неделя, 1 април 2012 г.

® БИЛДЕРБЕРГИ ®

Това е тайна организация, съставена само от аристократи и техни верни изпълнители- държавни управници. Основател на организацията е принц Бернард, съпруг на холандската кралица Юлиана ( фамилията й е една от най-богатите в Европа ). Началото на "Билдерберги" е поставено през 1954г. в холандския хотел "Билдерберг", откъдето идва наименованието й. За дейността на билдербергите светът не получава никаква информация и никакви снимки. Те стоят в дълбока сянка и името им въобще не се споменава.

Билдербергите, тясно свързани със Съвета за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия, са се посветили на създаването на Нов ред в света. Те се събират един път годишно при закрити врати в най-строга секретност. На тайните си конференции взимат съдбоносни решения, засягащи целия свят. Членовете им са от най-висшия елит- крале, президенти на държави, министри на външните работи, на войната, директори на световните банки и Международния валутен фонд, хора като Джералд Форд, Кисинджър, Сайръс Ванс, Робърт Макнамара, Хелмут Шмид, Жискар Д'Естен и др.
Билдербергите подготвят много методично политици, които имат данни да застанат начело на държавното управление, както например Харолд Уилсън и Едуард Хийт - за министър-председатели на Великобритания, Джералд Форд и Бил Клинтън - за президенти на САЩ. В тайните им събирания участват единствено хора, чиято лоялност към Ротшилд и Рокфелер е несъмнена. Националисти и антикомунисти не се допускат.



През 1976г. в конференцията на билдербергите, състояла се някъде в пустинята Аризона в САЩ, участват и 15 високопоставени представители на Съветския съюз. Това са цели девет години преди 1985г., когато дойде на власт Михаил Горбачов, който веднага с идването си започна да говори за перестройка и гластност. Известният политически коментатор Ръсел Бейкър на въпроса как успя така лесно Горбачов да събори съветския режим отговаря, че това стана възможно с помощта на ЦРУ, с което той е бил в сътрудничество още като шеф на КГБ. Не е изключено един от петнадесетте съветски участници в конференцията в пустинята Аризона да е бил самият Горбачов.
На 7, 8 и 9 юни 1991г. близо до Баден-Баден в Германия се проведе нова тайна конференция на билдербергите, на което се събраха най-силните и богати световни личности за разглеждането на дръзкия план за единно управление на света през следващия век. За точното място на срещата повечето от присъстващите дори не са били осведомени. Въздушноконтролната служба на Баденбаденското частно летище непрекъснато съобщавала за пристигащи самолети от Брюксел, където се намира главната квартира на НАТО. Сред участниците са: Ротшилдови от Англия и Франция, Давид Рокфелер, Хенри Кисинджър, говорителят на американския Конгрес Том Фоли, председателят на Сенатския финансов комитет сенатора Лойд Бентсън, Лорд Карингтън- генерален секретар на НАТО до 1988г, Карл Ото Пол- президент на Дойче банк, Джовани Агнели-собственик на ФИАТ, Вирджиние Родиопи- министър на отбраната на Италия, Жак Сантер- министър-председател на Люксембург, кралицата на Холандия- Беатрикс, губернаторът на Арканзас Бил Клинтън- след това президент на САЩ.
На съвещанието билдербергите категорично изключват всякакво национално самоопределение, квалифицирайки го като "зъл сепаратизъм". Разпадането на Съветския съюз и бивша Югославия, в които управляваха техните хора Горбачов и Тито, както и отхвърлянето на комунистическите режими в цяла Източна Европа забави осъществяването на плана им за "едно световно управление" с около 10 години.


През 1988г. събранието на билдербергите се състоя в Инсбрук, Австрия. Бе решено на СССР и Източна Европа да се отпуснат заеми за стотици милиарда долара, като само на Горбачов бяха обещани 100 милиарда долара. Целта на заемите беше въпросните държави да станат платежоспособни, за да посрещат лихвите, а техните ръководители да изпълняват безпрекусловно решенията на билдербергите. В изпълнение на този план през януари 1989г. Давид Рокфелер и Хенри Кисинджър заминават за Москва за да предадат инструкциите на Горбачов. Условието за получаването на 100-те милиарда долара беше да се даде свобода на Полша за "свободни избори", които да гарантират на Полската комунистическа партия "само" една трета от местата в парламента, а на Аграрната партия, която преди винаги е гласувала с комунистите също да се подсигури една трета от местата. Когато обаче настъпи сублимният момент аграрната партия отказа да сътрудничи с комунистите и настъпи изненадваща ситуация. В цяла Източна Европа свободата настъпи за няколко месеца. Рокфелер и Горбачов случайно спряха студената война, това не го бяха замислили. То се случи противно на проектите им.


Въпреки спирането на студената война и намаляването на бюджетите за военна отбана, страните от Източна Европа попаднаха много бързо в лапите на билдербергите. Горбачов прекъсна всякакви икономически връзки между бившите социалистически страни като обяви разплащането помежду им да става единствено с конвертируема валута. Без никакъв преходен период! Икономическата разруха беше пълна. И като спасител се яви Международният валутен фонд, чиято основна цел бе пълното икономическо заробване на страните от Източна Европа. Първият заем, който България получи от него беше срещу условието цената на тока да се увеличи 3 пъти!!! Това автоматично направи нашите продукти неконкурентни и мизерията още по-голяма. Днес България няма свое собствено управление и е напълно зависима от билдербергите.
На конференцията им в Баден-Баден многократно е било подчертавано, че трябва да се оформи една глобална армия, тя да бъде винаги на разположение на ООН, която да стане световното управление, на което всички държави да съдействат. Кисинджър изказва своето задоволство от положението в Персийския залив и признава заслугите на Джордж Буш, който е едно от светилата на Трилатералната комисия- по-малкият брат на билдербергите. Днес войната срещу талибаните в Афганистан се използва за да бъдат въвлечени максимален брой страни. Утре тяхното управление ще бъде едно- единствено.


Никола М. Николов


Николай Николов

4 коментара:

  1. Благодаря за информацията!!! Сайта е много хубав - ще си го запиша.

    ОтговорИзтриване
  2. ЦЕНЗУРАТА НА „свежуууу” МЕ ЗАТРИ! КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ ПРИЯТЕЛИ?! ОБРЪЩАМ СЕ И КЪВ „АНОНИМНИТЕ „ ЗА ПОМОЩ! ДА ГИ ЗАТРИЕМ ЛИ?!

    ОтговорИзтриване
  3. 4etoh tezi dni 4e dori sa re6ili da razpredeliat balgaria-megdu-turzia,romania,sarbia.tova me nakara da se zamislia-neiasnata ni istoria,potulena koi znae v koi arhivi na vatikana,ostaveni bez pomo6t 500godini -tusko igo,sega poslednia atentat v burgas-vsi4ko govori za yasnite im zeli sre6tu balgaria....

    ОтговорИзтриване