петък, 20 януари 2012 г.

Я ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ОТГОВОРЯТ ТЕЗИ "СМЕЛИ" БЪЛГАРСКИ "МЪЖЕ"?



ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ
Дата на раждане: 28 юни 1957 г.
Място на раждане: с. Сирищник, Пернишка област
Националност: Българин, може би да ама не?!...
Семейно положение: Женен, с двама синове.

След едномесечно разследване от страна на журналиста Георги Георгиев, се е оказало, че президентът редовно употребява марихуана, дори по време на работни срещи в сградата на президентството. Според източник, пожелал да остане анонимен, в специално отделена част на Ботаническата градина към БАН се отглеждат елитни сортове марихуана, включително и модерният напоследък сорт генно-модифициран индийски коноп РСА-121, разработен в САЩ. Според същият източник напоследък това е любимият сорт на президента, тъй като освен че има и повече тетраканабинол (наркотичното вещество в индийския коноп), няма го и страничния ефект на параноя.



В резултат на публикуваните доказателства във в. Дневник, на 1.04.2010 г. президентът Първанов призна за употребата си на индийски коноп. „Да, употребявам индийски коноп, позволявам си да пуша и така намалявам стреса. По никакъв начин не съм накърнил националните интереси, още повече – защитавал съм ги по-ефективно.“ Първанов уточни, че „редица държавни глави употребяват марихуана“, но отказа да посочи имена. Според него „съвместното пушене на индийски коноп с други държавни глави подпомага сближаването между различните държави и съдейства за изграждане на приятелска атмосфера при водене на трудни преговори“, нещо като Лулата на Мира. „Не съжалявам за употребата си на индийски коноп, тъй като съм го правил в интерес на България. Не смятам делото си за криминално макар, че може би да а може би не, просто не знам, противоречи ли на българското законодателство. Не съм зависим и ще престана веднага да пуша марихуана щом изтече мандата ми като президент на Република България, а този момент е близко.“


Интересна е позицията Пламен Янев, кмет на Сирищник (родното село на президента), според която пушенето на коноп е стара традиция в областта и той не се учудва от изнесените в пресата факти. Благодарение на тази традиция броят на депресиите в селото се доближава до нулата, алкохолизмът е непознато явление, от години няма нито едно убийство и селото е едно от малките села в страната с положителен прираст на населението. На редовно провежданите празници като празникът на кукерите и събора на селото се пуши по неговите думи „тази хубава билка”! Ами то така се почва: ПОЧВА СЕ ОТ МАЛКИЯ И СЕ СТИГА ДО ГОЛЕМИЯ! ТОЙ ИЗВЪРВЯ ТОЗИ ПЪТ! ОСТАНА МУ ОЩЕ МАЛКО, ДАНО НЕ СЕ ПОДХЛЪЗНЕ И ПАДНЕ! ТАКА СЕ ПОЧВА: ПИЕШ ПО ЕДНО И ДВЕ И ПОСЛЕ ЦЯЛО ШИШЕ, ПОСЛЕ СТОИШ ПО-ДЪЛТО В МАЗЕТО ИЛИ КИЛЕРА А НА КРАЯ ГУБИШ ОРИЕНТАЦИЯ И ОТ КОМУНИЗЪМ И ИСТОРИЯ ЗАПОЧВАШ ДА ГОВОРИШ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, ЗАЩОТО ЗА МОМЕНТ СИ В НЕЯ, НО КАТО ИЗТРЕЗНЕЕШ ИДВАТ АБСТИНЕНТНИ НАСТРОЕНИЯ! ЕТО ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ, ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ! ПРОСТО ИСКАМ ЕДИН ПО - ДОБЪР ЖИВОТ ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД!


Да, президентът носи на ръката си скъпо бижу, не може да му се отрече, че има вкус. Държавният глава на република България Георги Първанов доказва, че е естет и ценител на елегентните мъжки аксесоари. На ръката му от месец грее уникален ръчен часовник, произведен от тузарската фирма „Картие“, изработката е ръчна и бижуто е уникат. ВИП персони от столичния хайлайф отдавна забелязват, че семейство Първанови от скоро време заделят огромен финансов ресурс за луксозни дрехи, аксесоари и нови придобивки в домакинството си. Но този път суетата на президента надмина всички очаквания, реалната стойност на въпросният часовник надхвърля стойността от 50 000 долара!


 Ако се разровите малко то ще видите, че в списъка на бизнес делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година, е вписано и името на Алексей Илиев Петров които е придружавал държавния ни глава / така нареченият Президент на България/. Иначе е селско момче от пернишко, скочило от Голф двойка направо в Мерцедес, а след това и в самолет... Явно връзката между тези пичлемета и уж държавни газарчета не е случайна! Сега се гласи рокада за президент, при която мястото уж ще се заеме от един Нагъл Престъпник с име Алексейчо Петров, но приятелче Алексейчо, чадо мое, да знаеш няма да стане защото си абониран  за затвора, но по - точно и по - вярно за един по - добър свят, които се нарича от нас физиците „Скаларно поле” или още Сингулярност, място пренаситено от особени електромагнитни полета наречени грубо: Души Небесни. Или казано по друг начин, чадо мое "Царство Небесно". Тъй като там ще дотича скоро и Гоце, то ще имате удоволствието да гледате на България, но само ако някой архангел ви разреши, защото там да знаете пространството е четириизмерно , а в средата има и черна дупка!!! Приятен път Ви желая, чада мои! В името на Отца и Сина и Светаво Духа …. Амин!

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

Николай Николов

︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤──

6 коментара:

  1. НАПИСАНА ОТ МЕН ПРЕДИ ГОДИНА Е ТАЗИ ПРОСТОТИЯ И Я ИМА В БЛОГА! НАПИШЕТЕ първънов И ЩЕ ЦЪФНЕ КАТО МАЙСКА РОЗА А ТОЧНОТО И ЗАГЛАВИЕ Е "Кой и какъв е президента Г. Първанов - ГОЦЕ - Първа част - НЕКА ПАВТОРИМ ЗА ДА НЕ ЗБРАВИМ!"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е,това се знае,а и не виждам да си кой знае колко агресивен,та Биг Брадъра да е толкова ядосан.

      Явно"Истината боли".

      И при нужда-трий,и за капсулата в ръкава на потника се сещаш.

      Изтриване
  2. Браво Ники това ми хареса поздрави :) :) :)

    ОтговорИзтриване