сряда, 30 ноември 2016 г.

НОВОТО ПОЗНАНИЕ E07 S02 TOP SECRET КОНТРОЛ НА СЪЗНАНИЕТО



НЕЩО КОЕТО ВИ ГО ПИША ОТ 5 ГОДИНИ И ВЕЧЕ МИ ПИСНА ДА ПОВТАРЯМ. ПО МЕ Е ЯД, ЧЕ ВИ КАЗАХ ТОЛКОВА ТАЙНИ ЗА ВРЕМЕТО И ПРЕМЕСТВАНЕТО В НЕГО, И СИГУРНО СЪМ ГО ПРЕПОВТОРИЛ 10 ПЪТИ, А НИКОЙ НИЩО НЕ РАЗБРА. В СЛУЧАЯ ИВО Е ПРАВ! - НИЕ СМЕ В МАТРИЦА: - НЕЩО ЗА КОЕТО ВИ ПИСАХ ПРЕДИ 8 ГОДИНИ И ПОВТОРИХ И ПОТРЕТИХ... БРАВО НА НЕГО!  СВАЛЯМ МУ ШАПКА ЗА СМЕЛОСТТА, НО ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ИДИОТИ И ТО ОТ НАС, ЗА ДА ОБСЛУЖАТ ТЕЗИ КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ...... НЕ  НАПРАЗНА Е ПОГОВОРКАТА - "ЕДИН БЪЛГАРИН - ХАЙДУТИН, ДВАМА БЪЛГАРИ - СГОВОРНА ДРУЖИНА, ТРИМА БЪЛГАРИ - ЧЕТА С ПРЕДАТЕЛ"....  ПРИЯТНО ТЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ, А ТОВА МОЖЕ ДА ГО ОТКРИЕТЕ И В БЛОГА....

Хората трябва да бъдат държани настрана от управлението на собствените си дела. Днес средствата за информация са с ограничен достъп и под строг контрол. С участието на доц. Иво Христов.



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

ТЕСТОСТЕРОН И ГОРЕЩИ ВЪЛНИ И..........


За "горещите вълни" на жените се знае, но ако по някаква причина, главно болест или сериозна травма на крака мъжете са принудени да киснат на стола или да ходят само символично, то нека не се учудват защо след около 6 месеца ще получат и те това. Изхода са интензивни и кратки тренировки няма значение какви, особено ако забележите, че около кръста напълнявате.. А старта е с Трибестан. Това ви го пиша с цел да се усетите защо ви мързи и нищо не ви е интересно, а сутрин ви е скапано и защо сънувате нещо гадно и не го помните... А целта ми е да го знаете предварително. Това за мое съжаление е от личен опит и преминаване, и през тази простотия. Особено ярко се проявява ако миналата година сте спортували или сте били физически активни, а после се наложи да се движите едва едва... !! Причината и за двата пола е Тестостерона.
Това ви го писах, но тук ви давам и калкулатор, а изследването е елементарно но струва 16 лева.. Успех и дано не ви се налага сега, но и този момент все ще дойде някога... Просто всички остаряваме...



РЕФЕРЕНТИТЕ СТОЙНОСТИ / Мъже — 6,6 - 26,5 pg/mL Жени — 0,2 - 2 pg/mL/


ТУК - ЦЪК!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

петък, 18 ноември 2016 г.

МАЛКО СЪВЕТИ ЗА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ АВТОМОБИЛИ....


ВЕЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ НА ПРИНЦИПА "КУПИ, ХВЪРЛИ, КУПИ"!  ЗА СЕГА,  ПОНЕЖЕ НЕ СА СЕ НАЛОЖИЛИ ТОТАЛНО НА ПАЗАРА ОТ ТАЗИ КЛАСАЦИЯ ИЗПАДАТ СВЕТОДИОДНИТЕ ЛЕНТИ И ЛАМПИ, ТОЕСТ ТАКА НАРИЧАНИТЕ  LED НЕЩА... ТА НЕКА СЕ ОПИТАМ ДА ВИ ДАМ СЪВЕТ ЗА ДРУГО, ПО-СКЪПО НЕЩО.  ДАНО СЪМ ВИ ПОЛЕЗЕН И УСПЕХ!
Продадохте ли си Ладата, Мсквича, Аудито или Опела..... и така нататък… произведени преди 2000-та година.   Я… май  вече си  имате проблем, който трудно ще отстраните сами…, но не съвсем! Проблемът не е само в знанията ви, а в това, че сервизите ако ни се изчанчи „компютърът” управляващ двигателя, няма да ви подменят само него и да ви сложат същият софтуер, който се изтегля от вашият компютър, а ще искат да ви подменят и този в колата /бордовия/, и ключа и кода на имобилайзера.  И при кола произведена преди 10 години ще ви искат 1 500 лева минимум…. (Да не говорим за нова кола, но който я притежава явно това не го притеснява, освен ако спре на средата на магистралата. Нищо, че се прави на пич. Пич, пич, но не знае какво е кирпич....) Е... те няма да си играят с това, а само ще ви програмират  този на двигателя, който отваря дюзите и подава импулс към бобините, които са отделно за всяка свещ. Искам да ви кажа, че компютър трудно се поврежда… Или изгаря бобина и колата започва да работи с един цилиндър по-малко, което не е изобщо фатално! Или ще ви се запуши дюзата, а това е почети невъзможно, освен при дизелите и то ако не го ги зареждате с качествено гориво… Иначе тестът ще ви покаже само, че не работи например първият цилиндър. Нищо страшно – колата пак ще пали, леко ще вибрира при ниски обороти, и ако са били 900 ще станат 700 оборота, гледайки оборотомера.... и ще се движи вместо със 200 то със 140 километра в час…  Ако смените бобината на свещта и вадите кабелите на всеки цилиндър то веднага ще разберете. Иначе, поставяйки нова свещ на повредната бобина, опряна съотнетно и на маса ще видите искра нормална, но тя ще е слаба при компресия 9-10. Ако не е това, то е дюзата. Сменя се за 10 минути ако не искате да я промивате. И дюзата и бобината съобразно името на производителя когато са нови варират от 60 до 120 лева. Втора употреба си е същата, само, че е 20 лева…/стара риба няма/. Щом е издържала до сега, то ще надживее и вас. Но все пак искам да ви посоча момчета които разбират повече от мен. Не им правя реклама а им благодаря /в София се намират на  Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия). Желая ви успех и си пръскайте всяка година с контакген спрей основните електрически и достъпни връзки.


Николай Николов

НАЙ ГОЛЯМОТО НЛО В НАШИЯ СВЯТ СЕ НАРИЧА - ЛУНА


ЩЕ ВИДИТЕ И ЧУЕТЕ ДОСТА НЕЩА. ТОЕСТ, - МОЯТ РАЗКАЗ СИ ГУБИ СМИСЪЛА. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!




Николай Николов

сряда, 16 ноември 2016 г.

НАПРАВЕНИ СА СНИМКИ НА НИБИРУ – ДЕСЕТАТА ПЛАНЕТА


2.09.2016 г.

Не мога да взема мнение, защото не съм присъствал на събитието. Изводите оставям За вас. Филмът е руски, а те са най – добрите учени в света. Ако трябва да бъда точен, то най-добрите учени и открития са направени от източно православните от Черно море до Черна гора, и тези от фашистка Германия. Благодарение на тях САЩ все още имат ракети и летят, и уж всички изобретения излизат от там. Но тук искам да добавя: Никола Тесла – 50 процента от откритията с които живеят сега хората са от него… Цилковски, Менделеев, Маркони /копирал от Тесла/, Джон Атанасов, Айнщайн, Евклид, Платон, Вернер фон Браун,  Корольов, Менделеев, Миклухо Маклай, турският мореплавател Пири Рейс, Курчатов, Козирев, Хигс, Ломоносов и така нататък… Всичко е ограбено от държавите създадени от престъпници - такива са и Северна и Южна Америка и Австралия….. Може да прочетете историите им.  Държави, които не са нации, а са създадени от бежанци и идиоти, са обречени на разпад и провал. Понеже те знаят това, затова ни създадоха ИДИЛ, сами си събориха кулите  и   респективно се „появи” ТЕРОРИЗЪМ (спонсориран от комитет 300)  и съответно Бен Ладен. А сега -  бежанци - Съсипвайки арабските страни. (Нека да вметна, а и Вие сте го забелязали как Алгафари, купен от тях изкривява нещата. /А и кой ли щеше да чуе за неговата собственост Мадлен???? – Не се залъгвайте..), а и за мултикултура съсипваща ЕС и нас.. Вижте за справка историята на римската империя…..

