петък, 18 януари 2019 г.

МАГИЯТА И ВИДОВЕ И СЪЩНОСТ - втора част


Магията е наука която включва в себе си физика, биология, психология и други, като разбира се при това е запазила всичко ценно и действащо за себе си от древните учения. Магията се занимава с енергийни въздействия върху живи и неживи обекти, т.е. хора, животни, сгради, земя, гора и всичко, което ни обкръжава.
Повечето хора разделят магията само на бяла и черна. Но магията е една. Думите бяла и черна се отнасят към начина на нейното предназначение - за добро ли се прави или за зло. С доброто всичко е ясно, за да направиш добро по магическият начин трябва да си магьосник . Обаче злото може да приема различни форми, а зло за съжаление може направи всеки в чиято душа живеят злоба, омраза и завист.
За всички от вас е добре позната ситуацията, когато изведнъж всичко върви на опаки, семейства се разделят, влюбените се скарват, родителите не могат да се разберат с децата си. Проваля се работата, здравето отива на кино, изчезва късмета и всичко това няма логическо обяснение. Това е един от основните показатели, че на човека е направена магия.
След такова въздействие животът на човека се съсипва и само развалянето на черната магия може да му върне отново мира и спокойствието.
2. Какви видове магии съществуват и могат ли да бъдат развалени?

Съществуват над 5 000 различни видове магии. Нека да разкажем за най- често срещаните в България.

o                         чрез предмети - предметна магия,  
o                         чрез снимки - ментална магия,
o                         чрез предмет принадлежащ на човека - опосредствена магия (най-често чрез дрехата му или част от нея).  
o                         ритуали - астрална магия,
 - Кармичната магия е по-сложна. Тя включва действия, извършени в някои от предишните прераждания и съпроводени със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.
o                          Кармичната магия
На първо място стои предметна магия. Тя се прави с помощта на различни предмети, които носят в себе си или са заредени с отрицателна информация. Това са предмети, от най-прости, като конец или нишка омотана на сухи пръчици, до водата от покойник.
Този начин на правене на магии най -често се използва в циганска, турска, старобългарска, а също и арабска магия, която напоследък доста се е навъдила в България.
На второ място стои Ментална магия, в която въздействието става с мисълта през образа, снимката или дрехата на човек. Тези магии засягат личните отношения на човека и здравето му .
Не по-малко опасни са проклятията (не бъркайте с проклетии). Те засягат цялата рода и се предават от поколение на поколение.
Кармичната магия засяга всичко в живота на човека. И е много опасна, защото направена в един от предишните животи, може да започне да действа във всеки момент неизвестно кога и в какъв вид.
И най - популярната в България - любовна магия (за събиране или разделяне).
Има още цял куп различни магии, които се отнасят към конкретни случаи.
Всички тези, и цял куп други магии могат да бъдат напълно развалени само от знаещи същността на тези неща хора. Човек прави най- голяма грешка, когато чака всичко лошо за което говорих да отмине от само себе си.
А това е опасно, защото България е една от най-силните енергийни зони в света . Всеки втори човек, роден в България, има вродени екстра-сензорни заложби. Затова всички негови проклятия, пожелания, съзнателни или подсъзнателни действия, водят към черни магии и уроци .

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ


Няма коментари:

Публикуване на коментар