понеделник, 27 юни 2016 г.

ШШШТ! ТИХО! ЧУВАТЕ ЛИ ГЛУХ ВИК ЗА ПОМОЩ? ТОВА Е ЗВУКЪТ, КОЙТО ИЗДАВА ЕС - римейк


01.0.2.2012г.
Какво писах, а каква стана тя..............
Шшшшт, тихо! Заслушайте се! Чувате ли един глух тътен, грохот? Това е звукът от разрухата на Европейския съюз.
Началото на края. Предрекоха го известни финансисти, предвещаваха го и политици, произнасяха се и врачки – ЕС ще се разпадне. Е, дойде часът на разединението и вече нищо не може да го спре. Според едни разпадът е бил неизбежен още със зараждането на идеята, според други – присъединяването на бедни държави като България е*а майката на цялата система. Май по-скоро второто!
Тоз, който се съюзи с българите, губи! Това се знае отдавна, то не беше римска, османска, СССР, сега са наред НАТО, САЩ и ЕС!
И без това сме си клоаката на ЕС!
България бе присъединена! Това ще да е била най-голямата грешка на Европейския съюз и най-грешното решение на страните – членки. Не знаят ли, че Тоз, който се съюзи с българите, губи”?! (Справка: Първата световна война, Втората световна война, СССР…) Дали причината е, че България носи лош късмет, лоша поличба, или просто защото сме си българи и притежаваме стихията да разрушим всичко, до което се докоснем. Факт е обаче, че ако ЕС си е търсил малка държава за кадем, България е била най-лошият избор. И сега ще си понесе последствията, гледайки отстрани как се разпада.
Окрадохме евро парите!
Още с присъединяването на България към ЕС, новите ни „събратя” се хванаха за главата какво ги пиле окълва. Не стига, че държавата е разядена от проблеми, които никой съюз не е в състояние да реши, ами на всичкото отгоре и окраде евро парите. В това отношение България се представи като отличник – на първо място по измами. Особено в правителството на Станишев падна едно усвояване на парите, което историята на ЕС не познаваше. Европейците стискаха зъби, докато накрая не скръцнаха и… спряха кранчето. А българите толкова се обидиха на тези мерки, че си го преместиха в другия крачол. Не знае ли Европа, че ние сме врели и кипели в циганските работи?
Интегрирахме си ромите! И като стана време за цигански работи, България заплаши Европейския съюз и като пресели ромското си население в европейските страни. Дай му на българския ром да се интегрира – като чу, че влязохме в Европата, първи се възползва от отварянето на границите. Цели катуни се изнесоха из Франция, Австрия, Румъния, където демонстрираха нагледно пред европейците урока „Как да заличиш една столица за 60 секунди”. Париж стиска зъби, докато накрая и той скръцна. България обаче се направи на обидена и тропна с крак: „Парите може и да ни спрете, ама ромите няма да ни ги пипате! И те са хора!”.
Изядохме им хляба. Европа не мисли като Франция - тя остана без ума и дума.
След ромите, бедните българи и те решиха да се възползват от ЕС и хукнаха на гурбет. Но както винаги, българинът не знае мярка и мало и голямо се изсели в чужбина. Миграционната вълна българи заля Европа с такава сила, че се чудиха откъде им е дошло. Как откъде? Изотзад – откъм България! В един момент българинът стана заплаха за пазара на труда в Европа и местните започнаха да гледат на нашенеца с още по-голямо пренебрежение. Българинът има евтина работна ръка, която прави всичко за (по?!) 1 лв.
И тъй, скоро в България ще останат има-няма 2-3 млн. българи, а Европейският съюз ще бъде побългарен. И неминуемо – разрушен. Абе на кратко: *рахме на метеното (първата буквичка не е „о”).
Шшшт! Тихо! Чувате ли глух вик за помощ? Това е звукът, който издава Европа, докато България й е*е майката!

Николай Николов

3 коментара:

  1. и аз не съм съгласен. Адашче, не е ли малко преувеличено?! ЕС знаеше за българите и мангалуте, но си има финансов интерес - Е!Ето това е финансовия интерес... Когато от всичко най-важни са парите, те ебават майката на цялата система!

    ОтговорИзтриване
  2. Системата сама ще се срине, тъй като по същество и без друго е от край време тотално сбъркана, за което не България е виновна, пък и не ние й определяме действията и дърпаме конците! По-скоро сме й огледалото, че както се вижда не е в състояние сама да се определи какво представлява... Прогнозата е, че когато Европа-та започне да запада, България ще се въздигне, каквото и да означава това... А иначе вик за помощ има, и той е свише!

    ОтговорИзтриване