вторник, 1 май 2012 г.

БОЙКО БОРИСОВ - Съм много убав

Коментарът е излишен. Гледайте и се радвайте!


Николай Николов

3 коментара:

  1. Коментарът е излишен е написано малко по нагоре,но това е само за зрители без отношение,каквито са повечето от българите.
    Главния герой в клипа е публична личност с доста дълга история,която минава през голяма част от дейността на някои и други доказани групировки,занимаващи се с противонародна и незаконна дейност и дори има и книга написана за това.Ако не се лъжа издателството е ХР.Данов.Името на писателя не си го спомням,но ,ако аз напиша книга за някого с подобно съдържание отдавна да съм легнал до Луканов. Изобщо темата е толкова обширна,че няма да стигне нета,но не е там работата.
    С избирането на Бойко и неговата партия българския народ пак хвана дългата част от целия чувал с цепнати артикули,но това го отдавам на липса на алтернативи към него момент.
    Сега след като видяхме как управляват мутрите и по важно ,как отричат публично всичко в което ги обвиняват ,се надявам всеки да си извади поука/за кой ли път/.
    Лично аз вярвам,че в България има хора,които имат не само потенциал да управляват държава,но и да не са чак толкова излишно алчни ,защото никой няма да отнесе нито милиарди,нито апартаменти в гроба си.
    Истинските капиталисти и потомствените аристократи,каквито в България имаше за ограничен период от време и твърде малко на брой,знаят как да управляват човешкия труд и резултатите от това се виждат много ясно от двете страни на Бранденбургската врата.Друг е въпросът с Европейският съюз.Той е едно продължение на успешния експеримент с Бенелюкса,но по всичко личи ,че ще се провали,ако вече не го е сторил.Западна Европа никога не е имала проблеми с такива изроди,като българо-румънската цигания и особено с Руската мафия,която е на кланове,както са и групировките в Афганистан и Пакистан.
    Но както и да е,тази бегла ретроспекция едва ли може да ни оправи положението,защото ние сме твърде дребни и имаме нещастието да живеем на парче от земната част,което е било и е интерес на други ,по големи и високи групировки от световен мащаб.
    Показатели за това са световната история от близките векове и особено сегашната политика на нашите продажници от всички партии,както и този,за когото става въпрос,а именно пожарната команда.
    Много има да се изговори по много въпроси,но това ще стане в следващите дни.

    ОтговорИзтриване
  2. Анализът ти е абсолютно точен! Мисля, че при "Социализма” народа ни беше по-нормален. И двете идеи - Социализъм и демокрация са добри , но се я яхвяват от от крадци и мошеници. Образованието в нашата България го сведоха до там, че ражда само перфектни проситутки и педераси.. Е има и изключения. ДЕМОкрация е имало само в древна Гърция, а сега колко страни се наричат така?! Так че какво да кажа.. писах, писах и призовавах към промяна, но щом тук ни доведоха НАТО което по презумпция вече не трябва да го има, то ако се вдигнем на бунт, да го нарека революция.
    Стига толкова съм се обяснявал! Жив и здрав бъди и прерасни и щастливи празници Ти желая!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всеки обикновен човек,който може да се нарече средно и дори под средното ниво интелегентен му е достатъчно да пообиколи горепосочените държави,да посети държавните им институции,магазините и прочее обекти за обществено посещение и да си извади изводи за нивото,начина на живот и изобщо стандарта на живот,както на едните ,така и на другите народи.Не е необходимо да слуша платените български средства за масова манипулация и да се чуди на очите си ли да вярва или..............

      Весели празници Николай и да знаеш,че Господ си знае работата.

      Изтриване