вторник, 17 април 2012 г.

ДУХЪТ НА ВРЕМЕТО - ПЪЛНА ВЕРСИЯ

Кое обединява библейските митове, атаките от 11 септември и кредитната система, ръководена от Централната Банка? Това са лъжите зародили се от преди векове и целят поробване на човечеството! Кой и защо създава и променя религията? Кой стои зад атаките на 11 септември? Кой и как печели от воините? За кого работи средностатистическият жител на планетата в продължение на 4 месеца в годината? Защо войната с тероризма може да продължи вечно? На кого са нужни музикалната, филмовата и развлекателната индустрия? Какво бъдеще на планетата приготвя Световното Правителство? Тук са казани истините за това! Надявам се, че ще ги разберете!
От този филм ще разберете защо образованието ни стана скапано! Защо е такова във всички страни, защо мен ме изтриха от "Свежо", защо вие и аз и всички потъваме незаконно в дългове и получаваме мизерни заплати! На ТЯХ не им трябват образовани хора!! Замислете се!! Иначе, ще продължава да има "Щастливи кокошки", стройни краставици с дължина 25 сантиметра, фалшиви лекарства, закони които са против обикновения народ и защо непрекъснато се водят войни!!! Помислете!!
Гледайте филма преди да са го затрили, защото вграждането е деактивирано с заявка!

За целта натиснете - ТУК

Николай Николов

7 коментара:

  1. Така ли? Не го очаквах това, но наистина отворих сайта и ги няма. Филмите бяха излъчени преди няколко седмици по телевизия ON AIR, всеки филм на части вечер от 21 часа до полунощ. Аз имам свалени и трите филма, но последния е на английски, първите два ги свалих с превод. Мисля, че някъде свалих и субтитри на третия филм, но съм боса с компютъра и не успях да ги свържа, отделих си време и ги изчетох. Трябва да кажа, че никога не съм се чувствала толко сигурна, спокойна и толкова човек, както, когато прочетох за проекта Венера. Може би Човечеството има нужда от това. Между другото движението има голям напредък навсякъде, през март имаше в София лекции, в НДК, напълно достъпно, в удобно време, но не успях да отида. Освен това, проектът Венера се е отделил от движението и набира средства за осъществяването му. Какво мисля за въпросното спиране на филмите: че човешкия напредък и прогреса не може да бъдат спряни... Ако иска някой филмите или контакти с лектори, мога да ги дам...

    ОтговорИзтриване
  2. Време е да започне да се печели от тези филми, идете и гледайте на zeitgeistmovement.bg на икона you tube и вижте иновативния град на бъдещето на Жак Фреско, ако не греша името.

    ОтговорИзтриване
  3. Нещо да кажете за Христовото возкресение и Йерусалимския "благодатен" огън, за който отиват хора от цял свят? Вижте това и кажете какво мислите по този въпрос за тайната на този йерусалимски великденски огън:
    www.mastilo. info Чудесата на фосфора
    Знаете ли нещо повече, дали такъв трик с бял фосфор предизвиква такова самозапалване, от огъня на което в началото човешкото тяло не изгаря? Или не е това, а нещо друго?

    ОтговорИзтриване
  4. КАТО ПЪРВО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ - ИНЖЕНЕР - ХИМИК ТИ КАЗВАМ БРАВО!!!

    ОтговорИзтриване
  5. А ЕТО КАК ВЪВИ ЧИПИЗАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ
    http://novinar.bg/news/do-tri-godini-shte-imame-umni-dokumenti-_Mzg5NTs3NQ==.html

    ОтговорИзтриване
  6. В частта за Иисус Христос и Библията има сериозна порция глупости (да не кажа че всичко е абсолютна глупост). Но другите части са чиста истина, която действително трябва да се види (и осъзнае) от повече хора.

    ОтговорИзтриване