сряда, 22 април 2015 г.

КАКВО РАЗКАЗВА ЕДИН "ПАРАНОРМАЛЕН" БЪЛГАРИН


ПРЕДИ ДА ВИ ПУСНА ТОВА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ СЪМ РУСОФИЛ И ПРЕДПОЧИТАМ ЖИВОТА ПРИ СОЦИАЛИЗМА, ОТКОЛКОТО ПРИ СЕГАШНАТА БЪЛГАРСКА „ДЕМОКРАЦИЯ”, Защото народа живееше по-добре,  хората бяха по-човечни и по-нормални. Иначе и двете идеи са добри, но винаги ги яхват мошеници, крадци и необразовани хора, и резултата е налице….

Днес Асен е на 64 години и за пръв път разказва своята изумителна история със скрито лице пред журналистката на австрийския телевизионен канал Servus
Още през 70-те години Асен често посещава Сибир. Причината за това е така наречената академия за пара нормални феномени на КГБ, която тогава е в разцвета си, защото има благословията на Политбюро и стабилно финансиране!
Базата в тундрата на област Кемерово представлява многоетажен подземен комплекс, където се  обучават  избрани кадри от бившия соц. Блок: – хора със „специални умения“. Специалистите и водещи учени извършвали изключително внимателна селекция на хора с „паранормални“ умения, категоризирали ги, и структурирано развивали техните способности, за да могат да бъдат използвани от службите.
(Медиуми, хора, които се занимават с теле кинетика /дистанционно местене на предмети/, четци на мисли и хора с други феноменални способности, и са развивали невероятните си дарби във внимателно разработена строго секретна програма). /ХАЙДЕ ДА НА ВИ НАПИША ЗА ЦРУ, КОЙТО ПО ИДИОТИЗЪМ НАДМИНАВАТ И МОСАД/.
Един от студентите в академията е бил българинът Асен Герасимов, който е учил в Московския ВУЗ „Ломоносов“ и неговите изключителни телепатични умения са забелязани от ректора на катедрата по психология, д-р Вагит Алеров.
След тежката физическа и психическа подготовка, както и структурирано развиване на паранормалните способности, всеки агент става „самостоятелна бойна единица“ – на практика супер шпионин, който използва пара нормалните си умения в полза на службите.
Асен прекарва 4 години в академията и става един перфектно подготвен „паранормален кадър“, готов за служба на тогавашния строй.
Специалността на Асен била телепатията и четенето на мисли. Освен извличането на информация директно от мозъка на човек на среща, изключителната енергия на Асен била канализира и в друга насока – да разболява ФАТАЛНО!
Специалистите на КГБ създали от Асен едно същинско оръжие: – облъчва с поглед в продължение на 20-тина минути човек пред него,и концентрираната енергия докарва на жертвата нелечим бързо развиващ се РАК, която го поваля за месеци, даже седмици.
С тези си умения Асен бил безценен кадър и бил изпратен от КГБ лично на служба при либийския лидер Муамар Кадафи, при когото Асен работил от 1978-ма до 83-та година.
Нашенецът бил в близката свита на диктатора и многократно присъствал на преговори на високо ниво /с цел извличане на информация от отсрещната страна или „разболяване“ на неудобни фактори/.
-Да, извличах информация от главите на различни политици и държавници по време на срещи и преговори. Имаше два случая, в които съм разболявал доста известни световни личности, но няма да дам имена.
Когато фокусирам енергията си за постигане на зловреден ефект върху друг човек, вредата за мен самият е почти еднаква. След всеки подобен случай има към 50% вероятност и аз да се разболея от рак. Усилието, която е нужно да се фокусира моята енергия, за да се докара коварната болест на човек, който стои на 2-3 метра срещу мен е огромно.
Правил съм го два пъти за Кадафи. След това спрях завинаги. След първия път бях на легло близо седмица. След втория път получих лек инсулт, буквално 2 часа след облъчването на „целта“. И двете ми жертви починаха няколко месеца след срещата с мен.
След инсулта , Асен решава да прекъсне със „зловредното облъчване“ и да използва дарбата си за финансова изгода.
През 1983-та година напуска Либия и използва връзките си в КГБ, за да се установи във Виена, където през този период е „европейската мека на индустриалния шпионаж.
Създава дружеството Wolkezentral  GmbH, чиято официално се занимава с консултантска дейност, а неофициално – с индустриален шпионаж във военната адио индустрия.
Както може да се предположи, Асен е изключително успешен. Нужна му е единствено да се доближи до определен кадър специалист и успешно извлича тайна информация от главата му!
Когато Берлинската стена пада през 1989, българинът вече е натрупал цяло състояние, има австрийско гражданство и се мести до  живописната местност Зефелд в Тиролските Алпи, където живее в голяма къща и до днес със съпругата си – австрийка?!
(От 1988 не съм използвал „специалните си“ умения. Всяко надничане в мислите на друг човек ме изтощаваше неимоверно. Сега си гледам здравето, дишам чист въздух и живея спокойно. Тук енергията е съвсем друга“, споделя Асен. „През 90-те години много бизнесмени от България се свързаха с мен, за услуги, сътрудничество. Бяха от новоизлюпените групировки, но им отказах, просто нямах нужда. Не съм надниквал в главите им, но по-добре, сигурно нямаше да ми хареса това, което видя!)
И тук австрийската журналистка Жулиете Никлич зададе дългоочаквания въпрос за руския президент Владимир Путин:
„Путин беше един от нашите – хората, които се обучаваха в паранормалната дивизия на КГБ. Виждал съм го в базата в Кемерово още през 76-та. Никога не съм си говорил с него, но си спомням, че той беше сред младите звезди на тъй наречения отдел „манипулатори“ – агенти, които с помощта на енергията си могат да накарат отделни личности или групи от хора да изпълняват волята им! Никога не съм се запознавал с Путин лично, но знаех кой е, защото той се смяташе за младия талант на отдела на т.нар. „манипулатори“. Сред другите обучаващи се носеше мълвата, че го подготвят за истински свръхчовек! Вече е на доста години, а е все така младолик, това съвсем не е случайно!
Уж на майтап взе властта през 1999г, когато всички си мислеха, че ще е поредния „транзиционен“ президент, а той се утвърди като истински император.
Това, което сигурно малко хора подозират, е че Путин е кукла на конци. Сигурен съм в това, защото съм детайлно запознат с обучението и „моделирането“ на такъв тип агенти. Те са програмирани изключително внимателно ВИНАГИ да бъдат под контрола техен „свръзочник“.
Това правило е заложено толкова надълбоко в съзнанието им, че често самите те не го осъзнават. Причината за това е, че КГБ не можеха да рискуват да имат агенти, които са способни да контролират индивиди или групи с мисълта си и които всеки момент да спрат да се отчитат и да започнат да гонят собствени цели – директна заплаха за националната сигурност!
Програмата за контрол е толкова дълбоко вкоренена в агента „манипулатор“, че даже и при смяна на режима или личната му ситуация/позиция, тя не може да бъде изкоренена.
За това съм абсолютно сигурен, че Путин е своеобразна „кукла на конци“.
„Не знам на кой точно се отчита но предполагам, че е  някой възрастен човек, който си прави чай от самовар в някоя провинциална дача. Свързочниците обикновено са такъв тип хора! Истината е, че не искам да знам, това вече не е моя живот…“, смее се Асен.

ИЗТОЧНИК: http://bradva.bg/


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар