неделя, 18 юли 2010 г.

Кой реално ни управлява и защо сме бедни - Трета част



На 1 май 1776 г. Адам Вайшоп основава тайно републиканско движение, наричано Илюминати. След като успяват да превземат масонските ложи Илюминати става господстващата сила и започва да изпълнява плана на Вайшоп за унищожаване на християнството и ликвидиране на държавните управления. Първата експлозия е Френската революция от 1789г. Следват я всички други революции и икономически и стопански катаклизми от тогава до днес.


Продължители на Вайшоп и Илюминати са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма,семейството и религията. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от различни организации. Под лозунга за "световен ред" тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение "Римски клуб", който вече открито и усилено провежда малтусовата теория. Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им квартира.
В 1989 г. надеждите за човешко достойнство и свобода бяха големи. От тогава до днес пропуснахме много блестящи възможности зa по-голям напредък. Някои честни държавници представиха образцови реални програми за бъдещото икономическо развитие на Европа и спасяването на Русия и Източния блок. Повечето от тези дейци изчезнаха от политиката, а някои бяха дискредитирани и вкарани в затвора. Вместо предложенията им, на въпросните държави бяха наложени насилствено грабливи икономически системи (програми) от "победителите"- силите на Международния валутен фонд и англоамериканската олигархия. Бяхме насилени вместо икономическа свобода да приемем безработицата, криминалната мафия и глад- всичкото под претекста за "свободна частна стопанска инициатива". В много от тези държави се създадоха условия за стопански и политически хаос, който предизвика и кървави разрушения в много балкански държави. Международните финансови институции, между които Американската банка за вътрешно развитие, Световната банка и Международният валутен фонд, са си изработили специални програми за икономически натиск. За тях програмата е много важно средство да контролират световното население и неговото развитие.
Те открито и нагло се намесват във вътрешния живот на всяка държава, на всеки народ. Проповядват и учат по какъв начин да се налагат и събират нови данъци, как някои държави да съкращават военните си бюджети, други да ги увеличават, как да си подреждат националната образователна и здравна система. Как да си променят законодателството, за да го приравнят към останалите, намесват се в организирането на земеделието и дребно занаятчийската търговия. В определяне на средна и минимална заплата, в цената на тока и развитието на енергийните системи. Де факто тези страни нямат собствено държавно управление и отдавна то е поето от тези организации. Създаването на Европейския съюз и въвеждането на еврото е последния опит за заробването на Европа. Преди 20 години цяла Европа посрещна с огромна еуфория срутването на берлинската стена и обединението на Германия. Нямаше нищо по-естествено един народ да живее в една държава. Рано или късно същото ще стане и в Корея. Всички очаквахме обединена Германия да стане най-богатата европейска държава с най-висок стандарт, достойна да се противопостави на американската хегемония. Двадесет години по-късно обаче разочарованието е пълно. Източните провинции така и не достигнаха високия стандарт на западните, а в западната част редица предприятия бяха закрити или тяхната продукция изнесена в Азия и Латинска Америка. В момента безработицата в Германия почти гони тази в България. При това положение как може да очакваме германеца да отделя от своя залък за да храни българина в името на обединена Европа. Беше използвано това естествено желание на европееца да живее в континент без граници със свободно движение на хора и капитали за да се създаде Европейския съюз. Но Европа без граници е нещо съвсем реално и чрез Шенгенското споразумение от 1995г. то е факт за редица страни, докато разширението на Европейски съюз цели подчинението на целия континент на един закон (конституция) и съсредоточението на неговото управление в ръцете на Билдерберги.

Тази организация се създава именно с тази цел и много скоро европейските народи ще разберат горчивата истина. Всъщност много страни вече започнаха да отрезняват и въпреки масираната дезинформация и целенасочени усилия за пропагандиране на някакви европейски и атлантически ценности подкрепата за членството на финландските граждани например за членството им в ЕС е спаднало за 10 години от 60% на 30%. Създателите на ЕС са и нейните скрити ръководители и макар конституцията й да е обект на обсъждания в отделните държави, централната европейска банка вече работи по свой план на действие. А който плаща, той поръчва музиката. През март 1995г. основава лявоцентриската партия "Маслиново дърво", с която само след 1 година спечелва парламентарните избори и става министър- председател на Италия. От м.септември 1999г. е председател на Европейския комитет , след като цялото ръководство на Европейската комисия на 15-ти март 1999г. подава колективна оставка заради доклад на независими експерти, уличаващи нейните членове в измама, произвол и клиентелизъм.
През 2002 г. срещата на билдерберги е от 30 май- 2 юни в Чентли, Вирджиния, САЩ, на която Романи Проди по всяка вероятност присъства. Елита на билдерберги в Европейския комитет се допълва от: Марио Монти- член на Европейската комисия за конкуренцията; Ерки Ликанен- член на Европейската комисия за предприятията и информационната сфера; Фредерик (Фриц) Болкестейн- член на Европейската комисия за вътрешните пазари, данъците и митническия съюз; Педро Солбес- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Гюнтер Фернхойген- член на Европейската комисия по въпросите на разширяването; Крис Патън- член на Европейската комисия за външните отношения; Антонио Виторину- член на Европейската комисия за правосъдието и вътрешните работи; Анна Диамандопулу- член на Европейската комисия по въпросите на заетостта и социалната политика ; Дейвид Бърн- член на Европейската комисия за защита на здравето и потребителите; Хоакин Алмуния- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Паскал Лами- член на Европейската комисия за международната търговия.

