четвъртък, 14 март 2013 г.

ЛУНАТА Е ИЗВЪНЗЕМЕН СПЪТНИК КОЙТО НЕ ПРЕДНАЛЕЖИ НА НАС А НА ДРУГА ЦИВИЛИЗАЦИЯ


ПОНЕЖЕ ПИСАХ, ПИСАХ  ЗА СЕГАШНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА  WORD И ТЪКМО ЗАВЪРШИХ ТОВА КОЕТО ИСКАХ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС  ТО ФАЙЛА ВЗЕ, ЧЕ СЕ САМОИЗТРИ  МОЖЕ БИ АЗ ГО ИЗТРИХ, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ ОСЪЗНАВАМ КАК?! НЕ МОГА ДА ПОВТОРЯ ТОВА КОЕТО МИ ИЗЛИЗАШЕ ОТ СЪРЦЕТО - НЯМА ДА ИМА ТАЗИ МИСЪЛ  И  СИЛА.  ПРОСТО СЕ ОБЕЗВЕРИХ! ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА ВТОРИ ПЪТ В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ. МИСЛЯ, ЧЕ Е ГРЕШКАТА Е МОЯ, НО ОСВЕН ИНТЕРВАЛИ, ТОЧКИ И ЗАПЕТАЙКИ, ТО ДРУГО НЕ СЪМ ПРАВИЛ. ЩЕ ПРОБВАМ С ПРОГРАМА ДА НАМЕРЯ НЯКЪДЕ ФАЙЛА ПО ДИСКА.  НЕ БЯХ ИЗКЛЮЧИЛ ИНТЕРНЕТ. МИСЛЯ, ЧЕ ДОБРЕ СЪМ ИНФОРМИРАН  ЗА ОПЕРАЦИОННИТЕ СИСТЕМИ  НО СЕ ОКАЗА, ЧЕ МАЙ НЕ Е ТАКА! НА КОГО ЛИ ПРЕЧА?! - НЕ ЗНАМ?!  ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЪМ СЕ ЗАСТРАХОВАЛ И ВЕЧЕ МАЙ ЩЕ ПОЧНА ДА ПИША ОТ ЛИНУКС!  ВСЕ ПАК МИСЛЯ, ЧЕ ГРЕШКАТА Е МОЯ! ЗАТОВА ДНЕС ЩЕ ИЗБЯГАМ ОТ СЪБИТИЯТА И ЩЕ ВИ ПУСНА ФИЛМ ОТ НАПРАВЕНИТЕ ДО СЕГА СНИМКИ НА ЛУНАТА.   ПУСКАЛ  СЪМ ГИ И ПРЕДИ ТОВА, НО ТЕЗИ СА С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ!!!  ФИЛМЪТ НЕ Е ПРЕВЕДЕН, НО ТО НЯМА И КАКВО ДА СЕ ПРЕВЕЖДА.  ПИСАЛ СЪМ ВИ И ЗА ОТКРИТИТЕ ГРАДОВЕ НА ЛУНАТА, ЗА ПИРАМИДИТЕ, ЗА ОТКРИТИЯТ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ, ЗА ИЗВЪНЗЕМНОТО СЪЩЕСТВО ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ КОЕТО Е ДОКАРАНО НА ЗЕМЯТА И Е НАРЕЧЕНО "МОНА ЛИЗА",  КОЕТО Е БИЛО ЖИВО - СЕГА ДАЛИ Е ТАКА -  НЕ ЗНАМ, НО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ЛУНАТА НЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!! ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ НЕЩА СА НА "ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА!  ИМА И ПЕСЕН ЗА НЕЯ НА "ПИНК ФЛОЙД"  И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО!... СТИГА СЪМ ВИ СЕ ОБЯСНЯВАЛ!!! , А ВИЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ! И ГЛЕДАЙТЕ ГО ДО КРАЯ, ЗАЩОТО НА ЕДНО МЯСТО СЕ СЪЗДАВА ИЛЮЗИЯ ЗА 10 СЕКУНДИ, ЧЕ СВЪРШВА!! 
ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН И  НА ВСИЧКИ!!!



 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. http://video.mail.ru/mail/seser600/478/399.html - Ето интересен филм за Луна_та, при това на руски, което ще улесни "смилането" на инфата... Вече си имаме правителство, така че... да сменим темата!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей адаш :) Аз лично не смятам,че проблема с файла е бил в "твоя телевизор" ;) Аз на харда имах текстов файл,на който съхранявах линкове за конспиративна информация с цел да не ги губя постоянно от боокмарк-са при преинсталация.И един ден при поредната преинсталация (уина естествено) отварям файла и ... ченгели,запетайки,кльомби и какво ли не друго,само не и това което бях запаметил!!!Опитах с какво ли не (поназнайвам уж и аз някой работи) ама не стана.Трябва да се отчете факта,че самия файл беше в папка с доста други текстови файлове(но,само той беше засегнат),което ме води на мисълта,че може би има специален софтуер,който сканира един вид компа при посещение на определени места в нета.Незнам.Но,вече 3 години съм с Линукс и нямам такива проблеми(и преинсталации :)))) Така че ;) Поздрави. Блога ти е невероятен,чета го редовно.Продължавай в същия дух ... след всичко остава само истината !

    ОтговорИзтриване