петък, 29 април 2016 г.

ЛЪЖИТЕ С ЛЕКАРСТВАТА НА НАШЕТО МИНИСТЕРСТВО


ЩЕ ВИ ДАМ КОНКРЕТЕН ПРИМЕР С ЕДНО НАШУМЯЛО В НАЧАЛОТО НА МИНАЛАТА ГОДИНАТА ЛЕКАРСТВО, КОЕТО ЛИПСВАШЕ ОТ ПАЗАРА 5 МЕСЕЦА. ПО ИМЕТО МУ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО НАМЕРИ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА. ПРОБЛЕМА Е: ЗАЩО МИНИСТЕРСТВОТО НИ ЛЪЖЕ, ЗАЩО Д-Р МОСКОВ И ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪРА МУ СЕ ПРАВЯТ НА УЛАВИ, И ЗАЩО ДАДОХА ВНОСА НА ЕДНА НИКОМУ НЕИЗВЕСТНА ФИРМА!? ДРУГИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ ПРИ АНАЛИЗИТЕ КОИТО НАПРАВИХМЕ УСТАНОВИХМЕ, ЧЕ ГЕНЕРЕКА, КЛОНАРЕККС, ПРОИЗВОДСТВО НА ЛИМАСОЛ - КИПЪР, ПРИ ОБЯВЕНИ 2мг, СЪДЪРЖА 0,3мг. ОТ ТУК МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ИЗВОДА ЗАЩО В КИПЪР НЕ ГО КУПУВАТ. ЗАЩО А НИЕ ЗАЩО КУПИХМЕ ТОЧНО НЕГО?! ПО НАДОЛУ ЩЕ ВИ ДАМ И ДРУГИ ФАКТИ! ЕТО:
В Сърбия Ривотрил, тяхно производство струва 2 български лева при 30 таблетки!
Имат и този от Роше и още от една фирма.Разликата е 60 стотинки  по-висока цена за оригинала на Роше.  Защо не внесат от Сърбия с цена на дребно от два лева а внасят от Кипър за 15 лева?! В Сърбия ти дават калкото искаш кутийкии без рецепта или с бяла рецепта. Това ли е ЕС? Писна ми от тези далавери и лъжци. С право една аптекарка, - младо и красиво момиче ми каза: "Ке им ебем майката и на ЕС"! Не знам сръбски идеално, но така звучеше въпреки, че се разбираме идеално! В Румъния ти дават колкото кутии поискаш и цената му е три български лева. Я сега ми кажете къде е заровено кучето, защо не наказаха виновника за паралелния износ, а той се оказа, че е за ИДИЛ? А защо да го нарека доктор, респективно министър Москов се прави на пич? Зажо заместника му също лъже?! А защо медиите мълчат?! Как мислите вие?!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

5 коментара:

  1. Защо ли? Ми много просто.Това държавната мафия така печели и не и пука на чий гръб е това!Важното е да ни подменя и унищожава!Тя няма нужда от мислещи и задаващи въпроси хора, те не са добра почва за господството и далаверите и!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може ли да ми помогнете да си намеря Ривотрил 2 мг независимо дали е на Галеника или на Роше, много благодаря,тел:0876931900
      Пълна конфиденциалност

      Изтриване
  2. Да.. епилиптиците и паническите разстройства явно спадат към наркоманията.. или просто някой взе прекалено много мангизи и приключи с Ривотрила за България.. репеленти, който се предлага от Кипър. И на кучето си не бих дала.. отрова със странични ефекти.. това не са дистрибутори.. а убийци.. лишиха ни от нормален живит

    ОтговорИзтриване
  3. Търся да закупя Ривотрил или Кларонекс на Созопол съм и не мога да намеря поне кутия

    ОтговорИзтриване