събота, 28 юли 2012 г.

ВОЙНА С ИРАН Е УЖАСНА ИДЕЯ - ЕТО ЗАЩО


"Ако Израел реши да започне война с Иран, неговите пилоти ще трябва да летят повече от 1000 мили през недружелюбно въздушно пространство, да зареждат гориво във въздуха и да се преборят с иранската въздушна защита, да атакува множеството подземни обекти едновременно - и да използват най-малко 100 самолета. Това е оценката на американски служители в областта на отбраната и военни анализатори, близки до Пентагона, които казват, че израелското нападение срещу ядрената програма на Иран ще е огромна и много сложна операция ... ". 
Изберете от филма бутона СС за да стане червен, после натиснете от излязлото меню надписа "Превод",  върху появилият се диалогов прозорец и ще пише Албански и той ще се оцвети тъмно червено при посочване с мишката и и върху излезлият списък с плъзгача в дясно изберете езика за превод. Има български и много други езици. Успех!



Може да продължите по  - реално -ТУК!


Николай Николов

6 коментара:

  1. Учен спира войните
    Ирански учени от фондация „Кеше”, автори на редица иновационни проекти, се похвалиха, че вече имат технологии, които ще променят човечеството. С разработките си те обещават да спрат войните, енергийната криза, глобалния недостиг на вода, да намалят болните по света и да спасят природата. Едно от най-важните им открития пък била система за придвижване, с която ще се стига от Техеран до Ню Йорк за 10 минути.

    „Това е чиста наука, в никакъв случай не е езотерика, измишльотина или измама. Ще покажем на какво сме способни на 6 и 21 септември в Брюксел, в Белгия, където работим. Тогава правим специална презентация и обучителен семинар”, заявява пред РЕПУБЛИКА Свен Милер, един от директорите на „Кеше”. Лидер на фондацията е ядреният инженер Мехран Кеше. Той обмисля да сподели трудовете си напълно безплатно с цялото човечество.

    ОтговорИзтриване
  2. Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят както и от нови методи на здравеопазване и транспорт”, пише в устава на организацията. Там е споменато, че всички технологии са собственост на народите по света, а с дейността си „Кеше” се заканват да сложат край на монополите.
    Краят на армията
    Фондация „Кеше” разработва и технологии за отбрана, които на практика могат да спрат войните. С помощта на магнитни и гравитационни полета могат да бъдат блокирани системите Field Communication при всяка честота, убедени са учените. Системата е в състояние да заглушава всички комуникационни линии и когато се използва правилно, може пряко да блокира цялата комуникация в голяма площ дори и от разстояние. Това означава, че с минимални усилия могат да бъдат блокирани всички сателитни комуникации. „Кеше” тествали системата. Резултатът бил налице. Иранците канят американските учени да работят заедно – да използват технологията в Космоса при среща с други цивилизации.

    ОтговорИзтриване
  3. ВАЖНО ОБЯВЛЕНИЕ ОТ М.Т.КЕШЕ
    (груб, първичен превод на български, източник: http://www.keshefoundation.org/en/introduction/the-kf-center/123-events/312-the-second-international-presentation )

    “С президентски указ, подписан от президента Обама, използването от други правителства на космическите технологии, разработени от М.Т.Keshe се обявява за престъпление.
    Това означава, че от този момент учените не могат свободно да предоставят технологията си на обществото и на всички правителства, освен,ако не е за използване за военни цели в интерес на САЩ.”

    Ние не приемаме такава кастрация на науката и искаме от американското правителство да разясни този указ на Белия дом.
    Това указ за забрана на Кеше фондацията ли е, както и на другите организации за научни изследвания? Или америка може да пресира света, така че само техни технологии да бъдат приемани в целия свят?
    Този президентски указ е против международната научна свобода за развитие, споделяне и разгръщане на научните изследвания и информация, и това подтиска научни организации като нашата.

    Моля, информирайте Вашия преса.
    M. T. Keshe”

    ОтговорИзтриване
  4. Е от къде на къде хамериканския президент ще забранява на учени от други страни. Може да си забранява на американците каквото и колкото си иска, но на други народи... това ми звучи налудничаво.

    ОтговорИзтриване
  5. Не разчитайте много много на инфото от Мария,според мен това е "cover" на доста по-сложна идея(замисъл) най-малкото заради такава информация(която уж трябва да се пусне) "властващите" биха дали всичко за да прекъснат връзката между "Кеше" и НАС още,още в зародиш.Безплатен обяд няма,надявам се е ясно.

    ОтговорИзтриване
  6. Ако някой/и щеше да въвежда някакви технологии от този сорт щеше да изполва момента на "изненадата"(ако въобще може да се постигне това в днешния свят,особено срещу хора с толкова власт/контрол). Така един вид се осъждат на провал(свършват половината работа на """"""""ЕЛИТА""""""""".Най-вероятно старите познайници ще приемат нов "фейс" на добрите,аджеба некой друг чип да ни вкарат или нещо подобно.

    ОтговорИзтриване