четвъртък, 13 октомври 2016 г.

ХОРАТА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ СА НЕВЕРОЯТНИ КЪСМЕТЛИИ, ЧЕ ГЛУПОСТТА НЕ Е ЗАРАЗНА БОЛЕСТ, ИНАЧЕ ОТДАВНА ДА СА ПОД КАРАНТИНА.


Боже боже като си прибра грешните защо не си прибра и смешните!
Когато един смешник забавлява народа,това е комедия.Когато същият този смешник води народа,е трагедия!
Който има тъмно минало,няма светло бъдеще!
"Да кажеш, че следва да се подкрепя дори и лошо управление, поради страх от анархия, означава да кажеш, че следва да се самоубием поради страх от смъртта!"
Ричард Хенри Лий в писмо до Едмънд Рандолф - 16 октомври 1787 г.
Ако наистина на лъжата краката са къси,то лидера на партия Герб,щеше да е в книгата на Гинес като най-ниския човек на Планетата...:))))))
ББ една сутрин се събудил и на път към тоалетната открил, че задникът му липсва, понеже бил изблизан.....
Бойко Борисов и Симеон Дянков пътуват в самолет и си говорят. По едно време Дянков казва, че ако хвърли банкнотата от 100 лв, която държи в ръка, ще направи един човек щастлив. Борисов не му остава длъжен и му казва, че ако хвърли 5 банкноти по 20 лв. ще направи 5 човека щастливи. В това време първият пилот казва на своя помощник, че ако реши да хвърли тези двамата от самолета, ще направи щастливи не 1 или 5 човека, а цели 8 милиона българи.
Господ решил да сложи край на човешкия род и извикал Обама, Путин и бате Бойко, като строго им казал: "Съсипахте я тази планета. Не я заслужавате! Ще ви разкарам от нея. Ще закривам човешкия род. Имате 5 дни да съобщите на нациите си."
Обама направил следното обръщение към американската нация: "Граждани В СЕЛО РАЖДАНИ на Америка! Имам една добра, и една лоша новина. Добрата е, че Господ съществува, а лошата е, че имаме още 5 дни на тази земя".
Путин направил следното обръщение към руснаците - "Граждани на Русия! Друзя! Имам за вас 2 лоши новини! "Първата е, че... Господ съществува! А втората е имаме само още 5 дни на земята"
Бат Бойко направил следното обръщение към българите:
"Сега, българи да ви кажа: Имам две много добри новини за вас: Първата е, че се видях с Господ - мноооо си говорииме снощи и вече сме приятели. Той ме подкрепя и въобще разбираме се... Втората добра новина обаче е по- важна - ГЕРБ ще управлява до края на Света!"
Питали радио Ереван:
Каква ще бъде България след края на Бойко Борисов ?
Радиото отговорило :
- Пепелище.
-Защо, запитали отново радиото.
Радиото отвърнало:
- Защото Борисов вече запали насрещен огън по всички граници …
Борисов, Царя и Станишев отишли при Господ. Той попитал "царя":
- Ти в какво вярваш?- Вервам, че за 800 дни пак шъ ги оправя!
- Седни ми от дясната страна!
- А, ти Серго?
- Вярвам във всичко, каквото искаш, стига да гласуваш за мен!
- Седни ми от лявата страна!
- А, ти, Бойко, в какво вярваш?
- Аз вярвам, че си ми седнал на мястото!!

ПРЕПИСАЛ, ВОДЕЙКИ СЕ ОТ ИДЕИТЕ НА ГЕРБ И 17 ГОДИЩНАТА ДЕМОкрация ;) .

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ
PS:.....
Власта е най-голямата зараЗа... и мамата ти/ни/ ебава, а ти се мислиш за БОГ! ЗАЩО НЕ ГО РАЗБИРАТ????!

ГОСПОДИ, Опази ме /НИ/, смили се над нас.... покажими им, че не са вечни... АБЕ ДАТИ ГО... / ИЗВИНИ МЕ!!!: - НЯМЯМЕ ТАЗИ ВЛАСТ НИТО НАД ТЕБ, А КАМО ЛИ НАД СЕБЕБОНИТЕ СИ, НИТО НАД ПРИРОДАТА.../ АМИН!!!!!!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар