четвъртък, 3 май 2012 г.

НЕ Е ТРУДНО ДА СИ ВИНАГИ ЗДРАВ - втора част


ММС е натриев хлорит, който при активация с киселина (лимонтузу, лимон, оцет) образува Хлорен Доиксид. Той е най-мощният и високо селективен убиец на патогени, познат на човечеството! Хлор диоксида, разрушава анаеробните и аеробни микроорганизми, включително бактерии, гъби, плесени, ферменти и паразити, които са болестотворни организми. Той е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки, но притежава много по-голям капацитет за окисляване от него! Това е една от причините да е толкова ефективен.
Има доказателства, че той помага при образуването на миелопероксидаза - химикал, използван от тялото за производство на хипохлорна киселина, която след това бива използвана от имунната система за убиване на патогени, клетки-убийци и други неща. Хлор диоксидът е единственият известен химикал, който притежава тези качества и който може да прави такива неща в тялото, без да причинява странични ефекти. ММС действа като компресор на имунната система!
В действителност самото тяло е това, което лекува от болестите и всякакви наранявания по себе си. MMС не лекува болести. Той просто снабдява имунната система с един убиец, който тя може да използва. С MMС, имунната система става поне 100 пъти по-ефективна!
ММС (Хлорен Диоксид), е най-безопасният и високо селективен убиец на патогени, познат на човечеството, според Американската асоциация по аналитична химия!


Спецификациите на MMS са както следва:
MMS се състои от 28% натриев хлорит на прах, разтворен в дестилирана вода.
Натриевият хлорит на прах съдържа 80% натриев хлорит (NaClO2), 19% готварска сол (натриев хлорид - NaCl) и по-малко от 1% няколко други натриеви съединения, считани за не отровни. (Тъй като натриевият хлорит на прах съдържа само 80% натриев хлорит и не може да бъде произведен в по-чист вид, действителното процентно съдържание на натриевия хлорит в MMS е 22.4%.

Принцип на действие:
Червените кръвни тела, които обикновено разнасят кислорода из тялото нямат механизъм, по който да разграничат хлор диоксида от кислорода. Така, в стените на стомаха, където кръвта поема различни хранителни вещества, едно червено кръвно телце ще приеме хлор диоксида, който се докосва до него. Ако има паразит, бактерия и т.н., той ще бъде разрушен и хлор диоксидът също ще бъде разрушен. Ако няма паразити, хлор диоксидът ще бъде разнесен от червените кръвни телца до някоя част на тялото, където обикновено ще бъде използван за окисляването на отрови или други вредни елементи. Там той ще бъде освободен. Той няма да може да окисли някои неща, окислявани от кислорода, а само неща, които той самият може да окислява.

Ако хлор диоксидът не попадне на нещо, което да го активира, той започва да се разпада, като придобива един два електрона. Това може да му позволи да се комбинира с други субстанции, като създава едно много важно вещество, което имунната система използва, за да произвежда хипохлорна киселина. Това е може би най-важната киселина, използвана от имунната система. Тя се използва за унищожаване на патогени, клетки убийци и даже на ракови клетки. Когато тялото има недостиг на важното вещество от което имунната система произвежда хипохлорна киселина, състоянието се нарича дефицит на миелопероксидаза. Много хора страдат в резултат на този дефицит и състоянието им може да се влоши при заболявания, защото тогава имунната система се нуждае от много по-голямо количество от тази киселина.

Допълнителна техническа информация:
Има две равнища на разпадане, когато говорим за една доза от MMS:
1. Първото, което се разпада, е натриевият хлорит. След добавянето на лимонената киселина, натриевият хлорит започва да се разпада, като отделя хлор диоксид в разтвора. Един йон на хлор диоксида е изключително малка частица, която съдържа огромно количество енергия и сила.

2. Хлор диоксидът не е много стабилен и също започва бързо да се разпада. Един йон хлор диоксид запазва способността си да разрушава патогени, болни клетки, отровни вещества и други вредни неща в продължение на само 60 минути. Той започва да губи енергията си секунди след като е отделен от натриевия хлорит, но обикновено може да свърши работата си до 60 минути. В края на около час той се е разпаднал до степен, в която не може повече да разрушава патогени, но все още може да се комбинира с други елементи, за да образува миелопероксидаза.
Процесът на разрушаване на патогени и други вредни елементи в тялото не оставя нещо след себе си, освен умрели патогени и отново хлор и кислород, който може само да стане част от телесната вода.


Защо ММС е изключително безопесен?
Както вече обяснихме, хлор диоксидът се разпада на съставни части, които са напълно безопасни. Не остава нищо след приемането му, което да причини реакция, какъвто е случаят при много обикновени лекарства. Хлор диоксидът се запазва достатъчно дълго, за да упражни въздействието си, след което частта, която не снабдява имунната система с необходимите йони, се превръща в минимални количества готварска сол и вода. Хлор диоксидът има само няколко минути на разположение, за да си свърши работата, след което престава да съществува. Той не оставя нищо след себе си, което да причини някаква реакция.

