вторник, 3 май 2016 г.

"СВЕТЪТ ТАКЪВ КАКЪВТО Е, А ВИЕ ЗНАЕХТЕ ЛИ?"!Бихте ли могли да си представите света, в който живеем, такъв, каквито са мечтите ви, и тези мечти да са мечти за един по-добър свят, в който нищо от този свят, в който в момента живеем, не присъства и е просто история (мит – легенда). 

Можете ли да си помислите, че живеете в свят на лъжа и илюзия, че всичко, което сте смятали за истина, е нещо, в което вярват всички хора. И ако видите, че това е нещо, което не трябва да виждате, защото ще станете свободни, неконтролируеми и непредсказуеми. Ще живеете истински, без правила, които да ви правят не по-щастливи, а по-слаби и ограничени.

Тогава имате два пътя: да покажете света на хората такъв, какъвто е, и да ви сметнат за луд, или да ви повярват.
 Или другият: просто да си мълчите и пак да ви смятат за луд – защото мълчите. 
Въпрос на избор. И двата пътя са трудни, просто от първия път, ако загубиш - губиш само себе си, а ако спечелиш, печели цял народ. А от втория път си просто губещ.
 

В стремежа си към постигането на истината и хармонията, в живота ни ние събираме пъзела на онези парчета, които събират нашата душа и ни издигат и превръщат в едни търсачи на нещо, което сме изгубили. 

Но никой не знае какво е то, докато не го намерим  и търсейки го, ние нямаме миг покой. Като нещо много важно за нас, което е невидимо и непостижимо. Едно съкровище, което е изворът на нашия живот. 

И в търсенето се спираме, и тъкмо когато си мислим, че сме го постигнали - разбираме, че има още нещо, което липсва в картинката. Докато не намерим на правилното място и в правилното време онова, за което сме родени, намираме себе си в нас самите и търсенето е преустановено. Но в това не се заключава краят, а може би самото начало, защото да намериш себе си е като да се преродиш и вече да знаеш кой си ти. 
Поне засега това ти стига, защото има толкова много други въпроси, които чакат да пожелаеш да ги зададеш в ход и да разбереш – защо?.....Много малки въпросчета, които всяко момченце и момиченце задава, и когато си помисли, че вече е в света на възрастните, забравя да си задава въпроси, вече си мисли, че знае всичко и може да дава отговори. Но уви, никой не знае всичко, а и би ли могъл някой за времето на един човешки живот да подреди пъзела на света и да спечели голямата награда?
 мисля, че няма невъзможни неща, защото животът е нещо относително, както времето и парите .

Да, парите. Колко хубаво нещо е да имаш пари. Всъщност колко хубаво е да нямаш пари никога повече. 

Бихте ли могли да си представите света, в който живеете, такъв, каквито са мечтите ви? Има ли някой, който си мечтае за свят без пари ? Ами, ако ме бяхте попитали преди десет години, мисля, че отговорът ми щеше да бъде твърдо не. Но сега има един човек и това съм аз. Не можем да си представим какво ще е, ако няма пари, но се опитайте и, ако не вземете всичко това с насмешка, мисля че дори ще ви хареса. 

Да видим как живеем сега: имаме пари, но постоянно се оплакваме, че нямаме пари. Искаме пари, но вечно не ни стигат и никога няма и да ни стигнат, парите са вятър работа.
Какви глупости, това аз ли го пиша, ако беше преди десет години щях да се ударя през ръцете. Колко интересно, какво им е на парите, какъв им е проблемът, защо трябва да живеем без пари? Ами нека да прегледаме историята и да видим какво ни донесоха парите и докъде стигна човечеството. Какво ние постигнахме в нашия живот чрез тези неща, определящи мода, бит, политика, бизнес, войни и още безкрайно много редове думички, обвързани с думата „пари”. Да, засега все още знаем, че имаме нужда от тях, щастливи сме, когато ги имаме и сме нещастни, когато нямаме и една стотинка. 

Нима това е светът, в който искате да живеете, и с това да се измерва щастието на човека? В такъв случаи най-щастливите хора, които можете да видите по улиците, трябва да не излизат от банките. Сигурно затова банките са повече от кафенетата, и въпреки, че стават все повече, хората стават все по-бедни и по-нещастни. Тогава къде е проблемът, нали щастието е в парите? 

