понеделник, 25 юни 2012 г.

ЧИПЪТ Е НАШЕТО ТЪМНО БЪДЕШЕ – УВИ!

МНОГО СЪМ ПИСАЛ ПО ТАЗИ ТЕМА! СПРАВКА: В БЛОГА. НО ТУК ЕДИН МОЙ КОЛЕГА ГО Е СИНТЕЗИРАЛ И АЗ ГО ПРЕПУБЛИКУВАМ  С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ - ДА МОГАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО ПРОЧЕТАТ, ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И ОСЪЗНАЯТ! НАДЯВАМ СЕ ДА Е ТАКА, ЗАЩОТО ТОВА Е МОЯТА, ВАШАТА И НАШАТА СЪДБА! ТУК ПАРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ..... НАДЯВАМ СЕ ИСКРЕНО ДА РАЗБЕРЕТЕ ТОВА! С УВАЖЕНИЕ: НИКОЛАЙ, ОТ ЯМБОЛ ИЛИ ОТ БУРГАС...
Пропагандата за електронно разплащане става все по-агресивна и все по-безочлива. Всячески ни се втълпяват неговите предимства и удобства. Това е така, защото електронното разплащане е крайно необходимо за изпълнението на грандиозния сатанински план, а именно, тотално поробване на човечеството, и е една от финализиращите му стъпки. 
Скоро, много скоро, в България ще стартира въвеждането на универсалните електронни карти, с което в Русия се започва още от 1.01.2012 година. Този документ ще бъде нашата лична карта плюс разплащателно средство за всякакви стоки и услуги (включително здравеопазване, транспорт и др.) с тенденцията да стане единственото разплащателно средство. След това, поради редица "разумни и удобни" причини, този документ ще влезе под кожата на дясната ръка или челото под формата на микрочип, който може да се побере в бактериологична игла, въпреки че е съставен от 250000 части.
Внимание! Това е библейският белег на Звяра или най-малкото, това е неговият изкристализирал физически белег.
Защо той ще бъде поставян на дясната ръка или челото (вж "Откровение на Йоан")? Похарчени са 1.5 млн долара, за да се установи, че това са двете места в човешкото тяло, където температурата се мени най-лесно, а тази меняща се температура решава проблема с презареждането на микрочипа.
Защо в "Откровение" се казва, че приелите белега на Звяра ще се покрият с гнойни рани? Защото, ако чипът, поради някаква причина, излезе от строя, организмът веднага реагира с много и гнойни рани. Освен това, ако някой реши да отстрани чипа по хирургически път, понеже и няма друга възможност за отстраняване, капсулата с големина на оризово зърно, в която се намира чипът гръмва и организмът бива заразен с литий и някакъв бактериологичен коктейл, заедно с което властите веднага получават информация за това. Къде ще се скриете, ако сте покрити с гнойни рани и колко време ще оживеете така. Много хора ще разберат грешката, която са направили, приемайки проклетия чип и ще искат да го отстранят, но ще бъде късно.
Приемем ли чипът, ние ставаме абсолютно контролируеми. Чрез него могат да бъдат повлиявани жизнените показатели на човека, мислите и емоциите му, т.е. поведението му, дори скелетната му мускулатура. В крайна сметка човек се превръща в един биоробот, който, ако реши да мисли самостоятелно, бива изключен от "захранването".
Но най-страшното, най-страшното идва от това, че човек навеки губи душата си (вж "Откровение") и след смъртта си е осъден на вечни мъки, които със сигурност не ще са като земните, във всеки случай не и преходни.
В Мексико, Бразилия, Швеция, Америка има хиляди и хиляди деца и възрастни, които вече са с подкожен чип. С бързи темпове този сатанински рак обхваща човечеството.
"Бъдете будни!" Не приемайте белега на Звяра! Светите руски старци предупреждават да не приемаме дори и универсалната електронна карта, защото между нея и чипа няма почти никаква разлика. Но, докато от картата човек все още може да се отърве, то от чипа няма никаква такава възможност.
Който не приеме чипа ще бъде гонен, ще бъде преследван, ще бъде затварян, измъчван, убиван. Той/тя ще трябва да се крие, да се храни само с храна от дивата природа, в крайна сметка да умре от глад, жажда или насилствена смърт. Но на него му е обещано Спасение в Бог. И, ако вярата му/й в Господ е наистина силна, може да има щастието да бъде спасен/а още докато е жив/а в тази грешна плът.

