сряда, 16 май 2012 г.

БРАУНОВИЯТ ГАЗ - МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ? - (2012)



ЕТО ОЩЕ НЕЩО РЕАЛНО, КОЕТО МОНОПОЛИТЕ  И БОГАТИТЕ НЕ ДОПУСКАТ!!  ЗАЩО ЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАМЕ, КАРАМЕ КОЛИТЕ СИ И ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ ТОК  БЕЗПЛАТНО??!   БЕЗУМИЕТО ЧОВЕШКО И ПРОСТОТИЯТА НЯМАТ КРАЙ! ТАКА Е И С ПОЛИТИКАТА!  А ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ?!
И преди съм ви писал в блога за Брауновият газ, ето - ТУК и в още две публикации. Сега ще ви пусна филм за него. Надявам се да ви е интересно. Приятно гледане!









С любезното съдействие на Мария.......


Николай Николов

ЧАО, ПРИЯТЕЛИ........

8 коментара:

  1. http://www.hho-bulgaria.com/instrukcia-za-montaj-hho-generator
    tova e instruktsia za montaz v avtomobila! OKAZA SE, 4E IMA XORA V BG KOITO RABOTIAT PO TEMATA, TSENATA E OKOLO 500 LV!

    ОтговорИзтриване
  2. САМО ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ НА ТЪПАНАРИТЕ ТУК: http://bainiki.blog.bg/drugi/2012/05/16/braunoviiat-gaz-mit-ili-realnost-2012.954553#last_comment

    ОтговорИзтриване
  3. Вече ми омръзна да споря и май всичко ми омръзна от "знаещи всичко"!Та факта,че ме изтриха три пъти от свежо дава повод да се замислим кои са слугите на богатите лъжци и крадци! Ето какво им отговорих, защото не издържах:
    ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ" МНОГО ЗНАЕЩИ ХОРА", КОИТО ЩЕ ЗАЩИТАВАТ БОГАТИТЕ И МОНОПОЛА. НАЛИ С ЛЪЖИ И ИЗМАМИ СА НА ВЪРХА ТЕ?! НИМА НЕ Е ИСТИНА СТУДЕНИЯ ЯДРЕН СИНТЕЗ?! ЩЕ ВИ КАЖА - ИСТИНА Е ЗАЩОТО СЪМ УЧАСТВАЛ В ОПИТИТЕ. И КИТАЙ И САЩ И РУСИЯ/ОЩЕ ОТ ЛЕНИН - ЕВРЕИН/ И НИЕ СЕ РЪКОВОДИМ ОТ 300 СВРЪХБОГАТИ ФАМИЛИИ, НАЙ-ГЛАВНИТЕ ОТ КОИТО СА РОДШИЛДОВИ И РОКФЕЛЕРОВИ И Т. Н. ПИСАЛ СЪМ ЗА ТОВА ПО - НАДОЛУ. ИЗГЛЕДАЙТЕ ПОНЕ ЗАВЪРШЕНИЯТ ПРЕДИ 30 ДЕНА ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ "КАТАСТРОЙКА", БЕЛКИМ ВИ СВЕТНЕ! ЗАЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ УЧИ В УЧИЛИЩЕ И ИНСТИТУТА Е САМАТА ИСТИНА??! КОЙ ПИШЕ УЧЕБНИЦИТЕ И КОЙ ГИ РАЗРЕШАВА? РАБОТИЛ СЪМ В ДУБНА И СИ НЯМАТЕ НА ИДЕЯ КАКВО ОЩЕ НЕ ЗНАЕТЕ. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ МОМЕНТАЛНО НЯМА ДА ИЗТРИЯТ ФИЛМ ОТ ИНТЕРНЕТ КОЙТО ПОДРОБНО ОБЯСНЯВА ВСИЧКО?! СЛУЧАЙНО ДА СТЕ ЧУЛИ ,ЧЕ В ЮАР, СЕ СТРОИ ЗАВОД ЗА ГЕНЕРАТОРИ ЗА ТОК КОИТО ИЗВЛИЧАТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ И НАЙ МАЛКИЯ ЩЕ БЪДЕ 5 КИЛОВАТА?! - ДОСТАТЪЧНО ЗА ЕДНО ДОМАКИНСТВО. ПРИ ТЯХ Е НЕОБХОДИМО САМО ПЪРВОНАЧАЛНО ДА СЕ РАЗВЪРТЯТ, СЛЕД КОЕТО СИ ВРЪЩАТ ЕНЕРГИЯТА ОБРАТНО В АКУМУЛАТОРА, А МОЩНОСТТА ЗА ВЪРТЕНЕТО Е 50 ВАТА. САМИ СИ НАЛАГАМЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО РОБИ И ЖИВОТНИ. В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО! МАЙ НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР ОСВЕН ВОЙНА ИЛИ ПЕЩЕРИТЕ!! ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!

    ОтговорИзтриване
  4. ДА МАРИЯ, АЗ БЯХ ВЗЕЛ СНИМКАТА ОТ ТОЗИ САЙТ ЗА ПУБЛИКАЦИЯТА СИ В http://bainiki.blog.bg/drugi, нека да отидат, да прочетат и да си поръчат устройството!

    ОтговорИзтриване
  5. Много добра публикация !!! Браво и на телевизията направила филм за този голям учен ! Дали може да очкваме и филм за Стефан Маринов ? Скоро четох за една Швейцарска общност в която притежава 6 Тестатика машини с различни киловата производство на "свободна" безплатна енергия от етера !

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте форумци,
    Пред вид енергийната насоченост на темата,много ще ми бъде интересно мнението на по широк кръг от хора по отношение на задаващия се референдум,който за жалост има само една единствена тема и който пак ние ще си го платим,както всичко останало до момента.
    И нещо друго ме интригува:
    Ако някой знае нещо за Южна Африка и проекта за производство на малки екологични домашни генератори нека подхвърли информацийка,колкото и да е незначителна.Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  7. Вие, Николай, имате ли такъв генаратор у вас??

    ОтговорИзтриване