събота, 7 октомври 2017 г.

ОТКРОВЕНИЯ НА ЕДИН БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА ТЪМНИТЕ ЛОЖИ В БЪЛГАРИЯ14.05.2015 г.
Продължители на Вайсхапт и Илюминати са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма,семейството и религията. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от различни организации. Под лозунга за „Световен ред“ тези конспиратори целят да унищожат голяма част от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение „Римски клуб“. Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им квартира.
Роден е на 6 февруари 1748 г. в Германия. Още твърде млад става професор по каноническо право в Ингълщадския университет. Преди това е бил свещеник в редовете на йезуитите - т.нар.Гестапо на римокатолическата църква“. След което прекарва 5 години в Египет изучавайки Херметизъм и окултни науки.  На 1 май 1776 год. той основава едно своево рода тайно републиканско движение наречено „Илюминати“, много старо мистическо име, давано на училища и групи, които изучават вавилонски мистицизъм.
Тази организация е основана върху йезуитските правила и принципи с много строга вътрешна дисциплина и взаимно наблюдение. След 1778 г. нейни членове успяват да подчинят и контролират масонските ложи.
Основната и крайна цел на илюминизма е световна революция, която се стремят да направят посредством повечето от ръководителите на държавите, техни пионки, сляпо изпълняващи заповедите им.
Окултните и демонични принципи, залегнали в тяхното учение, променят ума и намеренията на тези, които са влезли в редовете им. Началото на това демонично учение произхожда от агностицизма, спиритизма и изкривен херметизъм.  А какво е „Спиритизъм“ – на български „Контактьорство“, контакт с дух, метод от магията за получаване на информация и друго след което някой от маговете се обвързват с пактове с определения дух – в повечето случаи Демон и започват да му служат..
Илюминизмът се разпространява  в голяма част от света, а в САЩ — значително по-бързо, за да заеме днес може би приоритетно място.
Това учение използва  спиритизъм и  магия за да се добере до тайни природни закони. Неговите привърженици твърдят, че са в състояние по магичен път да достигнат до всички тайни на природата, както и до произхождащите от тях енергия и власт.
Със своята интелигентност и упоритост Вайшоп успява да обобщи, промени и използва древни учения и да създаде една  доктрина за световно завоевание, наречена Илюминати.
След като масонските ложи са превзети напълно от Илюминати, те стават господстваща сила и започват изпълнението на пъклените Вайсхаупови планове за унищожение на християнството и подчинението на държавните управления. Всеки, който не е бил с тях, е бил против тях. Служили са си с химикали и отрови, неизвестни дотогава на никого. С тях са ликвидирали неудобните им личности. Това става известно на баварското правителство, което при една внезапна проверка на баварската масонска ложа през август 1785 г. конфискува всички тези химикали, собственост на организацията.
Според известната историчка Неста Вебстер всички формули използвани от Вайшоп произхождат от персийски, шумерски и египетски традиции.
Според професор Робизон програмата на Вайшоп е следната:
1. Унищожаване на всички мирни управления-революции и войни.
2. Премахване на наследствеността - хомосексуализъм.
3. Премахване на частната собственост - комунизъм.
4. Премахване на патриотизма - глобален свят.
5. Унищожаване на семейството -?!
6. Премахване на религията - окултизъм, ню-ейдж…………
7. Създаване на едно световно Управление под тяхна власт.
Целта на тези фанатици е унищожение на половината от населението и това което остане да е под техен контрол, с две думи тотален контрол на Земята. Но това не е доктрина само на Илюминантите, те са само инструмент за постигането.
-Проект ХААРП и Кемптрейлс.
За ХААРП може да се каже, че базата му е в Аляска и, че по официална статистика в Аляска има най-висок процент самоубийства на младежи  от другите щати. Писъл съм много за ХААРП. Забележете младежи!  Явно има някакъв подбор за това което ви кара да се самоубивате.  Вижте документа… Също гледайте гледайте филма „Четвъртия Вид” с Мила Йовович – по действителен случай е, и ще ви стане ясно.
-Бедност и финансова криза.
