понеделник, 24 октомври 2016 г.

# КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО. ПРОЕКТА "МОНАРХ" #
Както ви обещах, ще пускам по-рядко статии, но с по-остро съдържание и със самата истина какво се случва а ние спим! Приятни сънища.....
За да видите субтитрите на български трябва да натиснете бутона (СС) за да стане червен (СС) въпреки, че съм пуснал кода с натиснат бутон всичко е възможно! ПОЛЗВАЙТЕ ПАУЗА, ЗАЩОТО СУБТИТРИТЕ СЕ СМЕНЯТ ДОСТА БЪРЗО!!  С ЛЯВА МИШКА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА МЕСТИТЕ СУБТИТРИТЕ Н ВСЯКО МЯСТО НА ЕКРАНА!

„Колко ще се изненадате, че въпреки слабия интерес и популярност (в сравнение с други забранени теми като “HAARP”например) тема "Монарх-програмиране" е една от тези с най-висок приоритет на цензура. Гарантираме ви, че в рамките на 24 часа всеки опит да бъде създадена статия или значим линк към проблема ще бъдат брутално изтрити. Алгоритмите на цензурата веднага се задействат, а като мотиви ще ви пробутат обяснение на английски, което най вероятно ще ви каже, че темата е в графа "небивалици".” 

Тук умишлено ще избегна думата на английски език, за да се опитаме да избягаме от цензурата. Да видим?! Приятно гледане!!!Настоящият клип продължава да разглежда странните символи в съвременната поп-култура и повтарящите се модели в нея. Акцентът отново е върху Ники Минаж и травмите причинени на Бритни Спиърс през годините. Обсъждат се активиращи символи като използването на розовите перуки в шоу-бизнеса, какво значат те и връзката им с Монарх. Показани са и кадри на двете певици в изменено състояние на съзнанието, когато са превключили частично в свои алтернативни самоличности и говорят с британски акцент - нещо, което става все по-модерно и промоцирано в света на поп-културата, но което на практика няма нищо общо с никаква мода. Това са модели, които се опитват да бъдат imprint-нати в глобалното съзнание, за да могат да бъдат приети като нещо, което е нормално, малко по малко превръщайки се от нов вид програмираща култура в начин на живот и възприятие. Инсталирани веднъж, тези мисловни модели са лостове за контрол на глобално ниво от т.нар programming icons, които са всички звезди от миналото и съвремието и които са марионетки в ръцете на Тъмната полярност. Това е века на окултното обособяване. А проект Монарх е основния механизъм чрез който всичко това се случва и става възможно.
ГЛЕДАЙТЕ:СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ........

Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар