сряда, 22 май 2013 г.

РЕЧТА НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА 42-то НАРОДНО СЪБРАНИЕ



КОЛКОТО И ДА ГО ПЛЮЯТ ТЕЗИ КОИТО В МОМЕНТА (а ще видите как кампанията срещу него ще започне и ще се засили до истерия, и то не само тук, но и от европейските "ценности", тоест европейските идиоти и крадци) СА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ ОТ СТАТУКВОТО то  ВОЛЕН СИДЕРОВ ИМ КАЗА ИСТИНАТА ПРАВО В ОЧИТЕ! ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НА 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА , ЗА МИЗЕРИЯТА НИ И ЗА  ЛУКСА  В КОЙТО ЖИВЕЯТ КРАДЦИТЕ. ПОКАЗА И НАЧИНА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЧУЖДАТА, МОНОПОЛНАТА И КАРТЕЛНА ЗАВИСИМОСТ И ЗАВИСИМОСТТА ОТ ЧУЖДИТЕ КРАДЦИ НА ПРИРОДНИТЕ НИ БОГАТСТВА, НА ТОКА НИ И ПАРИТЕ НИ. ИСТИНАТА ЗА ВНОСИТЕЛИТЕ И ВЕРИГИ МАГАЗИНИ КОИТО НИ НАУЧИХА ДА ЯДЕМ БОКЛУЦИ И НИ ВЪРНАХА ОКОЛО 50 ГОДИНИ НАЗАД. НЕ СЪМ ЧЛЕН НА АТАКА, НО ВСЕ НЯКОГА ИСТИНАТА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КАЖЕ ДИРЕКТНО ОТ ВИСОКА ТРИБУНА, ТА ВСИЧКИ ДА Я ЧУЯТ. СЕГА ЩЕ СЕ НАДИГНЕ ВЪЛНА ОТ НЕДОВОЛНИ БОГАТИ ТЪРТЕИ НА КОИТО ИМ Е ДОБРЕ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ВСЕ ЩЕ Е ТАКА. ПО ДОБРЕ ДА МЪЛЧАТ, ЗАЩОТО НЕДОВОЛСТВОТО НА ОСКОТЕЛИЯТ НИ НАРОД ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОКО И ЩЕ ГИ ПОМЕТЕ И УБИЕ КАКТО ТОРНАДОТО В ОКЛАХОМА.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

6 коментара:

  1. http://www.webcafe.bg/id_1253078643
    А дано, ама надали...

    Забелязала съм, че ако четеш много, почти не ти се яде...)))

    ОтговорИзтриване
  2. В публичен коментар, публикуван на уебсайта на FTC, нашите приятели от General Mills посочват, че ако насоките на МРГ влязат в сила, едни от най-често консумираните храни в САЩ ще се смятат за нездравословни. Или по-конкретно, "от 100 най-консумирани храни и напитки в Америка, цели 88 не се вписват в предложените от МРГ стандарти".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На някой човечета, нещо им е скучно в парламента и мястото им не е там. Толкова са арогантни и ехидни, че нямам думи. Тънки агентурски усмивчици под мустак. Нищо, както е тръгнало няма дълго да се заседят на тези местенца. В надпреварата за захапване на кокала, накрая ще гризнат дръвцето.

      Изтриване
  3. http://www.chudesa.net/skandalno-tova-koeto-poiska-lyutvi-mestan-vzrivi-vsichki-balgari/

    И сега какво правим,мм...?

    ОтговорИзтриване