понеделник, 5 септември 2011 г.

НОВИЯ РАЙ: АТЛАНТИДА И ЛЕМУРИЯ. ЦИКЪЛА - Ω - РЕППЛИКА


По молба на приятели пускам отново този материал, който вече не се отваря в свежо.


След Великия потоп древните цивилизации са били унищожени.

Градовете им са разположени по целия свят и са били унищожени преди 10000 и 27000 години. 80% от сегашната история и открития, които ще видите се намират под водата на световния океан и в най - неочаквани места. Както ще видите ВЕЛИКИЯ ПОТОП  затрил цели цивилизации, може да бъде доказан. Нивото на океаните и моретата в целия свят се е повишило с около 200 – 250 метра. В действителност там е скрито почети цялото наше минало, където стои и до сега. Следи има във всяка страна само, че трябва внимателно да се търсят и изследват. Даже в Китай и България има гигантски пирамидални структури, по големи по размери, отколкото в Египет./ Открит вече пример - Витошките Морени са най голямата мегалитна структура в света/. Питате ли се, защо Вие не сте слушали до сега за тези неща? Ще ви кажа! Някъде преди около 6000 години, тайно братство е дошло на власт, и то формира и контролира историята по свои вкус, но винаги по своя план и до днес! Разпространеното мнение за шумерите като първата цивилизация не отговаря на истината! Господството на древните е било по целия свят, разпрострян по цялото земно кълбо. Но даже повече – зад пределите на този свят! Даже например и на Марс! Вижте геометрията на градовете на Марс. Да на Марс! В същност какво се е случило с тях?
Протекъл цикъла омега - Ω !! При него те пропаднали с всичко от 4-то в 3-то измерение. И тяхната галактическа цивилизация изчезнала! Скоро Ние отново ще се издигнем в нашата пълна слава и блясък. Времето е много малко до тогава и затова е тази паника сред запознатите, просветени в тайната и задържащи развитието на хората..
Ние сме останките от тази развита земна цивилизация.


Гледайте филма и неговите продължения, които следват едно след друго:







Тъй като ГАДОВЕТЕ подтиснат нашето познание, то започнете от тук:






След първият филм натнатиснете You Tube за да продължите със поредицата!

Николай Николов

 

6 коментара:

  1. ЗДРАВЕЙТЕ.....МНОГО СЪМ ВПЕЧАТЛЕНА ОТ ПУБЛИКАЦИЯТА ...ПРЕДИ ДВА ДНИ ПОПАДНАХ НА МНОГО ПОДОБНА ИНФОРМАЦИЯ В ЕДИН ИСПАНСКИ САЙТ...БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА , ЧЕ СПОДЕЛЯТЕ СВОИТЕ ПОЗНАНИЯ ...

    ОтговорИзтриване
  2. ИНТЕРЕСНО, НО САМО ЕДНАТА ЧАСТ ВИДЕО МИ ИЗЛИЗА, А ДРУГИТЕ _ НЕ?

    ОтговорИзтриване
  3. унищожението на тези цивилизаци е описано на няколко места от пророците в стария завет като бунта на луцефер и една трета от така наречените ангели естествено те са били като нас но с големи свръх сили и физически и умствени затова в последствие Бок създава човека забелилежете по свои ОБРАС И ПОДОБИЕ НИЕСМЕ ПОДОБНИ НА ТЯХ, бунта на луцефер е станал много преди създаването на сегашния човек но воината и бунта не свършва до тук както самисе убидихте ,прелича малко на междузвежни воини но та ка е описано и това е истината акосте забелязали в откровение на иона е описана една така дасе каже воина междо земята живеещите на нея и тези както ги наричат извън земни макарче те саси стопаните на тази планета и ниесме техни създания е поне част от нас защотосе казва че има създадени хора и от така наречения луцефер спомнетеси какво казва Исус в една от притчитеси за създаването на земята и доброто семе което е посяно и врагът които идва вечер и тои посява своето семе и какще почисти доброто от лошото в деня на жътвата,откровение на Иана затова очакваите тези сабития скоро Исус казва когато видите тези сабития да се случват в едно от неговите пророчества да знаете че е наближил денят.ики.

    ОтговорИзтриване
  4. Научи се да пишеш на Български

    ОтговорИзтриване