мобилни телефони и гласова поща на „оперативно” интересни персони. Наред с популярни лица от шоубизнеса и спорта са „хаквани” и политици, както и придворни на кралицата. Скандалните репортажи от Бъкингам, предизвикват през 2007 г. следствие и присъди за частен детектив и за дворцовия репортер на „Нюз ъф дъ Уърълд”. Съмнително бързо Скотланд Ярд претупва и потулва останалите случаи.
В същото време със санкцията на мениджмънта на Нюз Интернешънъл са изплатени суми от по 200-300 хил. паунда на няколко популярни звезди, за да се избегнат шумни процеси. Големият скандал избухна в първите месеци на 2011 г. , когато след поредица публикации на вестник „Гардиън”, полицията поднови следствието и най-после отвори кутията на Пандора. Оказа се, че репортерите и наети от „Нюз ъф дъ Уърълд”, детективи са подслушвали телефоните на близки на отвлечено и след това убито момиче, на роднините на убити в Афганистан войници, на роднините и лекарите на умиращото от тежка болест дете на премиера Гордън Браун.
Ужасяващите разкрития предизвикаха спирането на вестника, както и вълна от оставки: от върховния шеф на Скотланд Ярд, през говорителя на премиера Камерън Анди Калсън /бивш редактор на вестника/, до изпълнителния директор на Нюз Интернешънъл Ребека Брукс . Именно в дните, когато се подготвя нейната оставка, тя изнася голям брой документи и нарежда да се прочисти паметта на компютрите от уличаващи материали.
Поведението на управляващите консерватори по време на скандала е направо трагикомично. Материалите на следствието показват, че през цялото време е продължавала топлата връзка на Дейвид Камерън с Ребека Брукс. Те са комшии по имения в Бъкингамшиър и са си гостували многократно през последните години. Камерън и неговата дясна ръка, канцлерът Джордж Озбърн, са вечеряли, обядвали и купонясвали с Ребека Брукс, с Рупърт Мърдок и с неговия син - Джеймс. Тези контакти не спират и по време на скандала с „Нюз ъф дъ Уърълд”. Сведения на следствието показват, че тесен кръг около Камерън и хора на Нюз Интернешънъл са обсъждали стратегия как да потушат скандала с подслушването, за да не навреди на сделката за изкупуване на британския медиен и телекомуникационнен гигант Скай, за която Мърдок бе приготвил 8 млрд. паунда.
Особено старателно за империята Мърдок се оказва, че е лобирал министърът на културата и спорта Джереми Хънт, назначен не случайно от Дейвид Камерън, да направи доклад за обществения интерес от тази концентрация на медии. Почти будоарно прозвучаха имейлите и sms-те между премиера и Ребека Брукс, разкрити тези дни пред следствената комисия на върховния съдия Левисън. Те всичките завършват с LOL /С много любов/. А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.
Или както пише един блогър на вестник „Индипендънт”, медиите на Мърдок начело с „Таймс” се потрудиха много за победата на консерваторите през 2010 г. Сега е време Камерън да върне жеста и да прави компания на клана Мърдок, докато плуват в езерото с отпадни води. „

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Ω КЛЮЧЪТ КЪМ НАШАТА СЪЩНОСТ Ω

15.07.2015 г.

ДЛЪЖЕН СЪМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ТОВА ОТНОСНО ПЛАНЕТИТЕ НЕ СЪМ ТО ИЗМИСЛИЛ АЗ.   ДРУГОТО  Е ДОКАЗАНО ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА, НО С ЕКЗОТЕРИКАТА ИМАМ ЕДНО НА УМ! ВСИЧКО ДОБРО!

15.07.2015 г.
Човешката цивилизация познава 4 кръвни групи - 0, А, Б и АБ, всяка с подгрупи от резус фактор положителен или отрицателен (RH+ и RH-). Полярността се проявява и при субстанцията на живота, която поддържа биологичното тяло. Кръвната група се онаследява. Тя е един от документите за човешката самоличност, по която се откриват болестите на тялото, черти от характера, темперамента и заложбите на индивида.
При несъвместимост на кръвните групи настъпва взрив в биологичната система на човека, което понякога води и до прекъсване на жизнените функции. Опасни са последиците и при създаване на потомство от майки с RH-.
Кръвната група е и знак за принадлежността на човешките същества към 4-те основни първични раси в зората на сътворението на живота и разума на Земята. Както днес детето получава по генен път кръвната група на своите биологични родители (тест за бащинство), така някога пришълците от звездите са оставили на своите потомци загадката на различната кръвна група.

НУЛЕВА ГРУПА

 Ако сте 0+, това означава, че сте потомци на първичната раса-създател на разумния вид на Земята. Тя е от най-древните обитатели на Вселената. Нейни представители са долетели от съзвездието Плеяди преди милиарди земни години. Кръвна група 0+, е универсален дарител, защото е пригодена да подхранва живота. За да се запазят уникалните съставки и матрици на молекулите на кръвните клетки, хората с тази кръвна група могат да приемат кръвен серум само от донор със същата група.
Отрицателният RH при тази кръвна група е първична мутация. Тя е продукт на непозволени смесвания между първите потомци на човешките същества. Кръвосмешението между хора от един генетичен клон (общи биологични родители и близки роднини по права линия) променя паметта на ДНК, в която е закодирана забрана за комбинации от сходни гени и клетки. Те се израждат, създаденото непозволено потомство има дефекти и не е годно за нормално възпроизводство. Всеки човек като биологична идентичност носи в ДНК личен код, който го прави различен и неповторим, дори и да има близнак - огледален физически образ. Този код присъства и в неговите кръвни клетки и придава специфични характеристики на организма и на кръвта му.

КРЪВНА ГРУПА А

Носят я потомците на съществата от планетата Сириус А. Те са били високоразвита в технологично отношение раса, която вече е предусещала изчерпването на модела на развитие. Проявявали са се и мутации в популациите на планетата от двойната звездна система. Земните хора с кръвна група А+ са податливи на имунни заболявания. По-често са уязвими от ракови изменения. Имат проблеми с вътрешните органи и кръвта.Групи А- е мутация, породена от проблемите с аклиматизацията към условията на Земята и някои генни експерименти за подобряване в човешкото тяло.

КРЪВНА ГРУПА Б

Това е знакът на създателите на човешката раса от обитателите на Сириус Б. За тази планета и древните й пратеници на Земята, пазят информация някои африкански племена. Хората с кръвна група Б+ са податливи на заболявания на нервната система и скелета. Най-често са поразявани от болестите на Паркинсон, Алцхаймер или Бюргер.Ако сте с такава кръвна група е добре да работите над емоциите и да се разтоварвате от нервното напрежение, защото то влияе и на кръвта - паметта на тялото. Препоръчва се движение, тренировки на тялото, ума и паметта.RH- е знак, че някога пра расата - родител е претърпяла мутация. Не е била спазена дозировката, поради което моделът Б- кодира повишено внимание към физическото тяло. То трябва да се тренира и да се пази от травми и злополуки. Податливо е на кръвни заболявания (левкемия), кръвта трудно се съсирва, по-чести са инфекциите по кръвен път (хепатит, СПИН).

КРЪВНА ГРУПА АБ

Рядко срещана група. Носителите й с RN+ са от генната и духовната матрица - верига на поколението, създадено от родените на Земята човеци и извънземни напреднали цивилизации (Орион, първична вселена, Голяма и Малка мечка и други части на всемира).Експериментът е бил позволен след като човешкият род е проявил агресивност и склонност към унищожение. Това са потомците на Адам и Ева от библейската притча. Групата АБ- за космическото досие на духа носи информация, че някога прародителите са били последователи на космическите недоволници. Хората с тази кръвна група и комбинация имат бурен житейски път. Често са силно алергични. Сред тях най-много има случаи на физическа и умствена инвалидност или лудост.Картината за всеки конкретен човек се усложнява, когато се прибавят индивидуалните и груповите кармични влияния, както и духовният опит на индивида.Духът в своята еволюция е способен да коригира несъвършенствата на физическата обвивка, която приема като тяло на Земята.
Кръвните клетки са разумни и помнещи. Те могат да реагират на мисълта и да се препрограмират, ако човек има постоянство и воля. Това е реална възможност за живот, в който програмата на жизнените функции не е обременена кармично или от съзнателен избор на дефектно и проблемно тяло. Повечето от болестите на тялото са отглас от проблеми на психично ниво или на неправилна реакция спрямо външните и вътрешните условия - начин на живот и хранене, работа, нагласа на мислене.
Кръвта, еликсирът на живота на тялото, се влияе и от кръвопреливането от донор. Когато се ражда нов живот, в него е кодирано количеството и качеството на тази важна течност. Кръвната група и допълнителният елемент (RH+ или -) са атрибут при моделирането на тялото, избрано от духа.
Чрез въплътяване в тяло от плът и кръв човешките същества пазят спомена за космическата си идентичност. Кръвната група е винаги една и съща в поредицата от прераждания, но има варианти на избора на RH+ или RH-. Така се правят опити да се уравновесят мутациите, а и да се трупа опит, чрез който да се върви напред.
Лекарски екипи вече работят над създаването на изкуствена кръв - универсален серум на живота. Тя ще е от типа 0+, защото се приема от всички останали групи в живото застрашаващи ситуации.Предстоят нови медицински открития за предназначението на кръвта и свойствата на кръвните клетки, чиято удивителна памет носи огромна информация. По нея може да се възстанови самоличността на човека и принадлежността му като разумен вид. Може би ще станем свидетели на това в близките няколко десетилетия.


Николай Николов - Windowsnikolai

понеделник, 24 октомври 2016 г.

ТАЗИ ЗАГАДКА ВЪЛНУВА ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ И ИСТОРИЦИ И ДОСЕГА


ТАЙНИТЕ ЗНАНИЯ НА ДРЕВНИТЕ И МИСТИЧНИТЕ ИМ ОТКРОВЕНИЯ. АРХЕОЛОГИЧЕСКИТЕ СЕНЗАЦИИ И ОТКРИТИЕТО НА „НЕУМЕСТНИ” АРТЕФАКТИ.  ВЕЧНИТЕ ЗАГАДКИ И ТАЙНИ И НАЙ - ИНТЕРЕСНИТЕ ТАЙНИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. ВИЕ ЩЕ ВИДИТЕ НА ВИДЕОТО ЗАБРАНЕНИТЕ ТЕМИ НА ИСТОРИЯТА, СЕКРЕТНИТЕ ЗОНИ, И СЕКРЕТНИТЕ КОСМИЧЕСКИ РАЗРАБОТКИ.




НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

# КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО. ПРОЕКТА "МОНАРХ" #




Както ви обещах, ще пускам по-рядко статии, но с по-остро съдържание и със самата истина какво се случва а ние спим! Приятни сънища.....
За да видите субтитрите на български трябва да натиснете бутона (СС) за да стане червен (СС) въпреки, че съм пуснал кода с натиснат бутон всичко е възможно! ПОЛЗВАЙТЕ ПАУЗА, ЗАЩОТО СУБТИТРИТЕ СЕ СМЕНЯТ ДОСТА БЪРЗО!!  С ЛЯВА МИШКА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА МЕСТИТЕ СУБТИТРИТЕ Н ВСЯКО МЯСТО НА ЕКРАНА!

„Колко ще се изненадате, че въпреки слабия интерес и популярност (в сравнение с други забранени теми като “HAARP”например) тема "Монарх-програмиране" е една от тези с най-висок приоритет на цензура. Гарантираме ви, че в рамките на 24 часа всеки опит да бъде създадена статия или значим линк към проблема ще бъдат брутално изтрити. Алгоритмите на цензурата веднага се задействат, а като мотиви ще ви пробутат обяснение на английски, което най вероятно ще ви каже, че темата е в графа "небивалици".” 

Тук умишлено ще избегна думата на английски език, за да се опитаме да избягаме от цензурата. Да видим?! Приятно гледане!!!







Настоящият клип продължава да разглежда странните символи в съвременната поп-култура и повтарящите се модели в нея. Акцентът отново е върху Ники Минаж и травмите причинени на Бритни Спиърс през годините. Обсъждат се активиращи символи като използването на розовите перуки в шоу-бизнеса, какво значат те и връзката им с Монарх. Показани са и кадри на двете певици в изменено състояние на съзнанието, когато са превключили частично в свои алтернативни самоличности и говорят с британски акцент - нещо, което става все по-модерно и промоцирано в света на поп-културата, но което на практика няма нищо общо с никаква мода. Това са модели, които се опитват да бъдат imprint-нати в глобалното съзнание, за да могат да бъдат приети като нещо, което е нормално, малко по малко превръщайки се от нов вид програмираща култура в начин на живот и възприятие. Инсталирани веднъж, тези мисловни модели са лостове за контрол на глобално ниво от т.нар programming icons, които са всички звезди от миналото и съвремието и които са марионетки в ръцете на Тъмната полярност. Това е века на окултното обособяване. А проект Монарх е основния механизъм чрез който всичко това се случва и става възможно.
ГЛЕДАЙТЕ:



СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ........

Николай Николов

ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА - РАЗКРИТИ НЕЩА


ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА, ТОЕСТ ТАЗИ КОЯТО НЕ Е ВИДИМА ОТ ЗЕМЯТА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТОТИЦИТЕ ОПИТИ ВСЕ ПАК ПОЛУЧИХМЕ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ....ТОВА, ЧЕ СЕ КРИЕ Е ДРУГ ВЪПРОС... ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

петък, 21 октомври 2016 г.

ОТНОВО ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ЗАМЪРСЯВАНИЯ


16.06.2011 г.
Явно човешката простотия, глупост и жажда за власт не се е променила с вековете, а напротив-става все по голяма и загубва всякаква мярка, затова Ви предлагам да видим нещо с български субтитри, което повече хора трябва да научат за да не ни унищожат като животни, заради някаква самозабравила се свръх богата малка група от хора! Май вече всичко зависи от нас, от нашето поведение и отношение към тях! Иначе – „Чао, довиждане, лека нощ и мерси”! Гледайте и четете!!!!













Николай Николов

сряда, 19 октомври 2016 г.

В АНТАРКТИКА, НАМЕРИХА КОСМИЧЕСКИ КОРАБ. ТОВА Е ЕДНА ОТ ТАЙНИТЕ ЕКСПЕДИЦИИ НА ТОЗИ КОНТИНЕНТ!


Учените откриха в Антарктида извън земен космически кораб. Тайната експедиция на континента се описва в този  документален филм: НЛО - то се е разбило в ледовете на Антарктика. Дали е нарочно или не?….. Доказателството за извънземното присъствие, урфолога публикувал в социалните мрежи. "Уникалният артефакт ме намери на сайта Google Earth в Антарктика. Сред безкрайната ледената пустиня лежеше най-истинското НЛО, в своя най-класически вид. На спътниковите снимки,  изображението от 15 февруари 2012 г. сред камъните и леда, се вижда как се придържа на един ръб много голям,  дискобразен летателен апарат ",  казва изследователят в "Живом журнале"- Юрий Дегтерёв. Той  е изчислил размерите на  обекта: ширина - 67.54 метра, а височината на видимата част е 13.31 метра. Уфолога публикува в своя блог, координатите на кораба на „извънземните”: 80 ° 34'8.44 "S, 30 ° 5'19.27" W. Сега фотографията на летяща чиния може да види всеки. "Аз не мога да отгатне какво е това. Определено, това не е полярна станция, не със самолет (тъй като в света не  е толкова голям броя и вида на самолетите или хеликоптерите). Не са попадали  в Антарктика и дирижабли. Най-вероятно това е технология от далечния космос.” Аз съм готов за научни изследвания, и кой ли знае как нашият свят може да се промени, ако има желанието да се намерят, и изследва тези останки. Но знаейки начина на мислене на паричната мафия, то аз искрено се съмнявам в това… Ние сами се водим от комитет 300 към гибел, защото те ни манипулират, и за съжаление се мислят за богове!  От тях е и Хлари Клинтън… много жалко за човечеството! Приятно гледане…..


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

неделя, 16 октомври 2016 г.

50 ВЕЧНИ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ



Кликнете просто ТУК, защото ми омръзна да се боря с хора присвоявайки си нашата история за пари. Те си наричат ИДИОТИ!!!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ЖИВАТА ВОДА. В ТЪРСЕНЕ НА БЕЗСМЪРТИЕТО......

Водата е в основата на живота на Земята. Въпреки, че и друг път съм писал за нея , защото по стечение на обстоятелствата съм работил четири години върху нейните безкрайни на брой и учудващи свойства, то ще ви пусна филм за нея. 
Хиляди години хората са трупали знания и писали за свойствата на „живата вода”, лекуваща рани и възкръсваща мъртви (Исус - Библията). Фашистка Германия е търсила този вълшебен еликсир и по мои сведения е постигнала големи успехи. Какво позволява на водата да натрупва информация и да придобива лечебни свойства?! Къде се намират и къде се формират нейните източници. Как бактериите са успели да живеят милиони години и способен ли е човек да върви по същия път?! Може ли "живата вода” да замени кръвта, и съществува ли тя наистина! До тук спирам! Оставям на вас разсъжденията.  Да започваме ли?! ОК! Започваме!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 15 октомври 2016 г.

ЧУЖДИТЕ НА ЛУНАТА. "БОГОВЕТЕ" ОТ СИРИУС.


Думит със син цвят са препратки към други страници, събития и официални доказателства!
Ще видите доста детайли на земята и луната и разсекретени неща. Надявам се да ви е интересно!
Учените доказаха, че събитията, описани в древните митове, наистина са се случили. И затова, може би съществуват и техните членове: боговете, хората-змейове, хора-риби, крилати "ангели", опашати „демони”. Археолозите и палеонтолозите са открили доказателства за това. „Чуждите”, имали нужда от хората живеещи на земята. Те са помагали на хората или са ги използвали за собствените си цели. Защо хората преди свободно са комуникирали с „боговете”, а сега смятаме, че „богове” няма…



Николай Николов

четвъртък, 13 октомври 2016 г.

ХОРАТА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ СА НЕВЕРОЯТНИ КЪСМЕТЛИИ, ЧЕ ГЛУПОСТТА НЕ Е ЗАРАЗНА БОЛЕСТ, ИНАЧЕ ОТДАВНА ДА СА ПОД КАРАНТИНА.


Боже боже като си прибра грешните защо не си прибра и смешните!
Когато един смешник забавлява народа,това е комедия.Когато същият този смешник води народа,е трагедия!
Който има тъмно минало,няма светло бъдеще!
"Да кажеш, че следва да се подкрепя дори и лошо управление, поради страх от анархия, означава да кажеш, че следва да се самоубием поради страх от смъртта!"

вторник, 4 октомври 2016 г.

СРЕДАТА КОЯТО ОБИТАВАМЕ. НЕВИДИМИЯ ВРАГ. – ПЪРВА ЧАСТ

28.09.2011 
А беше време.... И сега е но народа изпрося, по точно го направиха такъв. 
Ние сме наобиколени от различна електроника, ядем различни неща, дишаме различен въздух. Върху нас те оказват влияние, което ние не усещаме. Но какво става с нас и нашият организъм?! От последният филм, ще научите как да разберете дали вашият мобилен телефон е истински и дали отговаря на нормите за безопасност! Ако клиповете ви създават проблеми, то намалете резолюцията и разрешете блокирането на изскачащи прозорци!!!!







Николай Николов