сряда, 10 октомври 2012 г.

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

Думите със зелен цвят са препратки съм други статии!


Ще видите документирани случаи за преместване във времето! Приятно гледане!




СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..............      ССТРАННО.... КЛИПЪТ ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е НАПИСАН В КОДА СЛЕД ВРЕМЕТО КОЕТО Е МИНАЛО НЕ НЕ ТРЪГВА???????
ЕТО ГО И КОДА -     

Николай Николов

5 коментара:

  1. Понеже ми изтриха този текст на два пъти от едно друго "място", ще го пейстна тук.Надявам се, Ники да не ме цензурираш :))).

    "За първи път през 1980 г. в Израел селекционери създадоха домати, съдържащи гена RIN, който забавя узряването на плодовете, удължава продължителността на съхранението им и повишава твърдостта им", обяснява наш професор. Над 90% от доматите у нас са генни мутанти, казва проф..."

    Притиснати от хомота на увеличаващите се сметки, такси и всевъзможните новоизмислени препятствия забравихме че можем да противостоим на тези които използват неизличимо болната "машина" за собствени облаги.
    Държавата слава "богу" все още не е асвалтирана цялата, че да не можем да си произведем мъничко "чиста" продукция.
    Затова: "За Бога братя не купувайте" всичко от големите вериги, ами търсете честни и съвестни наши производители, защото нали знаете "Евтиното накрая излиза по-скъпо". А скъпото в случая е здравето на нашите деца и нас самите.
    Събуди се Българино!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Та Ники Николов надали ще те цензурира, а аз го пуснах и в моя сайт.
      Прочее - това е отдавна известна истина на по-читавите люде!

      Изтриване
  2. АБСОЛЮТНО ВЯРНО! ПОНЕЖЕ СЪМ РАБОТИЛ В НЯКОЛКО ГОЛЕМИ ВЕРИГИ МАГАЗИНИ, И ЗАТОВА КАЗВАМ - ТАКА Е!

    ОтговорИзтриване
  3. Безсмъртните йоги си се връщат във времето, неостарявайки.
    Айнщайн е най-големият капут-грешка на природата, съществувал някога. Пълна енергия не съществува като понятие въобще, а съществува Абсолютна енергия, чрез която Бог се проявява във всеки един момент- условно казано, защото съществуват безбройно много ходове на времето в зависимост от неговата скорост, или в зависимост от това с колко се превишава светлинната скорост, която не е константа дори и за Земята /за нея се счита че е константа, но това си е пълна глупост/.
    Връщане във времето се осъществява и с Теслов трансформатор.Е, той не е единственият, макар и много удачен за манипулация на мръсните комунистически съзнания.
    Връщане във времето се осъществява и с вихровия кристал /философския камък/ на Никола Фламел, който не е особено труден за получаване, стига да имате средства. Може и във вид на прах от кристали, който после се пресова, но малко по-слабо ефективно.
    Връщане във времето се получава и с торсионно преструктурирана вода чрез електролиза или полево с добавка на лечебни кристали.И те го връщат, ала крайно слабо.
    Ала крайно добър е камъкът на Фламел, защото е много удобен за постоянно носене, особено когато е направен с голямо антигравитационно въздействие върху жив организъм. Това си зависи от вихровата /торсионна/технология и кристалните съставни. Връщане във времето означава антигарвитация, разбира се.
    Съществуват много други методи за връщане на времето- това са всички перпетуум мобилета, много добре описани в амерекански и други патенти по цял свят вече. И аз имам два /единият е авторско/ от 1989г. насам в Патентно ведомство. На единия му изтече срока на годност, обаче си правя други в къщи, понеже съм пенсионер. И всички те са на един и същ принцип на действие, макар и технологията да е коренно различна.

    Или сбито: Връщане във времето ли? Че това е много просто.
    Привет на всички грамотни антикомунисти.

    ОтговорИзтриване