АМИ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!....



Николай Николов

вторник, 15 ноември 2016 г.

ЛУНАТА Е СЪЗДАДЕНА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЗА КОНТРОЛ НАД ЗЕМЯТА И НАС


НЯМА СМИСЪЛ ДА ВИ ПРЕВЕЖДАМ И РАЗКАЗВАМ. САМИ ЩЕ ВИДИТЕ РЕАЛЕН И СЪВРЕМЕНЕН ПОЛЕТ ДО ЛУНАТА /И НЕ САМО/,  И КАКВО Е ПРОИЗТЕКЛО ОТ ТОВА. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!



Николай Николов

неделя, 13 ноември 2016 г.

Планът „РАН-ЪТ“ се ПРОВАЛИ! Евро-Соросоидите бягат презглава!


Изкривените образи на „демокрацията“  и „пазарната икономика“ бяха внесени и насадени в България през 1990 г. и се превърнаха в най-силните антидемократични и антинародни явления, които съсипаха обществото и родината ни.
Много хора сега се питат защо стана така? Защо прекрасните иначе идеи за народа като суверен на властта, за свободата на човешката личност и отварянето на България към страните от Западна Европа и света, се превърнаха във фарс и УТОПИЯ?
Ами причината е много проста: Защото в западния план „Ран-Ът“ за колонизиране на България и цяла Източна Европа чрез насаждането на псевдо-демокрация, такова понятие „власт на народа“ изобщо не се предвиждаше.
Защото Западните ни господари още с вноса на т. нар. пакет от демократични мерки като планът „Ран-Ът“, например, заложиха разгрома и колонизацията на България. И по техните директиви вместо страната ни да се движи напред, към общество, което съчетава пазарното начало със социалната справедливост, вместо ефективно да използваме вече достигнатото от социализма високо ниво в промишлеността и селското стопанство, и да модернизираме и доразвием вече съществуващата силна икономика, чрез която да повишим жизнения стандарт на населението си… стана точно обратното!
България бе върната със 100 години назад. Във времената на най-дивия, безскрупулен  и безконтролен феодален капитализъм, който се разпорежда с хората, като с… роби на труда.
Всичко, построено от ръцете на българския народ по времето на Социалистическата република, бе зверски унищожено и ограбено. Народното богатство премина в ръцете на „честните частници“, които сега хората наричат с истинските им имена – крадци, мошеници, далавераджии и убийци на България.
В тази вакханалия на унищожението особено активно участваха българските новобогаташи и подконтролните им партии, умело насочвани от индустриалната и финансова олигархия на Вашингтон и Брюксел.
Техният ЗЛОВЕЩ  и БЕЗМИЛОСТЕН план включваше пълното унищожаване на икономиката, армията, образованието и здравеопазването на някога цветущата и мощна държава България.
Глобалният план на Запада за световно господство предвиждаше още унищожаване на славянските и православни корени на българския народ, за да бъде същият обезличен. Унищожаването на нашата писменост и култура и замяната й с чалга и шоумени – плагиати, които да доопростачат гражданите и да ги лишат от критерии за оценка на онова, което се случва около тях.
Западният колониален план включваше ликвидиране на раждаемостта, увеличаване на смъртността, огромен демографски срив, както и масово прогонване на милиони българи от родината им.
С други думи, глобалният соросоиден план целеше унищожение на българския етнос и замяната му с лесно манипулируеми преселници от арабския свят.
Но за огромно удивление и ужас на Господарите от Запада и техните български слуги, този план не сработи.
А Банкянският Бодигард сега пролива крокодилски сълзи, защото и той, заедно с Господарите си от Вашингтон, се провали с гръм и трясък! А Пъкленият им план за унищожението на България потъна в небитието.  
Поради една единствена, но много важна причина: Евроатлантиците не отчетоха в своите сметки, един напълно ирационален, и според тях дори маловажен фактор:
Не предвидиха  НЕВЕРОЯТНАТА СИЛА НА НЕСЛОМИМИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ!
Стъпвайки тук като колониалисти, американските олигарси около Хилари и Сорос така и не си направиха труда да проучат историята ни. Защото ако го бяха направили, щяха да разберат, че ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ СЕ ПРЕДАВА НИКОГА! ЧЕ В ЦЯЛАТА НИ 1300-ГОДИШНА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДНО ПЛЕНЕНО БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ!
И още нещо: САЩ  и Евро-върхушката поискаха да унищожат онова, което не може да се унищожи!
Те така и не успяха да проумеят, че няма как да изличиш вечната човешка и българска мечта за по-добър и справедлив живот и щастие за всички.
Дебелобузестите чичковци с гащи на райета и звезди си въобразиха, че могат да ни накарат да забравим думите „Свобода, „Равенство“ и „Солидарност“. Опитаха да ни вменят, че е напълно нормално шепа хора да се къпят в пари, докато други ровят в казаните за парченце хляб.
Нещо повече: Днес Запада иска да ни деградира, като инжектира в сърцата ни отровата на алчността и злобата. Опитва се да изтръгне от нас всяка проява на доброта и човечност.
Но отчаяните усилия на световната соросоидна мутроолигархия да задържи своята власт както у нас, така и по света, са обречени на неуспех!
Защото, въпреки всички трудности, доброто и истината си пробиват път към човешките умове и сърца.
И няма сила, която да ги спре!
Николай Николов

събота, 12 ноември 2016 г.

НАУЧНО ЗА ЗА ГРАВИТАЦИЯТА И ЛЕВИТАЦИЯТА



Протони, неутрони, електрони, цели атоми и дори купове от шестдесет и повече атома наречени бъкиболи, до един преминават към и извън вълново състояние, при което на пръв поглед изобщо не съществуват. С помощта на новия физичен модел на Дюи Ларсън вече разбираме, че тези частици непрекъснато се вмъкват в паралелна реалност, наречена времепространство, където времето е триизмерно. Доктор Владимир Гинзбург обръща едно от класическите уравнения на Айнщайн с главата надолу и открива, че при достигане скоростта на светлината и отвъд ато­мите и молекулите губят от масата си. Оттам се установи, че чрез най-обикновено удряне или разтърсване на предмет - както става при експериментите на Козирев, или при бързо завъртане на предмет - както става при експеримента на Депалма, сме в състояние да ускорим вътрешното движение във всеки атом до скорост, надвишаваща скоростта на светлината, с което осезаемо да намалим теглото му. Козирев открива също така, че за зав­ръщането на липсващата маса са необходими от петнадесет до двадесет минути, а когато това става, протича на внезапни скокове, а не чрез гладка, равномерна промяна - както иначе бихме очаквали. В тази нова наука гравитацията и времето са взаимно свързани. И в нейните рамки всички атоми се оказват водовър­тежи от движение насред енергия, която повечето хора наричат гравитация, а ние наричаме Вселенско енергийно поле.
Нека сега огледаме един истински водовъртеж насред во­доем. Дали част от водата изчезва, когато навлиза във водовър­тежа? Какво се случва с водата, след като нахлуе в него? Дали преминава в някоя паралелна реалност и никога не се завръща? Разбира се, че не. Водата, естествено, си е все така в потока и продължава да си се движи. Но как се съотнася всичко това към Земята? Най-простичко казано енергията, която нахлува в Зе­мята, после трябва да изтича от нея. Като сила, насочена надолу, гравитацията би трябвало да си има своето противоположно по знак и равно по сила съответствие - думата за кон­трапункта на гравитацията е левитацията. Вселенското енергийно поле - или гравитацията - нахлува в нашата планета. да създаде всички атоми и молекули едновременно. Но въпреки това то трябва да продължава да се движи. Щом веднъж същият този енергиен поток изтече от планетата ни, той вече е изгубил част от инерцията си което ще рече, че ще пътува малко по-бав­но, отколкото скоростта с която е влязъл. Щом разберем това ще разберем, че би трябвало да има и сила, насочена нагоре от Земята, като силата, насочена надолу печели със съвсем дребна разлика. Ако не разполагахме със силата бутаща нагоре, коя­то да балансира всичко, най-вероятно досега да бяхме напълно смачкани от налягането на гравитацията.
Атомите и молекулите са нищо повече от водовъртежи нас­ред гравитацията. Според модела на Ларсън реалните измерения са само три и в тази абсолютна реалност времето и простран­ството са едно и също нещо. Така се оказва, че разполагаме с две паралелни реалности, където пространството в едната съз­дава времето в другата и, обратното. И във всеки атом съществу­ва постоянен, непрестанен обмен между двете реалности. Кога­то даден атом се озове във времепространството, въртящият му момент се предава на подобната на течност енергия в рамките на паралелната реалност, а гравитацията на нашето собствено пространство-време престава да му действа. В този момент гра­витацията протича директно през съответната точка, без да бута атома. Но ако атомът (или водовъртежът във времепространство­то) започне да губи скорост и импулс, гравитацията го придърп­ва обратно в пространство-времето. При голям обект с много атоми пълният преход може да отнеме до двадесет минути, как­то се вижда от експериментите на Козирев. Любопитното е, че в един от броевете от 1997 година на списание „Сайънтифик американ" прочутият математик и физик Роджър Пенроуз казва, че на квантово ниво именно гравитацията отключва прехода меж­ду частица и вълна. Доктор Хал Пътоф изчислява, че съществува пряка връзка между гравитацията и треперливото движение във всички частици, което немците наричат Zitterbewegung.

През 1982 година учените от Принстън установяват, че електроните преминават в течно състояние, когато се поставят при свръхниски температури и се облъчат с най-мощния магнит в света. Което пасва перфектно на нашия модел. Електроните като че ли „си сътрудничат" и работят за­едно за образуването на онова, което учените наричат „квантоватечност” – изключително рядко срещано състояние на веществото, където всички електрони действат по един и същ начин, в синхрон, по-скоро като супа с отделни въртящи се компоненти.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

# ЗА КАКВО СЛУЖАТ ВОЙНИТЕ? #

Задавали ли сте си някога въпроса защо хората отново и отново започват войни едни срещу други?

Швейцарският учен Жан — Жак Бабел установява, че през последните 5600 години човечеството е преживяло около 14500 войни с 3,5 милиарда убити. Това е половината от сегашното население на Земята. Само през 1991 г. на планетата са регистрирани 52 войни или военни огнища. Това означава, че след неизброимите — в това число и две световни войни за един век — през въпросната година една срещу друга са се изправили 104 противникови идеологии, чиито желания очевидно са достатъчно основателни, за да оправдаят убийствата на следващите милиони.
Каква тогава е целта на войната при хората?
От столетия темата за войната е занимавала умовете не само на организациите за мир, но и на философите. Според тях всички живи същества се борят за храна и територия, но това веднага не означава, че агресивното поведение на животните може да се пренесе върху човека, най-малкото защото интелигентността, съзнанието и етиката са негова еманация. Разликата дали два хищника се нападат заради плячка, или оръжейните милионери живеят от търговията с оръжие и съответно от перманентни войни, изобщо няма защо да се коментира.
От древният Рим знаем, че борбата за живот може да служи и за развлечение: под мотото panem et circenes („хляб и зрелища“) гладиаторите са били заставяни да се бият един срещу друг, за веселието на плебеите и да ги отвличат от безсилието им. Същият принцип днес използват и телевизията, видеото и футбола, за да улеснят бягството на лекомисления гражданин от потискащата истина за неговото съществуване.
От какво ни отвличат медиите?
И какво евентуално бихме научили, ако постоянно не бяхме облъчвани с нещо?
Ясно е, че от спора на двама „третият” винаги има изгода. Всички знаят поговорката „Двама се карат — трети печели”. Ако транспонираме това върху която и да е държава или върху цялата ни планета, ще се убедим, че твърдението е вярно. Например банките, които отпускат заем на воюващите страни, имат най-голям интерес дадена война да не завърши особено бързо.
Чрез войни и безредици може да се подтикне цял един народ да приеме и дори да желае ориентацията на институции, с които в условия на мир никога не би се съгласил (например НАТО, ООН).
Хората, които не се интересуват от подобни неща, не виждат никаква връзка между войните (освен жертвите).
Възможно ли е те да са от полза и за други субекти извън военната индустрия?


