понеделник, 25 април 2016 г.

ВРЕМЕ Е ДА НАУЧИМ...


Почти без изключение всички тайни се отнасят до миналото на нашата планета, историята за възникването на човека (къде и как), причината за неговата поява, т.нар. НЛО и последствията от всичко това. (НЛО е популярното название на повечето дискови или с формата на пура летящи тела, които се задвижват с две противоположно въртящи се магнитни полета и са от извънземен или земен произход.)

Предполагам, че тук мнозина прочитат думата „НЛО”с известно неудоволствие. Точно затова обаче е толкова важно да бъдем отворени за новото — въпреки че темата съвсем не е нова, а точно обратното! Всъщност, когато става дума за НЛО, европейците са не по — малко дезинформирани, отколкото повечето жители на Земята. Отговорни за това са Илюминатите, защото те контролират медиите!
И най-вече в Германия! Със следващия пример ще разберем, че темата НЛО има съвсем реална и земна предистория:
Освен „ОБЩЕСТВОТО ТУЛЕ”, на което подробно ще се спрем по — късно, в Третия райх действа още един таен орден, наречен „ОБЩЕСТВОТО ВРИЛ”. „Врил“ се занимава почти изцяло с разработки на т.нар. НЛО. За него работят Виктор Шаубергер, д-р В. О. Шуман, както и Шривер, Хабермол, Мите, Еп, Белузо, чиито модели живите английски пилоти от Втората световна война помнят като Foo Fighters. Разработките бележат невероятен напредък, когато според твърденията им през 1936 г. в Шварцвалд е свалена една „не — земна” летяща чиния, която въпреки падането си, остава почти непокътната.
След като двигателят основно е проучен и анализиран, благодарение на задълбочените знания на „Врил” за имплозията и антигравитацията, се започва производство на собствени прототипи. Моделите „Врил-7“ (V7) — свръхзвуков хеликоптер с дискова форма (да не се бърка с летящите машини VI и V2) — се оказват толкова сполучливи, че днешните бомбардировачи „Стелт” на американските военновъздушни сили изглеждат едва ли не като играчка. При тестов полет от 14 февруари 1944 г. в Пеенемюнде, разработеният от Рихард Мийте „Врил-7”, снабден с 12 турбоагрегата BMW 028, достига височина от 24 000 м при вертикален старт и 2200 км/ч при полет. Още в края на 1942 г. са произведени няколко екземпляра на самолетите с дискова форма RFZ-6 (Rundflugzeug) под името „Хаунебу IIТе са с радиус от около 32 м и с височина на средната ос 11 м. Летят близко над земната повърхност със скорост над 6000 км/ч. Пределната дължина на полета е 55 часа, самолетът излита вертикално, лети хоризонтално и вертикално и може да прави завои под прав ъгъл (типичния начин на движение на наблюдаваните по цял свят НЛО). По — късните разработки на „Врил” са още по — успешни: в началото на 1945 г. те вече обикалят земното кълбо за няколко часа. Една по — късна версия на „Хаунебу II“ - кораб с голяма вместимост, е с радиус 120 м и е обзаведен със спални помещения. Помислете: за какво са били нужни спални помещения, когато само за няколко часа той е можел да обиколи Земята? /Повече за обществото „Врил” и неговото развитие малко по късно!/
" Пеенемюнде" — това е градче в равнинната местност на остров Узедом в Балтийско море, на границата между Германия и Полша! Мнозина веднага ще попитат:
Защо тогава Хитлер е загубил войната, след като е разполагал с такива технологии?”_
От една страна, причината е, че голяма част от дисковете — въпреки изключителните им авиационни успехи — се оказват негодни за военни цели. Възникналото от левитационния двигател магнитно поле създава нещо като щит, който прави стрелбата срещу тях почти безпредметна, но в същото време монтираните на кораба конвенционални оръжия също не могат да бъдат използвани. Проектите са на обществото „Врил” и на SS Е IV (секретен отдел за алтернативна енергия на SS), т.е. не са подвластни директно на Хитлер и NSDAP и не са предвидени за военни цели. Едва по — късно, когато военното положение на Германия се влошава, се обмислят варианти за използване на летящите дискове.
/ Национал — социалистическа германска работническа партия /. На второ място повечето от хората нямат и най-малка представа за истинските цели на Хитлер, за това къде е обучаван, на кои ложи е член, чия идеология изповядва, кой го издига на поста му, кой го финансира и какви са скритите цели на Втората световна война! Хитлеровата идеология няма нищо общо с това, което днес учебниците наричат „историческа истина”. Хитлер е бил окултист и мистик до мозъка на костите си и за да разберем процесите в Третия райх, трябва да разсъждаваме и от тази гледна точка. За повечето изследователи — „материалисти”, Нюрнбергските военни процеси са нещо средно между приказките на братя Грим и разкази на душевно болни, защото те нито могат да се поставят на мястото на подсъдимите, нито разполагат с нужните пред — знания, за да разберат казаното от тях. Дитер Рюгерберг сполучливо обобщава това с думите:


„Само един окултист може да разбере друг окултист!“


В предстоящите разкази за „Туле” и „Врил”, Ние ще се запознаем по — отблизо с идеологията на техните членове. Хитлер и тайните общества, на които е бил член, са знаели много повече за възникването на човечеството, за строежа на Земята,за антигравитацията и „свободната енергия”, отколкото днес се твърди. Всички книги и документи, които биха могли да разкрият това, и то по най-бързия начин са унищожени или забранени от Съюзниците, за да е сигурно, че в бъдеше хората ще могат да бъдат манипулирани. Основният интерес е свързан с технологиите на обществото „ВрилТе са най-добре пазената тайна на Третия райх. Инженерните планове попадат първо в ръцете на руснаците, а учени като Виктор Шаубергер и Вернер фон Браун са отведени в Америка при операцията PAPERCLIP. Най-високата степен на сигурност на САЩ днес се базира върху разработките на летателни апарати, които между другото са една от причините за убийството на Кенеди!!!
По времето на Третия райх са провеждани и съвсем друг тип експерименти, които тотално биха сринали представите на повечето читатели. По — нататък ще говорим за тях поотделно. Защо повечето от Нас не са чували нищо за тези неща?!!! Например за създадената германска държава в Антарктида по време на Втората световна война НОЙШВАБЕНЛАНД???!!! И за какво са му били на адмирал Ричард Е. Бърд 4000 въоръжени американски бойци, самолетоносач и пълно бойно оборудване, когато изследва Антарктика през 1947 г.??! Защо само стотици от тях оцеляват??! А…??!! Много открити въпроси.
Защо само малцина са чували за разработките на НИКОЛА ТЕСЛА, към които спадат „машините на свободна енергия”, „безкабелният пренос на енергия”, „антигравитацията” и „промяната на климата чрез насочено пласиране на стоящи вълни”????! Какви щяха да са последствията от овладяването на свободните енергийни форми и използването на летящи чинии, които се нуждаят само от електромагнитно поле??! И то, ако са на разположение на всички?!! По отношение на автомобилите това би означавало, че никога повече няма да ни се налага да купуваме бензин!!? Няма да се отделят вредни вещества и няма да замърсяваме околната среда. Няма да се нуждаем от ядрени електроцентрали, хората нямаше да са заключени в граници и най-вече щяхме да имаме повече време, защото нямаше да се налага да работим толкова много, за да плащаме сметките за отопление, електричество и бензин (бихме могли да използваме времето за размисъл над смисъла на живота). Тези енергийни форми са налице. Те съществуват най-малко от деветдесет години насам и се пазят в тайна от нас!


Защо?


Защото хората на Земята се контролират чрез енергията, храната и криенето на знания. Ако информацията за подобни неща и тяхната употреба бе достъпна за всекиго, Илюминатите и останалите ЕГОИСТИ не биха могли повече да си играят на власт. Църквите, сектите и наркотиците също щяха да загубят значението си! За тях е изключително важно да ги пазят в тайна от останалия свят, за да могат чрез властта в бъдеще да подхранват ЕГОТО и БЕЗПРЕДЕЛНАТА СИ АЛЧНОСТ! Малко прескочихме страниците, за да привлека вниманието към темата НЛО, която е по — интересна и по — реална, отколкото мнозина си мислят!!! „Майтапчийската стратегия” на англо-американския истаблишмънт до момента коства милиарди, но все пак успешно успя да натика НЛО в областта на забавното.
Освен това: Първата забрана на всяка тайна ложа е никога да не бъде споменавана в публичното пространство; Само произнасянето на името й от неин член се наказва със смърт!!! (например в „99-та ложа”).


Следва продължение…… Благодаря Ви за интереса!...

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

 1. Съвсем пресен пример за наказание със смърт е УБИЙСТВОТО на Принс от Илюминати във връзка с негово интервю по известна американска телевизия, където ТОЙ в прав текст посочи причините за смъртта на маса хора по планетата Земя, благодарение на ХИМТРЕЙЛИТЕ,отровните храни, ГМО и др. Планът за спешна ДЕПОПУЛАЦИЯ на населението се ускорява, защото нямат вече време за чакане, мръсниците му с мръсници...

  ОтговорИзтриване
 2. Свидетели сме и вече затваряме последните страници от периода на Кали Юга. Колкото и из тънко да се прикриват знанията и информацията, вече има много истински хора, които работят по въпроса! Едно голямо мнозинство не може да бъде избито!

  ОтговорИзтриване
 3. На страхуващите и съмняващите се ще кажа, че прословутите три маймунки вече се интерпретират с фотоапарат, слушалки и телефон! Видях, чух, казах... Няма такова нещо като да си покриваме очите, запушваме ушите и затапяме устата. Вече не сме маймунки!
  http://www.gnezdoto.net/media/k2/items/cache/8b072d4f47fa16702f8c7356d2c88ee8_L.jpg :)
  http://artnow.ru/img/447000/447792.jpg :):):)

  ОтговорИзтриване