неделя, 14 февруари 2016 г.

ЧЕСТИТО ВИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ! - РЕПЛИКА


Последните данни, публикувани от Димитър Узунов и неговите колеги от Центъра за космически полети на НАСА в Мериленд, заставят да се обърне специално внимание на някои странни атмосферни аномалии над Япония, които са се появили няколко дни преди мощното земетресение и вълните цунами, на 11 март. Според сателитните наблюдения, непосредственно над епицентъра на земетресението настъпило привидно необяснимо бързо нагряване на йоносферата, което е достигнало максимума си само за три дни преди земетресението ( вижте спътниковата карта на края на статията ). Съществува предположение, че насочената енергия, излъчвана от предавателите, използвани в програмата HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), може да бъде причина за възникване на земетресението.
Данните публикувани в сп. «Technology Review» на Масачузетския Технологичен Институт, са близки до теорията със заглавие "Взаимосвързаност на йоносфера-атмосфера-литосфера " (Lithosphere-Atmosphere-Ionosphere Coupling), което предполага, че нагряването в йоносферата, може да се дължи на предстоящото земетресение защото тектоническият разлом излъчил радиоактивен радон. Това е теория, тя не е доказана, но е приета на 90% като възможно обяснение за наличието на наблюдаваните висока плътност на електрони и инфрачервена радиация.
Другото обяснение за това странно затопляне (а то след анализа, изглежда много по-вероятно), се състои в това, че това е знак на концентрацията на енергия, която се използва за да предизвика земетресение, а не обратното. Многобройни достоверни доклади и научни наблюдения показват, че технологията HAARP може да бъде използвана като скаларно оръжие а това означава, че може да създадава силни електромагнитни импулси, които могат да променят времето, или да служи като пусков механизъм за сеизмично събитие.
Има доказателство за факта, че HAARP не само е в състояние да предизвика земетресения, но също така, че тази програма със сигурност се е използвала за тази цел в Япония!
Дори повърхностен поглед върху графиката, представена като част от резултатите от проучването на Узунов, показва почти перфектна кръгла форма на диапазона с висока температура над епицентъра на земетресението. Ако за създаването на тези зони с висока температура над линията на разлома вина наистина имат емисиите на радон, то за тези емисий е повече от вероятно, че ще са нередовни и нерегулярни прояви, а не концентрични кръгове. Тази аномалия сама по себе си опровергава теорията, че появата на зоните с висока температура е била причинена от приближаващото се земетресение.
Освен това, данните от индукционния магнитометър на HAARP, който визуализира честотния спектър от сигналите, открити в геомагнитното поле на Земята показват, че стабилната, изключително ниска честота (Ulf) от около 2,5 Hz била зафиксирана няколко дни преди земетресението. ULF 2,5 Hz се оказва, че е природната резонансна честота на земетресенията и тъй, като никакво земетресение в това време не е имало (по данни на същия индукционен магнитометър на HAARP), то следва логичното заключение, че този сигнал се е предавал и предавал, докато предизвика земетресение ( HTTP : / / perevodika.ru/articles/18040.html , http://presscore.ca/2011/?p=1624 ).
Някои потвърждават, че HAARP не е в състояние да произвежда излъчване с такива честоти, особенно с такава енергия, която би била в състояние да предизвика мощно земетресение ( с величина 9.0 +), както това се случи в Япония. Но доказателствата от официалните лица от различни страни, говорят точно за обратното.
На 28-ми април, 1997 г. тогавашния министър на отбраната Уилям С. Коен изнася важна програмна реч на конференцията за тероризма, оръжията за масово унищожение и стратегията на САЩ в University of Georgia, Athens. Когато му зададоха въпрос за тероризма, част от отговора му за видовете технологии, които още тогава са съществували, прозвучява по следния начин:
"Някой технологи участват дори и в екологичен тероризъм, като те (с дистанционно въздействие) могат да променят климата, да предизвикват земетресения и вулканични изригвания с помощта на електромагнитни вълни " (http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx?transcriptid=674 ). Това признание противоречи на твърдението на някои, че такива технологии не съществуват, и че не е възможно да се предизвика сеизмична активност, като се използва насочена енергия. Ясно е, че технологията вече е съществувала, и идеята за използването и като оръжие - също! Това не е просто теория на конспирацията.
Освен това съществува и доклад на ЕС за околната среда, политиката на безопасност и външната политика, който е публикуван на 14-ти януари, 1999 год. (http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//EN ). Този доклад описва различните видове военни заплахи, включвайки и раздел озаглавен: " HAARP - оръжейна система, която разрушава климата"
В документа се обяснява, че HAARP е под съвместния контрол на ВВС и ВМС на САЩ " и, че една от неговите цели е да "затопли част на йоносферата с помощта на силни радио емисии. " В него се съдържат също и важни детайли:
" HAARP може да се използва за различни цели. С огромните количества енергия могат да се управляват и манипулират електрическите характеристики на атмосферата. Използван в качеството на военно оръжие (HAARP) може да има опустошително въздействие върху врага. HAARP може да доставя в зададен предварително район в милиони пъти повече енергия от всеки друг конвенционален предавател. Енергията може също да бъде насочена по движеща се цел, която може да представлява например потенциална противоракетна система."
По-новите познания за HAARP описват тази програма като "въпрос, който има глобално значение ",  като се подчертава, че повечето хора нямат представа, че такава програма изобщо съществува. Всички това е написано разбира се, преди повече от десет години - и все още не се е променило много, въпреки някои опити да се направи програма HAARP по-прозрачна. Но ако HAARP е наистина отговорен за предизвикване на някои видове стихийни бедствия, които се случват по света, тогава не е изненадващо, че програмата продължава да стои под булото на секретноста.
Вие може да видите спектрограмите на магнитометъра на HAARP на този линк: http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi
Източниците за тази статия , включват в себе си: http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/26773/
Атмосферата над Япония, бързо се наряла преди земетресението.
Atmosphere Above Japan Heated Rapidly Before M9 Earthquake
Учените казват, че в дните преди земетресението и цунамито над епицентъра рязко се увеличило инфрачервеното излъчване.ВТОРА ЧАСТ:


Малко е дълга статията но не ми се разделя на още една публикация на тази тема.
В резултатна детонацията, този “най-голям” експеримент причинява изкуствена “аура”, като тази в атмосферата над Северния Полюс. Експеримента създава нова (вътрешно) магнитна обвивка, която обхваща почти цялата Земя и “инжектира” достатъчно електрони и други енергетични частици в йоносферата, което пък от своя страна води  до странни атмосферни явления по целия свят (едно от които е изкуствената “аура”)След този експеримент американските военни искали да създадат изкуствена “телекомуникационна зона” в йоносферата. Тази зона или това
поле, щяло да бъде създадено на 3 000 км в йоносферата, чрез изсипването в
орбита на 350 милиона медени иглички, всяка от които дълга от 2 до 4см,
формирайки поле 10 км плътно и 40 км. широко. То трябвало да замени йоносферата, защото “телекомуникациите се нарушвали от магнитни бури и соларни пламъци". Този пъклен план обаче бива скоро предотвратен от Международната Асоциация на Астрономите. Прекратен, но до кога?
През април 1986 година, точно след злополуката в Чернобил, американските военни провеждат водороден експеримент над атомно - тестовия обект в НЕВАДА, експеримент, който те наричат проект “Mighty Oaks” /използвайки името на музикална група/. Експериментът се състоял в детонирането на 3 водородни бомби в атмосферата или по-точно в района на магнитните полета на Ван Алън и междувременно детонирането на други три водородни бомби не много дълбоко в земята. В резултат на сблъсъка на звуковите вълни при детонацията, се образувала звукова експлозия, която потрошила всичко в радиус от 230 км. Базата в Невада била унищожена от самите американци. В резултат на детонацията се образували земетресения с матнитуд от 4.5 по скалата на Рихтер в околностите на около 500 км от базата. От 1986 година започнала разработката на други проекти, които имали за цел да се установи контрол над звуковите вълни и звуковите експлозии.  Програма Хаарп се ръководи от Американските ВВС и Флот и е базирана в Гакона, Аляска. Създадена е за да разбере, симулира и контролира йоносферите процеси, които могат да попречат на комуникациите и радарните системи. Системата Хаарп излъчва 3.6 гигавата ефективна енергия от високо честотни радио предаватели към йоносферата с цел:
• Да генерира екстремно ниски честотни вълни за комуникация на подводници
• Направлява геофизични проби, да идентифицира и характеризира природните йоносферични процеси, за да могат да бъдат контролирани чрез техника.
• Електронно усилване на инфрачервени и други оптични емисии, които могат да бъдат използвани за контрол на радио вълни.
• Генерира геомагнетични полета привличащи йонизацията, с цел контрол на радио вълните.
• Препрограмиране на зоната Ван Алън и предизвикването на природни стихии.

Зоната наричана от американските военни  Poker Flat Rocket Launch се намира на около 50 километра северно то Фаирбанкс,Аляска. Секретната зона е създадена през 1968 година. Командвана е от Геофизическия институт при Университета на Аляска. Около 250 ракетни детонации са били проведени на това място и през 1994 година 16 метрова ракета е била изстреляна с цел да помогне на НАСА да разбере химическите реакции в атмосферата, асоциирано с глобалните климатични промени. Подобни експерименти с ракети, но с извозването на Химични Модули (Chemical Release Modules - CRM) били изстрелвани много пъти на същото място.
Ще бъде прибързано да се твърди, че ХААРП е изолиран експеримент. Преди създаването му има цели 50 години история с експерименти много по ужасяващи от днешните, експерименти които обикновения човек трудно би могъл да разбере, поради дезинформираността му или в много случаи поради нежеланието му да 
разбере. Историята до създаването на ХААРП е част от програмата на Световното правителство, което има за цел не само пълен контрол над човечеството, но и над природата и нейните закони. Тези болни хора искат да създадат нови закони, на които природата да сеподчинява. Само, че тези хора не съзряват че Планетата е живо същество и е много по – разумна и могъща от тях. Че тя по всяко време може да ги унищожи, но за съжаление от това ще загинат и много невинни. Не отдавна чрез поставения от това Тайно правителство, президент на САЩ – Джордж Буш младши - 32 степен масон, тези хора  превъщат проект STAR WARS, а и много други още по смразяващи настроението, в реалност. Това означава че тези хора ще могат да контролират и човека и всяко живо същество, и атмосферата и превозните средства и абсолютно
всичко. Неофициално в по-умалени мащаби, влиянието на STAR WARS днес се изпробва върху човека и никой не обръща и ни най-малко внимание на това. А не е ли редно да се замислим за бъдещите последствия, да се замислим ако не за нашия дом ЗЕМЯТА, то поне за себе си или за бъдещето на своите деца? Не е ли редно да помогнем на нашия глобален дом, след като той ни е отгледал в едни прекрасни условия на живот, които ние съсипваме? Не е ли редно този УЖАС и ХАОС, които царят в момента да бъдат спрени?
Освен това, излъчвателят може да предизвика увреждане на умствените функции и дори поради нехайство или немарливост. Д-р. Рейджо Макела, водещ специалист по алтернативна медицина, е разработил способ за промяна на баланса в химията на пациента посредством комбинация от ниски нива на концентрация на химикали и правилната честота, подавана от правилно настроен предавател. Той е имал огромен успех при прилагането на този метод за лечение.
Само, че военните могат да го използват точно за противоположни цели. Незначително количество химикали (под общоприетите нормативи за токсичност), могат да бъдат въведени по някакъв начин (например чрез водата или въздуха) сред врага; след това да бъде отправена правилната честота, която да активира иначе безвредните химикали. Това би обезсилило врага, а международните споразумения за химическо нападение няма да бъдат нарушени.
Един радиопредавател, носещ импулсна вълна от 6-12 импулса в секунда, действаща в резонанс с радиовълните, която служи като носеща, може, ако е модулирана правилно, да увреди ума и причини сериозни опасности за здравето сред хора и животни. Тази технология е изцяло в обсега на излъчвателя и те възнамеряват да я използват.
Ние можем да оказваме влияние върху земните магнитни полета и йоносферата, но последиците от подобни агресивни въздействия върху околната ни среда не са известни, а както изглежда, проектантите на HAARP не се и интересуват от тях. На онези, които са против HAARP се пречи чрез воала на секретността и измамите, с които е обгърнат проекта.
За да “подготвят” хората за приемането на тези стряскащи технологии, от време на време се появяват незначителни “изтичания” на информация – за да се провери как ще реагира обществеността, но при все това основната стратегия и приложения остават потънали в тайна.
Може би най-зловещият аспект на HAARP е прилагането на тези технологии към домашни “неприятели” – можем само да гадаем кои могат да бъдат те. Във връзка с разработката на не смъртоносни оръжия от полицията казват, че “терминът неприятели е използван… в неговия най-широк смисъл и включва онези, които не са обявени за врагове, но които са ангажирани с дейности, които искаме да спрем…”  Помнете, че тези оръжия са “невидими” и могат да се използват за промяна на мисленето и поведението на жертвите, които няма да знаят за “атаката”. Проекта HAARP  заработи с пълна мощност през 1998 година.
Застрашени са не само американските граждани – тази система е универсална. Още от 1975 Канадското правителство знае за използването на технологии за промяна на времето като оръжие. Известно ли им е нещо и за употребата на HAARP системата?  След като използването на 
електромагнитни полета от тази система ще засегне всеки един от нас по някакъв начин, може би е време да започнем да си задаваме въпроси.

Това ли ще е начина за въвеждане на Новия Световен Ред?
А какво ще го последва?
- Изригване на вулкани? – Земетресения? – петдесет метрова морска вълна? – Вирусът Ебола? – или започването на Новия Световен Ред чрез имплантирането на микрочипа под кожата ни?


Николай Николов

5 коментара:

 1. Какво представлява зловещият експеримент ХААРП през погледа, с конкретни данни и информация от проф. Лъчезар Филипов в предаването Въпрос на гледна точка.
  https://www.youtube.com/watch?v=yuTQfCTUb_E

  ОтговорИзтриване
 2. Да, но там има цензура и той не може да си позволи да каже всичко. Резултата от доброто предаване със Стойчо Керев е вече факт - няма го за съжаление. Но това което пропуснаха в новините "Умните" ни управляващи, мога до Ви го кажа: Споменаха за радиоактивният газ Радон, при разлома в Кресненското дефиле, който по принцип се отделя при разломите. Искам да добавя и това, че три дни преди земетресение от земната кора се отделя радон, който е видим от спътниците, по простата причина: - Радиоактивното излъчване. Това което Ви показвам в статията е всъщност радиацията от радона приблизително три дни преди земетресението във Фукошима. Получих снимките от НАСА. Дали ги има вече - не знам и не искам да проверявам.

  ОтговорИзтриване
 3. Аз също много съжалявам за загубата, предаването беше уникално и точно такова ни трябва!... Затова пък за момента Стамен Стаменов не го лови цензура, не си поплюва, не мисля и да се спре! Изобщо нищо вече няма да се спре, без значение действията, обстоятелствата и начините!!!
  http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=8965&page=0

  ОтговорИзтриване
 4. Последното предаване на Стамен Стаменов за ХААРП на 31.01.2016 е свалено от сайта на ТВ СКАТ...............

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. При мен не е свалено :):):) Ето ви ги всичките, вкл. и това за ХААРП! Всичко се размножава по принцип... Търсете и непременно ще намерите!

   http://www.skat.bg/products.php?type=6&genre=2570   Изтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.