сряда, 19 октомври 2011 г.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ ИСТИНАТА? КАКВО НИ ОЧАКВА, КАК ЖИВЕЕТЕ И КАК ВИ ЛЪЖАТ И СЪСИПВАТ?!

Ако искате да знаете нещата за които може би се досещате или не, то гледайте и слушайте. Лесно е за разбиране но трудно за повярване, че чак сега вече го усещате! Който не го е усетил, то и той няма да се отърве ако не се замисли! Какво трябва да правим? И без това на изборите ще ни излъжат за пореден път, за кой ли път... Всичко добро! Ползвайте пауза и си пускайте това което ви харесва! А за изборите ще ви напиша подробно с 20 изречения утре. Гледайте това за да сте готови за неистините които ни готвят  защото всички те са от един кюп!
ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА КОЛАЙДЕРА:ЗА ЗДРАВЕТО, ПЕНСИИТЕ СЛЕД ГОДИНИ И ПАРИТЕ ВИ:
И ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ!Николай Николов

6 коментара:

 1. БРАВО! Това наистина е важно и ПОУЧИТЕЛНО, особено вторият клип! Дано повече хора го прочетат и да се замислят!

  ОтговорИзтриване
 2. Да, най-вече за пагубното действие на наркотиците, алкохолът, цигарите. Не е шега, а е много сериозно. Дано повече хора да го осъзнаят!

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте,
  не знам какво се случва,но през последните 2-3 дни съм попаднала в някаква поредица от съвпадения!!!
  Когато си "помисля" за нещо веднага попадам на подобна тема във всички сайтове, които чета.
  Нещо повече,вчера прочетох, че във Фокушима има проблем с горивните пръти на авариралите реактори, казват че било"китайския синдром" В момента гледам серияла "Хранилище 13" и точно снощи бях стигнала до епизод 11, където се случва нещо подобно, дори споменават термина китайски синдром...
  има и още много... но направо ме е страх да го напиша.В главата ми възникна лудата идея дали аз нещо не предизвиквам,и в книгата която сега чета"Човекът от високият замък" съм стигнала до момента кагато един от героите си задава същият въпрос...Луда работа !
  А за числата просто да не говорим...
  На някой от вас случвало ли му се е такова нещо? Сега ако отида на лекар сигурно ще ме изкарат най-малкото шизофреничка...:)
  с уважение Силвия.

  ОтговорИзтриване
 4. Случвало се е. Говори се и се пише, че вибрациите на Земята са се увеличили, което увеличава и нашите вибрации, някои навлизат в други измерения, интуицията се засилва, мислите, чувствата предизвикват нещата да се случват. А има значение и влиянието на ЗОДИАКЪТ, на планетарните разположения и промени. На много хора се случва, а на някои повече. По начало жените са по-интуитивни от мъжете.

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря Ви за отговора.Аз съм зодия козирог,
  родена съм на 09 01 1973=10:10:10.
  с уважение Силвия

  ОтговорИзтриване
 6. http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=4734&tid=79088

  ОтговорИзтриване