Какво кара хората да мразят толкова силно, че да са готови да убиват собствените си ДРУГАРИ ПО СЪДБА?
Кое може да е толкова важно, че заради него да се отнема човешки живот?
Нищо ли не научихме от милионите и милионите загинали във войните и от болката, която остава?
В бивша Югославия например различните етноси съжителстваха мирно години наред, а днес воюват едни срещу други. Какво се случи, че изведнъж техните братя, които живеят в същото село, говорят същия език, изглеждат по същия начин, носят същите дрехи, по същия начин се радват, обичат, смеят и плачат — станаха най-омразните им врагове и започнаха да избиват децата им, да изнасилват жените и майките им, да затварят мъжете в концентрационни лагери…
Не ви ли се струва познато отнякъде?
Наистина ли боевете се водят само заради идеологическите различия на отделните фракции, или не е изключено някой да се крие зад кулисите?
Кой би могъл да е той?


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

вторник, 8 ноември 2016 г.

„О, НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?“


О, неразумний юроде, да можеше да те види сега Паисий Хилендарски как се срамиш от произхода си и страдаш заради държавата, в която си се родил!
 Още през далечната 1762 година – време на робството, на подчинението и страха, този светец на българското самосъзнание  е спасил българския народ и е отворил очите му! Превел ни е през мрака на неяснотата и потъпканото славно минало и е посочил пътя към светлината и просветлението. Факт е, че неговата мисия е успешна – днес България е самостоятелна държава със самостоятелно управление, но дали това е достатъчно, за да се наричаме гордо българи както в родината си, така и извън нея?
  През 18 век българите са имали различни от днешните причини да се срамуват от рода си. Те, от една страна, са оправдани, защото един човек, който е необразован и не знае откъде идва и накъде отива, който няма и най-малка идея колко могъща и уважавана е била реално съществуващата му страна, който живее всеки ден в страх и ужас от турския народ, не може да вярва в произхода си и да е благодарен, че е българин. Нима, ако се беше родил турчин, нямаше да има по-добър живот? Щеше ли да бъде преследван, измъчван, убиван като мръсно псе? Съвсем нормално за този период от българската история е човек да не знае корените си и да се срамува от това, че е българин. Когато всички му втълпяват, че той е нисшата прослойка на обществото и трябва да се срамува от себе си, той, естествено, с времето ще започне да вярва на това, а не на случили се преди векове събития. Та това са 500 години робство!
  От друга страна, какво ни остава, когато изгубим надеждата в себе си и в силата си? Нима трябва да се забравят допринеслите за развитието и могъществото на България хора? Защо да сменяш религията си, обичаите си, миналото си, когато в кръвта ти е да се бунтуваш и биеш за свободата си?
  Добре че е имало хора като Паисий Хилендарски, за да напомни на изнемощелия, подчинен българин, че не трябва да се срамува от това, което е, че и България е имала своите славни времена и е била Велика сила. Без този човек, посветил голяма част от времето си, търсейки информация от различни книги и изреждайки една по една буквите като мъниста, България може би нямаше да съществува днес. Срамуваш ли се да си българин, ти ще промениш изцяло себе си, убежденията си и вярванията си, но няма да освободиш народа си, а тъкмо обратното – ще го предадеш. Всеки един достоен българин трябва да отдава почит на този човек, както и на всички други, дали по един или друг начин част от душата си в името на народа ни. За да бъдем днес това, което сме, за да имаме свободата да се наричаме „българи“.
  Ако погледнем обстоятелствата през 21 век, те никак не са обнадеждаващи. Да, свободни сме, но едва ли са много хората, родили се в България, които поне веднъж да не са казвали „Ех, ако не се бях родил българин!“. Истината е, че българският народ се срамува от себе си много повече днес, отколкото по времето на Паисий Хилендарски. Младите, разумни българи търсят начини за препитаване в чужбина, защото в България просто нямат развитие - бедността и лошата политика са новите, страшни поробители, населението застарява все повече и повече. Човек трябва да е голям родолюбец, за да пожелае да остане в държавата си въпреки всичкия този недоимък. Освен това, в чужбина вече се е създало едно недружелюбно отношение към българския народ заради малцинствата, които „прославят“ държавата ни и заради управляващите, които опетняват цялото ни славно минало. Предвид всичките тези изброени неща, а има още много, как да не се срамуваме, че сме българи? Лично аз се срамувам от положението в държавата си, от липсата на гражданско общество, от това, че се наричаме българи незаслужено. Защото не празниците и венците показват благодарността ни към възродителите и смелите държавници, а нашето самосъзнание, нашият дух, който отново е заспал. Едва ли Паисий Хилендарски и Васил Левски ще се зарадват, ако видят как се хвалим с тях и строим техни мегаломански паметници, а в същото време не правим нищо за държавата си с оправданието, че „нищо не може да се направи.“ Дотолкова сме се самозабравили, че вече пишем с латински букви в Интернет и използваме „модерни“ чуждици вместо своите много по-красиви и благозвучни родни думи.
  Още преди близо три века Паисий Хилендарски е казал „О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“. Мисля, че неразумните българи непрекъснато имаме нужда от един Паисий, който да ни припомня кои сме и да ни вдига на крака. Грешката е, че ние стоим и чакаме той да се появи, а не се опитваме ние сами да вземем поне малка част от него и да допринесем за бъдещето на България.
  Дано Паисий не вижда в какво превърнахме свободната си, но вече безславна държава.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 5 ноември 2016 г.