Според някой таблоиди 90% от богатството е в между 5 и 10% от населението. Задаваме си въпроса как така става, че почти цяла Европа обеднява и не може да си закърпи бюджета а 3-4 страни  раздават кинти на целия свят и не им свършват парите? Зарибяват ги с кинти и дългове и после им дърпат конците .Скоро се научи, че Гърците щели да си продават острови да си покриват дълговете.
Ами тук…. До преди няколко години плащахме по 100-200лв за 50мин. телефонни разговори а сега за 15 лв. Не можем да се наговорим – по 1000 мин. Плащаме по 350-400лв за ток а в някой региони на България заплатите са по 400-500лв. Говорим с приятели от Германия и там всеки месец внасят по 50 Евро за ток независимо от сезона и накрая на годината ги приравняват и казват, че и артисват.
А на нас какво се случва? - баща ви е пенсионер по болест с 2 инсулта и 90% инвалидност, трудно се движи. И всяка година трябва да минава на ТЕЛК понеже пенсията му е по болест а не за години. Когато минеш на ТЕЛК и докато излезе решението на ТЕЛК-а стоиш без пенсия. Миналата година много хора бяха спрели пенсията за 6 месеца , при положение, че трябва да си  пият жизненоважни лекарства, да се хранят и да си плащат тока и ……  , да ходят на лекар за прегледи и лекарства и…. Ами на колко пенсионери и се е случило това?!  Ами ако тези хора нямат деца и близки да им помогнат – какво става? Пуснаха в новините 2-3 минутно репортажче, че и пенсиите се бавят, и това беше.
Да не говорим за храната. Големите вериги изместиха всякакви малки магазинчета, където можеше да се продава домашна и истинска храна. Не знам какво ядем, но като си купите един домат, той е домат само на външен вид, и има вкус на пластмаса. Това не е само за  зеленчуците, ами и плодовете месото, пилета, колбаси, сирене ……….
Парите се обират от народа и отиват при някой.
-Хранителни стоки и земеделие,Финанси и банки
-Зависимости: алкохол, цигари, наркотици, и пак щели да качват цените на цигарите, че били най - евтини в Европа! Е - ок ама ние не взимаме пари като в Европа. И от къде идват тези цигари от Европа и къде отиват парите на хората – пак в Европа, а  къде е Булгартабак?
-Фармацевтика и Здравеопазване.
-Енергостабдяване: - все „български“ компании прибират парите?
-Комуникации ?
Всички основни и жизнено важни отрасли от които се изкарват пари се Монополизират и ние ходим като гламави по 10 часа на работа и то ако има, за 2 бири,1 кутия цигари, 2 кебапчета и да си платим тока, ако можем…..
- Медии и Бум на езотериката и окултизма с цел унищожение на религията......

Помислете за отношението на младежта към религията, и как я възприемат те? Ами то ако си младеж и ако кажеш, че си вярващ ще бъдеш изхвърлен от групата и ще те изкарат на най-големия балък и баламурник . А кой иска да е балък?! Ценностната система сред младите се върти около тарикатлъка, кинтите, мускулите и мадамите, а напоследък и около педерастията, което се оформя като начин на мислене от медии, филми, музика, МТВ, Холивуд, Планета Пайнер и др. още през ранните ни години. Ако не знаете то и комунизма е тяхна система, и какво се случва с религията по време на Комунизма - всеки то знае, а за по-младите който не знаят ще им кажа. По времето на комунизма пред църквите стояха постоянно агенти на ДС и следят кой ходи на църква - което се вписва в досието му. Когато на някой се натрупат много черни точки той се привиква в полицейското управление, там се сплашва или побийва малко, а по непослушните ги изпращаха в трудови лагери в Белене и Ловеч, като голяма част не се и завръщаха.
Холивуд и Медии – всеки е чувал за бума на комунизма в средата на миналия век и в Холивуд – промиване на мозъци и вкарване в коловоз чрез създаване на модел на подражание чрез най-модерното забавление тогава -Киното.
МТВ – ами то и Мерилин Мейсън има по-добра реклама и ПР от Исус. Ами Мадона – много възпитателни клипчета има, и утре едно дете като чуе името „Мадона“ ще го асоциира с оргии, секс и лесбийство.
