понеделник, 24 април 2017 г.

ИСТОРИЯТА НА НАШИЯ ЖИВОТ И ГЪЗОБЛИЗЦИТЕ. ВРЕМЕТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.


ИМАШЕ ВРЕМЕ, КОГАТО ПУБЛИКУВАЙКИ НАУЧНИ СТАТИИ НАПРИМЕР КАКВО Е ВРЕМЕТО И КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМЕСТВАМЕ В НЕГО ЖЪНЕХ УСПЕХИ. НО ГУГЪЛ  МИ СПРЯ РЕКЛАМИТЕ, ТОЕСТ ТОВА КОЕТО ПЕЧЕЛЕХ ЗА ЕДНА ГОДИНА, А ТО БЕШЕ ОКОЛО 1000 ЕВРО. ВИДЯХ, ЧЕ НАШИТЕ ИДИОТИ СА МЕ ДОКЛАДВАЛИ – НАШИТЕ, БЪЛГАРСКИ МЕКЕРЕТА – ЗАЩО НЕ ЗНАМ, АМА МАЙ ЗНАМ! ВСЕ ОЩЕ БЛОГА МИ НЕ Е ЗАТРИТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ, НО СЪМ ГО ИЗТЕГЛИЛ И ЗАПАЗИЛ, ЗА КАКВО ЛИ?-И АЗ НЕ ЗНАМ… ПРОСТОТИЯТА НАРАСТВА СЪС ВСЕКИ ЧАС В СВЕТА. „ВЕЛИКИТЕ ДЪРЖАВИ”, ТОЕСТ ТЕЗИ КОИТО СА ОГРАБИЛИ ИНДИЯ КИТАЙ И КОГОТО СЕ СЕТИТЕ ЗА СЕГА ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЕ, А НИЕ СМЕ ИМ СЛУГИ – НИЕ ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНИТЕ. ТАКА, ЧЕ НИ ПЛЮЙТЕ СЪРБЯ, МАКЕДОНИЯ, ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, А И БЕСАРАБИЯ, И РУСИЯ. НИЕ, ТОЕСТ  ТЕЗИ НАРОДИ СМЕ ДАЛИ ВСИЧКИ ДОСТИЖЕНИЯ НА СВЕТА. ТУК ЩЕ ВКЛЮЧА И ГЕРМАНИЯ, ЗАЩОТО Е ТАКА. СЕГА КАТО СИ ИЗМРЯХА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ГЕРМАНЦИТЕ ЩАТИТЕ НАПРАВО БЛОКИРАХА. НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ, ЧЕ  СТЕ ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНИ, ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ ДА СЕ СЪБИРАМЕ, ДА ОБСЪЖДАМЕ ДА СМЕ ПРИЯТЕЛИ И ДА КОНТАКТУВАМЕ – НЕЩО КОЕТО ТЕХНОЛОГИИТЕ НИ ОТНЕХА. ВИДЯХ ГО И В ПОЛША /КАТОЛИЦИ/ И В /ЧЕХИЯ/, НО НЕ И В СЛОВАКИЯ И В СЪРБИЯ И В ГЪРЦИЯ. ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА РУСИЯ. НО ТУК НИЕ МАЙ СЕ КАПСУЛИРАМЕ. АКО НЕ ЗНАЕТЕ ПЛАНА РАН-ЪП, АМИ ТО ГО ПРОЧЕТЕТЕ! И В ВЛОГА МИ ГО ИМА….НАЙ-ЖАЛКОТО Е, ЧЕ МАТЕРИАЛНИТЕ ОБЛАГИ НАДВИХА НАД ДУХОВНОСТ А.  ТУК НЕ ВИ КАЗВАМ ЗА ЦЪРКВАТА ПРОДАЖНА,  А ЗА ВАШАТА ВЯРА… АМИ КОИТО РАЗБРАЛ – РАЗБРАЛ! НО АЗ СЕ СКЪСАХ ДА ПИША ОТ 10 ГОДИНИ И ЕФЕКТА СИ Е НУЛЕВ…. ЖАЛКО, ШКОДА, НО ФАКТ!
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

1 коментар:

 1. Не е тъй, Ники - не е тъй! Гугъл е построен (преместен) в София (по-точно малко след златните мостове) по-точно източно-централния му клъстер.
  От тук се контролира и капсулира всичката информация. ФАЩ посолството е само за земята и за парлама. Засега планът върви по график! Нема лабаво, но и ни9е сме издържливи копелета. На мен ми сриваха сайта над 27 пъти, но и мойта тиква не увира. То кухо - к'во да уври баце! Аз си продължавам да си пиша и да си правя програмките и да си развивам енджина и т.н.
  Много ми е мерак да направя нещата с токовете на Фуко. Тогава вместо да се ползва външна температура мога да ползвам въртене на магнити около медна тръба и генериране по този начин на температура от завихрянето. За електричеството - един гравитачен магнитен генератор, а за транспорта - антигравитация/левитация;
  Остава саде Теле и Хроно портацията - начин на осъществяване (не само лаене на месеца, а принципите и технологията) и дематериализирането/преминаване в друго измерение - всъщност има и още едно: искам да ми каже някой какви са резонансните честоти на желязо, на хром-никел, на хартия, на ... всъщност това е ценното - трябва да ги знаем, за да ги ползваме.
  Както за водата знаем, че е 2,4GHz, така и тук можем да направим както са направили други люде микровълновата фурна.
  Тя не работи с реотани, а с микровълни. Тя НЕ опича, а генерира силови затоплящи полета. Тя... е много вредна, но малцина го осъзнават. Както, може да се стопля водата, така и металът и другите вещества (които са енергия) могат да се стоплят и да станат с по-малка плътност за кратко време. Какво печелим Ние от това? - правилен въпрос - нищо... не съвсем - ние можем да спрем да ползваме електро-жен и окси-жен и да спояваме различни по тип материали чрез т.н. "заварка", което не е нищо повече от едно оплитане на електронните спинове на материалите и привличане на материално квантово ниво - това, което се ползва в повечето военни модерни технологии наравно с праховата технология.

  ОтговорИзтриване