Хлорният диоксид (ClO2) има окислителна сила 0,95 волта. Сега ще разгледаме и анализираме причините това вещество да унищожава вредни микроорганизми, но да не вреди на човешкото тяло. Тъканите могат да понесат окислителна сила, по-висока от 1,30 волта, следователно няма причина и да не могат да понесат окислителната сила на хлорния диоксид (0,95 волта). Ако кислородът не вреди на тялото, тогава и хлорният диоксит няма как да навреди, тъй като окислителната му сила е много под тази на кислорода. Патогените са анаеробни микроорганизми (неупотребяващи кислород) и основно те са единствените такива в организма. И поради тази именно причина, не са развили резистентност (устойчивост) към окислението. Хлорният диоксид убива вирусите по различен начин. Той пречи на образуването на определени вирусни
белтъци (които не се използват другаде), като по този начин унищожават и вируса.

Сравнение с кислорода:
Всеизвестно е, че кислородът представлява въздуха, който дишаме. Среща се във вид на молекули. Ние не вдишваме единични атоми кислород. Кислородът окислява стотици отрови, които телата ни поемат всеки ден (процесът на окисление унищожава съединенията). При липса на достатъчно кислород, получените отрови първо унищожават мозъка. Окислителната сила от 1, 30 волта е почти идеална. Тази степен не може да унищожи телесните тъкани, освен при изключителни условия. Но тази окислителна сила може да унищожи всички отрови, произведени в здраво тяло, и много от тези, произведени в болно такова. Ние вдишваме кислород, а издишваме въглероден диоксид. Но въглеродният диоксид преобразува използвания кислород в диоксид. Затова в действителност ние издишваме почти толкова кислород, колкото и вдишваме. Причината да не е точно същото количество, е че кислородът не само разгражда отровите, но и се съединява с различни вещества в тялото.


Приложение на ММС:
Чрез използването на Хлорен Диоксид, имунната система е в състояние да се справи успешно с болести като - Малария, Артрит, Хепарит - А,Б,Ц ; Херпес, Алергии, Хив, Спин, Рак - включително Левкемия, Астма, Артериосклероза, Диабет, Е.коли, Амиотрофична латерална склероза, Болестта на Лайм, Грип, Очни заболявания, Гъбички, Възпаления, Синузит, Подагра, Пречистване от Паразити, Ухапвания от насекоми, Изгаряния, Всевъзможни кожни заболявания и много, много още! Това са само малка част!

*MMS пречи и на формирането на специални протеини на вирусите и така причинява разрушаването им. Унищожаването на болестотворните организми обикновено продължава между 4 часа и 4 седмици, но често става за по-малко от седмица. Това важи за всички форми на инфекция и на други микроорганизми, както и за болести на кръвта, като левкемията. В допълнение, тя разрушава отрови, възникнали в резултат на болестта!

*MMS окислява и тежките метали в тялото. Когато един тежък метал е окислен, той бива неутрализиран и просто изхвърлян от тялото.

*Хлорният Доиксид е изключително ефективен и при хранително отравяне. Той може да окисли повечето хранителни отрови, откривани в ресторантите или в хладилника, след като храната е престояла там дълго време. Трябва да бъдат приемани няколко дози, когато усещаме ефекта от хранително отравяне!

*Отровите произвеждани при изгаряния на кожата, особено от трета степен, биват неутрализирани, когато са покрити веднага (или даже след часове) с MMS.

*Болшинството отрови от змии и други отровни животни биват окислявани след приемането на достатъчни количества MMS! Прилага се и при ухапвания от всякакви насекоми.

*Много важно е да се отбележи, че ММС се прилага и при животни, често страдащи от същите болести, като тези на стопаните си! Прилага се подходящият протокол, съобразен с килограмите на хайванчето love_007, за да се изчисли подходящата дозировка.

*Хлорният Диоксид е един от най-ефекивните методи за дезинфекциране на въздуха, както и за премахване на мухъла с помещенията.

*Можем спокойно да дезинфекцираме плодовете и зеленчуците с ММС, за да сме сигурни, че няма да внесем в организма си чрез тях, всевъзможни паразити, плесени и гъбички! В много случаи, дори не е нужно хлор диоксидът да бъде измиван от зеленчуците, които са били стерилизирани, тъй като той скоро се превръща в готварска сол, но не достатъчно, за да направи зеленчуците солени на вкус.




Николай Николов

11 коментара:

  1. Откъде да си купим натриев хлорит на прах или как да си го произведем.
    Четох из нета, че може чрез електролиза на обикновена готварска сол (натриев хлорид)да се добият кристали на NaClO3.

    ОтговорИзтриване
  2. НАПИСАЛ СЪМ АДРЕСА! КУПУВА СЕ НАТРИЕВ ХЛОРИТ, И 50% РАЗТВОР НА ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ СЕ СМЕСВА ЕДНА КАПКА ОТ ЕДНОТО И ЕДНА КАПКА ОТ ДРУГОТО ВЕЩЕСТВО. НОРМАЛНАТА ДОЗИРОВКА Е ТРИ КАПКИ ОТ ЕДНОТО И ТРИ КАПКИ ОТ ДРУГОТО СЪЕДИНЕНИЕ. НО ОТ НАЧАЛО СЕ ЗАПОЧВА С ПО ЕДНА КАПКА ОТ ДВЕТЕ. СТАВА ВЪПРОС ЗА ДОЗИРОВКАТА НА ВСЕКИ ЧАС!!!
    ВСИЧКО СТРУВА 25 ЛЕВА И СЪЕДИНЕНИЯТА СА ПО 120 МИЛИЛИТРА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ РАЗПОЛАГАТЕ С 1200 КАПКИ. НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО Е! ЕФЕКТА Е ПОРАЗИТЕЛЕН! НЕ ГО РЕКЛАМИРАМ, ЗАЩОТО НИЩО НЕ ПЕЧЕЛЯ ОТ ТОВА, А ПРОСТО СПОДЕЛИМ И СИ ГО КУПИХ И ИЗПОЛЗВАМ! ЕТО И НАЧИНА ЗА ВРЪЗКА:
    ЗА КОНТАКТИ:
    СВЕТОСЛАВ СТАМАТОВ
    Тел - 0889/395 350; 0877/395 350
    Mail - info.mmsbulgaria@gmail.com
    Skype - mms.bulgaria
    ЖЕЛАЯ ВИ ВСИЧКО ДОБРО И НАЙ ВАЖНОТО - ЗДРАВЕ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ники, имаш ли повече инфо за ЦСД, което Светослав Стаматов предлага,т.е ефекта като при ММС ли е?
      И благодаря за интерестият блог!

      Изтриване
  3. Не приятелю, нямам! Но всичко е елементарно и ще публикувам и други неща!

    ОтговорИзтриване
  4. Това за MMS го знам от този блог също:
    silnibg.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. Не мога да ви разбера , 0,9% разтвор на натриев хлорид във вода се нарича физиологичен разтвор- това ли трябва да се купи ?Ето : http://apteka.framar.bg/30013125/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B4-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80-100-%D0%BC%D0%BB- За инжекции да го смесим с лимонена и да го пием , така ли ? Защо казвате 25 лв ,като е 2 лв ? Аз съм с разсейки , ще се излекувам ли ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. MMS е 28% разтвор на натриев хлориТ(да не се бърка с натриев хлориД).Когато този разтвор се активира с 50%лимонена киселина се получава лечебния хлорен диоксид.Той се прави така: към 6 капки MMS се прибавят 30 капки лимонена киселина.Оставя се 3 минути да отлежи след което се добавя половин чаша вода и се пие.

      Изтриване
  6. Не тук се говори за две съединения, които ако се смесят то за 20 секунди се получава хлор диоксид или по друг начин казано хлорен двуокис, който се разрежда с вода. Нещо подобно и просто казано на кислородната вода. При разпадането му продукта е натриев хлорид/готварска сол/и атомен кислород. Купих го за 25 лева, защото за толкова го предлагат, а не ми се занимава със синтез и пречистване.

    ОтговорИзтриване
  7. В момента пия ЦДС за артрит...Единият ми пръст на дясната ръка беше се изкривил и ставата в основата беше с голям болезнен оток...Мога да кажа със 100% сигурност, че ЦДС ми повлия много добре...Отокът ми спадна, пръстчето ми остана кривичко, но в движение...Не правя реклама на никой и нищо , само споделям...

    ОтговорИзтриване
  8. АЗ СЪЩО НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА. ПРОБВАХ ВИДЯХ И СПОДЕЛИХ. ИМА ПРОСТИ НЕЩА, КОИТО ПОВЛИЯВАТ МНОГО БЕЗОПАСНО И СИГУРНО НАШИЯ ОРГАНИЗЪМ В ПОСОКА ЗДРАВЕ. ДА СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МАСОВИЯ СПОРТ?! ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА! А ЗА АЛКОХОЛА, НАРКОТИЦИТЕ И СИЛНО ТОКСИЧНИТЕ "ЛЕКАРСТВА" КАТО ИБОПРОФЕН, ПАРАЦЕТАМОЛ....ХАЙДЕ ДА НЕ ПОПЪЛВАМ СПИСЪКА ЗАЩОТО ПРОСТО ЩЕ ГО ВИДИТЕ ПО РЕКЛАМИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА. А СОДАТА ЗА ХЛЯБ?! ПАРИ, ПАРИ... КАЗА КИР МИХАЛАКИ И КОРЕМЪТ МУ ВЪРВЕШЕ ДВА МЕТРА ПРЕД НЕГО. ОЩЕ КОГА Е НАПИСАНО......?!

    ОтговорИзтриване