Медии и филмови компании масово произвеждат филми на окултна тематика, тийн сериалчета като Свръхестествено, Дневниците на Вампира, Каси и …, филми за демони, вампири, магия ….а колко се произведоха за религия и Християнство /не, че съм някой сектант или фанатик , и аз съм си Маг, интересувам се от окултното и слушам рок и метъл, но го забелязвам това явление като факт/. По този начин се влияе на младежта и насочва към окултните науки,  а те са доста сложни и опасни. Само от едно призоваване на демон от интерес, дори и да не вярва и да го прави на майтап ако е правилно направено което е описано в  книги които са достъпни в интернет и човек може да бъден обсебен и да мине под контрола на демон, след което започва да им служи, започват да чуват гласове, да общуват с „починалия си дядо“ или с „ангела си хранител“ и….. Познаваме не един маг от нашите среди /по форумите си пишем и споделяме/,  които общува и служи на тъмните сили. А в интернет има вече всичко което ти трябва като информация, стига само да се подхрани интерес в някой хлапак чрез /вкарване в коловоз/ с помощта на медии  и е готов. Да не забравяме че медиите са Петата Власт. А всички сме били деца и си спомняме как  сме подражавали на нинджи, батмани, екшън герои, принцеси и …… И сами се сещате какво става по-нататък. Децата не знаят нищо и не са и чували за чудото на Благодатният огън в Йерусалим а са подтиквани от Филми, Поп, Готик и Рап културата към занимания с магии и окултизъм и си мислят, че е мистика и чудо.
-Етнически и религиозни конфликти.
Според някой теории и ООН е под контрола на Илюминатите, предизвикват междурасови и религиозни конфликти в определени зони на земята чрез провокации на страните чрез атентати и убийства от внедрени агенти , като същевременно техни поставени хора се изявяват по медиите и агитират за борба, справедливост, бунт и създават обществено недоволство и конфликти - то това е само една от схемите за манипулации. Създават конфликт, взимат страна и свалят дотогавашния режим и поставят техни хора на власт, ужким демократи. Изпращат хуманитарни помощи, оръжия, подкрепа и народа гласува, ужким е демокрация но промиват мозъците на избирателите чрез медии. . ; Знаете ли че в Близкия Изток от няколко хиляди години не е имало мир?! Винаги се водят войни, и някъде и има конфликти, като се почне още от времето на Шумер и Вавилон, Асирия през Кръстоносните Походи до днес, Ливан, Бейрут, Иран, Ирак, Сирия…..
-Манипулация и контрол над съзнанието.
Методите за манипулация на съзнанието са много. Още от времето на Сталин КГБ и други правят експерименти с телепатия, ясновидство и влияние от разстояние. Най - известният пример е с Волф Месинг /има филм за него/.  През Студената Война ЦРУ извършват редица експерименти по програми за контрол на съзнанието – има цяла книга за това. Със сигурност можем да заявим като окултисти, че има методи и начини да се убие човек от разстояние чрез астрална проекция и други влияния, да се обсеби и контролира чрез Вуду примерно, и какво ли още не, а и ония не са магове самодейци и разполагат със средства и си купуват всичко което поискат. Тук е качена…. книга на Д. Верищагин, бивш полковник от КГБ и началник на подразделение за обучаване на ясновидци и телепати, Според мен руската школа е най-добра в тези науки.
-Унищожение на наследствеността и семейството.
Тук малко е сложно да предположим как ще го постигнат но имаме някои наблюдения: Бум на гейщина, създаване на ценности и възпитание на младите чрез Поп Култура . Планета Пайнер примерно, ами те така като ги гледаме там 70% са проститутки и хомосексуалисти, и децата ви и се кефят и си мечтаят да са като тях.
-Отваряне на портали между измеренията.