Това е, което искам да кажа.

Автор: pristan


Николай Николов




22 коментара:

  1. потвърждавам казаното отеб Ники , но и тази карта по добресе утървете се от нея понеже е казано в глава 13 ,стих 17 зада неможе никои да купува или да продава ,освен ония, които носи БЕЛЕГА ИМЕТО НА ЗВЯРА , ИЛИ ЧИСЛОТО НА НЕГОВОТО ИМЕ .666 .

    ИМЕТО И ЧИСЛОТО.товаса две неща едното е номера а другото е името на звяра приемешли едното от двете продалси душатаси,ики.

    ОтговорИзтриване
  2. Абе що всявате паника само! В Русия картата не е задължителна и е супер непопулярна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЩОТО СМЕ ПРОСТИ ПРИЯТЕЛЮ!! НЕ СМЕ ДОРАСЛИ КАТО ТЕБ! ДЪЛЪГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ И КЪСМЕТ И УСПЕХ! НО АКО НЯКОГА НЕЩО ТЕ ПРИТЕСНИ, ТО ПРОСТО МИ ПИШИ! НО АКО ГО ИМА ОЩЕ ИНТЕРНЕТ......

      Изтриване
  3. ТАМ Е РАБОТАТА, ЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА, ДНО ПОСЕЩЕНИЕ В БОЛНИЦА ЗА НЕЗАВИСИМО КАКВО И СИ ГОТОВ ЧИСТАК ЧИПИРАН И ДАЖЕ НЕ ГО ЗНАЕШ, МАКАР ЧЕ СКЛЕД ВРЕМЕ НЯМА НАЧИН ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖИШ, РАЗНИ МНОГО ИНТЕРЕСАНТНИ НЕЩАХ И АКО НЕ СА ТИ ПРОМИВЪВ ВСИЧЩКИ СКРАНИЛИ МЕЖДУВРЕМЕННО НАПЪЛНО МОЗЪКА МОЖЕ И ДА СЕ УСЕТИШ И СЪС СИЛНО ОСЪЗНАВАНЕ И ДИСЦИПЛИНА ДА СЕ ОПИНЯШ НА КОМАНДИТЕ ИДВАЩИ ОТ ЧИПА.
    ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ИМА МИЛИОНИ И МИЛИОНИ ЧИПИРАНИ КОИТО ДОРИ НЕ ГО ЗНАЯТ И ОЩЕ ПО МАЛКО ДА ГО ОСЪЗНАВАТ.

    ОтговорИзтриване
  4. Имам един въпрос, каква е ползата, че знаем, ако нямаме права да го отхвърлим или ако имаме, въпреки всичко рано или късно, това ще се случи. Ние си споделяме разни неща, но ако нямаме никакъв шанс, каква е ползата от това. Последния анонимен казва интересни неща, но или е написано неправилно, или незнам защо тези грешки...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ПРИЯТЕЛИ! НЕ ЗНАЯ! САМО СПОДЕЛЯМ МИСЛИ ОТ МЕН И В СЛУЧАЯ - ОТ ДРУГИ ХОРА. АКО БЯХ БОГ, ТО ЩЯХ ДА ВИ КАЖА. НО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗНАЕМ - ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ. КОЙ СЪМ АЗ?! ЕДИН МНОГО ОБРАЗОВАН ЧОВЕК, НО ТЪПАНАР И НЕРАЗБРАН ПО РОЖДЕНИЕ. АКО СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ, ТО ИЗВИНЕТЕ МЕ. УБЕДИХ СЕ, ЧЕ КОЙТО ТРЪГВА ОТ СЕЛО, ТОЙ ТАМ СЕ ВРЪЩА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЛОМОНОСОВ. НО АЗ СЪМ ЯВНО ЕДИН ТЪП ПИЧ, КОЙТО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА МАЧКАТ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!

      Изтриване
  5. Ще ми се да попитам нещо извън темата, някой използва ли сода бикарбонат, да сподели, и колко струва ММС, защото възнамерявам скоро да си го снабдя? Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  6. ДА, АЗ ПИЯ ВСЕКИ ДЕН ПО ПОЛОВИН КАФЕНА ЛЪЖИЧКА СОДИ БИКАРБОНАТ. МАЙКА МИ И БАЩА МИ , КОИТО СА НА 77 И 76 ГОДИНИ СЪЩО ПИЯТ ОТ МЕСЕЦ - ДВА СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО ДОБРЕ. ТАКА, ЧЕ ЯВНО ТУК ИЗМАМА НЯМА. ВИДЯХ ГИ СКОРО, ПРОСТО НИЩО ОБЩО ПРЕДИ ТОВА. ММС, АЗ ПИХ - ОТРАЗИ МИ СЕ ДОБРЕ, РОДИТЕЛИТЕ МИ СЪЩО! И ПРИ ТЯХ Е ТАКА. САМО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА МАЛКАТА ПЪРВОНАЧАЛНА ДОЗА КОЯТО ДА ВИ ВДИГНЕ ИМУННАТА СИСТЕМА, И КОГАТО НЯМАТЕ НЯКАКВИ НЕЖЕЛАНИ ЯВЛЕНИЯ ДА Я ДОКАРАТЕ ДО ТРИ КАПКИ. ТОВА Е МОЯТ ЛИЧЕН И РОДИТЕЛСКИ ОПИТ!ЦЕНАТА НА ТЕЗИ КОИТО ГО ДО ДОСТАВЯТ /ММС Е 25 ЛЕВА, А ТОВА СА 2500 КАПКИ. АЗ СИ ГО ВЗЕХ И СЪМ ДОВОЛЕН. ИНАЧЕ - ВИЕ РЕШАВАТЕ. ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН И ЗНАЙТЕ, ЗА ТОВА КОЕТО ВИ ПИША ПАРИ НЕ ПОЛУЧАВАМ. ИЗВОДИ НЕ СА ЗА ВАС. ПРИЯТНА ВЕЧЕР!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей Ники, за първи път пиша във форума на твоя сайт, но от няколоко месеца чета всички публикации и да всичко е доста интересно,но и доста всява чувство на обреченост и страх. Четейки този материал за чипирането се опитвам да го свържа със предишната ти тема във филма за инзвънземните и се питам ако приемем, че всичко в двете теми е истина то каква ще е ролята на тези инзвън- земни спрямо съдбата на човечетвото, ако те наистина са добро- намерени спрямо нас както се твърди във филма и позволяват всичко това да се случва или те не са добронамерени а този контрол над съзнанието за който се говори все повече, всъщност се налага заради тях и от тях. Ти как мислиш?Ще ни спасят ли от самите нас?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако знаех, то отговор веднага бих ви дал, но и да зная то ще се въздържа, защото тези "хора" ме четат и не само мен. Но всичко ще мине по, да го нарека плана който е създаден, не от хората, а да го нарека от "Вселенския разум" или по-елементарно - БОГ.

      Изтриване
    2. Точно голямата картина е най-важна според мен. За извънземните много теории има,а какво ще правят не можем да предполагам поради простата причина че Вселената е доста "големичка"(и става още по-"големичка") и предполагаемите "играчи" в нея са по-скоро много,отколкото само нашата скромна цивилизацийка Т.е както при хората -от извънземен до извънземен доста голяма разлика ще има :D (Нали все пак има и теория че сме създадени от Анунаките,и че имено от изнънземни са тръгнали повечето религии,и в последствие биват изкривявани(главно "mainstream" религий,и то донякъде) от "играчите" на "земно" ниво.


