събота, 28 април 2012 г.

ПОДЗЕМЕН ГРАД ПАЗИ ТАЙНИ ПОД ТЕПЕТАТА

Първият Исус кацнал със звезден кораб в Пловдив преди 14 000 години.
Христос е детрониран цар, не е разпъван на кръста, заминал с жена и три деца за Франция.

Милан Миланов е израснал в  три морски града - родното Царево, Созопол и Бургас. Морето му е в кръвта, Южното Черноморие присъства активно в книгите му. Живее в София от 1961 г. Работил е в Отдел за тежки криминални престъпления към МВР. 24 г. е бил служител във външнотърговско предприятие. Член е на Съюза на българските независими писатели.  В поредицата “Тайните подземия на България” разкрива истини, вълнуващи хората от векове. В момента работи върху 9-а част от поредицата.
- В поредицата ви “Тайните подземия на България” правите сензационни разкрития, преобръщате представите за общоизвестни факти и истини. Защо дълбаете в непознати светове?
- За да отговоря на въпроса ви, трябва да започна твърде отдалеч: преди 20 000 години в пирамидите на Атлантида извънземни са създали божествената двойка Адам и Ева, като за всяка раса - бяла, черна, червена и жълта, първите създадени двойки са носили името Адам и Ева. Тези хора, независимо от коя раса са били, са станали неразделни участници от живота на светове, които днес наричаме непознати. Те са живеели заедно с расата на атлантите, учили са се от тях и са имали достъп до Вселенската информационна банка, наричана АКАША, откъдето са могли да черпят неограничена информация.
Ние, съвременните бели хора, сме наследници на древната бяла раса и носим български ген, който е неповторим. Ген със закодирани древни знания, но който е съзнателно “заключен” за известен период от време, докато човечеството не приеме Вселенската любов и Вселенския морал и не разбере истината за своя произход и цел в живота. Ген, който постепенно ще започне да се отключва и разкодира, даващ ни “забравени” знания от миналото. Да, непрестанният бум на различните открития и технологии е “забравеното знание от древността”, което е било известно и ползвано от нашите предци. Като всеки човек, носител на този специфичен информационен ген, и аз се интересувам от древността, искам да науча истината и търся начини да постигна това.
- Под тепетата на Пловдив, според ваши източници, се крие древният библейски Йерусалим. Защо точно тук? Наистина ли градът е бил своеобразен енергиен ретранслатор?
- Преди хиляди години на мястото на днешен Пловдив е съществувал атлантски град - надземен и подземен, наричал се е Йерусалим. Надземният град отдавна е разрушен, но е останал подземният, под тепетата, намиращ се дълбоко под земята, в който се съхраняват непознати засега на науката енергийни източници и съоръжения, както и безценни описания за историята на Земята, подземните градове и космоса. Ще добавя още, че в околностите на Пловдив се намират и други тайни подземия, една генна банка, която германците търсеха без успех от началото на Втората световна война.
Защо точно тук? Защото земята на днешна България е най-тясно свързана със земното ядро, от което зависи животът на планетата Земя.
Може и да звучи парадоксално, но в недалечното бъдеще малка, но духовна България ще бъде друга - една от водещите страни в света.
- Какви други тайни са погребани под и около тепетата?
- Всяко тепе е уникално по вътрешен строеж и съдържание. Тепетата са свързани помежду си с подземни тунели. Под целия Пловдив има мрежа от тунели, в които има изградени съкровищници на няколко нива, където се съхраняват уреди и предмети на атлантите, като в най-горните им нива са съхранени и съкровища от първите траки, заселили се тук.
- Защо точно в нашите земи преди 14 000 години се е появил първият Исус Христос? Наистина ли е бил пришълец от космоса с мисия?
- Да, първият Исус Христос е пристигнал със звезден кораб в древния Пловдив, тъй като космичен канал, свързан със Земята, е имал най-добра връзка с нашата планета в този район.
След напускане на Земята светлинното тяло на Исус Христос е съхранено в така наречения “Музей под Витоша”, намиращ се до Боянския водопад над София.
- Каква е истинската съдба на втория Исус, този отпреди 2000 години? Каква е истината за Възкресението?
- Исус Христос отпреди 2000 години е реална личност. Той е бил духовно посветен и не произхожда от семейство на дърводелец, а от рода на цар Давид. Неговият баща е бил цар на Юдея, но се отказва от трона в полза на Исус, който става цар. По това време юдейските първенци водят борба за царското място и не признават Исус за цар, но той представлява заплаха за тях и те започват гонението му.
Исус Христос не е разпънат на кръста. На кръста умира друг човек, осъден на смърт. Разпъването на кръста се наблюдавало от много хора, но те са били твърде далеч от мястото на екзекуцията и са вярвали, че на кръста е разпънат Исус.
След като юдеите се уверяват, че Исус е разпънат, той заедно със съпругата си Мария Магдалена (която е от тракийски произход) заминават тайно за Франция. От брака си те имат две момчета и едно момиче, които се обвързват чрез брак с меровингите и създават царско поколение.
Не съм първият, които твърди, че Исус Христос е погребан в подземието на църквата на град Рен льо Шато във Франция. Мога да допълня, че в същото подземие е погребана и Мария Магдалена.
- Възможно ли е кивотът с останките от кораба на Ной да се намират в Родопите, край Кръстова гора?
- Да, само че библейското описание за кораба на Ной не отговаря на истината. Корабът не е обикновен, а специално изработен от атлантите като генна банка за съхраняване генен материал на хора, животни, птици, риби и растения, съществували някога на Земята. Корабът пристигнал в днешна България и от Черно море, по специален подземен канал, достига до Родопите, където акостира. Нищо от “товара” му не е било използвано. “Товарът” му е съхранен в специални камери на кораба.
Кивотът също е у нас, но се намира в друго подземие. И още нещо - Мойсей никога не е напускал земите на България. Той е бил тракиец, тук е живял, тук е получил скрижалите и тук е погребан.
Винаги са ми задавали въпроса защо всичко това се съхранява на територията на България? А събитията в Библията за кого се отнасят? За евреите? Не, Библията описва живота на траките и съобщава някои сведения за атлантите! Всички библейски събития в първата и най-истинска Библия се развиват на територията на България, но по-късно са били преиначени. Дори Ватикана признава, че в Библията има много преправяния и пренаписвания на събития, различни от оригиналните текстове. Истинската, оригиналната Библия е написана от атлантите и се съхранява на остров Свети Иван до Созопол.
- Кой е всъщност Учителят, който ви разкрива тайните? Защо точно на вас?
- “Учителят” ми до известен период от моя живот бяха ясновидките Веса Маркова от София и Стефанка Мирчева от Стара Загора, които са починали. Сега работя с контактьорката Гергана Герасимова, като аз писмено задавам въпросите си към АКАША чрез Герасимова и пак посредством нея получавам писмено отговорите, продиктувани от Вселенската банка.
Защо точно на мен ми се разкриват тайните? Може би съм избран да популяризирам истината, написана под различни форми, дори и с помощта на фантастични прийоми. Но хората добре разграничават кое е плод на фантазия и кое е истина в книгите ми.
- Ще доживеем ли деня, в който учени ще докажат, че Троя не се намира на мястото, посочено от Шлиман в Турция, а е в България, край Царево?
- Да, ще доживеем! Няма нито един артефакт, доказващ, че откритата от Шлиман Троя е древната Троя. Да, град Царево е бившата Троя, а дворецът на цар Приам се намира на хълма между град Царево и квартал Василико.
Троянската война, така както я описва Омир, никога не е съществувала. Троя е водила множество войни, героите в “Илиада” са съществували, а Омир е обединил всичките тези войни в една и е написал знаменитата си поема. Троя загива от изригването на вулкан, който някога се е намирал на днешния връх Папия.
- Грешка на извънземните ли е потопила “Титаник” преди 100 години? Не би ли могла трагедията да бъде избeгната?
- Съмнявам се да е грешка, тъй като години преди това потъването на “Титаник” е описано с големи подробности. Смятам, че за потъването на кораба е допринесла и кармичността на пасажерите и екипажа на кораба.
- Разкажете повече за Висшата информационна банка и за връзката № със Земята.
- Представете си компютър с неограничена памет, в който се съдържат данни за всичко във Вселената - за световете и тяхното  създаване, строеж, живот, смърт и бъдещо развитие както на планетите и звездите, така и на индивидите. АКАША не участва в събитията, само дава информация.
- Какво ще се случи с човечеството след 2012 г.?
- Ще има много промени - в организмите на хората и животните, а също и при растенията, минералите, почвите и водните площи. Някои органи на човека, включително и на животните, ще претърпят изменения в обема и формите си. Ще се появят нови видове животни и растения, една част от земите ще потънат, други ще се издигнат. Както и досега, ще има наводнения, изригвания на вулкани и други природни бедствия... Вследствие навлизането на Земята в четвърто измерение много от хората, които не могат да понесат новите вибрации, ще напуснат Земята и този процес вече е започнал и ще приключи в края на 2018 година.
-  Кои са “Боговете”, с които хората ще се срещнат през 2017 г.?
- Това все още е тайна. Казано е, че в България са се преродили древните ни царе - те живеят сред нас, но никой от тях все още не осъзнава кой е. Времето наближава.
- Наричат ви българският Дан Браун. Не ви ли е трудно да живеете, обременен с толкова тайни, за които хората дори не подозират?
- Моето творчество няма нищо общо с книгите на Дан Браун. При мен написаното не е плод на фантазия, както при Дан Браун. Аз само ползвам фантастиката, за да предам на читателите получените сведения от АКАША. Колкото до тайните, те са неизброими. Тайните на древността не са потънали в забвение, а искат да бъдат разкрити. Аз жадувам да науча повече за тях и да предам на хората тези знания, когато това е разрешено. Мисля, че това е и моята скромна мисия на Земята.

 Автор: Хенриета ГЕОРГИЕВА 
Преписвач: Николай Николов
Всичко добро  ви желая! 

18 коментара:

  1. 4ETOX GO PREDI TRI MESETSA, PISE INTERESNI NESTA, NO NIAMA DARBA NA PISATEL, POVTORENIATA MU SA MNOGO I VSIAKA SLEDVASTA KNIGA E GUBENE NA VREME/ MOZE BI GO PRAVI ZA PE4ALBA, IZDAVAIKI POREDITSA OT 9 KNIGI, VMESTO EDNA/.
    XUBAVO E DA SE NAU4AVAT NIAKOI NESTA, NO ISTINATA E NIAKADE PO SREDATA, SPORED MEN IMA MNOGO NETO4NOSTI I IZMISLITSA... A MOZE I DA GRESA!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, сега отивам да си тегля книгите. http://www.booksbg.org/booksbg/component/remository/%D0%9C%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/orderby,6/page,3/
    Много руски източника посочват Черно море и България , като Атлантида. Аз вярвам в това.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. SPORED PLATON, ATLANTIDA E BILA OSTROV!!! GOLIAM KOLKOTO LIBIA I MALA AZIA VZETI ZAEDNO. IMETO E DOSLO OT ATLAS- GIGANTA NA 4IITO RAMENE SE DARZAL SVETA, NA GR IMETO NA ATLAS E ATLANTIS....
      NISTO OBSTO S 4ERNO MORE I BALGARIA! ATLANTITE SA ZNAELI, 4E OSTROVA IM POTAVA I SA VZELI MERKI- OTTEGLILI SA SE NA SYSATA- V AFRIKA, PATYVAT PO NIL, KOIATO TOGAVA E VARVIALA NA ZAPAD I SE E VLIVALA V ATLANTI4ESKIAT OKEAN! TE SA POMOGNALI NA MESTNITE DA SAZDADAT EGIPETSKATA/ FARAONSKATA/ DARZAVA.
      GARTSITE UPORITO POVTARIAT, 4E ATLANTIDA E POTANALA KRAI VULKANI4NIAT OSTROV SANTORINI...
      MAI VSIAKA NATSIA SI GOVORI KAKVOTO ISKA, NO ISTINATA E NAPISANA PREDI DVE XILIADI I PETSTOTIN GODINI, A PLATON IA E NAU4IL OT SOLONOS/ NEGOVIAT Y4ITEL/, KOITO E BIL V EGIPET I OT PROSVETEN ZRETS E NAY4IL TAINATA!

      Изтриване
    2. Миланов бил българският Дан Браун ;)
      Че е Дзън Брън е очевадно и още мнооого български ченъли свалят лайна от "акаша" и става една дезинформативна каша :)
      Те за това са ченъли да вдигат шум като чинели ;)

      Изтриване
  3. дали няма по големи пирамиди от египетските тук на балканите?

    Босна

    http://www.youtube.com/watch?v=jZp2fOZGJ6g&feature=youtube_gdata_player

    историята която сме учили можем да я хвърлим на боклука...

    ОтговорИзтриване
  4. Мисля, този доста миксира нещата с доза голяма фантазия и така категорично изказани - компот безвкусен става,но знаели човек, все там някъде може да има и доза истини.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно съм съгласен с горното мнение....компот безвкусен напълно. Този човек миксира нешата като изкусен DJ. Има някаква обща истина в отделните неща, които всеки, с малко познания по езотерика знае....другото са просто глупости, извинявам се ама добре, че не продължи интервюто, че египетските пирамиди щяха да се окажат близо до Нова Загора, а Планината в Кайлас щеше да се окаже до Казанлък.....Агарта щеше а е до Приморско, плеядианците щяха да са далечни братовчеди на Бойко Борисов, а баба Ванга, императрица на планета в Зета Ретикули.......Да не забравя, че догоните в Африка са далечни прародители на циганите в Столипиново.....а ние българите сме самите Атланти......и Хермес Трисмегист е бил президент на България.......

      Изтриване
  5. Доста добър коментар Георги,накрая ме разби от смях(с Хермес) . А колкото до "пирамидата" в Босна,мисля че това е планина с форма оприличаваща пирамида,не разбирам езика и не изгледах клипчето тъйче е повече от възможно или дори най-вероятно да греша,просто бях гледал някъде за тази "пирамида".

    ОтговорИзтриване
  6. Така е който се доверява на ченъли, остава си измамен.

    ОтговорИзтриване
  7. Не си ли задавате въпроса: Какво искат днешните протестиращи? - Ами тотална, фундаментална промяна. Т.е. нов световен ред. Май времето е назряло и все по-малко ще остават тези, които не вярват на Милан Миланов.

    ОтговорИзтриване
  8. Това тъпо ченге от не знам каква тъпа сигурност е един пореден идиот, който се опитва да запази политическата власт на Тодор Живков и Сие - Политбюро, която вече много години държи българския народ в робство след освобождението! И... така... чрез писания... управляващите се опитват да УПЛАШАТ целия свят и отново да се направят на ОЛИМПИЙСКИ БОГОВЕ живеещи на "от Витоша по-високо нема..."!
    Да не забравяме обаче, че всеки българин средноинтелигентен знае къде се намира ЕГИПЕТ (Е ГИ ПЕТ СТОЛЕТИЯ РОБСТВО - ПЕТОКНИЖИЕТО В БИБЛИЯТА)!!! НО НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТОВА РОБСТВО Е БИЛО ДАДЕНО ИМЕННО ЗАРАДИ ТАЗИ ШЕПА ИЗРОДИ - ПОЛИТБЮРО (преродени изчадия)!!!
    Моисей изведе някогашните евреи (българите) от този Египет, но те вместо да му се поклонят и да го слушат днес отново приемат ВИНОВНИЦИТЕ ("лъжесвещениците и учителите") за "БОГОВЕ"! Всеки днес вижда, че България тъне в мизерия, когато в нея има тонове злато! Защо? Защото българите отново отхвърлят ПОДАДЕНАТА РЪКА НА БОГ, който е ВЕЛИКИЯ ДЕМИУРГ, като се подиграват отново с НЕГО!
    Как мислите, че ще завърши всичко, приятели?
    П.С.
    Тодор Живков е ПРЕДАТЕЛЯ, който предаде ЛЕОНИД с 300-те на брега на Гърция (Демокрацията) на Персите! Именно затова този Предател беше поставен заедно с някогашните "старейшини" да управлява България като социалист за подигравка, а ЛЕОНИД БРЕЖНЕВ (Леонид на брега с 300-те) го целуваше и прегръщаше, за да докаже предателската същност на тези изроди от памтивека, които са били винаги против всяко добро, ред, дисциплина, съзидание като негативи!

    ОтговорИзтриване
  9. Смешко свалял информация директно от АКАША (голямата му в главата КАША)! Блазе на всички, които четат неговите книги! Ей сега отивам да си ги купя!
    Един пък папагал повтарял думите на психично болен човек на име Петър Дънов (Шамар по Задника), който ходил не къде да е, а в Америка да се учи на български език! Та един папагал повтаря думите на друг папагал, а пък останалите папагали в хор им пригласят! Ето от какви трябва да се учи българския народ, който през това време гладува, пътува, мизерува, умува, битува, слугува, но няма скоро да се оправи от дяволи!

    ОтговорИзтриване
  10. ЗА ДЪНОВ СИ ПРАВ, А ТУК САМО ПРЕПУБЛИКУВАМ ИНФОРМАЦИЯ! РЕАЛНА ПОЗИЦИЯ И МНЕНИЕ ПРОСТО НЯМАМ, ЗАЩОТО НИТО СЪМ ВИДЯЛ, НИТО СЪМ БИЛ ТАМ. БИХ ЖЕЛАЛ ДА БЪДА, НО КОЙ ЩЕ МЕ ПОКАНИ И ПОВИКА СЛЕД КАТО СВЕТА СЕ ПРЕВЪРНА САМО В ХАРТИЙКИ НАРЕЧЕНИ ПАРИ..!!! . ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ХОРА... ВАЖНА Е ИНФОРМАЦИЯТА, А ДАЛИ Е ВЯРНА ТО ЗАВИСИ ОТ ХОРАТА КОИТО ЩЕ ПОИСКАТ ДА ИЗСЛЕДВАТ, ПРОВЕРЯТ И АКО ЖИВЕЯТ ТАМ!

    ОтговорИзтриване
  11. Всичко, за което пише и говори г-н Миланов е интересно и много ми се иска да е иснина, но защо не представи едно доказателство, макар и съвсем малко?

    ОтговорИзтриване
  12. ` Такъв голям тъпак и кръгъл идиот досега не съм срещал! Този Миланов трябва да се ликува!

    ОтговорИзтриване
  13. Фантастиката е хубаво нещо, но реалността която ни очаква с Бойко Борисов, бежанците и ЕС съвсем не е фантастика. А както виждате автора не съм аз и не знам дали това е истина. Но с подземни тунели и "градове" е пълна цялата Земя, но защо и с каква цел са построени и то преди десетки хиляди години мога само да предполагам. Говоря за големи дълбочини а не за такива като на метрото.... Всичко добро!

    ОтговорИзтриване