Всеки е чувал за теорията за отварянето на портали, навлизането на рептили, извънземни и други които се вселяват в хора на ръководни постове и се опитват да вземат контрол над земята. Според нас си е така, но това не са някой нови пришълци а древни духове който са от много отдавна на земята.Тъй като Илюминатите още при създаването си  са се базирали на гностицизъм и спиритизъм, тази информация и власт която притежават може би да е продиктувана и подпомогната от тези духове, като са искали нещо в замяна.Теориите са много и названията са много, и всеки сам си преценява как ще ги нарича, но те са тук и не от скоро. Още цар Соломон ги е описал в Малкия Ключ 72-мата принца и техните легиони. Бума на окултизма не само се отразява на религията и морала на подрастващите, ами и на енергията и духовното присъствие на Земята, дали ще живеем между ангели или демони зависи от всеки един от нас. В много от достъпните в интернет книги има заклинания и формули за отваряне на портали към тъмни измерения и навлизането на демони на Земята.  Виж за апокалипсис …..
Като заключение мога да кажа че това са хора-магове със способности които контактуват и служат на демони и в замяна получават облаги .Колкото и странно да ви се струва такива тъмни ложи има по целия свят и илюминатите са само част от целия план за контрол над света.Аз лично участвах в такава тъмна ложа в БГ и получавахме заповеди директно от духове – демони /колкото и странно да се струва на някой/ като правихме черни магии на неудобни на системата хора.Организацията е много сериозна и имат хора на всякъде - главно в медиите ,за контрол на общественото мнение и политиката.Някой от членовете на организацията бяха известни личности които гледате по телевизии – но имена няма да казвам .Разполагат с просветени орди от войни-контактори по земята, и при нужда те се активират и си свършват мисията .Вече се отказах от тази дейност и минах на другата страна, и затова знам някой неща от „вътрешните отдели“ и за това споделям тази информация да знаете за какво обеднявате,разболявате ,нещастни сте и превъртате  – и не да обвинявате бога за нещастията си. .
В другата статия ще засегнем номера с бума на имоти понеже работя като брокер на имоти и имам наблюдения върху схемата – ипотечните кредити, задлъжнялост , финансова криза ,  невъзможност за покриване на задължения,  изгубване на жилище,  депресия ,  самоубийства и обществено недоволство .Общо взето нещата се получиха чрез медиите и рекламата „Осъществи мечтата си , подсигури старините си , вземи своя дом за децата си - толкова е лесно “. Сигурно си спомняте че половината от ефирното време на рекламите преди време беше за ипотечни кредити а кой да знае че идва криза , не знам дали и това не е режисирано предварително, но резултатите са на лице.. Заробване , и работи сега като бглък за без пари цял живот , че не можеш да си купиш къща на село за 5000 лв , да си имаш градинка с домати, кокошки, да си ходиш по излети сред природата и да си бачкаш по Интернет. Но не-системата казва че трябва да имаш апартамент в Драгалевци и последен модел автомобил и по цял ден да дишаш дим и това е правилния начин , иначе си селянин!
ОТ ИНТЕРНЕТ… СПИРАМ ДА СЪМ АЗ….

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. Има три вида конспирациони теории: ИСТИНСКИ, ЛЪЖЛИВИ и СМЕСЕНИ. ИСТИНСКИТЕ се атакуват яростно а разпространителите им биват преследвани и убивани!!!!! Другите две служат за компрометиране на истинските теории, заблуда на наивните и отвличане вниманието на хората от сериозните проблеми. Лъжлили са тези които са свързани с вярвания в религия, свързани с извънземни, или базирани на напълно погрешна информация. Тази страница е от смесените!! :)

    ОтговорИзтриване
  2. НЕ Е МОЯ ИНФОРМАЦИЯТА И СЪМ ГО КАЗАЛ! А КОГАТО ИЗЛЯЗА САМО СЪС СВОЕТО ИМЕ, ТО ЗНАЧИ ГО ЗНАМ ИЛИ СЪМ ГО ВИДЯЛ. ИНАЧЕ СТЕ ПРАВ/А. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОМЕНТАРА!

    ОтговорИзтриване
  3. Четвъртия вид го гледах. Малко е понагласен, но истината си остава!... Бедата е, че мнозинството не я приема, а това е в наш много голям минус!

    ОтговорИзтриване