неделя, 3 юли 2011 г.

БРАУН ГАЗ - СТАРОТО ОТКРИТИЕ, КОЕТО ЩЕ СЪСИПЕ СВРЪХ БОГАТИТЕ




Гледайте нещо което вече почити изтърваха от контрол и е два пъти изобретено от българи! Утре ще Ви публикувам схемата и устройството му, което ползвам от доста време на моята кола! Отделя се водород и кислород който вкарвам съвместно с пропан - бутан и разхода на пропан - бутана пада с близо 45 процента! Четири литра пропан - бутан на сто километра при движение с 90 - 120 километра в час, при обем на двигателя 1500 кубични сантиметра! Максималната скорост е 175 километра в час , а е Лада Самара 2183! На 17 години е, втора употреба и с пробег 120 000 километра!







Николай Николов



14 коментара:

  1. Наи после нещо практично даваи схемите и да го слагам и на моита барака...

    ОтговорИзтриване
  2. Ало, какво става? Очакваме обещаната схема на устройството за кола... Въпреки атаките на някои от ония, зомбираните злобари. Хайде по-конкретно и практично? Жив и здрав, и всичко добро!

    ОтговорИзтриване
  3. Oще нещо интересно:
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&prev=/search%3Fq%3Dhttp://earth-chronicles.ru/news/2011%26hl%3Dbg%26lr%3D%26sa%3DG%26as_qdr%3Dall%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.bg&sl=ru&u=http://earth-chronicles.ru/news/2011-07-01-2659&usg=ALkJrhgnIYXfeX_xYV_20uDf0vncOLKyaA \"Dalnovidenie\" и НЛО

    ОтговорИзтриване
  4. 04 юли 2011 13:25! - Извинете ме ама по спокойно! Та и Вие помислете! В Свежо почети съм го описал. И аз си имам задължения като всеки от нас! Днес ходих да си подавам документите за новата шофьорска книжка а и отдавна заспивам вечер пред компютъра вместо да правя другите нормални неща! Ами ще атрофирам като мъж...! Щом съм обещал, то ще Ви го обясня и опиша подробно, но вече реагирам неадекватно! Снощи заспах в четири часа, станах в седем и по зле се чувствам от пиян! Даже буквите бъркам, та ми се налага да препрочитам това което съм написал по два -три пъти и пак има грешки! Ще Ви отговоря като Хан Аспарух: „Аз вече казах!” Дайте ми ден покой, иначе ще се разпадна! Всичко добро Ви желая!

    ОтговорИзтриване
  5. 04 юли 2011 13:26 ! Много Ти благодаря! Аз ще видя и това!

    ОтговорИзтриване
  6. аз преди около 3 години гледах принципната схема и доста се чудих дали да си сложа на моята кола, но тъй като я карам на бензин не бях убеден че ще има такъв ефект както при теб на пропан-бутана. Мислех да вкарам газа в кутията на въздушния филтър. Интересно ми е как е решен техническия проблем с електродите в резервоарчето с вода ? Така че да има достатъчно отделяне на газ - напр. ако на теб ти дава около 3-4 л. икономия на пропан бутан значи че се вкарва браунов газ 3-4 л. Значи електродите в резервоарчето трябва да са достатъчно ефективни за да "произведат" около 3л. газ за 1 ч. Ако можеш когато имаш време сподели нещо по този въпрос.

    ОтговорИзтриване
  7. Николай, ти няма излъга твоите читатели, че ще дадеш повече информация, но нека и аз малко открехна вратата. Върху тази тема работя от години и също мога да дам информация, но не е тук мястото. Ето още малко:
    http://konspiracii.ucoz.com/index/jul_braun_jull_brown/0-38

    ОтговорИзтриване
  8. ОК! Аз съм голям лъжец, но не мога да пускам информация за 10 теми едновременно! Не спя с компютъра, но се замислих малко! Щом го е патентовал човека, аз защо да му съсипя възможността за печалба, а не да живее като скот, тоест като мен! Тук май човещина трябва да има! Да купят патента тъпите монополисти, пък тогава ще го пусна туй елементарно нещо в интернет, без да печеля от това разбира се

    ОтговорИзтриване
  9. Монополистите никога няма купят патент, защото те нямат нужда от такива приспособления и технологии. В мрежата има хиляди филмчета и сайтове с подробно описание и обяснение как се прави такова устройство. Така, че не се притеснявай. Няма да вземеш хляба на никого. От опит знам, че не е толкова проста работа, за да се направи при домашни условия. Човекът трябва да има условия и най - важното, необходимите знания и практически опит по електроника. Когато двама човека правят едно и също нещо, не означава, че то е еднакво. Не беше излишно да видим и ти какво си направил, но щом така си решил...

    ОтговорИзтриване
  10. Ники днес разговарях с едни момчета от Пловдив работещи в областта на топлотехниката - в момента подготвят комбинация от стандартен газов отоплителен котел и генератор на браунов газ като според техните изчисления икономията на метан в този случай ще е минимум 30%, но от следващата седмица започват тестове и може би до началото на отоплителния сезон ще предложат такава схема и съоръжения готови за монтаж.

    p.s. Ако случайно чуеш за гръмнал газов котел в областта да не се чудиш :D

    ОтговорИзтриване
  11. може ли да те питам николай ли си или какъвто си там ти ходил ли си на училище до 7 ми клас да речем защото аз много добре си спомням че беше в началното училищекогато другарката по физика съвсем просто обясни че при подаване на ток с два електрода във вода на единия полюс се образува кислород на другия водород които се отделят като мехурчета.ако се смесят се образува така наречената гърмяща смес която ако е в обем повече от една чаша за кафе примерно доста е опасна заради взрива който се получава приподаване на искра или пламък.водородът който се отделя на единия електрод образува така също гърмяща смес и със въздуха така че внимавайте много при малоумните си опити да не си изкарате очите както казваше баба ми...когато си играех с кибрит като малък...притоя взрив кислородът и водородът се съединяват обратно във вода.проблемът в цялата работа е че еенергията от взрива или от бавното изгаряне на двата газа е ПО МАЛКА ОТ ЕНЕРГИЯТА КОЯТО СЕ ВЛАГА КАТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ЗА РАЗДЕЛЯНЕТО НА ВОДАТА НА СЪСТАВЯЩИТЕ Я ВОДОРОД И КИСЛОРОД..нарочно ви го пиша с главни букви дано го запомните.. това нещо световната наука го е открила минимум преди 150 години малоумници..малко след откриването на първата батерия за постоянен ток от галвани ли беше иби от волта не си спомням..другото не знам защо наричате сместта от водород икислород браунов газ още едно малоумие .. та българин я бил открил та незнам какво..повтарям ви че е открита поне преди 150 години ..писна ми при тая демокрация да гледами слушам безумия ..не усещате ли че всичко е едни измамници и глупаци които се чудят как да изкарат пари..продавали генератори на браунов газ за коли..ха ха ама първо го плати а пък после чакай икономия ха ха ..а не може ли да го сложа да го пробваме заедно с продавача за един контролевн пробег и ако наистина даде даже и 5 процента икономия тогава да го платя..а не може ли така... или да го извадя тоя генерато р и да ви го очукам в тъпите глави

    ОтговорИзтриване
  12. Ами да вземат да си прочетат внимателно учебниците по химия и физика за 7 - 8 - ми клас !

    ОтговорИзтриване