" ОБЛАЧЕ ЛЕ БЯЛО" - НЕЛИ ПЕТКОВА, ИЩАР, СИЛВИ ВАРТАН И КРИСИЯ ТОДОРОВА



ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ!

 
 
 



 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

БЪЛГАРИЯ УМИРА ТИХО......


30.08.14, 10:48 Българският елит са тези които продадоха и предадоха  България ... продадоха българският народ. Това днес не е български елит, а васална на запада измет.  Русия трябва отново да освободи България и българският народ от нейният продажен про-римски елит. Всички те трябва да наторят свещената българска земя !

ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ.....





НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

вторник, 1 ноември 2016 г.

@ НАСТЪПИ ВРЕМЕ ДА ПОСТРОИМ ОТНОВО ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ! @

ПЕТЪК, 28 ЮНИ 2013 Г.

ПОВТАРЯМ:  НЕОБХОДИМА Е ДИКТАТУРА ЗА ОЛИГАРСИТЕ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ОТ ВСИЧКИ -ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЕПУТАТИТЕ И ЛЕКО ЗАБОБОТЕЛИТЕ.  НЕОБХОДИМА Е ЧАСТИЧНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОТКРАДНАТИТЕ И ПРОДАДЕНИ ЗА ЕДИН ЛЕВ ЗАВОДИ. И ИЗЗЕМВАНЕ ПАРИТЕ НА КРАДЦИТЕ. ДО КОГА ЩЕ МОТАТ С ЛЪЖИ ПРОТЕСТИРАЩИЯ И ИЗГЛАДНЯЛ НАРОД?! ТА ЕТО:


Мисля, по-скоро съм убеден, че след като започна пропадането на строителството на АЕЦ  Белене /и вече си е  логично новата АЕЦ да се изгради в готовата  инфраструктура на Козлодуй/  е по-добре  и вече е крайно време да се построи /ДА ПОСТРОИМотново  един голям и просторен затвор на острова. Видя се до къде ни доведе липсата му, а и на този в Ловеч /Слънчев Бряг/. Никой от моето семейство, от пра-пра дядо ми до мен не е ходил нито в Белене, нито  в затвор. Защо?! Защото са спазвали законите и правилата на държавата и по царско и по социалистическо време, работили са, учили са, учил съм доста и аз, и никога не сме крали, нито от държавата нито от обикновените хора. !  То е ясно на всички: за да станеш богат и то умерено, трябва да направиш бедни от сто до двеста човека! Изключвам от този списък хора като Христо Стоичков, Бербатов, хора на изкуството, които са забогатели и то в чужбина с таланта си, също Лили Иванова, Васил Найденов, изобретатели, фолк певиците и май за други не мога да се сетя! Докато народа - тоест ние, по точно 90%  дремем, търпим измисляната вече по една всеки ден простотия /последната е останалите без, и освободени от работа, да подават данъчни декларации/, за да ни съсипят окончателно, да ни вземат земята /ако имаме/, апартаментите, прилагайки непосилни данък апартамент /разбирайте смет/, а доходи почети вече нямаме и се налага за срамотиите да вземаме пари от пенсиите на родителите си за да си платим тези дълговеа да не споменавам огромната измама с тока! Защо? Защото той се набира софтуерно от разстояние /за новите електронно – софтуерни електромери/. Меря го разхода на вход на апартамента, а сумата  е 5 пъти по – висока от изразходения ток. Моят е около 350лв. средно на месец, а изразходената енергия е около 70 лв. и то като я умножа само по дневната тарифа!!!
Ами банките?! Това е върхът на простотията и нахалството! Най- изкуствената банка в България е ПИБ, създадена от фалиралите през 1996 година банки, и познайте от кой!!! Лесно е! Вече банките ни изработват  по всякакъв начин, променят си по тяхно желание лихвения процент. Внасяте 50 лева а се оказва, че сте внесли 30! Ми то при 500 лева кредит, просто край няма, ако не ги внесете на куп! Да не говорим за измамниците от всички мобилни оператори които май надминаха себе си! То просто край нямат примерите! Навремето Жорж Ганчев казваше: „Те са един стадион хора, ако ги съберем там и проблема ще бъде решен“! Да знаете той не е прост човек!!! Предлагам Ви да подемете кампания за построяването на Затвора в Белене във Фейсбук! Не е важно колко си живял, а какво си направил за хората! Не вярвайте на медиите, те са купени и зависими от тези които ни мъчат! АЗ ЗАПОЧВАМ СПИСЪКА С НАРОДНИТЕ КРАДЦИ И ИЗЕДНИЦИ , А ВИЕ ГО ПРОДЪЛЖЕТЕ, ЩЕ ГО ДОПЪЛВАМ И АЗ! Все пак заведението трябва да си има клиенти!  Ето: ТИМ, братя ДиневиАхмед Доган, Делян Пеевски, всички собственици на застрахователни дружества , трите енерго разпределителни дружества, собствениците на Лукойл, Валентин ЗлатевГриша Ганчев, Венци Стефанов,  Барбуков, Георги Първанов -/ГОЦЕ Прасето/, Алексей петров /изперкалия трактр, със скъсаната верига/  , Христо Ковачки - (по прякор: "Пушека", щото много му димят комините на ТЕЦ_овете), Георги Милушев-(УВО-то), всички собственици и изп. директори,  и  бордовете на всички банки, шефовете на топлофикациите, всички собственици на огромни имоти по ЧерномориетоЯзовир Искър и останалите места, а вярвайте ми те са хиляди, /а съгласно законите, земята на 200 метра от брега са държавна, тоест наша, народна собственост/,  Милен ВелчевЦар Симеон, половината прокурори и магистрати, кметове, всички милионери с много малки изключения, защото са такива от кражби измами и неплащане на данъци а сега и да ги плащат е късно, и, и кои още………

Ще продължа списъка поименно в следващите публикации, допълвайте го и Вие!!!!
РS - За оцветените в зелено има линкове с доста подробна информация!!


Николай Николов