      П.С Няма да се очудя и в момента "Човешкия въпрос" да се разисква от по-напредналите цивилизаций в Вселенския еквивалент на ООН :D

      П.С А колкото до БОГ или както Ники каза най-добре вселенския разум,не очаквам намеса честно казано,във Вселената няма добро и лошо защото се движи по точно определени принципи и правила(някой от по древните религии/философии разясняват някой от тях

      Изтриване
  8. Искам да попитам за какво я пиете тази сода бикарбонат? Като профилактика срещу рак ли или какво? И какво е това ММС? Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  9. Искам да попитам за какво я пиете тази сода бикарбонат?Профилактично срещу рак ли, или какво? И какво е това ММС? Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  10. Профилактично и против разни депресивни и други проблеми,и понеже повдига имунната система на необходимото ниво.

    ОтговорИзтриване
  11. благодаря за информацията за ммс, а за содата четох, че е добре да се пие със сока от 1-2 лимона плюс толкова гореща вода и малко мед и щипка сода. Значи мислите, че каквото има да става, ще стане, без значение дали го знаем или не, колкото повече чета всичко това тук и на други места, толкова съм по-спокойна. А Вие не сте неразбран, повечето хора, дето влизат тук Ви разбират, просто всеки реагира различно на тази информация, но сте много експанзивен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сода с лимон унищожава ефекта! Целта е леко алкална среда в организма, за да се вдигне имунната система! Лимонов сок, с черупка от яйце, за калций - да!

      Изтриване
  12. Към анонимен, идете в гугъл на лечение със сода бикарбонат и четете. Привежда организма към алкална среда, има и таблица с хранителните продукти от най-алкалните до най-киселинните. Лекува локално рак, защото рака се развива в киселинна среда и е гъба албиканс. А ММС е хлорен диоксид, съединение за което един американски военен открива, че помага при малария. Може да се оприличи на кислородната вода, силен антисептик, но избирателно убива патогенната тъкан, т.е. ракови клетки, вируси, бактерии, тении, ако искате, всичко патогенно. Аз с кислородна вода си премахнах болка в бъбреците, за която лекарите не можеха да кажат нищо, просто един курс антибиотик, болката се върна, после курс хапче за прочистване на уриналния тракт, при все че изследванията не показваха никакви бактерии, песъчинки или др., болката се върна и като прочетох за прочистване на организма с кислородна вода, много внимателно започнах сутнрин на гладно в чаша топла вода от 1 капка, та стигнах до 4 капки. През деня си пия само вода повече. По схемата е няколко приема на ден и повече капки, но аз не посмях. Но сега нямам болка. Колко струва кислородната вода и колко струва един "добър" антибиотик, според мен риска е по-малък да те убие водороден прекис, отколкото да ти убива бактериите един антибиотик.

    ОтговорИзтриване
  13. Почетохте ли това:http://www.dnes.bg/science/2012/06/25/stivyn-hoking-shte-obshtuva-chrez-mozychnite-vylni.162204 -"голяма новина"-за това изобретение,което уж ще служи за хуманни цели.Това не е ли психотронното оръжие за което се говори от години, ама КГБ-ците и ЦРУ отричат,че съществува.И то като всички изобретения до сега, ще види бял свят след,като е било засекретено и изпробвано върху населението без негово знание с години наред.То и интернет е бил сътворен и използван в системата на ЦРУ и военните 20 год. преди да го предоставят за масово потребление и то пак с цел-контрол. Приятен ден.

    ОтговорИзтриване
  14. Браво за статията, трябва да се отказват тези карти и да се протестира срещу всяка идея да ги направят задължителни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. КОЙ?! КОЙ?! НАРОДА СПИ, А ПСЕВДО - ВОДАЧИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС! ТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ....

      Изтриване
  15. Много благодаря за статия и затова, че "отваряте очите на хората", защото същата статия я четох в интернет писана м.юли 2012 г., но по изказванията на четателите разбирам, че много хора не са наясно какво ги очаква. За жалост те дори на са чували за "Библията",
    "Новия Завет" и по-точно "Откровението на апостол Йоан". Съжалявам,
    но е така. Има хората които са непросветени за много неща и когато ги предупредиш за нещо ИСТИНСКО и СМИСЛЕНО ръсят глупости.

    ОтговорИзтриване