вторник, 3 май 2016 г.

ПРОКУДЕНИТЕ ГЕНИИ



България е в енергийна криза. Затвориха 4 атомни реактора, Топлофикация е пред фалит, страната е в енергийна зависимост от руския газ. И сме готови да похарчим 400 милиона евро за построяване на нова АЕЦ, когато за 1 / 100 от сумата може да се започне серийно производство на едно от устройствата, създадени от БЪЛГАРИ! Готови сме да похарчим и 300 милиона евро за построяване на петролопровод, след като учените отдавна отхвърлят петролните продукти като източник на енергия.


България даде на света гении в тази област, създали технологии и устройства, които отдавна можеха да превърнат страната (а защо не и света) в рай - без замърсяване, без тежка индустрия, без болести, причинени от смога в градовете, с прясна храна за всеки. Те създадоха автономни устройства, които може да се поставят във всеки дом, във всяка кола и да ги захранват с евтино (да не кажа безплатно) електричество и отопление ...

Стефан Маринов, Илия Вълков, Кирил Чуканов.

Не сте чували за тях? Няма и да чуете, защото откритията им биха докарали до фалит рекетьорите от ВиК, Топлофикация, Електроразпределение, Лукойл ...

Дълги години тези неща бяха крити от масите, за да бъдат контролирани с горивата и ел. енергията. За каква свобода и демокрация можем да говорим, когато хората биват методично смазвани с растящи цени на отопление, електричество, горива ... Та чували ли сте за проф. Стефан Маринов, когото хората на запад сравняват с Да Винчи по гениалност? Не сте, как да чуете, кой има интерес да ви каже?

Освен блестящ теоретик, доразвил теориите на Айнщайн, той е приложил новото разбиране за ефира в множество машини, извличащи безплатна ел. енергия от физическият вакуум. Способен да работи по 20 часа в денонощието, владеел е до съвършенство 4 езика, издавал е собствeно научно списание на немски, много добър практик, създал множество РАБОТЕЩИ устройства, доказващи теориите му за същината на етара. Освен това е бил писател, поет, художник. Потърсете само "Стефан Маринов" или "Стефан Маринов" на Google и ще Ви настръхнат косите - руснаците го знаят, учените от цял свят го цитират и се позовават на трудовете му. Само у нас - нито думичка.

А да сте чули името Илия Вълков? Известен в цял свят (но не и у нас) под името Yull Браун (потърсете само Yull Браун в мрежата и ще видите за какво става дума), живял в Австралия. Изобретател на уникалния моноатомичен браунов газ. С такъв газ, произведен от 4 литра вода, колата му изминавала ... 1600 км! И до ден днешен газът се използва в различни страни за заваряване, поради необикновените му свойства.

А нещо да знаете за изобретателят на метода за производство на електричество и водород от кълбовидна мълния Кирил Чуканов. Преди да го изгонат от БАН беше предложил изобретението си на Топлофикация, откъдето му се присмяха и преди да замине за САЩ беше малтретиран. Ако тогава бяха приели изобретението му и вместо въглища и газ в тецовете се произвеждаше топлина от кълбовидните мълнии, които той произвеждаше, сега цената на топлоенергията щеше да бъде 1-2 стотинки за 10 киловатчаса.Атомната енергия, както е енергията добивана от петролните продукти изживява своето време. В последните години учените от цял свят насочват усилията си в нови сфери, които предлагат устройства, произвеждащи евтина енергия-магнитният двигател на Перендев, вихровия парогенератор на Акойл-Энергия, слънчевите системи, водните турбини и др.

Но нека да разгледаме примерно сайта на Акойл-Энергия. От 2007г. руснаците започват производство на електроцентрали без използването на каквото и да е гориво! С мощности до няколко гигавата на час, само с използването на магнитното поле на Земята. При това цената на една такава централа е колкото цената на един автомобил ...

От години София тъне в боклук, а същата компания предлага установки за преработка на битовите отпадъци в топлинна и електроенергия със срок на построяване 1-3 месеца.

Нашите гении бяха гонени не само в България, а и по цял свят. Стефан Маринов се "самоуби", Илия Вълков почина в мизерия заради тормоза на който бе подложен, а на 16.02.2007 БТА разпространи следното съобщение за К. Чуканов. Опасявам се, че повече може да не чуем нищо за него и неговото изобретение.

На 26.02.2008г. наследниците на Илия Вълков подариха на България документацията и научната апаратура на неговото изобретение. Това революционно откритие обаче нашите управляващи решиха да го сложат в музей?!?

Повече от 70 години името на един друг велик българин е обречено на забрава-проф. д-р Ганчо Ценов.Владеейки староеврейски, старогръцки, латински и няколко западни езици, Ценов прави мащабни собствени изследвания във Ватиканската библиотека, като подлага на критичен анализ източници за българската история от древни и средновековни автори, както и тяхната общоприета до този момент интерпретация. Ето част от научните му открития:

1. "Българите са населявали Тракия и Македония преди Аспаруха и те не са никакви пръшълци от Волга, нито пък турано-монголци, а, напротив, че са автохтони - тракийци и славяни, населяващи Балканския полуостров от памтивека - по-стари от всички други жители на полуострова ";

2. "Българите са играли историческа роля цели две хилядолетия преди мнимото основаване на българската държана от Аспарух, която е била основана в действителност много по-рано, като се е простирала до самите стени на Цариград и е обхващала всички земи от Карпатите до Бяло море и от Чeрно море до Адриатическо море (с изключение на северозападния край на полуострова) и до Йонийско море ";

3. "Българите са първия народ в Европа, който е приел християнството направо от апостол Павел, българската църква значи е първата учредена в Европа християнска църква, българите са имали самостоятелна църковна организация още от времето на Константин Велики (IV в.), Когато е било преведено Св. писание на български език с оригинална българска азбука.

4.Кубрат, основателят на българската държава, е бил християнин, или българската династия е била християнска преди Аспарух и следователно тя не се е била покръстила едва в 864/865 г. "

Едва през 2006г. за първи път в.Учителско дело помества статия за д-р Ганчо Ценов, а книгата му e "Кроватова България и покръстването на българите".
От Интернет ...

Николай Николов

1 коментар:

  1. Не си знаем и календара - БЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР
    http://balkan1.blog.bg/technology/2010/01/18/bylgarskiiat-kalendar.474831

    ОтговорИзтриване