петък, 8 юли 2011 г.

КРАТЪК ПОЗДРАВ С ПЕСНИ ЗА ВСЯКАКВИ ХОРА! САМО НАЧАЛОТО!!!







Искам да поздравя всички българи и всички мои приятели - реални и виртуални, които всъщност са също реални, но физически непознати на мен, с една проста подборка, но искам да направя уговорка, че ще ви пускам все по - добре подбрани песни след това! Желая Ви - ЗДРАВЕпълноценен и щастлив живот и помнете!! - Преди да умрете само спомена от добрите преживявания остава! 













Следва продължение, по мое и Ваше усмотрение!!!!

Николай Николов

3 коментара:

  1. Николай тази вечер съвсем случайно попаднах на това видео и понеже съм забелязала, че доста често слагаш в блога по някоя полугола дама измежду конспирациите, духовното и другите неща.
    естественни, неестественни, дами с тунинг, без тунинг, чалга певици, то и ти не ги харесваш, но това е на почит в момента в БГ. Та за това тук ти слагам един линк към нещо, което аз намирам за наистина свежо, красиво, хармонично и миловидно, но пък не е достатъчно перверзно, сексуално и силиконово.
    Млади японки. Кажи си мнението какво мислиш.

    http://www.youtube.com/watch?v=y5GRo4UEA7s&feature=related

    ОтговорИзтриване
  2. Май,тази вечер ми е тръгнало да критикувам хора и сайтове,които харесвам.Като изключим последните две песни,които са класика и наистина прекрасни,питам се какво правят тук Милко и Каризма,част от рушителите на /морала и красивото/съвременна България.Тия хора и подобните на тях,с квазикултурата си подмениха истинската и стойностна култура в в България,с ерзаци.Нищо,че вероятно не осъзнават това.Претенциозния клип,отправящ към Америка по време на забраната на алкохола и гангстеризма,не допринасят за качеството на музиката.За батко-то,въобще нямам коментар.Не си цапайте сайта.Вижте народната ни музика,изчезнала почти напълно,старите градски песни,други от по-късен период,това е прекрасен и /умишлено/ забравен фонд.Подбирайте и възпитавайте,музиката е невероятно мощно оръжие,не случайно сме ударени точно там.С най-добри чувства.Над всичко трябва да бъде България и българското!Няма по-ценно от това! Ник.

    ОтговорИзтриване
  3. Дарина Павлова,Ран Ъп/Т/ и другото!???Не ходи на сайта ти,приятелю,или може би съм сбъркал.Американското кънтри и германските песни,които не са само маршове,са за предпочитане,отколкото мангалско турската чалга,подсладена с малко българско,за да е по приемлива отровата и да измести автентичното.Както виждам това е вече почти факт!Лично аз,казвам-българско,истинско и оригинално.После има място и за друга култура.Така се пази нация и народ и тук дребни неща няма.ЗА ДА ИМА ДЪРЖАВА!В никакъв случай не се налагам,излагам мнение.Разочарованието си остава мое.Евентуално!Остани със здраве!Ник.

    ОтговорИзтриване