Членове на Европейската комисия са и следните билдерберги : Питър Манделсон, Дейвид Одсън, Ян Петерсен, Лойола де Паласио, Адриан Фортеск, Франц Фишер,Хавиер Солана, Ханс ван дер Брук, Жан Клод Трише, Греъм Ейвъри, Томашо Шиопо Падоа  Емма Бонино, Леон Бритън, Нели Кроес, Бьорн Гриделанд, Карелван Мирт. В списъка на билдерберги е и председателя на политическо движение социалдемократи и депутат Николай Камов. Същия е участвал в срещата на билдерберги от 3-ти до 6-ти юни 1999г. в г.Синтра, Португалия , а през 2005г. е предложен от квотата на БСП за евронаблюдател.

Привържениците за членството ни в ЕС постоянно ни дават за пример Ирландия, в която ЕС е инвестирал милиони, но никой от тях не казва, че бившият президент на Европарламента -ирландеца Пат Кокс е присъствал на срещата на билдерберги през 2001г. в Готенберг, Швеция, където всъщност е издигната кандидатурата му за шеф на Европарламента.

Съвета за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия също играят огромна роля в световното управление. Те се управляват от едни и същи хора и имат една и съща цел: "Единно световно управление".

В периода на т.н. преход се създадоха СДС и ДПС, на които огромна част от народа възложиха своите надежди като алтернатива на господстващата тогава комунистическа партия. Никой от нас обаче дори не подозираше, че трите партии са под едно общо ръководство- масонството. Участвахме в многохилядни митинги в подкрепа на демокрацията с вдигнати два пръста, без да знаем, че това е най-силния знак на Сатаната. Знака всъщност се появява като символ на сатанинската благословия по време на ритуалите. Този знак е използван от Ясер Арафат, Ричард Никсън, Уинстън Чърчил и Стюърт Мичъм, съпредседател на червения "Нов мобилизационен комитет". Чърчил заяви, че това е знак на мира, но да си спомним, че той беше един от елита на масоните. Той най-добре знаеше сатанинския смисъл на знака, но се опита да му придаде ново лице.
Всъщност знака 'V' е римската цифра 5, използвана от Адам Вайшоп за обозначаване в илюминати на "Закона на петимата". Нещо повече- в Кабала: значението на еврейската буква V (Van) е нокът. Сега "нокът" е едно от тайните имена на Сатаната в братството на сатанизма.
Докато Съвета за чуждестранни връзки е идеологическата организация, то Трилатералната комисия е изпълнителя на задачите. Те отдавна са пуснали корени в България и управляват нашия живот и икономика. Симеон Сакс Кобурготски, Филип Димитров и Надежда Михайлова служат вярно на Съвета, а бившия президент Петър Стоянов е в изпълнителния комитет на Трилатералната комисия .
Именно Петър Стоянов беше човека, който настояваше за преждевременно затваряне на блоковете на атомната централа въпреки многобройните експертизи на световни учени за безопасната експлоатация на 3-ти и 4-ти блок до 2014 година. Истинската причина беше стремежа на големите петролни компании като ЕКСОЛ, МОБИЛ, АРКО, ТЕКСИКО, ШЕЛ и СТАНДАРТ ОЙЛ да запазят своята хегемония в енергийния сектор, а те са собственост на ръководителите на Трилатералната комисия. Именно този алчен за власт антибългарин беше и човека, който изпрати извън България светинята на всички българи- Паисиевата история. В името на някакъв панславизъм глобалистите не се посвениха и да прекръстят Паисиевата "История българска" на "История славянобългарска".

Николай Николов

1 коментар: