неделя, 3 март 2013 г.

КОРЕНИ И ПРОИЗХОД НА ЗЛОТО


Как нашият свят стигна до тази ситуация? Човечеството има нужда от дълбоки промени.
Една истинска революция! Но вече сме преживели много революции и нещата изглежда, че никога не се променят. 
Без значение, кой е нашият враг:
Крале, Диктатори, Банкери, Политици, Световен Елит или НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД, ние винаги се връщаме в изходната си точка, същото зло се появява отново и отново.
АКО ИСКАМЕ ДА СПАСИМ НАШИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА ОТКРИЕМ ПРОИЗХОДА НА ТОВА ЗЛО! ДА РАЗБЕРЕМ КЪДЕ Е РОДЕНО, КЪДЕ ЖИВЕЕ И ДА ПРИКЛЮЧИМ С НЕГО!
Този  филм ви предлага едно ново виждане за злото и за това как можем да го поразим. Злото съществува, но може би не така както ние си го представяме.

ВСИЧКО ТУК Е ВЗЕТО ОТ „БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА”  С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ – ДА ПОЛУЧИ ПО-ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!
Видео, 10 минути, с български субтитри:



С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА МАЯ ТОДОРОВА!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. ПИСАХ, ПИСАХ, НО ТАЗИ ТЪПА ОПЕРАЦИОННА СИ СИСТЕМА МИ ИЗИГРА ШЕГА. ТОВА ЗА МЕН Е ОБЯСНИМО ЗА УИНДОУС.
    Е….. ОТНОВО ЩЕ ПОЧНА, НО СИ ЗАГУБИХ РЕАЛНАТА МИСЪЛ.
    Е …. НЕКА СЕ ОПИТАМ ОТНОВО: СТЕГНЕТЕ СЕ БРЕ ХОРА, НАРОД, ЧОВЕЦИ..
    НЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КАК НИ ЕБАВАТ МАМАТА… ПРОСТО МЕ Е ЯД, ИЗРОДИТЕ МЕ ПРЕКЪСНАХА И НЕ ЩЕ ВИ НАПИША ТОВА КОЕТО ИСКАХ…..
    НЕ ИСКАМ ДА ЗАЖИВЕЕМ В ПЕЩЕРИТЕ, МАКАР, ЧЕ ИМАМ ОПИТ. ЩЕ ВИ КАЖА – ПО-ДОБРЕ Е ОТ КОЛКОТО НАВЪН. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ПРИБЛИЗИТЕЛНО 300 БОГАТИ ФАМИЛИИ ДА НИ УБИЯТ И ДА ОСТАНАТ 5 000 000 ЧОВЕКА. ТЕ НЕ СА БОГОВЕ, НО ИМА ТАКИВА, КОИТО НИЕ НЕ ПОЗНАВАМЕ. ТЕ НЕ СА БОГОВЕ А ЦИВИЛИЗАЦИИ ПО ПРЕДИ НАС. СТИГА ТОЛКОВА! БЪДЕТЕ ДОБРИ, БОРЕТЕ СЕ И УБИВАЙТЕ ИЗРОДИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ПРИЛИЧАТ НА НАС, НО НЕ СА ОТ НАС. МНОГО ОТ ВАС ЯВНО ЩЕ МЕ ПОМИСЛЯТ ЗА ЛУД, НО ЖЕСТОКАТА ИСТИНА Е ТАКАВА… СЪЖАЛЯВАМ… СИНА МИ ИСКА ДА МУ ДАМ ИНТЕРНЕТ.. ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ ПО- КЪСНО…..!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Когато Заратустра разказал на тълпата за последния човек, се надигнала глъчка: “Дай ни този последен човек, о, Заратустра!” “Направи ни да бъдем ние тези последни люде!”, крещяла тълпата. Животът на последния човек е изтъкан от физическа сигурност и материално изобилие – всичко това, което западните политици обикновено обещават на своите избиратели. В името на “всичко това” ли се е разгръщала човешката история през последните хилядолетия? Трябва ли да се страхуваме, че ще бъдем щастливи и доволни от собственото си положение: вече НЕ човешки същества, а животни от рода homo sapiens? Или пък опасността идва оттам, че ще бъдем щастливи на определено равнище, а на друго все пак неудовлетворени от себе си и следователно – готови да издърпаме света обратно в историята с присъщите и войни, несправедливост и революции?

      Франсис Фукуяма “Краят на историята и последния човек”

      Изтриване
  2. Сефарадите "окупират" Испания преди много години ,чак сега ли испанците се "светнаха" кое е най-голямото зло!!?
    А какво е наложило въвеждане на ЗАКОН за ЗАЩИТА на НАЦИЯТА в България през 1941 година,и то при властваща хазарска фамилия (макар Борис,според мен да се е чувствал по-скоро българин-те и затова го отровиха).

    ЗА ИМОТИТЕ НА ЛИЦА ОТЪ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОДЪ
    Чл. 24. Лица отъ еврейски произходъ не могатъ да притежаватъ, владеятъ или държатъ подъ наемъ, лично или чрезъ подставени лица, непокрити полски имоти, а въ селските общини, изключая курортните такива и покрити имоти.
    Притежателите отъ еврейски произходъ на непокрити имоти са длъжни въ тримесеченъ срокъ да ги предложатъ за покупка отъ държавния поземленъ фондъ при Министерството на земеделието и държавните имоти. Фондътъ откупува тези имоти по реда на закона за трудовата поземлена собственость. Покритите имоти въ селските общини, изключая курортните такива, собственость на лица отъ еврейски произходъ, последните са длъжни да ги продадатъ въ едногодишенъ срокъ на българи или дружества само съ български капитали.
    Непредложените на държавния поземленъ фондъ непокрити имоти и неликвидираните покрити имоти на лица отъ еврейски произходъ въ упоменатия по-горе срокъ се изземватъ въ полза на касата за обществено подпомагане съ заповедь отъ Министра на вътрешните работи и народното здраве.

    Ако търсите "СЛЕДА",ще я намерите,Раковски,Ботев и Вазов не са платени политолози нито чуждоземни слуги какъвто е господина Андрей Райчев.
    Ами до утре приятели.

    ОтговорИзтриване