Банките раздават щастие! Поне така е по всички телевизионни реклами, които са толкова хубави, че ти се иска да имаш от всяка банка по една кредитна карта... Има банки, които ти дават пари за една хубава къща с една хубава лихва, с която ще върнете на банката три хубави къщи – колко хубаво! И понеже трябва да карате и хубава кола, за да возите в нея хубавата си жена, ще имате най-хубавия живот на света, като на филм. И точно като на филм ще останете без хубавата си къща и всичко останало, ако не храните банката редовно. Защото банките растат, но не стареят и благодарение на вашите мечти, в една неочаквано добра ситуация за банката (естествено - не за вас), оставате без работа. Вие оставате като дърво без листа. Като на филм. Лошо е, когато този филм се гледа от пълен кино салон и всички зрители са си платили билета с подпис. 
Тогава си давате сметка, че не всичко е пари, приятелю. Както не е и работа, защото работата също е нещо, което е дълбока тема за разнищване, но засега й е рано. Само ще кажем, че идеален служител няма, както няма и идеална работа. Което не означава, че не трябва да работим, защото, както знаем, още от детската градина, който не работи, не трябва да яде. 

Затова идва въпросът - щом няма да има пари, а ще работим - ами как така? ....нещо не разбирам . Като и сега е пълно с хора в държавния сектор, които вземат заплати, а нищо не правят, както и хора, които не знаят почивка и не знаят как изглеждат парите. Всичко това е абсурдно и трябва да се промени.
 Цялата монетарна система е тотално с главата надолу. Нека погледнем в историята и се вгледаме как работиха банките преди и как работят сега. Разликата е голяма - такава агресивност никога не е имало. Но засега само си говорим общи приказки. За последствията може да се каже много, но кой знае каква е причината и къде са корените на това зло „парите”. Всъщност парите нямат одушевеност, също както ножът, необходим и добър за една домакиня, и обратно пропорционално лош за детето, защото то би могло да се пореже. Така че ножът е просто един инструмент, а парите са просто едно средство. Просто не давайте на децата да си играят с ножа, а парите на кого да не даваме да си играе с тях?  Кой е най-големият играч на пари, освен банките? Отговор номер едно - в Америка това е Федералният резерв. И ако банките движат и/ или дърпат и са дърпали конците на правителства и икономики, то кой дърпа конците на банките?

Добре, да помислим: ако имате кола и вие я управлявате, ако направите катастрофа, вината не е на колата, а на този, който я управлява. Така че, кой управлява банките, кой създава и произвежда (забележете – произвежда - един много интересен въпрос, който трябва да зададат децата) - кой прави парите? Не бързайте да отговаряте на децата.
Всички пари, или повечето от тях, са виртуални, просто едни цифри, които се търкалят на борсите. Само няколко процента от парите на планетата са реални, истински пари. Тоест парите са една илюзия. Но не това е отговорът на въпроса. Банката на всички банки е Федералният резерв, и парите, които се печатат, не са златно обезпечени, това са пари без никаква стойност. Колко скучно нещо, да говорим само за пари, не е ли време да се отървем от тях вече?

Но преди това, да погледнем малко по-навътре зад завесата на кукловодите на човечеството. Да кажем, че един човек стои зад Федералния резерв, чието име няма да споменаваме. Нима това е коренът на всичко ? Определено не е, просто е част от веригата, зад която стоят няколко хиляди човека, които правят живота ни ... не знам каква дума да използвам, затова ще продължа напред.  Но за сметка на това всички те и техните семейства имат всичко, за което вие мечтаете, и даже за неща, за които дори не сте и сънували. 

Разбира се, в сънищата има и невъзможни неща, затова нека кажем, че точно такива неща имат и тези, да ги наречем „хора” - имат всичко, което иска един ‘материалист’ (да подчертаем, защото е важно).
Няма да сгреша, ако ги наричам „хора”, но също така не всички са човешки същества, ако ме разбирате какво искам да кажа. Не е ли време да спрем да мислим така наивно, че сме единствените на света, че е и още по-глупаво да се мислим за най-висша форма на живот. 

Огледайте се наоколо и си помислете - това ли е най-високо еволюиралата форма на живот на вселената? Естествено че не, светът не е започнал с нас и няма да приключи с нас, ние сме просто една прашинка в безкрайността, но тази прашинка е безценна и много важна за тази безкрайност, защото е част от нея. 

