четвъртък, 9 юни 2016 г.

ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ НА ТОДОР ЖИВКОВ: 1997Г.


ГЛЕДАЙТЕ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ, ОСОБЕНО ВИЕ: - НАЙ-МЛАДИТЕ , ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ  КАК ВИ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ!  МАНИПУЛИРА ВИ ВТОРИЯТ НЕРЕАЛИЗИРАН, НЕОБРАЗОВАН,  НЕДОСТОЕН,  И СЛАГАЧЕСКИ ЕШАЛОН НАБИВЩАТА БКП, КОИТО СЕ ПРЕВЪРНА В СДС,  БСП, ДПС И СТИТНА ДО ГЕРБ. ТУК НЕ ИЗКЛЮЧВАМ И НДСВ. ГЛАВНИЯТ ДВИГАТЕЛ Е АНДРЕЙ ЛУКАНОВ. АКО ИМА АД, ТО НЕКА ГОРИ В НЕГО, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА, ЗАЩОТО АДА Е ТУК - ПРИ НАС.  НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОВА, ЧЕ СМЕ УМИРАЛИ ОТ ГЛАД И Е ИМАЛО КУПОНИ ЗА ХРАНА. ИМАЛО Е ТАКИВА, ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА /В ЦЯЛА ЕВРОПА/,  И ЕДНА ГОДИНА СЛЕД НАСТЪПВАНЕТО НА Т. Н. ДЕМОнасрация - ПРЕЗ 1990 ГОДИНА! ПИТАЙТЕ БАБИТЕ, ДЯДОВЦИТЕ, МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ....ТЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ ИСТИНАТА! ОТ МЕН  - ВСИЧКО ДОБРО, А НЕ ХЕЙТЪРИТЕ И СЛУГИТЕ СЕГАШНИ - НЕКА ДА СИ ГО ДУХАТ! ЗА ТЯХ НЯМА НИЩО ДРУГО СМИСЛЕНО  ОСВЕН ПАРИ И КОЛИ.......ПЪК ДАЙ БОЖЕ И НЯКОЯ ПРОДАЖНА КУРВА ИЗПОВЯДВАЩА СЪЩИТЕ ЦЕННОСТИ.  ЯЗЪК ЗА КРАСИВИТЕ НИ МОМИЧЕТА, НО ВСИЧКО ТРЪГВА ОТ КЪЩИ.... И МАЙКИТЕ, КОИТО СА СЪЩИТЕ!




ВЧЕРА СЛЕД КАТО ГО ПУСНАХ НЕ БЕШЕ БЛОКИРАНО, НО ТАЗИ СУТРИН ВИДЯХ, ЧЕ Е!!! ЗНАЧИ НЯКОЙ ХОРА МНОГО СЕ СТРАХУВАТ ЗА ДА НЕ СТАНАТ БЕДНИ КАТО НАРОДА СИ, И ДА НЕ СИ ЗАГУБЯТ ВЛАСТТА, А ВИЕ ВСЕ ПАК СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ ОПРАВДАВАТ С ТОДОР ЖИВКОВ И ЛЪЖАТ ЗА ВСИЧКО....ЧЕ СМЕ ЖИВЕЕЛИ В ГЛАД И МИЗЕРИЯ, А НИКОЙ НЕ КАЗВА, ЧЕ ИМАХМЕ ИКОНОМИКА НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО В СВЕТА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, ЧЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕШЕ ДА НИ ПИПНЕ, ЗАЩОТО ИМАХМЕ АРМИЯ И ЯДРЕНИ РАКЕТИ, ЧЕ ИМАХМЕ АТОМНА ЦЕНТРАЛА СЪС ШЕСТ БЛОКА И ТОКА ПОСЛЕДНО ПРЕДИ ПАДАНЕТО НА СОЦИАЛИЗМА СТРУВАШЕ 2 И 4 СТОТИНКИ НА КИЛОВАТ НОЩНА, И СЪОТВЕТНО ДНЕВНА ТАРИФА. НИКОЙ НЕ КАЗВА, ЧЕ НЯМАШЕ ФАЛШИВИ ХРАНИ, ЧЕ БЯХА И ЕВТИНИ И ТАКА НАТАТЪК- ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ТОЗИ ИЗЛИШЕН КОМЕНТАР Е ВЪВ ФБ МИ, КОЙТО Е ИЗПИСАН ГОРЕ НА НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА НА БЛОГА.

ЕТО ГО ОТНОВО НО Е РАЗДЕЛЕН НА 5 ЧАСТИ, КОИТО СЛЕДВАТ ЕДНА СЛЕД ДРУГА.




НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

7 коментара:

  1. Всичко е много добре,знам какво беше и какво е сега.Но си мисля,че тогава беше подготовка за това,което става сега! Без илюзии,управляват ни същите,децата им,като ни правят театър за глупаци!
    Ник

    ОтговорИзтриване
  2. Да така е! Вторият, нереализиран ешалон на БКП и разни други дребни и крадливи началници и склададжии станаха сегашните идиоти. Относно Живков, то той ги сменяше всяка ново година, за да не се самозабравят....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен не са дребни и са в една перфидна система,от която няяма измъкване!Промени за народа към по-добро не се предвиждат! И ако се смени "системата",ще видиш как ще започнат да казват,а не помните ли,как преди се работеше за една кола,евентуално,цял живот,опашките за месо,битови потреби и даже книги?Как да излезеш до Румъния или Русия си беше подвиг,за запада да не говорим...и все в този смисъл! Не им се връзвай,ПРОМЯНА НЯМА!ГОСПОДАРЯТ СИ ОСТАНА ЕДИН И СЪЩ!
      Ник.

      Изтриване
  3. Здрасти, адашче.

    всичко все се управлява от рептилските олигофрени, илюминатите, които се полъгаха и тръгнаха с рептилската шепа завоеватели на нашата планета и шепа "продажни" копелета. От мен - не им обръщайте внимание - те не са човеци, а препрограмирани хибриди, управлявани чрез Луната, ХААРП (и всичките му 39 под-установки по планетата).
    Значи нещата са така:
    1. По-рано - преди 70'000 години са се кланяли на бога на слънцето, а сега - на бога на Луната;
    2. Технологиите с които се разполага в момента са следните (ще ги спомена на разбираем език за широката аудитория, пък к'вото ще да става):
    - енергийно копиране - копира всичко без изключение 1:1 в смисъл размножаване - изисква немного енергия, но има енергийни консумативи. подобно на ксерокопирната машина, но тук иде реч за обемна подредба. нужни са единствено СВЧ, пулсов мощен генератор и стабилизатор на лазерните конструктори;
    - енергийно "принтиране" - изпечатва всичко в обемен реален енергиен вид. подобно на копирането, но без наличие на суров материал. той, материалът може да бъде генериран;
    - преминаване през пространство-времето - нова технология за пътуване в пространството - казва се "енергийно преместване". Нейни поддирективи са: тепортация, хронопортация, космически пътешествия до далечни светове, преминаване през твърди материални прегради. Можете например да си влезете най-невъзмутимо някъде или да станете и да се разкарате от полицейския участък без да може някой да ви спре...;
    - антигравитация и левитация. 1-то се постига чрез волтаж около 10-20 мегаволта, правоъгълен/пулсов ток (заради по-голямото му КПД - към 95,9%), асиметричен кондензатор, един-два умножителя на напрежение, тесла траф и евентуално някакъв генератор на принципа на сърл или някакъв вид МЕГ. 2-то е вграден в нас самите - трябва да го възстановим и развием... Не ни трябват коли, рейсове, автомобили, хеликоптери или летящи чинии. Всичко си е вградено в нас. Не напразно в библията е написано: "...и нахрани цялата войска с 2 риби и 2 хляба...". Това се прави, обработва се и се копира на конвейр, за да могат всички войници да си хапнат подобаващо преди атаката...;

    ОтговорИзтриване
  4. 3. Биотехнологиите са толкова напред, че без проблем можеш да вмъкнеш в тялото си един тесла трансформатор, който не само да не ти пречи, ами и да ти помага, че и да ти бъде като голям плюс. Някои малоумницио твърдят, че човека е бил видоизменена маймуна!
    ЗАПОМНЕТЕ: НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!
    Дори и в гръбнака на човека има по-вече неща, които се ползват, отколкото при маймуните. Едно от тях е вградения тесла трансформатор и умножител на напрежение, които в момента НЕ СЕ ПОЛЗВАТ!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Това служи като стабилизатор, който да може да нивелира тялото, а човек работи с около 1-2 мегаволта, а не както някои смятаха, че работи с ей така 600-800 киловолта. Човек може да преминава през различните мерности. Защо сега не можем? Защото сме поробени, защото това е ОРЯЗАНО - не от арктурианците, а от РЕПТИЛИЙТЕ!

    ОтговорИзтриване
  6. Никога не е имало значение КОЍ И КАК управлява,поради невежеството си голяма част от хората страдат понеже такива като по горе коментиращия Ники Савчев винаги са ги смятали за хора меко казано недобре психически.Дано все по вече стават хората като Ники Савчев.

    ОтговорИзтриване