Вселената кипи от живот, включително и на нашата планета. И нашият живот на нашата изстрадала и болна Земя, която понастоящем ние, човечеството, я третираме като ....трудно ми е да кажа, защото нямам такава дума в речника си. За тази планета сме едни паразити, от които тя иска да се отърве. Колко много вреди нанесохме на Земята за този кратък период от няколко хиляди години, а почти нищо в нейна защита и грижа хората не са направили. 

Докато спорим дали земята е плоска и, откривайки, че не е естествено да е такава, не знам на кой му е хрумнало да се залъгваме, че земята е нещо, което ни принадлежи.
Тя е живо същество със съзнание, движи се, дори комуникира с останалите планети и светове, и не само това - дори е куха в противоречие с всички образователни системи, които съзнателно втълпяват теорията за ядро, мантия и земна кора. Това не е откритието на огъня от Прометей, това си е голата истина….. Вие учите в училище, вашите деца, както и вашите родители, са учили и са потвърждавали това на вас, за да може всичко да е така, както се изисква, вашите знания трябва да са само в интерес на правителствата. Знаещите и можещите никога не са били обичани, защото пречат на системата да контролира съзнанието и да го държи в полубудно състояние. Как - чрез телевизията естествено, и много други начини. 

И ето пак едно момиченце протяга ръчичка и пита – защо? За да слушкаш, разбира се.
Който слушка, получава награда, и всички, които се качват все по-нагоре във властта, стават все по-послушни, защото получават все по-големи награди. И ако те някога са си мислили, че ще променят този свят, който определено има нужда от помощ, започват да харесват тези награди и не искат те да спират. Затова и нищо не се променя, само хората се сменят - идват и си отиват привидно, както ги наричам аз, те са просто едни снимки. И нека да отговорим вече на момиченцето, като му кажем, че – всичко е само заради едно - „парите”. 

Как да му обясним, че веднага, щом момченцата и момиченцата станат възрастни, искат все повече играчки и попадат в системата, изградена от желанията, на която те стават роби. А тя е свързана с Банковата система, която обожава да дава „пари”. Хората стават роби на парите, те са готови на всичко за тях и дори на най-лошото - продават душата си за тях и ако сте осъзнали, че парите са една илюзия, ще разберете, че да продадеш нещо истинско за нещо фалшиво е най-голямата сделка на века. 

И как така душата си? Нали не си мислите, че Бог се интересува от пари или пък от религия. Духовният човек не е нужно да бъде религиозен, да започнеш да боготвориш парите, които са дело на това, което не е Бог, си е точно това. Освен ако не знаете, че имате душа. И не само това - ние всички хора сме създадени и сме духовни същества и, нещо повече, освен душа имаме и дух. Двете неща не бива да се смесват. Както джантата и гумата на един лек автомобил. И двете се търкалят като кармата. Това колело на живота нека не ви изглежда страшно, всички ние идваме отнякъде и всяко едно превъплъщение ни дава нови и нови житейски уроци за истината, за любовта и хармонията. Има отлични ученици и не много добри в това училище, наречено Живот. Ние всички играем своята роля на брат, син, колега, приятел, баща, съпруг и още много роли, които ще оставя на вашето въображение. 

Дали някой си е представял свят без пари и как би изглеждал той, ако някога се отървем от тях или поне най-малкото те да са истински поне. Без да навлизаме в дълбочина относно всички зли сили и негативности, които причиняват нещастия чрез тях, както и всички тайни общества като масони и илюминати, които притежават всичко без вашата душа, ако все още я имате . 

Един такъв свят би бил една истинска приказка, в която животът би бил по-добър от всякога и най-важното – по-добър за всички, за всеки един. Свят, в който всичко добро се споделя и всички са едно цяло, проблеми няма да съществуват, защото всички ще помагат на всеки и всичко ще бъде на всеки. И ако сложим духовността настрани, ще навлезем в онази по-материална техническа част, в която всичко, създадено от човека, ще служи на него, а не обратното. 

В този свят целта и животът на хората няма да е свързан с ежедневна работа за пари, а работа за благото на човечеството, като се грижим за нашата планета и направим една истински чиста и красива приказна планета, без никакви манипулации върху нея, с които всички правителства безжалостно и напълно съзнателно й причиняват болка. Хората ще се интересуват единствено от своята духовност и благоденствие. Съзнанието ще определя бита, а не в това, в което сме се превърнали сега - в едни получовеци, чието съзнание е парализирано от чувството на страх. И ни прави слаби и лесни за контролиране, почти жалки създания, от които понякога ми се повдига. Свободата трябва да е пълна, не само икономическа, а във всички аспекти на думата „свобода”.

За земята и нейната вътрешност може да се говори много. За всички други видими и невидими обитатели - също . Както и за всички цивилизации на нея в момента, и тези от миналото, и онези, които са в необятната вселена, създадена от Бог, частица от която носим всички ние без изключение. 

Има много прост и лесен начин да се освободим от парите и не е толкова трудно или невъзможно, освен ако не искате или не сте от онези, които контролират света и не искат да загубят всичко. Ние сме тези, които създаваме техния начин на живот и за тях ние сме ...тяхна собственост. Цялата настояща изкуствена финансова криза и всички подобни в миналото са били много добре облечени и прикрити за вас и са имали една цел - средствата за тях. И защо са им били нужни – повярвайте ми, това са неща, който надхвърлят и най-фантастичния филм. Това са грандиозни проекти, за чието финансиране плащат всички жители на планетата с тяхната борба за живот, свързана с войни, които винаги са били просто бизнес, както и безработица, болести и всякакви форми на унищожение на човечеството и планетата с отрови. 

Ние живеем отдавна в една отровна за живот среда и то напълно съзнателно тровени в тази нова световна едностранна война. Храната е отровна, водата е отровна, земята е замърсена, въздухът също е замърсен. Това са няколко от многото фактори за всички болести и кратък живот на хората. Колко много защо !!! Колко много зло се е пропило и голяма част от него не е материално, дори не и земно. 

Липсата на пари би ни направила свободни, но пълната свобода е възможна, ако открием собствените си сили вътре в нас. Като събудим нашата вътрешна индивидуална енергия, заложена в нас, която е в спящо състояние и чака своя момент да бъде събудена някой ден. И да се отвори нашата седма чакра и нашето съзнание да се просветли. 

На земята има толкова много светли създания, много от които са родени просветени, като индиговите деца например, и хора, които практикуват йога и т.н. Но само един вид йога може да събужда Кундалини истински и да ви покаже вратите на рая и да ви свърже с безкрайната енергия на любовта . Голяма е битката точно сега за запазване на баланса на живота във всичките му форми, битка на едно много високо ниво. Историята показва, че няма битка без жертви и те в повечето случаи са едни от най-невинните и неразбиращите какво точно се случва и „защо”.

Да кажем, че монетарната система отпадне - това няма да е краят на злото, но ще сме истински свободни, ще бъде една огромна крачка към свободата и животът ще се промени напълно. Живот без пари означава без армия, без полиция, без банки, без правителства, без граници, без много институции, които работят с пари и власт. Липсата на пари означава, че няма нужда от власт, защото какво друго са парите, ако не власт. Всяка власт е фалшификат на свободата, единственото истинско нещо е изкуството. 

Разбира се, идват редица въпроси - как ще живеем и работим без пари, как точно ще е устройството на един такъв свят. Не бъдете скептични и капризни, защото е много светло и щастливо бъдещето в един такъв свят, за вас и вашите семейства, отпадат толкова много ограничения и проблеми. Няма да има болници и аптеки, защото те са част от онази система за богатство и контрол. Много са нещата, от които трябва да се освободим и с които така силно сме се обвързали и, знаейки че са лоши, страхливо сме ги прегърнали в страх от неизвестното. 

Не позволявайте на страха да се всмуква в съзнанието ви като един вирус, който ви прави роби на бъдещето, бъдеще без цветове. Знаете ли колко много начини има за произвеждане на електрическа енергия и че те не са свързани с манипулации на планетата. Ние имаме знанието да получаваме безкрайна, чиста и напълно безплатна слънчева енергия. Нима не можем всички ние заедно да се обединим и да инсталираме по цялата територия на екватора на планетата соларни клетки, които ще ни доставят безплатно електричество. 

Забравете за шистовия газ - този убиец на хора и природа, забравете за петрола и природния газ, забравете за въглищата и изсичането на горите. Оставете природата, за бога! Това не е безкраен източник. Като си мислите, че единствено парите имат значение, това е добив на ресурси в огромни количества, който застрашава живота на планетата и на нас самите. 

А знаете ли, че има ветрогенератори, които могат да произвеждат електричество в северните точки на планетата, или че има възможност за добиване на геотермална енергия от самата земя, както и че вълните в океаните също могат да бъдат преобразувани в електричество? Всички тези примери са част от нещата, които могат да бъдат навсякъде по света, да бъдат развити до такава степен, че да бъдат не алтернативни източници, а главни и единствени, защото това е безкрайна и чиста енергия, която може и трябва да бъде безплатна за абсолютно всички. 

Какво ще кажете сега - няма пари, но има ток, за който не е нужно да се плаща. Защото не струва нищо и не е ничия собственост - той е на всички. Ще може да пускате всички електроуреди и да не се налага да пестите, всички улици ще светят вечер и толкова много неща, които знам, че вашето въображение добавя и измисля в допълнение. 

Ами какво ще правим с колите, щом няма вече петрол? Много просто, всички автомобили ще са на ток и също ще имат соларни клетки, и всички автомобили ще бъдат общи, тоест - „безплатни”.

Но това не е всичко. Сигурно не знаете, че от много отдавна, но така грозно и хитро се крие от хората, има воден и магнитен двигател. И защо се крие - защото нефтът засега е най-голямата сила на света след банките. Превозните средства са повече от хората, можете да си представите какви количества гориво и колко много пари се правят в този бизнес, способен да създаде една фалшива война в Ирак за петрол. Но войната като бизнес превзе и Афганистан за опиум и т.н. И ако не знаете, всяка една кола може да се движи с вода – невероятно, но факт. А сега отидете до най близката бензиностанция и напълнете резервоара догоре, да ви се избистри мозъкът. 

А що се отнася до магнитния двигател, това е нещо, което се използва в летатателните апарати, които наричаме НЛО , които всъщност притежават правителствата на някои страни. Летят с тях не само наричаните от нас извънземни. Тези двигатели безпроблемно могат да се използват при влаковете в тунели, и тези напълно гениални двигатели нямат никакъв разход, което ще означава на съвременен език, че не струват нищо като разход и средства на техните пътници, следователно трябва да са безплатни. Особено когато няма пари, такъв термин ще звучи малко странно. Да допълним, че един такъв влак с такъв двигател ще развива скорост няколко хиляди километра в час, по-точно около 2000, което ще ви придвижи на огромни разстояния, в нашите разбирания за около час от Лондон до Токио, например. 

Има много неща, които ще направят живота ни и света, в който живеем, по - добър за нас и нашите деца. Защото човек, дори и добре да живее, умира и после друг се ражда, и този след него нека го споменава с добро в своята памет. 

Все още ли мислите, че искате да бъдете управлявани и лъгани, да живеете в света на парите и хаоса. Представете си, че има много тунели, част от които се ползват за транспорт по-бърз и сигурен от въздушния, а друга част за транспорт на храна и стоки. Всяка не „страна”, а „област” ще произвежда най-доброто от това, което може от гледна точка на природните и климатични особености. И ще има един напълно безплатен стокообмен на стоки и храни, в една мрежа на един такъв транспорт. Което ще осигури храна във всички магазини и тя ще бъде безплатна. Всеки ще може да пазарува напълно безплатно според неговите нужди и никой няма да краде, защото всичко ще е общо. Никой не краде от себе си, а и защо да го прави, когато има всичко в изобилие. Това е само един фрагмент от цялото, което ви показвам.
Светът без монетарна система не е илюзия, а е нещо напълно реално и изпълнимо, ако ние народите сме единни и работим заедно за един по-добър свят. Можем да постигнем истинска свобода без средни и всякакви други „класи”, ние можем да имаме всичко и да не плащаме нищо за това „всичко”. Само ако пожелаем и го направим заедно.

С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА МИЛЕН СТОЯНОВ И  ЛУСЕСИТА


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

 1. Битката е за нашите души! Стига сме спали, всичко е възможно!

  ОтговорИзтриване
 2. Борбата е безмилостно жестока

  Борбата е безмилостно жестока.
  Борбата както казват, е епична.
  Аз паднах. Друг ще ме смени и… толкоз.
  Какво тук значи някаква си личност?!

  Разстрел, и след разстрела — червеи.
  Това е толкоз просто и логично.
  Но в бурята ще бъдем пак със тебе,
  народе мой, защото те обичахме!

  14 ч. — 23.07.1942 г.

  Адашче, можеш ли намери НЕ ПРИНЦИПНИ, а реални схеми на магнитни двигатели?...
  Знаеш ли, проблема във всичко, което се публикува сега НЕ е, че има разни непосочени неща, а в това, че е необходимо да се направят някои уточнения:
  1. Елелктричеството бива НЯКОЛКО ВИДА:
  а) прав ток - много лесен за манипулация. Чрез него се изграждат всички контролни и управляващи системи;
  б) променлив ток - ток, който е много удобен за пренос на големи разстояния, ток който дава възможност за лесно преобразуване/конвертиране, което е голям негов плюс, но при самото конвертиране (не силово, а обикновено) загубите са огромни - КПД около 40% - 65%;
  в) пулсов (импулсен) ток - ток, който има предимствата на 2-те посочени по-горе групи, а по-точно:
  - лесен за манипулация;
  - в система за конвертиране/преобразуване дава възможност за над 98% КПД. Има, обаче един недостатък: при образуването на пиковите моменти се наблюдава излъчване/смущение на всички честоти, без изключение! Пиков ток се получава при пускане/спиране на уред от ел.мрежата.
  Интересни подробности има и на www.savchev.org, но този сървер се възстановява в момента заради безнаказоното и безкруполно и нагло поведение на енергоразпределение - Габрово, но и това не е върхът на айсберга! Ако си сложите агрегат, който да работи и да ви дава безплатно електричество, то енергото за последно ще се помъчи да ви натресе едни 89,93 лв за услугата "демонтаж на точка и архивиране на абонатен номер", като преди всичко друго трябва да сте си заплатили всички сметки и всичко да е ток и жица и да имате право да оперирате със съответната партида. Имайте си, обаче смелостта да не го направите, ще се окажете закопчани в собствения си капан. Енергото започва да ви съди за "пропуснати ползи" и още куп други неща. Затова при затваряне на точка, на основание ВИНАГИ пишете: "Продажба на имота на неизвестно лице!". Ще започнат едни увещания, но вие просто не трябва да се поддавате!
  Това е относно системата от лъжи и лицемерие...
  2. Левитацията е също резултат от функцията на електричеството. Проблема при нея е (в момента) не от къде да се вземе енергия, а как да преобразуваме тази енергия. Принципно се ползва тесла траф, умножител (Марксов стълб) на електричество, но големия проблем е в схемата за пулсова генерация. Нямам в момента реален действащ читав пулсов генератор с определени параметри. Ако някой ми помогне с това, считайте, че до няколко месеца ще се возите на такова летящо устройство!
  Тук се появява един проблем, който се нарича "УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕТАТЕЛНИЯ АПАРАТ", но това мога да го оправя със знанията си по информатика, програмиране (машинно и системно програмиране), както и доста добрите ми реални познания по физика на елементарните частици и по аеродинамика, както и с перфектната си подготовка по материалознание (поне това, което съм учил за някои свойства на някои материали). Следете сайта, посочен по-горе и скоро ще можем да се свържим и да направим и невъзможното. (Поне така се надявам!)
  3. Ще оставим място и за още инфо. Тук става въпрос за енергийно копиране, материализиране,дематериализиране, енергийно конструиране, теле- и хроно- портация, преминаване от едно измерение в друго (метода на радиоразпръскването) и т.н.

  С уважение към ВСИЧКИ и най-вече към Ники Николов:
  Ваш: Ники Савчев

  ОтговорИзтриване
 3. Още нещо, адашче, което се сетих - заглавието ти е много НЕправилно! Не ми се сърди, но то ТРЯБВА да бъде така формулирано: "СВЕТЪТ ТАКЪВ КАКЪВТО Е, А ВИЕ ЗНАЕХТЕ ЛИ?"!
  Все едно ги питаш: "... абе Вие да сте чували за нещо таквоз?...".
  Ако ти кажат "ДА"-> Пусни ги да изкажат мнението си, но ако ти кажат "НЕ", а това е в 89% СИГУРНО, то да попрегледат и нашите материали...

  ОтговорИзтриване